עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ???? כמה שיותר מהר

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  2. ?? אני מתכון לכרטיסים מסדרת ה 2400 6800 gpu`s

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  3. מחפש אחר הכרטיס: 6200 AGP אלה מהסוג שאפשר לפתוח לו תצינורות עיבוד אם אפשר חנות מאיזור הקריות תודה ענקית לעזורים.

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  4. Started by ברק2000,

איפה אני יכול לקנות כרטיסי מסך משומשים? ממקום אמין שיש בו כרטיסים משומשים במצב טוב

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  5. Started by Eden 6600,

הרגע סיימתי לקרוא את הכתבה על הכרטיסים החדשים של nVidia ורציתי לדעת מתי אמור להשתחרר הכרטיס 7600GT וגם כמה בערך הוא צפוי לעלות? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  6. Started by liloli,

אהלן אנשים. אני מעוניין להחליף את המסך המזדקן שלי ב-LCD שמתי עיין על שני דגמים של Viewsonic vp930b : http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=229 או VX924: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1222 אני צריך קצת חוות דעת ע"מ להחליט איזה מסך מבין השתיים טוב יותר ועדיף לקנות. תודה.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  7. Started by the kon,

שלום יש לי את ה6600GT של ליטק בן שנה+ הבעיה היא שהיום שמתי לב שבמשחק אחד גם הסרטונים עובדים לאט וגם במשחק חוץ מהדמויות הכל שחור אני מדבר על FEAR אין לי מושג למה זה ככה אבל יש לי חשד קל שאולי בגלל שהרבתי לאחרונה לעבוד הרבה בתוכנות תלת מימד מה אני צריך לעשות והאם זה הסימן להשתמש באחריות?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  8. Started by Ghtm,

יש לי 7800GT של forsa ואני מתקשה להפעיל את הvivo. יש לי hot. אני לא מבין לאיפה לחבר את הכבל,לממיר או לטלויזה עצמה?(ולאיזה מהחיבורים בממיר?) ולאיפה לחבר את הסאונד?(ובאיזה מהצבעים על המפצל?) ולאחר מכן איך אני מפעיל את ההקלטה?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  9. Started by tomerkis,

יש לי בעיה במחשב חדש שקניתי. הכ.מסך מובנה בלוח אם albatron KM51PV nForce 4 ומשתמש במסך של mag xj500T התצוגה נראית כאילו היא לא בפוקוס - יש לציין שהמסך תקין כי הוא עבד במחשב הקודם. זה ככה בכל הרזולוציות. איך אפשר לתקן את הבעיה? האם הכ.מסך תקול? אני מחפש כ.מסך זול שישמש אותי רק לפונקציה אחת וזה הצגת המחשב בטלויזיה עדיף svideo. מה כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  10. 7593-BLISS 6800GS PCX 512MB TV-DVI 7722-BLISS 7600GT 256M איזה לבחור הם עולים אותו דבר זה למשחקים המפרט הוא כזה 3200 amd asus A8ne

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  11. קניתי לפני כמה חודשים את ה- Leadtek 7800GT. האים אני צריך לעדכן את ה-DRIVER שלו או משהו אחר מהאתר? מזה יתן לי? זה נחוץ בכלל?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  12. RADEON X800GT Club3D Radeon X800RX 256Mb PCI-E מה עדיף יש לי חבר שקנה מחשב הוא היזמין את ה x800RX וקיבל את הGT מה יותר טוב ?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  13. Started by ilaysk,

ב 3DMARK 2005 הוא מקבל רק 7000 המעבד הוא פרסקוט 3.0 וספק כח HEC ACE 480W מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  14. Started by morgoth,

הציעו למשפחה שלי מהעבודה של אבא שלי לקנות את המסך HP - L1706 8ms מפרט טכני: Size: 17 LCD TFT Resolution: 1280 x 1024 Pixel: 0.264mm Contrast: 500:1 Brightness: 300cd/m2 Viewing Angle: 140o/130o Design Color: Silver TCO-03 אחריות: 3 שנים ב 1,160 ש"ח עכשיו אני לא מכיר את הדגם הזה. תגידו בבקשה אם משתלם לקנות גם מבחינת המחיר וגם מבחינת הביצועים. אני משחק הרבה משחקים כבדים אבל בבקשה לא להגיד שהמסך הזה לא שווה כי יש כאלה ב2ms שמתאימים יותר למשחקים. הכוונה אם הוא מציג את התנועה במשחקים טוב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  15. Started by kuBBia,

מה עדיף לכבות את המסך כשלא משתמשים במחשב או להשאיר אותו דולק עם השומר מסך?או שזה לא משנה? [יש לי 930B SAMSUNG אם זה משנה] תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  16. Started by T-Flash,

שלום לכולם כבר יצא לנו לראות את נתוני הכרטיס 7600GS: כרטיסי 7600GS יבואו עם זיכרון GDDR2, בכמויות של 256MB ו 512MB. המהירויות של הכרטיסים יהיו 400/800 לגרסת ה 256M ו 400/540 לגרסת ה 512M. המחיר המומלץ יהיה 149$, וצריך לרדת מהר מאוד. ביצועי הכרטיס יהיו גדולים ב 10-15% מ 6600GT. כמובן שיש תקווה שהכרטיסים יצאו גם עם זיכרון GDDR3 בגרסאות מסוימות... וצפוייה לצאת גם גרסת AGP של 7600GS... ככה שאין צורך לשדרג עדיין... הכרטיס אמור להיות להיט@!!!@ לדיונים הקודמים על 7600GS: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164390.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171593.0

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  17. Started by ParanoidLoneWolf,

ברשותי מסך CRT מתוצרת ViewSonic, דגם G75f. לאחרונה הוא החל לזמזם בקביעות ואף לרצד ולהציג תמונה מעוותת בתחומים העליונים והתחתונים של המסך בעת הצגת תמונה בהירה מאוד, אני מודע לכך שזה אומר שעליי לממש אחריות. אבל רציתי לדעת מהי הסבירות שהבעיה הזאת ניתנת לטיפול מבלי החלפת המסך. הסיבה שאני שואל היא בגלל שמדובר בדגם שייצורו הופסק, דגם ה17" הנוכחי של ViewSonic (הG70) חלש יותר, ותומך ברזולוציות ובקצבי רענון נמוכים יותר. אני לא רוצה לשמוע מילה אחת על "LCD", אני מעוניין לדעת אם הבעיה ניתנת לפיתור מבלי החלפת המסך על-ידי מימוש אחריות. מכיוון שאני מתגייס בקרוב ואין לי זמן מיותר להתרוצץ אל החנות ובחזרה ולחכות למסך. המסך מעולם לא הופעל ברזולוציות או בקצבי רענון שהוא אינו תומך בהם רשמית, …

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  18. Started by ben_sh090,

שלום אני צריך המלצה איזה מסך Lcd הכי כדאי לקנות... בגודל 17 אינטש תודה

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  19. סתם היום ניסיתי דרייברים שונים ...מ 5.13 עד 6.3 החדש משום מה כל דרייבר היה לו בעיות משלו ! אל תגעו ב 6.3 במיוחד !!! - זוועתי ..שלא נדבר שה AF וה AA שלו משום מה נראים כמו מה שאסור לי להגיד כי אז ,ינעל . בקיצור , הגעתי למסקנות מעניינות AA X2 מוריד כ 200 נקודות AA X 4 מוריד כ 450 נקודות AAX4 + AF X 8 מוריד כ 1400 נקודות !!!!! זה בערך בכל הדרייברים ...פה ושם 10 20 ...נקודות מטה , למעלה . האמתי שלא היה לי מושג ש AF משפיע כל כך על הביצועים חשבתי להפך , שה AA כבד יותר . : ???

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  20. Started by Lirux,

מה ההבדלים בין המסכים? ומי יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  21. Started by galCool,

מישהו מכיר את המסך IBM E74 CRT הוא טוב יחסית? מציעים לי אותו ב400 ש"ח..

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  22. Started by ashkenazone,

איזה פיצ'רים (כדוגמת VIVO) חשוב שיהיה בכרטיס מסך מודרני ממוצע?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  23. Started by boris65,

שלום למומחים קניתנ מסך סמסונג 670bf החדש לבן חיברתי דרך כבל דיגיטלי.במסך אין כפתורים לכיוון הגדרות אלא רק דרך תוכנה מצורפת בדיסק. הדכנתי תוכנה על מחשב אבל לאחר מס.דקות שימוש או ממש מתחילה המחשב נתקע ורק הפעלה מחדש עוזרת.בפורומים של סמסונג גם פגשתי אנשים רבים עם אותה בעיה כנראה התוכנה לא טובה. השאלה,-האם התוכנה היא חשובה ב עבודה או אפשר לעבוד עם הגדרות של כרטיס מסך התוכנה היא magic tune

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש, הרי את רוב הזמן שלי ב4-5 שנים האחרונות שלי ביליתי מול המחשב. בתקציב של 2000+- הייתם אומרים לי קח Samsung 930B או שיש אופציה יותר טובה למחיר הנ"ל בקטגוריית ה-19? תודה מראש. .swg

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  25. Started by eladbu,

איך הכרטיס הזה ל AGP http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VC6800XTAGP&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 או שעדיף כבר את ה GS וכמה הכי זול שניתן להשיג אותו?AGP כמובן!

• 1 תגובה
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.