כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לראות סרטים במסך הטלויזיה בלי לצרוב... איך אני מחבר תטלויזיה במקום? יש לי כרטיס 6600
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=YRT17ANIS
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכם מישהו יכול להסביר למה משמש יציאה בלוח אם מאחור S/PDIF Output בצבע צהוב צורת RCA ?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי 6600GT של LEADTEK...כשאני משחק NEED FOR SPEED MOST WANTED הוא מתחמם לי ותוקע ת'מחשב... המצב של המארז שלי הוא כזה: חוץ מהמאוורר שעל המעבד וזה שעל הכרטיס עצמו אין לי מאווררים במארז בכלל... אבל המארז תמיד פתוח...משני הצדדים.. זה אף פעם לא עשה לי בעיות...(שיחקתי ככה גם QUAKE 4 ו HL2 וזה עבד חלק...) הוא מגיע לי לטמפ' של 80 ומשהו... מה צריכה להיות הטמפ' שלו ברגיל ??? ואיך אני פותר ת'בעיה של ההתחממות ???
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני יודע שיש 4M/S , ,ברצוני לרכוש את ה-8M/S ויש רק אצל משווק אחד (אולי הוא התבלבל...). אשמח לתגובות ולינק במידה ויש מסך כזה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בנוגע לכרטיס המסך ATI X800XL 256MB - האם הכרטיס הנ"ל טוב? האם הוא יריץ משחקים לא עתירי גרפיקה כמו sims2, fifa ברזולוציה טובה? מדובר במחשב athlon עם 1 ג'יגה זכרון תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
Cpl months ago i have argument with some ppl ,i was saying that Nvidia will be having hard time with G80+unified architechture.And thta G80 wont be unified,here little proove http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060220100915.html
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שני כרטיסי מסך 6800GS, ולוח מדגם GA-K8NXP-SLI קיבלתי איתו את הגשר שמחבר בין שני הכרטיסים ! רק לפני שאני מחבר ועושה טעות רציתי לדעת אם זה משנה אך מחברים את הגשר ? כי הוא יכול להיכנס משני הצדדים... תודה מראש ברק.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
היי, כמו בכותרת רק אציין דגם ותמונה הדגם: GV-N66T128VP תודה רבה ;D עריכה: שמתי לב שהעבירו את התראד, מצטער כנראה לא שמתי לב....
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מסך דק של NESO ורציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לנקות אותו מבלי לגרום לו נזק... תודה ולילה טוב
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
יש לי טלווזיה 40 אינצ' ובמחשב זה 17 אינצ' ואני רוצה לראות סרטים במסך יותר גדול... יש לי יציאת TV בכרטיס מסך ( GeForce 6600) ואין לי מושג עם איזה כבל מחברים אותו לTV ואיפה קונים את זה... תודה לעוזרים X-BLADE
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני שנתיים (קצת יותר) ורציתי לשאול איך הוא- המסך הוא CRT של LG והדגם הוא- E700B... אם אפשר קצת מידע עליו אני אשמח... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך AGP בתקציב של 1000 ש"ח + אני רוצה כרטיס שיהיה אפשר לפתוח לו צינורות עיבוד ושיהיה טוב לOC ושיעמוד בחום הגבוה עם הקירור Stock תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
היי. יש לי מסך Samsung 710T, ואני רוצה להשתמש בPivot שלו. הבעיה היא שניסיתי להתקין את תוכנת הPivot Pro שמגיעה איתו ואחרי ההתקנה כשאני עושה ריסטרט, בזמן שעולה הוינדואוס, קופץ מסך שגיאה כחול כזה ואני חייב לחזור להגדרות הקודמות כדי שהוינדואוס יעבוד יש לכם מושג למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס TV כדי לראות טלווזיה במחשב דרך יס יש לי ממיר כמובן .... איזה אני צריך לקנות?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
-
שלום קניתי מסך LCD חדש של LG מדגם L1950B. אני עדיין בודק אותו האם אין בו בעיות פיקסלים שרופים ואני שמח שעדיין לא מצאתי אבל מה שכן - כאשר המסך מציג משהו כהה, למשל מסך שחור, יש מן "זוהר" כזה בחלק העליון-אמצע של המסך שבקושי שמים לב אליו. זה לא משהו שאני לא יכול לחיות איתו, אבל בכל זאת - ככה זה אמור להיות? אני אנסה להסביר שוב מה רואים: בחלק העליון של המסך, הצבע השחור הוא טיפה יותר בהיר כאילו הוא זוהר כזה מרוב תאורה... ככה זה נמשך עד כחצי ס"מ. חוץ מזה המסך מצויין ;D
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , ברשותי מסך 19 של VIEWSONIC מדגם VP191-S שקניתי לפני כמה חודשים. נתחיל בזה שאני מאוד מאוכזב מהמעבר ל LCD אחרי שנים של הנאה עם CRT של SONY TRINITRON שכבר הזדקן אחרי 5 שנים. מה שמטריד אותי במיוחד הוא דבר מאוד מעניין ששמתי לב אליו לאחרונה , בדקתי שני מסכים 17" אחד סמסונג 730B השני VA712 של VS שני המסכים לכל הדעות גם זולים וגם נחשבים מבחינת נתונים פחות איכותיים מהמסך שלי ובשניהם לפי 200 בדיקות שעשיתי רואים טוב יותר וחד יותר. הכוונה שלי היא בעיקר בעבודה עם אינטרנט , מסמכים וקריאת טקסט. במשחקים ההבדל לא מורגש. אפשר לראות את ההבדל במדוייק כאשר מסתכלים על סרגל הכלים והאייקונים ב SYSTEM TRAY . בשני המסכים של ה-17 אינטש ראו הרבה יותר טוב מאשר במסך שלי. אצלי גודל הנקוד…
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
EVGA 7900GT - 335,00€ EVGA 7900GT CO - 365,00€ EVGA 7900GT CO Super Clock Version - 385,00€ EVGA 7900GT KO Super Clock Version - 402,00€ EVGA 7900GTX 512MB - 642,00€ EVGA 7900GTX Super Clock Version 512MB - 670,00€ EVGA 7900GTX CO Black Pearl - 698,00€ EVGA 7600GT - 205,00€ EVGA 7600GT CO - 222,00€ EVGA 7600GT CO Super Clock Version - 242,00€ EVGA 7600GT KO - 262,00€ in stok 10 March לינק למקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=91148 (אם כבר פורסם נא לנעול)
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה שהתחילה בלי שום סיבה [ככה זה לפחות נראה] כאשר אני מנגן סרטי וידאו (ללא תלות בנגן) הצבעים נורא כהים, וזה נראה כאילו הרוויה או אחד משאר הפרמטרים שניתן לשחק איתם בדריברים של הכרטיס מסך מכוון לא נכון. רק כאשר אני פותח את הדריבר של הכרטיס מסך ומבלי לשנות כלום הצבעים נהיים תקינים. מדובר על NVIDIA FX440. על XP. למישהוא יש רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם קיים כרטיס לכניסת pci המוסיף למחשב יציאת svideo/rca בלי להוות כרטיס מסך בפני עצמו, ובלי לפגוע בכרטיס מסך הקיים(משולב בלוח אם) אלא רק יוסיףך יציאת TV, ואם אפשר לינקים. תודה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
עוד כמה שבועות אני עומד לקנות מחשב חדש! ואני חייב לדעת אם הכרטיס מסך שבחרתי הוא טוב ??? Forsa 7800GT 256MB 2xDVI, VIVO 1790 1 1790 שמעתי כמה ביקורות לא טובות עליו מה דעתכם עליו אפשר להגיש הצעות לכרטיסי מסך אחרים תודה
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
פעם מצאתי פו השווה של תוצאות ב3DMARK אני לא מתכוון לתוצאות של שאנשים שמו בפרום אלה על רשימה של כרטיסים והתוצאות תודה מראש אני די בתוח שקל למצוא את זה ואני סתם מסתול
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם! אנא עזרו לי לבחור מסך LCD איכותי בתקציב של עד 2500 ש"ח(בשאיפה ל2000) אשמח לקבל את המלצתכם! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-