כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי חבר שמציע לי לקנות ממנו את הכרטיס X1950XTX במחיר של 1300 שקל האם זה כדאי בכלל ? חשבתי לקנות את הגירסה המוקטנת של 8800GTS , אבל נראה לי שעד שבאמת יהיו משחקים שתומכים ב-DX10 כמו CRYSIS כבר יהיו כרטיסים אחרים יותר מתקדמים, אז אוליי בכלל שווה לקנות את X1950XTX במחיר מוזל לחכות שנה ואז לקנות את הכרטיס הבא שבטח יהיה 9800GTS או שבכלל הכרטיס 8800GTX יהיה זול בהרבה(2000 שקל). מה אתם ממליצים לי?מה באמת כדאי??
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אפשר (אם אפשר) לקנותדבר כזה בישראל? ד"א:הביצועים שלו עד כדי כך טובים בoc?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי חברים.. רציתי להתייעץ אני חושב לקנות את הgtx 1080 החדש.. אני כרגע עם gtx 980 של MSI יש טעם להחליף ההבדל משמעותי בכלל? תודה..
-
- 25 תגובות
- 7.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם אני רוצה להוסיף למחשב שלי ושל אחי עוד כרטיס HD5850 של ספיר בגרסת הרפרנס. אני יודע שמחירי ה5850 צנחו ל800 ש"ח בשבוע האחרון ולכן אני שואל: האם נראה לכם ש600 ש"ח זה מחיר לגטימי שאפשר לדרוש עבור קניית כרטיס כזה ביד שנייה? כלומר כרטיס חדש כזה עם אחריות ל3 שנים עולה 800 ש"ח, אז 25% פחות זה דיי לגיטימי לא?
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום חברים, לאור המלצתכם, אני שוקל לקנות בקרוב את הכרטיס של ATI- ה7950 בגרסא שנמכרת ב-TMS, מכירת החיסול. רציתי לשאול, האם כרטיס זה אמור להחזיק לי למס' שנים (+-3), מתוך כוונה שיוכל להריץ משחקים ולא אצטרך לקנות חדש בשנה הבאה...? שאלה נוספת- אם הכרטיס כזה טוב, למה הוא בחיסול ובמחיר משמעותית נמוך משאר השוק..? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש -מאייבורי(ברגע זה רובכם מרימים גבה ומתכוונים כבר להגיב על כמה שהם גרועים,שירות גרוע,חלקים משומשים-אל תטרחו-קראתי-אני מודע היטב לעיניין-מסיבותיי שלי אני מתכוון לקנות שם). בכל מקרה מה שכן מעצבן אותי,מכיוון שהם היבואנים הרשמיים של MSI הייתי מצפה למצוא את כרטיס המסך הזה שם(למעשה,רציתי 8800GTS אבל אני קצר בכסף אז ההתפשרות שלי היא על הTOP שבMIDRANGE) אז השאלות שלי הן: 1.מתי יצא הכרטיס לשווקים(תאריך?סביבות של תאריך?) 2.האם מישהו יודע על מקום בארץ שמוכרים אותו? 3.האם אולי כרטיס אחר של MSI באותו תחום או של GIGABYTE יספק אותי לדעתכם(משתמש חזק במחשב,לא גיימר מאוד רציני,אחרת 8800 ,אבל בהחלט מתכוון לנצל את הכרטיס). אני מודה מראש על כל עזרה (וגם אם לא יהיו יותר מדי הע…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני טס לגרמניה וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולרכוש כרטיס מסך חדש הדגם שכרגע אני מעוניין בו הוא הR9 290 באחד מהדגמים עם הקירור המתקדם יותר. רציתי לברר לגבי הייבוא של הכרטיס לארץ, הבנתי שיש החזר מס כאשר קונים מוצר באירופה בתקופת חופשה, האם בהתחשב בהחזר מס יהיה משתלם יותר להביא את הכרטיס מחו"ל? והאם יש מס מסוים בכניסה לארץ במידה ואני מביא איתי מוצר כזה?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה האם הוא מתאים ללוח אם שלי? והאם הוא יכנס למארז? יש לי מסך 17 אינטש 1024X1208, האם אני צריך מסך יותר גדול? אם כן, איזה כדאי? תודה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המסך הזה שקראתי עליו ביקורות מצוינות. העובדה שהמודל החדש (8MS, ניגודיות 1:800) לא מזוהה בבירור ע"י שם דגם שונה מהמודלים הישנים יוצרת בעיית מסוימת. לפי מה שהבנתי, VS עכשיו הפסיקו בכלל להדביק סטיקר 8MS על האריזות, והדרך היחידה להבדיל היא המס' הסידורי (כל מה שיוצר מהשבוע הרביעי ב 2005, למשל A1W050420001 ). על כן שאלת אמינות החנויות היא פה קריטית. האם מישהו מכם כבר קנה את המסך הזה, באיזו חנות, איזה מחיר...? התרשמויות מהשירות יהיו מבורכות... כמו כן, מה בדבר פיקסלים שרופים? והאם קיימת בארץ אפשרות של בדיקת המסך לגבי הפיקסלים לפני קנייתו? דרך אגב, המחיר בארץ הוא כרגע כ 30,40% יותר מאשר בחול ! קראתי באיזה מקום שמתארגנת קבוצה לקניית המסך ישירות מהיבואן. י…
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אז יש לי שאלה,החנות עושה משלוחים?,ואם כן בכמה ש''ח? שווה HD4650 DDR3 ב300 ש''ח?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היום קניתי טלוויזיה של TOSHIBA בגודל של 34 אינץ' מדגם Z6, יד שנייה מאנשים שנראו אמינים במחיר של 60 אחוז מהמחיר הכי זול שהיא נמכרת כיום בשוק. הבעיה היא שרק עכשיו שמתי לב למשהו מוזר, כשאני נמצא על ערוץ AV כשרואים כחול, אני רואה כאילו תמונה מאחורה, כאילו השאירו ערוץ פתוח במשך חודשים בלי לכבות את הטלויזיה ונצרבה התמונה על המסך (אני מזהה את הערוץ). עכשיו השאלה היא כזאת, האם בתור אחד שקנה אותה יד שנייה יש לבקש את כספי חזרה, האם הנזק הוא כבד מדיי ויש לו השפעות לטווח הארוך או האם להתעלם מזה. יש לציין שאיכות התמונה מצויינת, ולא שמים לב לתמונה שנצרבה כשרואים כבלים או די וי די, אך השאלה היא אם הטלוויזיה עלולה להשרף/ להתקלקל מהר יותר בגלל הסיבות שבגללן נצרבה תמונה על המסך. תודה לעוני…
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה HD4870 אחרי ששנים תמכתי דווקא בכרטיסים של NVIDIA מה לגבי מנוע פיסיקאלי בכרטיסים של ATI האם 4870 תומך במנוע פיסיקאלי? למי שיש כבר את הכרטיס מה דעתו? תודה,
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שבוע טוב אני מעוניין לקנות כ.מסך RTX 2070 ב KSP בסניף אילת מוכרים את הדגם Gigabyte RTX 2070 WINDFORCE 8GB ב 2273 שקל או דגם MSI RTX 2070 ARMOR 8GB OC ב 2470 שקל איזה מהם עדיף ? יש כרטיס אחר שאתם ממליצים? והאם ה MSI שווה את התוספת של 200 שקל נוספים? יש מקום אחר שאפשר להשיג במחיר טוב יותר? תודה רבה ושבוע טוב
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות Radeon 9800pro ואני מתלבט האם לקנות פה בישראל או לקנות בחו"ל, בnewegg מוכרים את אותו הכרטיס במחיר של 950ש"ח בערך וזה עוד כולל איזהשהוא משלוח בחינם כמובן שזה ללא מע"ם והכרטיס בלי אחריות אבל לא נראה לי שאצטרך את האחריות הזאת (אחריות של שנה במידה ואני קונה מפה) ובכלל זה נראה לי כמו חיסכון גדול מאוד אם אני קונה מחו"ל, לפחות 400ש"ח פחות, 400שקלים שאין לי כרגע. אני ממש בהתלבטות, מה אתם ממליצים לי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כ. מסך חדש מ דגם RADEON אני רוצה לקנות את הדגם 9600. האם כדאי לעשות את זה אכשיו או לחקות עד שיצאו דגמי XT ואז בטח המחירים יפלו וה 9800 יעלה פחות ואז אני יוכל לקנות אותו. האם ה 9800 יעלה כמו ה 9600 אכשיו או יותר כי אני לא מתקוון להוציא יותא מ 1200 ש"ח. תודה מראש LETHAL ACID...
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי סכום של כ900 ש"ח לכ.מסך. חיבור של PCI-E ללוח אם Gigabyte GA-K8N PRO-SLI . כמובן שאפשר להוסיף איזה מאה או שתיים אם ההבדלים כ"כ דרסטיים. אני מקבל זיכוי על הכ.מסך הישן שלי GIGABYTE 6600GT בגלל שלא קיבלתי את הכבל של TV OUT (שזה כבל HDTV מיוחד לכ.מסך הספציפי והחנות לא הצליחה להשיג אותו). בכל-אופן,שהכ.מסך יהיה בעל יציאה סטנדרטית,שגם אם יאבד לי הכבל אני לא אצטרך להתסובב בכל רחבי התבל בשבילו. והכי חשוב-שיכלול TV-OUT מעולה. תודה מראש . מפרט מלא: Gigabyte GA-K8N PRO-SLI AMD Athlon 64 3000+ socket 939 LG F900P 19` inch 2x 512 twinmos
-
- 6 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כ.מסך חדש המפרט שלי הוא: לוח אם:ECS P4IBAS chipset i845 מעבד:1.6Ghz 512 SDRAM AGPX4 הכרטיס שברשותי הוא:GeForce2 MX 200 התקציב עד 400 שקל שמתי עין על RADEON 9550, האם הכרטיס הנ"ל יתאים ללוח אם שלי ולא יעשה בעיות? איזה חברה הכי עדיפה? באיזה חנות הכי כדאי לעשות את הקניה(קניה באינטרנט) מבחינת אמינות ומחיר והאם יש חנויות זולות באשדוד?
-
- 79 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי, פתחתי נושא לפני חודש והמלצתם לי אז לקנות Sapphire - Used AMD Radeon HD7950 מפלונטר. ראיתי שהמחיר שלו ירד.. השאלה שלי אם שווה לחכות עוד קצת (כל עוד לא יצא קראק לFIFA 15 אני רגוע..) הבנתי שיש BLACK FRIDAY וירידת מחירים רצינית לקראת החגים בארה"ב. או שכדאי לקנות עכשיו ולנצל את ירידת המחירים העכשווית.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות כרטיס מסך לגיימינג למפרט הנ"ל. חשוב שיריץ משחקים חדשים באיכות גרפית גבוהה יחסית ללא לאגים. (FIFA 2015 , Batllefield וכו') כרטיס מסך נוכחי: Sapphire ATI radeon HD 4870 512MB GDDR3 PCI-E בנוסף בוצע OC למעבד ל-3.5 GHZ ויש לי 8GB RAM אז נראה שרק כרטיס המסך הוא צוואר בקבוק כרגע.(תקנו אותי אם אני טועה, לוח האם לדעתי גם אמור לסחוב) תקציב לכ. מסך - 600-1000 ש"ח - חשוב שיהיה תואם ללוח האם (!) תודה! Gigabyte EP-45 UD3R (775 C2Q 1600Mhz, intel p45, DDR2 1066, PCI-E,GBL,1394a Intel Core 2 Quad Q9550 2.83 GHZ 12MB Cache s775 1333Mhz Freezer Extreme Rev.2 CPU Fan For s1366,s1156,s775,s939,AM2,AM2+,AM3 Mushkin 2x2GB DDR2 1066Mhz PC2-8500 kit 996599r Kingston Hy…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקראת קניה של מחשב חדש אני מחפש כ.מסך, התקציב באיזור ה2000, הדרישות הן גיימינג (משחקים חדשים בהגדרות גבוהות) המפרט כרגע: מעבד: I5 2500 זכרון: 8GB Corsair Vengeance לוח אם: ASROCK Z68 Extreme 4 ספק: כרגע יש לי ENERMAX MODU 82 525, אבל אפשר להחליף (לא חלק מהתקציב) חשבתי על זוג של 6870, אבל אני לא יודע אם זה משתלם, אולי יש כרטיס יחיד עדיף. יש לציין שחשוב לי הרעש שהכרטיס עושה, ככה שאני רוצה כרטיס עם קירור בסגנון של TWIN FROZR של MSI. אשמח להצעות, תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כ.מסך תואם ל7600GT או X800 XT בכרטיסים של היום אני חושב לפי תמונות מהרשת של GPU-Z זה בין 630GT ל640GT. עכשיו אני לא בטוח כי כל האתרים או מראים כרטיסים ישנים או חדשים אבל לא את שניהם. זה לחבר שרוצה מקסימום להפעיל SC2: לב הנחיל. באתר רשום שהכרטיסים למעלה הם המינימום בשביל המשחק. בבקשה תעזרו לי ואם אתם מוצאים רמת ביצועים של כרטיס חדש וישן מארבעת הכרטיסים בSC2 תעלו לאתר.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום ! רציתי לשאול אותכם לפני קניה של R9800PRO של ספייר , האם יש לו יציאה לשני מסכים ? (או אולי אפילו יותר) במקרה ולא וגם אם כן אשמח לשמוע המלצות לעוד כ.מסך שיאפשרו לי לראות את התמונה מפוצלת בכמה מסכים . תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. תקציב: בסביבות ה 900 ש"ח. שימושים: Pro gamers זה לוח האם: Asus A8N-E http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=171&l4=0&model=455&modelmenu=2 אחרי שקראתי את הסקירה המועילה של "מאגר כרטיסי המסך המומלצים" כאן בפורום התעוררו אצלי כמה שאלות: איזה נתונים טכניים בלוח האם יכולים להוות "צוואר בקבוק"? על מה אני צריך להסתכל בפירוט הטכני של לוח האם שיכול להגביל אותי בקניית כרטיס המסך? PCI-E זה ברירת המחדל (בגלל לוח-האם). מעבד AMD, תושבת 939 (הגבלה מבחינת ביצועי עיבוד). דרך אגב, יש 3G Ram. אני חשבתי על כרטיס המסך הבא: GeForce 9800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2883 אשמח להערות/…
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני חושב על ה6600gt כי הוא הכי חזק שאני יכול להרשות לעצמי מבחינת תקציב. אם אפשר אז תבדקו את הכרטיס בקישור http://www.pc-spot.co.il/guides/reobusguide1.php והאם זה הגיוני שבagp תהיה מהירות מעבד כזו והאם הוא יתן ביצועים טובים בdoom 3 בגרפיקה גבוהה ברזולוציה 1024*768 וב1280*1024 תודה רבה מראש שמעון
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האם כל כרטיס שתומך ב X8 יתמוך גם בX4..? אשמח לקבל הצעות לכרטיסים בעלי 256 MB ו128Bit (גם יד שנייה)
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-