כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש gigabyte hd 5750 SL (הדגם השקט ללא מאוורר) לאחר התקנתו הוא לא מוציא תמונה משום יציאה. על הכרטיס יש חיבור לספק כוח ובקופסא הגיע מתאם מכפיל עם חיבור מתאים למסך. האם צריך לחבר לכרטיס מסך את ספק הכוח? למה מגיע מפצל ל 2 חיבורים לספק כוח? מה שלא עשיתי לא הצלחתי להוציא תמונה. אפשר עזרה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש המלצה בבקשה לכרטיס מסך למחשב הביתי שלי, מפרט: Phenom II x6 Six Core 1090T Socket AM3 3.2Ghz Box Crosshair IV Formula AM3 Antec TRUE POWER TRIO 550W הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא ATI Radeon HD4550 512mb והמארז שלי הוא coolermaster gladiator 600 אם נדרש עוד איזשהו מידע על המפרט אשמח להוסיף. בכל קמקרה השימושים שלי הם ניגון סרטי HD גיימינג (לא דברים מטורפים, לא מצפה שיריץ לי כל דבר על ההגדרות המושלמות אבל שיראו טוב) משתמש מידי פעם בVM אם זה רלוונטי פוטושופ זהו בעקרון. הדבר שהכי חשוב לי הוא שההמלצה תהיה מwww.tigerdirect.com אם אפשרי מכיוון שאני מתכוון לקנות אותו בחנות פיזית שלהם בארה"ב, התקציב הוא עד 150$ אם אפשרות לחריגה עד 200$, יש לציין שאין לי בעיה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף 9800GTX+ או ה- HD 4850 של ATI מבחינת ביצועים , חום ומחיר?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
קניתי משחק חדש tropico 5 וראיתי שהכרטיס מסך שלי לא מריץ את המשחק אז אמרתי נשדרג כבר. הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 9800GTX מעבד- i5 750 2.67 4gb ram seasonic s12 520w מחפש כרטיס שיריץ בסבבה משחקים חדשים, תודה.
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
האים יצא כבר הכרטיס Radeon HD 2950 XTX ??? והאים הוא היה יותר חזק מה3870 ??? תודה לעוזרים ;D
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום אני לפני קנייה של כרטיס מסך משומש, תנו בבקשה טיפים איך ומה לבדוק כרייה, אחריות, ביצועים בנצ? איך ומה בידיוק לבדוק תודה רבה
-
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
8) ברשותי גיפורס 4200 אם יציאת DVI רכשתי לו מזמן מסך LCD דנדש קיבלתי א ותו היום חיברתי אותו ל DV וביציאה האנלוגית חיברתי את הסמסונג הישן כרגע שני המסכים עובדים ביחד אם טכנולוגיית ה nView uzv וזה פצצה. אני יכול לפתוח אתר במסך אחד ומישחק במסך שני או שני אתרים שונים בשני מסכים או כל דבר אחר משהו שווה ביותר אפילו ה TASKBAR מתפרץ על שני המסכים כאילו היה זה מסך אחד יש לי שם 2 דסקטופים הסמן עובר ממסך אחד לשני אפשר לראות סרטים בכל מסך , בשניהם או חצי חצי זה כזה פצצה אני מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה רק שאלה לי אליכם האם אפשר לשחק מישחקים אם 2 מסכים או יותר בגיפורס 4200? כי ניסיתי וזה עובד רק על מסך אחד !!! האם רק הפריליה של מטרוקס תומך ב MONITOR SOUROUND? בבקשה תגובות שלכם אלי 8)
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס המסך Geforce GTX 670. חיברתי את המחשב לטלוויזיית LED FULL HD בחיבור HDMI. הכל עבד טוב במשך כמה חודשים ועכשיו כשאני רואה את המחשב במסך הטלוויזיה מופיע פס מאוזן דק לאורך כל החלק העליון של הטלוויזיה. בחיבור של הממיר של yes זה בסדר, לכן ניסיתי לחבר את המחשב לחריץ של הממיר וזה לא עזר. ניסיתי להחליף כבל, אבל לא עזר. יכול להיות שהבעיה בכרטיס מסך או משהו אחר? אם ארצה לקרוא לטכנאי, לקרוא לטכנאי טלוויזיה או מחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אם זה אפשרי? כמובן שאני לא רוצה להריץ משחקים אלא רק תמיכה בשני מסכים. תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש לי בעבודה מחשב dell עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. איך שלא משחקים עם רזולוציה שלו רואים לא משהו עבודה באקסלים ובתוכניות בעברית. מה לעשות ? ביום ראשון אמורים להחליף לח מסך בלי שום קשר. היכן אני אמור לשנות בwin 7 רזולוציה ופונטים. אם ההחלפה של המסך ומשחק נוסף ברזולוציה לא פותר את הבעיה כדאי להחחליף לכרטיס מסך פשוט אחר ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כל אני עושה אוברקלוק דרך התוכנה SAPPHIRE TRIXX שרק דרכה אני מצליח לעלות הרבה כי שאר התוכנות שהמליצו במדריך מגבילות אותי . במצב סטוק הכרטיס עובד ב775 (מעבד) על 1000 (זיכרון). עשיתי המהרה ל 910 (מעבד) על 1200 (זיכרון).ובדקתי בתוכנה OCCT ואין שגיאות,האם בכלל OCCT טובה לבדיקה?. בתוכנה SAPPHIRE TRIXX יש אפשרות לעלות גם את הVDDC האם הכוונה למתח של הכרטיס? ועד כמה מקסימום מתחים מותר לי לעבור?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי לא חדש במיוחד אבל הוא עונה על כל הצרכים שלי, אז אין לי כוונה להחליף בקרוב. עם זאת, יש משחקים חדשים שהייתי רוצה לשחק אני לא יכולה (דוגמאות: ARK survival evolved, AC 4) או יכולה בגרפיקה נמוכה (Skyrim למשל). אשמח להמלצות לכרטיס מסך שיעבוד עם המפרט הנוכחי ויאפשר לי להריץ משחקים חדשים. התקציב שלי נע סביב 800 ש"ח לכרטיס, אבל קיימת בעיה של מקום במארז הנוכחי שלי- האורך המקסימלי לכרטיס הוא 23 ס"מ. ממה שראיתי זה אומר שאפשר להכניס רק כרטיסים עם מאוורר אחד (ברוב המקרים). תהיתי האם יש כרטיסים כאלו שיתנו ביצועים טובים ומומלצים (ללא בעיות התחממות), ואם עדיף במקום זה להחליף את המארז ולקנות עם כרטיס גדול. בגלל שקניית מארז מייקרת את הקנייה, בעצם מדובר על מגבלה של עד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה היא לכרטיס של gigabyte שמעתי כל מיני ביקורות שאומרות שלכרטיס יש בעיה עם המאורר ושהוא רועש מאוד זה נכון? למי שיש אותו - זה מפריע או שזה לא מורגש? אם כדאי להזמין כרטיס radeon9700pro אחר אז איזה?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
המפרט שלי מצורף. כרגע הכרטיס מסך שלי מהווה צוואר בקבוק למחשב שקניתי ואני מחפש כרטיס מסך טוב בהתחשב בנתוני המחשב שלי ד"א יש לי מסך 17" מישהו יכול להמליץ לי ?? או אולי כדאי לי לחכות קצת וכבר לקנות גם מסך תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה המקו אם לא תעבירו ישלי כרטיס מסך NX6600GT MSI רציתי תדרייבר הכי חדשש שיש לוו אםאפשר בבקשה תנו לי לינקק תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלויזיה כדי לראות טלויזיה במחשב (זה תומך בכבלים- HOT , נכון?) שיהיה טוב וזול, אני לא מתכוון להקליט הרבה (פעם ב...) אז אני לא צריך משהו יקר, יש משהו שעונה על הדרישות שלי? ועוד שאלה, איזה חיבור יש לכרטיס USB או PCI? (עדיפות לPCI) ד"א תקציב בסביבות 100 ש"ח. תודה לעוזרים. מה דעתכם על הכרטיס הזה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=PDtvcardl מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
-
אני פשוט לא מצליח למצוא הבדלים בין השניים חוץ מהעובדה שהASUS עולה ב-70$ יותר ...על מה ולמה ???? עוד משהו קטן : x1950xtx למכירה עם משלוח עד הבית ב-472$ http://www.etech4sale.com/products/partinfo-id-254538.html לא יודע למה אבל זה ממש זול :\
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
הטים אני יכול לעשות OC ל-4850 בעזרת ה- CATALYST ATI-OVERDRIVE ואים כן איך עושים זאת?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
איזה מסך הכי טוב ? יש את LG F900P מה אתם אומרים הוא טוב או שיש משהו אחר שאתם מציעים לי ?? שיהיה לו חדות ושיעבוד ברזולוציות גבוהות עם קצב רענות טוב !! תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
בגלל שמשהו פה ב פורום הלחיץ אותי ורמז שהתוצאה לא כולכך טובה. הייתי רוצה לדעת מה התוצאה שצריכה להתקבל עם מחשב וכרטיס כמו שלי? נ.ב תודה רבה SABOTAGE ;D
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
ראיתי שישנם כרטיסים חדישים, כמו למשל geforce gts 450 , שמגיעים עם ממשק זכרון של 128 ביט בלבד, לעומת כרטיסים מדור ישן יותר, כמו geforce 9800gt, שמגיעים עם ממשק של 256 ביט- כאשר הgeforce gts 450 עולה יותר כסף, למרות הממשק הנחות. עם זאת, אצל שניהם נתון הmemory bandwidth זהה(57 GB/S). האם ניתן להסיק מכך שיש צורך להתייחס רק לנתון הbandwidth, ולא לנתון הinterface? האם שניהם באמת יספקו ביצועים פחות או יותר זהים, למרות ההבדל הגדול בממשק הזכרון?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש מלא - כולל מסך. נשארו לי 1500 ש"ח עבור כרטיס מסך ומסך 17 אינץ. המחשב מיועד בעיקר לעבודה עם תוכנות מתמטיות כבדות אבל גם למשחקים (בקטנה). אני אשמח לקבל עצות .... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
Picture Tube 17" (16" viewable) SamSung MDTtube, 90° deflection, Anti- glare, Anti-static, Anti-reflection Medium short persistence Dot Pitch 0.25mm ( 0.21mm horizontal pitchb ) Synchronization Horizontal : 30 to 86 kHz Vertical : 50 to 160 Hz Maximum Resolution 1600 x 1200 @ 68Hz שלוש שנים אחריות 760 ש"ח ??? ואם לא הוא אז מי במחיר זהה ???
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-