עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by super4life,

ati hd 4850 sli or ati hd 4890 ati hd 4870 sli or ati hd 4890

2. Started by super4life,

will ati 5870 run crysis on ultra high and all settings max?

3. Started by bono_71,

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס PCIe למחשב לא חדש עם לוח MSI NEO9 . רצוי כמה שיותר זול.המשחק הכי כבד שירוץ עליו פרו אבולושן. תודה לעונים. מעבד amd athlon 64 am2 זיכרון-2 ג'יגה ספק-ג'נרי פשוט מסך-crt-17 שימושים-משחקים לא הכי כבדים

4. Started by Ntress,

היי כולם הזמנתי השבוע את הדיוידי 398 של LG ועד שהוא יגיע קניתי כבל HDMI שהייתי צריך ממילא, כבל עבה נראה איכותי וגם שילמתי עליו סכום של 150 ש"ח.. ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON 4850HD כך שמאחורי המחשב כבר יש יציאת DVI + ממיר DVI-HDMI, כל שנותר לעשות הוא לחבר בין המחשב לHaier 32" שלי.. ישבתי וחיברתי ביניהם ואני מוכרח לציין שהאיכות שמול עיניי היא ממש לא מה שחשבתי שתהיה.. אני לא רוצה להגזים יותר מדי אבל אני כמעט מרגיש ב"מצב בטוח" בווינדוס.. שיחקתי עם כל האפשרויות בטלוויזיה, במחשב אני כרגע על רזולוציה של 1280x720, עם 32BIT של צבעים. Refresh Rate - 60 HZ דרייברים מעודכנים.. כמו כן ראיתי משהו באפשרויות שם של DPI.. אצלי זה על 90DPI.. זה טוב? מישהו יודע אם זה אמור להיות ככה? ואם לא …

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  5. Started by Electric Boom,

אהלן אהלן, כפי שתוכלו לראות בצד - זה המפרט שלי, כולל hd 4850 ומריץ vista 32bit/ מתעוררות לי כל הזמן בעיות עם הדרייבר (לאו דווקא החדש) והן כוללות קפיאות חוזרות עד אשר המשחק (במיוחד COD4) נתקע לגמרי, הקול קופא ויש צורך בריסטרט קליני.. ההודעה היא כמובן הודעה מה-TDR ... atikmdag had stopped working and has recovered זוהי כמובן בעיה נפוצה מאוד, וניסיתי את כל הפתרונות שמצאתי (בינתיים) ברשת הנה בקצרה השלבים: 1.הסרה מלאה של הדרייבר + ניקוי עם driversweeper. 2.התקנה של דרייבר גנרי של ויסטה. 3.התקנה ללא catalyst console , הדרייבר לבדו - דרייבר 9.8 4.התקנה של vista SP1/ 5. הסרה של העדכון KB952287 6. ביטול UAC 7. ניקוי ה-registery. קבלו כי ביטלתי כל אופצייה לחימום יתר או בעיית מתחי…

6. חיפשתי במקומות - KSP, SKYPC, איבורי, פנדה מחשבים ואין להם. לפי מה שהם אומרים גם לא יהיה.

7. Started by davis5,

יש לי p4 1500 256 mb rdram לוח intel 850 mv agp 4x,2x איזה כרטיס כדאי לי לקנות שיתאים למחשב שלי ושלא עובר 500 שח תודה

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  8. מה אתם אומרים על הלוח האם הזה אם הכרטיס מסך שלו שווה את המחיר או לא ומה אם הביצועים שלו? Gigabyte GV-3D1 GA-K8NXP-SLI MB + Dual GPU 6600GT Vga Card Retail Bundle

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  9. היי יש לי כרטיס מסך leadtek ti-4200 vivoלכרטיס מתחברים כבלים שקיבלתי עם הכרטיס שמפצלים ל-S-Video ן-RCA כאשר אני מחבר את ה-rca לטלויזיה הכל עובד טוב אבל כשאני מנסה את ה-S-video יש לי רעשים והתמונה כאילו רועדת קצת... לא מבין מה הבעיה ..מישהו נתקל בזה?זה קשור לדרייברים אולי? החלפתי כבל זאת לא הבעיה...

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  10. Started by 2good4u,

שלום אני רוצה לעדכן את כרטיס המסך שלי רדון 9800 128 מגה ביט לא פרופשיונל אלא הרגיל כמה שזכור לי מהגיפורס 4 שהיה לי הייתי מוריד עידכון בלי בעיה דרך האתר איוודיה היה כל למצוא עידכונים אבל אני מסתבך באתר של ati אז אולי מישהו יכול להביא לי לינק ישירות להורדה שאני צריך? יש לי וינדוס אקס פי אשמח אם מישהו יביא ליי...

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  11. Started by or,

ראיתי שיש מסכים כמו למשל FP91E benq שרשום שיש לו 2 זמניי תוגבה אפור לאפור ועד אחד עם הפרש רציני בנייהם (25 לעומת 8) מה ההבדל ביין שנייהם ועל איזה אחד צריכים להסתכל כשקונים מסך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ban26,

רצתי לדעת האם הכרטיס מסך הזה הוא SLI או שצריך עוד אחד כזה שיהיה SLI? ודבר שני איך הכרטיס הזה באופן כללי Leadtek Geforce PX6800GT 256Mb Retail PCI-Express SLI

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  13. למה כרטיס radeon 9200 לא עובד לי על לוח שתומך עד AGPx4 יש לי לוח של ECS דיי ישן עם תמיכה ב AGP x1/x2/x4 ויש לי כרטיס מסך radeon 9200se 128mb 64bit שהלוח לא רוצה לעבוד איתו לעומת זאת שהכנסתי כרטיס מסך geforce fx5200 agp x8 זה כן עבד וגם שניסיתי geforce 2 mx400 זה עבד.. יש איזה סיבה שהרדאון לא יעבוד ב AGP x4 או יש משהו בביוס שאני צריך לשנות כדי שזה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  14. אהלן , תמיד אני רואה שאנשים מסתירים לוחיות של רכבים בפוטושופ בצורה כזאת : http://pic.hevre.co.il/Files/300B00A5CFBD421094720017BF93783B/norm_5D554210A6554362BEF75AE10FFF11BE.JPG איך עושים את זה? תודה! ( נ.ב יש לי פוטושופ 6 ME )

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. ברשותי מחשב של IBM ואין לי יציאת TV-OUT, כלומר אין לי יציאת S-VIDEO. יש דרך בכל זאת לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה. היציאות שיש לי זה USB, מיקרופון ואוזניות, יציאה למסך DVI (אני חושב, זה 15 פינים אבל הם לא מסודרים אחד מעל השני) ויציאה למדפסת (21 פינים). ראיתי בלמיר שיש מתאם בין 21 פינים לS-VIDEO אבל אני לא בטוח שהוא טוב. הנה המוצר: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=436 הנה מוצר דומה אבל הוא על אותו עיקרון ויש לו תמונה והסבר יותר מפורט http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=247 בבקשה תעזרו לי. ובבקשה אל תמחקו לי את ההודעה בגלל שפיסרמתי חנויות. אני יודע שזה עבירה על החוק אבל אני לא יכול להראות את המוצר אחרת. אם אתם יכולים להראות בשבילי את המוצר אחרת בבקשה תעשו א…

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  16. Started by CASIOMAN,

אני יכול להביא את הכרטיס ב80 שקל חדש ורציתי לדעת האם האיכות של היצאת TV תעשה את העבודה? תודה.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  17. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה (כן, יש לי יציאת TVOUT) ואני רוצה לשאול איך אני יכול לעשות את זה? יש לי Geforce 4 mx. מחר כנראה אני אסע לחנות ואקנה כבל מתאים, אבל השאלה היא האם אני צריך תוכנה מיוחדת בשביל זה ואם לא איך אני עושה את זה? (אולי קיים מדריך כלשהו..) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  18. היי חברים, עם כרטיס המסך קיבלתי מתאם שכזה, כמובן שבכרטיס ניתן לחבר ישירות את שני הסוגים אך רציתי לדעת עם חיבור בעזרת המתאם יהיה עדיף. תודה.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  19. Started by esharone,

מישהו יודע אם אפשר לכוון את הגובה במסך הזה?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  20. Started by unknown man,

מסך CRT המוכר אני צריך ב 750 שקל מ www.noacomp.co.il לא נראה לי שזה משנה ב CRT אבל למשחקים. ושמעתי שהאחריות של סמסונג על המסכים היא גרועה יחסית, זה נכון? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך ATI X800 עם דרייברים מעודכנים (5.4). בעת מעבר (SWAP DISPLAY)לטלויזיה (רזולוציה 1024*768) הכל עובד. בעת חזרה ל DESKTOP הרזולוציה יורדת ל 600*800. למה? עדכנתי דרייברים אחרים וגם שם זה קורה.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  22. Started by shimon1,

שלום תגידו זה הגיוני שאי אפשר להפעיל את הפילטרים במשחק הנ"ל? פשוט אין את האופציה הזו בהגדרות תודה

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  23. אשמח אם תגידו מה אתה חושבים על המסך . http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=17 הנה ביקורות על המסך: http://www.pcplus.co.il/labs/product.php?pid=8 http://www.computerbuyer.co.uk/buyer/custompc-reviews/60784/nu-ql711v.html נבחר גם ב- PC-MAGAZINE נובמבר 2004 כאחד המסכים הטובים ביותר, ציון +9 אשמח אם תגידו לי מה אתם חושבים עליו כי אני כבר סגור על לקנות אותו.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  24. היי חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך בסכום של בערך 1000 שקל.. יש לו פנטיום 4 2000 מגהרץ... חשבתי על ה6600 gt מה אתם אומרים? ותנו עצות... תודה!

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  25. שלום אני מקווה שזה המקו אם לא תעבירו ישלי כרטיס מסך NX6600GT MSI רציתי תדרייבר הכי חדשש שיש לוו אםאפשר בבקשה תנו לי לינקק תודה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים