עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכרטיס בשמו המלא הוא sapphire x800gto 256DDR3 256bit 16piplines R430CORE יש לי רכיב בגב הכרטיס שהגיע מוגן במשהו שנראה כמו מדבקה תרמית כזאת... אין לי מושג מהו הרכיב, אני רק יודע שהוא מתחמם המון מה שמוזר שמחיפושים באינטרנט לא מצאתי כרטיסים כמו שלי עם אותו הפד מאחור ויכול להיות שצריך להוריד אותו... הייתי מעוניין שתעזרו לי לזהות מהו הרכיב ומה אני אמור לעשות עם אותו פד שמודבק עליו? חשבתי גם אולי לשים עליו היטסינק מנחושת אבל לא נראה לי שהעניין אפשרי... הנה תמונה של גב כרטיס אחר x800xl שיש לו את אותו הרכיב (מסומן בתמונה מצורפת). בנוסף גם אני מצרף תמונה של גב של כרטיס כמו שלי שמצאתי בגוגל שאין לו את הרכיב הזה... מקווה שתוכלו לעזור, תודה מראש, ליאור. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  2. שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך ATI רדיאון 9500 פרו ויש אופצייה בכרטיס לחיבור DVI . עד היום לא ממש התעמקתי בזה ואין לי מושג מה עדיף ? החיבור הרגיל או החיבור הזה... בכל מקרה השאלה שלי היא האם יש אפשרות לחבר את המסך באמצעות ה DVI כי הבנתי שהאיכות תמונה יכולה להשתפר אני יודע שבדרך כלל ניתן למצוא רק במסכים החדשים אפשרות כזו.. לי יש את המסך הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_46&products_id=196 יש אפשרות במסך הזה באיזשהי דרך ?? תודה על התגובות.

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by אנדרי07,

שלום, יש לי טלויזיה די ישנה עם כניסת 21 פינים בלבד. וכרטיס מסך GeForce 8600GT עם יציאת S-Video ויציאה רגילה ודיגיטלית למסך מחשב. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה אשמח עם תעזרו לי...

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  4. Started by dahaka,

יש לי את הכרטיס הבא(ראו מפרט) ואת הטלוויזיה הזאת http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=490977 יש לי שני כבלים אחד שקבלתי אם הכרטיס מסך והשני שקבלתי אם הLCD הבעיה שלי היא מה אני עושה איתם,אין לי מושג לאן לחבר אותם. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by iakovl,

אני משתמש ב6600GT של ג'יגה בייט לכרטיס יש יצאת S-video (אחרי שמוסיפים את המתאם) לי יש כבל S-VIDEO לRCA (רק שיש 2 חיבורים, שחור ואדום) איך אני עושה את החיבור איזה דברים אני צריך לדעת וכו'...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. המחשב שלי מחובר לLCD שבסלון באמצעות כבל DVI-HDMI. בעבר זה עבד, הייתי משנה בהגדרות הNVIDIA למצב CLONE והייתי רואה את המסך על גבי הטלוויזיה. עד שיום אחד זה פשוט לא עובד. מה שכן, ברגע שאני מחבר את הכבל, הוא מזהה את הLCD, ניתן לשנות למצב CLONE, ואפילו הוא מזהה שזו LG TV, ככה שהחיבור קיים. עם זאת, אין שידור של תמונה בכלל בטלוויזיה. הוא נשאר על מצב של 'אין אות' כאילו שלא מחובר שום מחשב בערוץ. כרטיס מסך NVIDIA 7600. מיואש! אשמח לעזרה. תודה מראש, תמיר.

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  7. יש לי כרטיס מסך Nvidia geforce4 ti4200 128MB איך אני מחבר אותו לטלויזיה ובאיזה איכות זה יהיה?? !!!please help me תודה מראש

8. Started by Vatos-Locos,

אוקי אז ככה בכרטיס יש לי 2 סוגי TV OUT אחד צהוב כזה כמו של ה DVD והשני זה עיגול שחור עם משהו כמו 5 חורים.. בטלויזיה יש לי רק 2 חיבורים מאחורה 21 פינים חיבור של כבלים אנולוגיים העיגול המוזר הזה.. ה21 פינים מחובר לממיר של YES שיש בממיר עצמו מאחורה חיבורים אדום לבן - לאודיו צהוב - לוידאו חיברתי את הצהוב לצהוב בכרטיס מסך עשיתי איתור תצוגות.. או משהו כזה שיש ב nView והוא לא מצא כלום.. ניתקתי מה עושים ?

9. יש לי כרטיס מסך 9800 pro ואני רוצה לראות סרטים דרכו בטלויזיה. חיברתי את הכבל, נכנס לאפשרויות של הכרטיס מסך, והאפשרות של הטלויזיה כבויה. והכבל מחובר : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  10. כשאני מחבר עם כבל S-video אז רואים מעולה.. אבל אין קול.. איזה חיבור אני צריך לקול? עם תמונה בבקשה.. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  11. שלום! קיבלתי היום מחשב חדש שמותקן בו RADEON 9500 PRO, אני צריך עזרה בחיבור כרטיס המסך לטלווזיה, כי אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה ואיזה רכיבים אני צריך לקנות (או שאולי כבר יש לי). תודה מראש למי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  12. Started by lazygecko,

שלום. יש לי מחשב עם Gforce 4 MMX ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. הבעיה, שאני לא מצליח לקבל תמונת צבע ב TV. לכרטיס יש יציאת SVIDEO. יש לי כבל קטן כזה שממיר Svideo לחיבור וידאו רגיל. בעזרת כבל זה אני לא מקבל תמונה בכלל בטלוויזיה. אם אני מחבר לכניסת SVIDEO בטלוויזה עם כבל SVIDEO אני מקבל תמונה, אבל שחור-לבן. נסיתי לשנות ל M/Pal , B/Pal וכל שאר הירקות, לא עוזר. למישהו יש רעיון ? תודה !

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  13. שלום לכולם אני מקווה ששמתי את ההודעה במקום הנכון אז יש לי מחשב נייד של IBM ואין לי חיבור ישיר לטלוויזה מה אני עושה יש פתרון שלא יהיה יקר כל כך? הדגם R50E http://www.gepbolt.hu/ii/ibm-thinkpad-r50_big.jpg

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  14. אני רוצה לצפות בהוט במסך המחשב יש לי ממיר הוט קטן THOMSON עם חיבור עגול דומה ל SVIDEO מאחורה ... כתוב A/V OUT ויש לי בכרטיס מסך VIDEO IN שהוא SVIDEO עד כמה שאני יודע ... קיבלתי כבל עם הכרטיס מסך אבל הוא לא מתאים לחיבור של הממיר... מישהו יכול לעזור לי ?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  15. יש לי כרטיס טלוויזיה lifeview flytv prime 30 ולוח אם GIGABYTE GA-8I945PG ואין לי כרטיס קול. איך אני מחבר ממיר של יס למחשב? הצלחתי לחבר את הוידאו אבל האאודיו לא מצליח (במחשב הקודם היה לי כרטיס קול וזה עבד מצויין....)

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by LIRON1,

שלום יש ברשותי כרטיס מסך GTX460 ומסך DELL U2311H ועוד מסך שכרגע לא בשימוש LCD פשוט של VIEWSONIC VG700 מה שאני צריך לעשות זה לחבר לחיבור DVI השני של הכרטיס מסך? או שצריך לשחק קצת בהגדרות? ואיך אני מחלקק את המסכים? כאילו במסך אחד אני משחק ובשני באינטרנט תודה רבה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות (קודם כל למצוא) מסך LCD בסביבות ה1000 ש"ח,אני לא מחפש איכות אלא רק בגלל חוסר מקום אני לוקח מסך דק. מישהו שמע או ראה באיזשהו מקום על מסכים בכזה מחיר?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  18. מה ההבדל בין הביצועים של GIGABYTE nVIDIA GeForce 9500GT OC 512MB PCIe לביצועים של GIGABYTE nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR3 PCIe לביצועים של GIGABYTE nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR3 PCIe ? למה לג'יגה בייט רשום OC ? ומזה הSILENT שרשום בכרטיס מסך של חברות אחרות ? זה קשור לאיוורור שיש להם איוורור שונה משל ג'יגה-בייט ואם כבר אני הולך על הדגם הזה אז של איזה חברה מומלץ ?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. בבקשה אני חייב לדעת איפה אני מכוון פוקוס. במסך MAG FD2 . אני עכשיו עם המסך פתוח ואני רואה מלא חלקים ואני לא יודע במה לגעת תעזרו לי אני לא יודע איפה ה בורג של הפוקוס אני מפחד להרוס משהו.. רק תגידו לי אם זה בדרך-כלל הכיוון הבורג של הפוקוס נמצא איפה שהחיבור שמחברים את המסך? כי אני רואה ש ב 786FD זה מאחורה. אבל לי יש FD2 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  20. אני מנוי של הוט, משהו שיראה איכות טלוויזיה ברמה טובה.. ד"א אני עם כרטיס מסך של RADEON X1800, אפשר לראות איתו טלוויזיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  21. Started by cybertoon,

אני צריך שדרוג מהכרטיס גרוטאה ONBOARD שכרגע יש לי למשהו אחר הצורך היחידי שלי הוא שיהיה PCI E DVI רצוי יציאה לTV שיתמוך ברזולוציה המסך שלי 1680x1050 שזו הבעיה העיקרית של הגרוטאה שיש לי עכשיו שעושה את זה כשבא לה. ושירץ סרטים HD בלי תלונות בלי משחקים בלי בלאגנים התקציב כמה שפחות, למרות עד 300 זה סביר. תודה!

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  22. שלום לכולם צריך עזרה בכרטיס מסך עד 400 ש"ח - קונה מחשב חדש בעיקר לאינטרנט וסרטים פה ושם איזה משחק.... עומדות בפני האופציות הבאות במקש את המלצתכם: PowerColor - ‏X1650 256MB DDRII TV, DVI, PCI-E‎ ASUS- ‏8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E‎ eVGA - ‏8400GS 256MB, DX10, HDTV, DVI, PCI-E‎ Point Of View - ‏8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E‎ וקצת חריגה מהתקציב - PowerColor - ‏X1650 Pro 256MB TV, DVI, PCI-E‎

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך GeForce 5200 fx עכשיו יש לי פנטיום שלוש השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך מנצל את הכל או רק רבע מיכולתו המירבית ? ומה יקרה אם אני ישדרג את לוח האם ?

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  24. אהלן! אני מתכנן לקנות כרטיס 1070 יד שנייה בימים הקרובים; יש לי כמה אפשרויות - כנראה שלא יהיה הבדל מטורף בביצועים, אבל אשמח לחוות דעתכם 1) https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=08g-p4-6171-kr ב-1250ש"ח כרטיס של evga, לפי מה שהבנתי הוא ממש דומה לsuper clocked שלהם, רק שזה בא עם פחות "factory oc". לא הצלחתי למצוא ביקורת חד משמעית עבור הדגם הזה ברשת אז הייתי צריך להסתפק בביקורות על דגם הsc ולדעת שזה כנראה הבערך. *עריכה: זה דגם 6171, והsc זה 6173. +לכרטיס הזה יש עוד שנה וחצי אחריות מksp 2)https://www.zotac.com/us/product/graphics_card/zotac-geforce-gtx-1070-mini-0 זהו כרטיס zotac 1070 mini. לכרטיס הזה י…

25. אורח

אוקי אני ממש צריך עזרה בלגרום נזק לכרטיס מסך שלי.... עכשיו אני יודע שמה שרובכם חושבים זה... האמממממממממממממ קח פטיש חמש וחצי קילו...ודפוק קלות עד אנושות על המעבד הגרפי.. אבל לא!!!!!!!!!!! אני צריך לעשות איך שהוא נזק שיראה כאילו זה סתם הכרטיס מת.. משהו שהאחרויות שלי תחליף לי כרטיס לכל הרוחות הקדושות..!??!?!?!? עכשיו הכי חשוב..שלא יגרם שום נזק לשאר חלקי המחשב..נורא נורא חשוב!!!!!!! הכרטיס הגרפי שלי הוא: Gigabyte Geforce 6200 TurboCache PCI-E מה אתם אומרים? למישהו יש רעיון? פשוט נמאס לי מהכרטיס המיטורף הזה שלוקח לי חצי מהזיכרון של המחשב שלי...ופשוט בעעע עליו.. קיצור.. תודה מראש, יהב.

• 11 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים