עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gilad_mos,

הי אני משתמש ב ATI RadeOn 9200 ןמסך LCD של BENQ FP781. משום מה בזמן האחרון כשאני משנה את הרזולוציה של המסך, פשוט גודל התמונה המוצגת נהיה יותר קטן (התמונה מוצגת רק על חלק מהמסך). איך אפשר להחזיר את זה למצב נורמלי? תודה גלעד

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  2. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  3. Started by DJ_Yaniv,

שלום, היום הירצתי בפעם השני אתה ה 3DMark Vantage וקיבלתי ציון ממש נמוך (של הכרטיס מסך) יש תמונה. בפעם הראשונה שהירצתי קיבלתי ציון של 7726 נק' ועכשיו הירצתי וקיבלתי 6794 נק' מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעייה ואיך אפשר לפתור אותה ?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  4. חבר שלי התלבט בין הכרטיסים הנ"ל. בסוף המלצתי על Gainward. בצדק?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  5. יש לי מעבד i7 920 שני דיסקים קשיחים וכרטיס מסך 9800 ואני מתכוון להוסיף gtx 295 שיהיה הכרטיס המסך היעודי ו9800 יהיה לפיזיקה השאלה עם ספק של 620 ואט יחזיק את המערכת?

6. Started by boom!,

מה עדיף לי לקנות? PX6600 GT TDH EXTREME 128MB 128bit DAC550Mhz +DVI +TV Out או לשלם יותר ולקנות Gigabyte Radeon X800XL 256MB 256bit VIVO +DVI +TV Out

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  7. Started by jambo7,

שלום פירמתטי מחשב ישן של הילד, ואין לי את הדרייבר של כרטיס המסך, אני צריך קישור להורדת דרייבר שמתאים ל riva tnt 32mb במערכת הפעלה win98 תודה

8. Started by lior46,

איזה מהם יותר טוב ובכמה?

9. שלום, ניסיתי לחבר כבל מהכרטיס מסך לטלוויזיה, אך זה לא קרה כלום. פרטי הכרטיס: geforce 7600gt. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  10. Started by roei_b,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=PDtvcardl איך הכרטיס הזה? נראה לי שהוא ממש טוב יחסית ל100ש"ח! לא? דרך אגב יש לי: HDD: 160GB 7200rpm WD Memory: 512MBX2 DDRII CPU: Pentium4 3.00GHz זה מספיק טוב בשביל 3 שעות הקלטה רצופות? תודה מראש לתגובות!

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  11. Started by yochze,

איזה כרטיס טלויזיה מומלץ לקנות בסביבות ה500 ש"ח? אני מעדיף לא להתעסק עם FlyVideo, יש לי נסיון רע עם החברה הזו

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  12. Started by Shoko,

שלום יש לי כרטיס x1550 שנקנה השבוע קיבלתי עם הדיסק דרייבר (גירסא 7.4 (ההכי חדש הוא 7.9)) באנגלית אם יש בבקשה תשאירו לינק לדרייבר בעברית תודה ;D

13. האם כבר דווח על יציאת כרטיסים עתידיים ותאריכים ???

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  14. https://wccftech.com/nvidia-allegedly-sold-175-million-worth-ampere-geforce-rtx-30-gpus-to-miners/

15. שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ומתלבט האם כדאי להשקיע בלוח+ספק כך שאוכל לתמוך בCF עתידי ל4870. אם אני מחליט שלא לתמוך בCF אוכל לקנות לוח GA-EP43-S3L ב454 ש"ח, ספק Corsair 550VX ב481 ש"ח. לעומת זאת, כדי לתמוך בCF אאלץ לקנות את הASUS P5Q Pro ב720 ש"ח, ספק חזק יותר כCorsair 650TX ב590 ש"ח. הבדל של 375 ש"ח! בנוסף צריך לקחת בחשבון שאם אחליט לבצע CF בעוד שנתיים, אולי בכלל לא יהיה טעם לקנות עוד 4870 ובעצם יהיה כלכלי יותר "לזרוק" אותו ולקנות כרטיס חדש. מבחינת OC, אני מתכוון לבצע OC בסיסי למעבד. לא חשבתי כרגע על OC ל4870 כיוון שגם ככה הוא חזק (מדי) למסך הנוכחי שלי. אולי אבצע כשאקנה מסך 24. מה דעתכם? תודה! כרגע המפרט שבניתי הוא: מעבד: Intel Q6600 קירור: OCZ Vendetta לוח: ASUS P5Q Pro…

16. שלום רב, בכוונתי לקנות כבל dvi-to-dvi למחשב הביתי. אני מעדיף כבל באורך 3 מטר מבחינת נוחות סביבת עבודה, אבל גם כבל באורך 1.8 מטר יוכל להיות פתרון (אם כי טיפה צפוף יותר) אני מדבר על כבלים מסוג זה: http://ksp.co.il/?uin=5195# http://ksp.co.il/?uin=5479 שאלתי היא: - האם יש הבדל אמיתי באיכות וידיאו בין שני אורכי הכבל ? (בהנחה שמדובר על אותו יצרן) או שההבדל הוא זניח ולא משמעותי הערה: השימוש הוא קונבנציונלי, אני לא גיימר ולא צופה בסרטים, עיקר השימוש הוא עבור טקסט (כתיבת תוכנה ומסמכים) בברכה, דן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. אם יש ברשותי ספק כוח 420W של HEC האם הוא "יסחוב" את הכרטיס הזה??

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  18. Started by budy,

איזה דגם של 9550מכיוון שיש הרבה דגמים??? ואם תוכלו להגיד לי על איזה מקום אתם ממליצים לקנות בו!!! תודה מראש!

19. Started by BoRiS.K,

תסתכלו על התמונה על הדברים שמסומנים בריבוע... השאלה היא למה רשום בכל אחד מעלות אחרות..?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  20. Started by Tuvok,

קניתי היום כרטיס טלויזיה של Pinnacle PCTV2000. עברתי תלאות על מנת להתקין אותו. מסתבר, שהדרייברים המסופקים אינם נתמכים ב-XP SP2 והלינק להורדת דרייברים מהאתר שלהם לא עבד. הצלחתי איכשהו להשיג... בררר... עכשיו, על מנת להתקין את התוכנה שלהם, אני נדרש להקיש את ה-Serial שכתוב על האריזה. כמובן, שלא כתוב כל Serial.... למישהו יש Serial לתת לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  21. עד היום הליברטי החזיק בכבוד את ה-Q6600 וה-8800GT שלי. אני מעוניין לשדרג ל-9800GTX מאחר וה-8800 שלי נהיה תקול. האם אני צריך, וזאת אומרת בהכרח מוחלט ולא "אולי\עדיף\כדאי", לשדרג ספק?? תודה!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  22. Started by TOMMYB1,

נשרף לי המסך במחשב של העבודה... שמתמשים בו רק לאופיס.. עכשיו אני צריך מסך טוב והכי זול שיש.. (אם מישהו קנה יש לו המצלה זה טוב) צריך שיהיה 17 אינצ שטוח CRT תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  23. המעבד הוא I5 מסך 47 אינטש צריך להתאים לזה כרטיס מסך ברמת מחיר 700- 1000 ש"ח המחשב לא ישמש למשחקים אלא לצפיה בסרטים תודה (:

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  24. Started by __MIKO__,

בעקבות התלבטות בין בחירה בין השניים, השאלה היא מהו גודל המסך הנראה לעין בשני מסכים אלו? מהו ההפרש מעשית בין השניים?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  25. Started by dvido,

יש לי מסך mag 15 אינטש (די ישן). לפני זמן מה הוא התקלקל פתאום והתחיל להראות הכל בצורה מאוד צרה והיה לוקח לו זמן להתחמם. אח"כ הוא הסתדר מעצמו ועכשו פתאום התרחב יותר מידי והכפתור שאמור להצר אותו הפסיק לעבוד (כל שאר הכפתורים כגון להזיז אותו למעלה למה וכד' עובדים). האם יש איזושהי תוכנה שעושה את אותו הדבר. אני משתמש ב Geforce 2 ויש להם תוכנה שנקראת Keystone אבל משום מה היא לא עובדת אצלי. מישהו מכיר תוכנה אחרת? או שיטה לסדר את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים