עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yochze,

איזה כרטיס טלויזיה מומלץ לקנות בסביבות ה500 ש"ח? אני מעדיף לא להתעסק עם FlyVideo, יש לי נסיון רע עם החברה הזו

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  2. Started by Shoko,

שלום יש לי כרטיס x1550 שנקנה השבוע קיבלתי עם הדיסק דרייבר (גירסא 7.4 (ההכי חדש הוא 7.9)) באנגלית אם יש בבקשה תשאירו לינק לדרייבר בעברית תודה ;D

3. האם כבר דווח על יציאת כרטיסים עתידיים ותאריכים ???

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  4. https://wccftech.com/nvidia-allegedly-sold-175-million-worth-ampere-geforce-rtx-30-gpus-to-miners/

5. שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ומתלבט האם כדאי להשקיע בלוח+ספק כך שאוכל לתמוך בCF עתידי ל4870. אם אני מחליט שלא לתמוך בCF אוכל לקנות לוח GA-EP43-S3L ב454 ש"ח, ספק Corsair 550VX ב481 ש"ח. לעומת זאת, כדי לתמוך בCF אאלץ לקנות את הASUS P5Q Pro ב720 ש"ח, ספק חזק יותר כCorsair 650TX ב590 ש"ח. הבדל של 375 ש"ח! בנוסף צריך לקחת בחשבון שאם אחליט לבצע CF בעוד שנתיים, אולי בכלל לא יהיה טעם לקנות עוד 4870 ובעצם יהיה כלכלי יותר "לזרוק" אותו ולקנות כרטיס חדש. מבחינת OC, אני מתכוון לבצע OC בסיסי למעבד. לא חשבתי כרגע על OC ל4870 כיוון שגם ככה הוא חזק (מדי) למסך הנוכחי שלי. אולי אבצע כשאקנה מסך 24. מה דעתכם? תודה! כרגע המפרט שבניתי הוא: מעבד: Intel Q6600 קירור: OCZ Vendetta לוח: ASUS P5Q Pro…

6. שלום רב, בכוונתי לקנות כבל dvi-to-dvi למחשב הביתי. אני מעדיף כבל באורך 3 מטר מבחינת נוחות סביבת עבודה, אבל גם כבל באורך 1.8 מטר יוכל להיות פתרון (אם כי טיפה צפוף יותר) אני מדבר על כבלים מסוג זה: http://ksp.co.il/?uin=5195# http://ksp.co.il/?uin=5479 שאלתי היא: - האם יש הבדל אמיתי באיכות וידיאו בין שני אורכי הכבל ? (בהנחה שמדובר על אותו יצרן) או שההבדל הוא זניח ולא משמעותי הערה: השימוש הוא קונבנציונלי, אני לא גיימר ולא צופה בסרטים, עיקר השימוש הוא עבור טקסט (כתיבת תוכנה ומסמכים) בברכה, דן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. אם יש ברשותי ספק כוח 420W של HEC האם הוא "יסחוב" את הכרטיס הזה??

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  8. Started by budy,

איזה דגם של 9550מכיוון שיש הרבה דגמים??? ואם תוכלו להגיד לי על איזה מקום אתם ממליצים לקנות בו!!! תודה מראש!

9. Started by BoRiS.K,

תסתכלו על התמונה על הדברים שמסומנים בריבוע... השאלה היא למה רשום בכל אחד מעלות אחרות..?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  10. Started by Tuvok,

קניתי היום כרטיס טלויזיה של Pinnacle PCTV2000. עברתי תלאות על מנת להתקין אותו. מסתבר, שהדרייברים המסופקים אינם נתמכים ב-XP SP2 והלינק להורדת דרייברים מהאתר שלהם לא עבד. הצלחתי איכשהו להשיג... בררר... עכשיו, על מנת להתקין את התוכנה שלהם, אני נדרש להקיש את ה-Serial שכתוב על האריזה. כמובן, שלא כתוב כל Serial.... למישהו יש Serial לתת לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  11. עד היום הליברטי החזיק בכבוד את ה-Q6600 וה-8800GT שלי. אני מעוניין לשדרג ל-9800GTX מאחר וה-8800 שלי נהיה תקול. האם אני צריך, וזאת אומרת בהכרח מוחלט ולא "אולי\עדיף\כדאי", לשדרג ספק?? תודה!

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  12. Started by TOMMYB1,

נשרף לי המסך במחשב של העבודה... שמתמשים בו רק לאופיס.. עכשיו אני צריך מסך טוב והכי זול שיש.. (אם מישהו קנה יש לו המצלה זה טוב) צריך שיהיה 17 אינצ שטוח CRT תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  13. המעבד הוא I5 מסך 47 אינטש צריך להתאים לזה כרטיס מסך ברמת מחיר 700- 1000 ש"ח המחשב לא ישמש למשחקים אלא לצפיה בסרטים תודה (:

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  14. Started by __MIKO__,

בעקבות התלבטות בין בחירה בין השניים, השאלה היא מהו גודל המסך הנראה לעין בשני מסכים אלו? מהו ההפרש מעשית בין השניים?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  15. Started by dvido,

יש לי מסך mag 15 אינטש (די ישן). לפני זמן מה הוא התקלקל פתאום והתחיל להראות הכל בצורה מאוד צרה והיה לוקח לו זמן להתחמם. אח"כ הוא הסתדר מעצמו ועכשו פתאום התרחב יותר מידי והכפתור שאמור להצר אותו הפסיק לעבוד (כל שאר הכפתורים כגון להזיז אותו למעלה למה וכד' עובדים). האם יש איזושהי תוכנה שעושה את אותו הדבר. אני משתמש ב Geforce 2 ויש להם תוכנה שנקראת Keystone אבל משום מה היא לא עובדת אצלי. מישהו מכיר תוכנה אחרת? או שיטה לסדר את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  16. אני מדבר על כרטיסים ברמה של GTX460. האם קיים כרטיס ברמה הזאת, שמגיע עם גוף קירור יעיל, שלא עולה ברעשו על מאווררים של כרטיסים בינוניים, כמו GTS450, או מאוורר סטוק של מעבדים? בדקתי באתר של zalman , ויש שם מוצרים רציניים לכרטיסים החדישים, אבל זה בכלל לא מופיע בחנויות בארץ. האם קיימת חברת כרטיסי מסך שכבר מייצרת אותם עם גופי קירור יעילים אך שקטים?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  17. Started by King omri,

שלום אנשים לפני כמה ימים אחרי החלפה של משחה טרמית למעבד הראשי, פעולה שחייבה הסרה של כרטיס המסך, החל הנ"ל לעשות בעיות. אחרי RESET המחשב מבצע BOOT בצורה תקינה עד למסך הפתיחה של ה וינדוס ששם המסך יצא לסטנד ביי (כאילו המחשב כבוי או שהרזולוציה לא מתאימה), ה LCD בסלון שהיה מחובר למחבר ה DVI השני המשיך לעבוד. החלפתי בין החיבורים הפיזים של המסכים (ה LCD בסלון וה LCD בעמדת מחשב) ביציאה מכרטיס המסך וכרגע אני במצב כזה שמסך המחשב עובד בצורה תקינה אבל את ה LCD בסלון כרטיס המסך לא מזהה. ניסיתי התקנה של הגירסה האחורנה של הדרייברים ללא הצלחה. האם יכול להיות שבמהלך הפירוק\הרכבה גרמתי לנזק כזה שדפק את אחד מערוצי המסך כרטיס המסך?. האם משהוא נתקל בכרטיס "חצי דפוק" שרק DVI אחד מתוך שניים עוב…

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  18. Started by israelisraeli,

שלום, האם אפשר להשתמש במאיץ הגרפי של intel שקיים בsandy/ivy bridge בנוסף לכרטיס החיצוני? כלומר, יש לי כרטיס מסך של saphire, עם ליבה של Radeon HD 5450 (1GB) ואני שוקל לקנות מחשב חדש עם i7/i5 אז אני אאלץ לבחור אם להשתמש בחיצוני או בפנימי? או שהם משתלבים? ואם צריך לבחור מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  19. Started by eli33,

קיבלתי עם הכרטיס מסך איזה משהו תוכלו לראות אותו בתמונה השאלה מה זה בכלל ומה עושים איתו הוא לא היה מחובר לכרטיס הביאו לי אותו בתוך שקית כזאת הכרטיס המדובר הוא ?6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? GIGABYTE תודה מראש [attachment deleted by admin]

20. Started by yoel14,

שלום, יש לי תלושי מתנה למימוש בחנות מסוימת (בערך 450 ש"ח- משמעותי ביותר)(והייתי מעוניין לפנק ת'צמי במסך חדש עוד החודש) ורציתי לשאול מהמבחר הזה של המסכים(שיש בחנות)- מה הכי טוב מבחינת נתונים טכניים? נראה לי שהסמסונג 730B , אבל רציתי לקבל חוות דעת של מביני עניין + אם יש לכם נסיון מוצלח/לא מוצלח- אשמח לשמוע!! ''BENQ LCD FP71G+17 MAG LCD E786 17 MAG LCD LP-717-12 17 SAMSUNG 730B LCD 17 LG L1750SQ LCD 17 TEAC - LCD (ללא מס דגם משום מה, לא נורא) נ.ב. אילו נתונים מספיק טובים מבחינת: בהירות (מה המינימום שיספיק לי) קונטרסט האם צריך לבדוק עניין של איזו תדירות רענון נתמכת? ומה עוד חשוב לי שאני עוד לא יודע? נ.ב - *כרגיל- המחשב מיועד לאיטרנט,אופיס סרטים ומשחקים *PIVOT- לא חשוב לי …

21. Started by IdoRosental,

אני מעוניין להוסיף עוד מסך ל-2 המסכים הקיימים שלי במטרה לקבל עוד שטח עבודה. המחשב שלי מכיל לוח אם מסוג ASUS P5B Deluxe וכרטיס מסך BLISS 7950GT PCX gainward במידה ואני יכול להשיג עוד כרטיס מסך זהה. זה אפשרי בכלל? איך מגדירים את שניהם לעבוד? תודה מראש לכל העוזרים אני חדש כאן ולא סגור לגמרי שזהו הפורום לפתוח ת'רד בנושא. במידה ולא קלעתי למקום הנכון אז אני מצטער.

22. אני רוצה לחבר מחשב לטלויזיה על מנת לראות סרט באיכות HD וכמובן אני רוצה גם לשמוע קול.....אז יש מצב אם לכרטיס מסך יש רק תמיכת HDTV ולא יציאה מובנת של HDMI ? גמר חתימה טובה לכולנו.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  23. Started by mMmSaK,

מישהו יודע איך אני יוכל לדעת את רמת ה FPS של הכרטיס מסך שלי לפי משחק וגודל רזולוציה? כרטיס מסך מסוג MSI R9 270 GAMING 2GB.. נ.ב מה אתם אומרים על הכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ROI5001,

איזה כרטיס יותר חזק ועדיף מבינהם למשחקים?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.