כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה כדי לראות סרטים. כל עולה כמו שצריך רק שהבעיה היא שהמסך מרצד ולא רואים טוב. איך אני מסדר את זה? האם זה קשור לכרטיס מסך (MX 440) או לטלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום. אולי תוכלו פעם אחת ולתמיד לתקן אותי בעניין הזה. מדוע גרסת הדרייבר היא 270.51, בעוד שגרסת הדרייבר על פי מנהל ההתקנים של ווינדוס היא בכלל 8.17.12.6658? אשמח לקבל עזרה בנושא הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי את ה-Radeon 9550 (https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2398) ולוח אם ASUS P4P800SE. הכרטיס והלוח תומכים ב-AGP X8 אבל אני רואה שהוא מחובר רק ב-AGP X4 (דרך התוכנה של Gigabyte). היכן ניתן לקנפג את ה-X8 ? תודה מוטי
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אז מה אני צריך לעשות כדי שיראו בצבע? יש לי כרטיס geforce 6600gt 128mb כשהמרכת עולה רואים בטלוויזיה בצבע והמחשב פועל ב-safe mode גם כן, אבל שאני מעלה את המחשב רגיל רואים שחור לבן.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אז ככה הסתכלתי קצת על כרטיסי מסך וראיתי כרטים שעולה 27K!!! אז אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה זה עולה ככה מה מיוחד בזה אז תודה. http://tms.co.il/product/2464
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
איך אני מתקין דרייברים ל msi 9800pro???????
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום, אני קונה בקרוב טלוויזית 32" LCD שקיימת בה כניסת VGA יש לי מחשב עם כרטיס מסך Radeon X1950 Pro ורציתי לדעת על איזו רזולוציה אני אמור להגדיר אותו כדי שיעבוד עם הטלוויזיה? במפרט כתוב שהטלוויזיה עובדת ברזולותיה של 1366X768, שזה לא סטנדרטי למחשבים... מישהו יודע אם כרטיס המסך שלי תומך ברזולוציה הזו, או שיש איזה טריק אחר? איך העסק יעבוד? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך תומך 4k לא high end לא יותר מ700₪ שיהיה אפשר להריץ בו cs:go במינימום לפחות 2 כניסות hdmi יש חיה כזאת? שווה לחכות עוד קצת שהמחירים ירדו?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
- 1 follower
-
-
ל AGPX8 X1650 מחברת GECUBE ב 303 ש"ח http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=GV063&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=18&aff=Zap〈=HE או מ IVORY אותו כרטיס רק חברה אחרת (Sapphire) ב 345 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2002&CatCode=400
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
הWINDOWS מזהה אותו בתור plug and play מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
תשמעו,אתמול השארתי את האימיול דולק,התעוררתי וראיתי שכל הכחול במסך הפך לסגול,אדום לירוק וכו'.. המסך הוא מאג 786FD זה גורם להפרעות רציניות,איך פותרים את זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
חבר'ה אני מחפש כרטיס מסך איכותי וזל שיתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף.התקציב נמוך עד 300 שקל אבל חשוב כרטיס HD. איזה כרטיס הכי טוב אנ אוכל לקנות במחירים של 250-300 שקל... הנה המפרט: [ Processors / Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz ] Processor Properties: Manufacturer Intel® Corp. Version Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz Serial Number To Be Filled By O.E.M. Asset Tag To Be Filled By O.E.M. Part Number To Be Filled By O.E.M. External Clock 266 MHz Maximum Clock 4000 MHz Current Clock 2798 MHz Type Central Processor Voltage 1.2 V Status Enabled Socket Designation LGA775 [ DIMM1: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) ]…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
מי יותר חזק? כי שמעתי שהR9550 כרטיס מוצלח. האם זה נכון שהוא מבוסס על אותו בסיס של R9500-9700? מה ההבדל בין הכרטיסים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
ברשותי מסך CRT מתוצרת ViewSonic, דגם G75f. לאחרונה הוא החל לזמזם בקביעות ואף לרצד ולהציג תמונה מעוותת בתחומים העליונים והתחתונים של המסך בעת הצגת תמונה בהירה מאוד, אני מודע לכך שזה אומר שעליי לממש אחריות. אבל רציתי לדעת מהי הסבירות שהבעיה הזאת ניתנת לטיפול מבלי החלפת המסך. הסיבה שאני שואל היא בגלל שמדובר בדגם שייצורו הופסק, דגם ה17" הנוכחי של ViewSonic (הG70) חלש יותר, ותומך ברזולוציות ובקצבי רענון נמוכים יותר. אני לא רוצה לשמוע מילה אחת על "LCD", אני מעוניין לדעת אם הבעיה ניתנת לפיתור מבלי החלפת המסך על-ידי מימוש אחריות. מכיוון שאני מתגייס בקרוב ואין לי זמן מיותר להתרוצץ אל החנות ובחזרה ולחכות למסך. המסך מעולם לא הופעל ברזולוציות או בקצבי רענון שהוא אינו תומך בהם רשמית, …
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש מחלקים חדשים לוח אם TUF GAMING Z790-PRO WIFI מעבד 14600KF זיכרון 32 ג'יגה של Corsair ספק כח MSI MAG 850 Watt כרטיס מסך GALAX RTX 5070 TI EX Gaming 1-Click OC 16GB GDDR7 אחרי שהרכבתי את המחשב כמו שצריך בדקתי שכל החלקים יושבים במקומם בדקתי טמפרטורות הכל היה תקין ביצעתי עדכון ביוס לאחרון עדכנתי לדריבר העדכני של אנבידיה הרצתי בנצ'מארקים של 3dmark ,occt ,memtest ועוד הרבה בדיקות נוספות הכל היה נראה מצויין בבדיקות כמובן שחיברתי את הכרטיס מסך עם החיבור החדש ה 12VHPWR שקיבלתי מהספק עצמו הבעיה: כשאני בא להפעיל משחק כמו assassin's creed shadows או doom the dark age או משחק כבד אחר אחרי כמה דקות המשחק קופא ונתקע ולא משתחרר עד שאני מבצע הפעלה מחדש במשחקים קלים למשל כמ…
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
- 2 followers
-
-
מבחן בנצ'מרק שאינטל ערכה למעבד הגרפי המובנה שלה, מול הפיתרון של ATI X1600 גורם לאתרי סיקור בעולם לחשוד באינטל. קישור>> http://www.tgdaily.com/2007/03/12/gdc2007_intel_rig_demo_against_amd/ "There's no denying that Intel's upcoming driver for the G965 will make tremendous improvements, but we were puzzled by how bad the AMD fare. In fact, our personal experiences have shown that the X1600 card is very capable of video playback, when configured correctly. The graphics guys at Tom's Hardware Guide are now testing out their X1600 cards and will try to duplicate Intel's results. But we aren't the only ones who were puzzled at the side-by-side comparison because …
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
יש לי את המיפרט שבחתימה שלי וכשאני משחק NFSU1 יש לי תחושה שהוא עובד 1000FPS הוא יותר מידיי מהיר ומאוד קשה לשחק ככה..ב200קמ"ש נראה כאילו אני נוסע 500.. התקנתי ומחקתי את המישחק וזה לא עוזר ואני לא משתמש בשום טריינר ואפילו שמתי על הגרפיקה הכי גבוהה שיש 1024X1248 ועדין אותו דבר.. השמח לקבל עזרה. :s05:
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
האם הגיע הזמן להחליף את המסך? (17" מודל 770V של מאג, בן 4.5 שנים)
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אוקיי אז נמשיך אז ה8800GT GTB 512 מגה כדאי לקנות בשביל משחקים כבדים? ואני אשאל את השאלה:האם ה8800GT יצליח להריץ משחקים עם דרישות שיהיו ל9 על הגדרות לא VERY HIGH אבל HIGH לפחות? תודה אה ועוד משהו ל8800GT GTB512 מגה יש OC?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ומתוכנן להיות בו 8800gts אני מחפש השוואות בין כרטיסים מהסוג הזה יש אותו למלה חברות ובמלא גרסאות עם אוברקלוק ובלי, ורציתי לראות תביצועים שלהם ולדעת מה הכי מומלץ מבחינת ביצועים\אמינות בכל זאת כרטיס יקר לא רוצה להידפק
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
8800GTS תומך 3WAY SLI .? (הכוונה ל 3 כרטיסים על לוח אם אחד )
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם למסך 22 רזולוציה 1920X1200 איזה כרטיס מסך עדיף ? - 4870 1G - GTX260
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, ברצוני לממש אחריות על כרטיס GTX 670 שנרכש בחו"ל. מישהו אולי יודע מה הפרוצדורה שאני צריך לעשות? הכרטיס נרכש בsidewinder computers תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. אני די חדש אז אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 350 ש"ח אני בד"כ משתמש במחשב בשביל לשחק משחקי אסטרטגיה או משחקי סימולציה מהסוג של SIMCITY 4, ןשידור סרטים אל מסך הטלויזיה. עם הכרטיס הנוכחי (radeon 1300x) המשחק SIMCITY רץ תקין בהתחלה וככל שהעיר גדלה כך הוא נהיה כבד יותר ובהתאמה כך הביצועים של המשחק. רציתי לדעת איזה סוג כרטיס יש לקנות בשביל סוג זה של משחקים. הבנתי שיש הבדלים בין קבוצת הפקדות של המעבדים שבכרטיס לדוגמא GFORCE לעומת RADEON. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-