עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ElvisC,

היי, האים יש כזה זמין בארץ? תודה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות מסך מהאתר הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/Cat.aspx?p=7-31 המסכים פה לא משהו. הקישור הוא למסכים של 19 אינץ', אני רוצה מסך במכירה קבוצתית. אני ממש ממש לא מבין במסכים, מבין המסכים האלה מה הכי טוב? טווח מחירים עד1650 ש"ח בערך.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  3. Started by Abitk,

אני קונה מחשב למשחקים בשווי 4000 ש"ח לאחר התלבטויות החלטתי ללכת על הכרטיס מסך X1950PRO שאינו תומך DX10 הבנתי שיש בכרטיסי מסך משהו שנקרא SMARTSHADER(תקנו אותי אם אני טועה..) שזה בעצם ההתישנות של הכרטיס...האם זה רלוונטי לסוג כרטיס הזה והאם זה אמור להוות שיקול...??

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  4. Started by SmurFin,

אני לפני קנית מחשב המחשב צריך להתחבר ל4-5 מסכים ועל מסך מוצג מידע שונה איך אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  5. בלילה כשהמחשב לא בשימוש אבל מחובר לרשת והמסך כבוי,האם יש איזו אפשרות להכניס את כרטיס המסך למצב שינה,שהמאוורר שלו יפסיק לעבוד ושצריכת החשמל שלו תהיה מינימלית ?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  6. Started by free fraek,

לאפיק PCI רגיל וחשוב שיהיה לו כניסת וידאו ואולי גם S-VIDEO ושיוכל להקליט מהטלוויזיה באיכות גבוהה... יש כזה?

7. Started by Castanda,

אהלן חבר'ה יש ברשותי 2 כרטיסי מסך: GEFORCE 2 7700 TI GEFORCE 5500 FX רציתי לדעת באיזה מהם עדיף לי להשתמש מבחינת ביצועים ? שאלה נוספת היא: כשאני נכנס ל'מחשב שלי' כונני הCD אינם מופיעים כלל , כאילו בלעה אותם האדמה ממה זה נובע? כי הם פועלים כשאני פותח את ה TRAY אבל לא מופיעים... תודה מראש לעוזרים ! שבת שלום

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  8. Started by dragon106,

שאלה בקשר ל Point of View Geforce 8600 GT 512 MB האים הוא צריך לקבל חשמל גם מי הספק הוא שצריך לחבר עוד משהו אליו?

9. Started by maormark,

יש לי מחשב יחסית ישן מעבד AMD Athlon XP 2000+ לוח אם של Gigabytes מדגם GA-7VA זיכרון פנימי 1GB DDR 400 הרד דיסק 160GB 8MB BUFFER IDE של WD כרטיס מסך פשוט מאוד GEFORCE2 MX200 אני מצליח להפעיל איתו כל סרט של 720P בלי שום בעיות, פשוט הצריכה של המעבד גבוהה משהו כמו 88-95%. זה מוזר בהתייחס לכל מה שנאמר פה... נגיד קחו לדוגמא סרט שהפעלתי : The.Matrix.1999.DVD9.720p.HDDVD.x264-hV Format : X264 Source : HDDVD Genre : Action / Thriller / Sci-Fi Resolution : 1280x528 Video Bitrate: 7702 Audio : AC3 5.1 640kbit/s Release : 05.14.07 Rars : 86x100mb PFS חשוב לציין שאת הסרט אני רואה על המחשב מסך MAG 17 786PFS אני מנגן את הסרט בתוכנה BSPLAYER. מקודדים של K-…

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  10. Started by לוח שנה,

מה עדיף מבחינת ביצועים? תודה.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  11. הHD2600XT והPRO? מתי אמרו שהם יצאו ב6 או 15 לחודש הזה?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  12. Started by Baruh92,

שלום !! אני מחפש כרטיס מסך AGPX8 עד 400 ש"ח הייתי רוצה להריץ פחות או יותר משחקים של היום לא אכפת לי שירוצו על מינימום רק שיעבדו. תודה מראש!! [br]פורסם בתאריך: 9.09.2007 בשעה 15:10:06 מישהו בכל זאת? רק אחד קרא את ההודעה הזאת עד עכשיו

13. שלום לכולם .. יש לי EVGA 8800 GTS 640MB ומאז החלפת הלוח שלי הכרטיס מזוהה כ-EVGA 8800 GTX. מה יכולה להיות הסיבה? הביוס של הלוח מעודכן לגירסא 1604.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  14. Started by MadEddy,

ראיתי ב- IQPC כרטיסי מסך של GECUBE, RADEON HD2600XT 256 BIT. לי זכור שאלו כרטיסים עם רוחב פס של 128 ביט, נכנסתי לאתר וראיתי שרשום INTERNAL RING BUS מה זה אומר? ???

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  15. Started by or2077,

אני יודע שזה לא הרבה אבל בכל זאת אני מחפש לPCI E אם זה חשוב אז: מעבד pentium 4 2.800 mhz לוח אם intel eatonville d915gev זיכרון 512 mb ספק 500 w אם זה משנה כרטיס מסך עכשווי Geforce 7300GS אני מחפש כרטיס מסך שיוכל לסחוב המשחקים של היום כמו ביושוק וneed for speed pro street שהולך לצאת... אני חוץ מזה הולך לשפר את הזיכרון בעוד ג'יגה ראיתי את הכרטיס הזה: GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8500GT 512MB PCIE בלמיר: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12620 בנועה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=8179 איך הכרטיס? תנו הצאות לאחרים.. אני צריך אתכם

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  16. http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx כמה מהשיפורים: The new version also resolves some issues with Windows Vista, XP and Bioshock, Lost Planet, Prey and much more. http://www.beyond3d.com/content/news/465

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  17. Started by a.s roma,

היי, יש לי geforce fx 5500 ולא מזמן חיברתי אות LCD ועכשיו כשניתקתי אותו אני לא מצליח לראות סרטים כמו שצריך רואים הכלל מטושטש.. מישהו יודע איך לסדר את זה?? ועוד משהו קטן..נעלם לי הסמל הקטן של הNVIDIA איך אני מחזיר אותו?? תודה.

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  18. Started by msa90,

שאלה.. מישהו יודע בערך מתי תהיה ירידת מחירים של ה 8800GTS ? אני מדבר חודש לא שיגידו לי מתי שיצא הכרטיסים החדשים אלא זמן מדויק??

19. Started by שמוליק2221,

כ. מסך ומסך זה כל מה שאני צריך. זאת הדילמה שלי. עיקר השימוש במחשב הוא משחקים. סביר להניח ואני לא אשדרג כ. מסך בשנתיים - שלוש הבאות. מה אתם מציעים ?

20. Started by matrix91,

לקראת קניית מערכת אז יש לי שאלה מה עדיף לקחת את ה HD2900XT 512MB או ה 8800GTS 640 איך שראיתי בהרבה מבחנים שה 2900 לוקח .. אז אני מבקש את עזרתכם בדבר הזה תודה לכל עוזר

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  21. Started by trxman,

שנה טובה ומתוקה לכם הכרטיס (leadtek 66gt extrm) הוא בן שנתיים , לא מזמן ניקיתי אותו.. לאחרונה שמתי לב לבעיית ארטיפקטים לאחר זמן מה של משחק, פתחתי את המארז ואכן רוב הארטיפקטים נעלמו אז לכן חששתי שזו בעיית התחממות... הפעלתי AtiTool לבדיקת ארטיפקטים ....אומנם עשיתי בדיקה לכמה דקות וזה לא מצא בעיות , אך הכרטיס הגיע ל83 מעלות, זה בסדר? במנוחה הכרטיס על 45-50. בהמשך אני כבר אעשה בדיקה לשעה ונראה אם יש בעייה בכרטיס עצמו תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  22. יש לי כרטיס TV מסוג leadtek tv2000xp global בחלון הצפייה התמונה נחתכת למטה, כל השורה הראשונה של התרגום לא מוצגת. זה נראה כאילו הרזולוציה של כרטיס הטלויזיה לא מתאימה או משהו.. איך מסדרים את זה?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. Started by wwll soldier,

זמנים טובים באים ולי אין איך לשחק במה שיצא... אז במקום לקנות מחשב חדש חשבתי אולי לקנות x1950pro/xt שיחזיק בינתיים עד שכבר ימאס השאלה היא האם המחשב שלי מספיק חק וינצל תכרטיס, המפרט שלי amd 3200 gigabye k8n ulta 1 gb hec 400w האם יחזיק? 6200le tc שזה הכרטיס שנאלתי להישאר איתו לאחר שהקודם נשרף תודה מראש

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  24. מה אתם אומרים עליו הוא סבבה? 560 שקל. וFLAIT נחשבת כחברה טובה?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  25. Started by dj_tg,

שלום , חיברתי את המחשב שלי לTV דרך יציאת הRCA שקיימת בכרטיס המסך בלוח ASUS M2A-VM HDMI והתמונה שאני מקבל לא מפוקסת , ניסיתי גם את יציאת הS-VIDOE והתוצאה זהה. רציתי לדעת האם מישהו נתקל בתופעה הזו ויודע מה לעשות. האם זאת בעיה של הגדרת כרטיס מסך או אולי של CODEC (התקנתי את ה K-LITE CODEC PACK). במחשב הישן שיש לי ושגם הוא מחובר לTV דרך כרטיס מסך RADEAON 9200 רואים כמו שצריך. הגדרתי את יציאת הTV בBIOS לPAL ובהגדרות של הכרטיס ל B/PAL אשמח לעזרה :s05:

דיונים חדשים בפורומים