כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
המפרט הוא: AMD Athlon 64 X2 4200+ Asus M2A-VM Corsair 2x1GB XMS2 DDR2-800 Enermax Liberty 400W המסך הוא 17'' עם תכנון להחלפה ל-19 בשנה-שנתיים הקרובות. בכל מקרה משחקים אשחק על רזולוציה של 1024x768. רוב העבודה מתבצעת בלינוקס אובונטו אבל יש גם חלונות מותקן, בעיקר בשביל משחקים. העדפה לכרטיס מסך קריר (ושקט כתוצאה מכך...) שיוכל להחזיק לפחות שנה-שנתיים. העדפה ל-TMS.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
האם למטרת הקלטה מהטלויזיה עדיף לי לקנות כרטיס מסך עם VIVO או לקנות כרטיס לכידה של HAUPPAUGE WINTV PVR למשל? תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש את הכרטיס והוא רוצה לעשות SLI ... יש מאיפה להשיג את זה עדין? אפשר גם יד שניה וזה....
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,אני בקרוב קונה את ה-PowerColor X800GT 256MB 256BIT כי החלטתי שהוא הכרטיס המושלם בשבילי. אני רוצה לדעת כמה מקבל הX800GT של PowerColor וכמה הוא מקבל בסטוק במדוייק,ואני שואל את זה למי שבעלים של PowerColor X800GT 256MB 256BIT בלבד. תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
הי, למישהו יש המלצה למסך 17" LCD (צר)? מישהו מכיר את: MAG MS776 ACER AL1712 למה ה-MAG יקר בכ-350 שקלים? מוצדק או לא? תודה...
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
MSI Radeon X600 PRO תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
האם כרטיס AGP 8x עובד על לוח אם שיש בו רק AGP 4x? ??? :
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
יצרנית השבבים נאלצת להודיע למשקיעים שלה כבר עכשיו על עיכוב של חצי שנה לפחות במעבר אל תהליך ייצור מתקדם של 7 ננומטר - ועל גישה עסקית חדשה שלא תפסול על הסף שימוש בייצור שבבים חיצוני במסגרת חלק מהמוצרים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
איך אני בוחר דרך האפשרויות של הכרטיס מסך את הOPENGL בכרטיס מסך של נבידיה?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
טוב, יש לי leadtek 7600gt ex, (קצת ישן אני יודע) ואני משחק call of duty 4, ולפעמים יש כמה טקסטורות, או אולי חפצים לא בטוח שהטקסטורה שלהם מעין נמרחת על כל המסך, כאילו לקחו פינה של האובייקט ומשכו אותה עד אין סוף, עכשיו לפעמים זה נראה סתם כמו איזה קו קטן ומוזר שעובר דרך כל המסך, אבל לפעמים זה ממש חוסם את כל שדה הראיה, זה קורה גם במשחקים אחרים. אני מניח שזאת בעיה בדרייברים שלי, רציתי לדעת איזה דרייברים מומלצים לכרטיס שלי (באתר של leadtek חיפוש של 7600gt ex לא מצא כלום) או שאולי זאת בעיה אחרת? אה, אני משתמש ב XP נ.ב. אני גם מחפש המלצה לכרטיס טלויזיה טוב, (אני רוצה לחבר אליו ממיר דיגיטלי של הוט, האם זאת תהיה בעיה?) במחיר של עד 400 ש"ח תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
איזה מבין הכרטיסי מסך האלה עדיף ומה ההבדלים בניהם ?? HD 5770 New Edition 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E הפרש מחירים של 100 ש''ח (האם שווה?) ובנוגע לעניין האחר שראיתי שפתחו עליו דיון אך לא הבנתי מה עדיף בסופו של דבר מי עדיף HD 5770 או HD4870? (אין הבדלי מחירים) ראיתי ששאלו האם ב5770 ירוץ על רזולוציה 1920X1200 (או משהו כזה) ובמפרט של הכרטיס כתוב שהרזולוזיה שלו הרבה יותר גבוה אז לא הבנתי למה אמרו שהוא לא יריץ טוב ברזולוזיה כזאת ודבר האחרון אני הייתי די נעול על Sapphire אבל אם ואני יחליט שאני הולך בסופו של דבר על 4870 אז זה יהיה של GIGABYTE האם GIGABYTE טובים בכרטיסי מסך שלהם?? אני לא יצתער ??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי "מחשב סרטים" P3 800 עם כרטיס מסך geforce 2 mx 200. לכרטיס יציאת מסך, S VIDEO וAV-OUT. כשאני מחבר את הS-VIDEO לטלויזיה אני מקבל את התמונה הכי טובה אך היא מהבהבת. אם אני במקביל מחבר את הAV-OUT (אך לא "משתמש" בו), ההבהוב משתפר אבל עדיין בולט לעין. הטלויזיה היא 21" של ITT. אני מציג ברזולוציה 640X480 בrefresh rate של 60hz (ניסיתי רזולוציה אחרת - אין שיפור, ואת הrefresh rate לא ניתן לשנות). יש למישהו אולי רעיון מה אפשר לעשות כדי להפסיק את ההבהובים בטלויזיה (כמובן שבמסך CRT התצוגה נורמלית לחלוטין)? תודה, עופר
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
עד היום המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה בכרגע מסך ישן יותר באמצעות S-VIDEO וחיבור בננה לסאונד מיציאת הסאונד במחשב.. עכשיו אחרי שעברתי לATI 5850 ולא הייתה לי יותר האופציה של הS-VIDEO אני מקבל בימים הקרובים טלויזיה חדשה FULL HD ואני כמובן ירצה לחבר שוב למחשב.. השאלה אם באמצעות חיבור הHDMI אני גם יקבל סאונד? אם לא אני בבעיה קצת..
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
הם WHQL Candidate. יש סיבה להוריד? http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_41.09
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אהלן אתם בטח זוכרים את הבעיה עם ה REFRESH RATE ב XP שקבע תדר של 60HZ במשחקי D3D ו OGL, לפי הטענה של MS הנושא תוקן ב SP1, ובכן הוא לא! ניסיתי הכול, כמו כן ניסיתי לקבוע את ה RR בחלון המידע של DIRECTX (בדף האחרון יש אפשרות ל OVERIDE של ה RR) אותו כנ"ל. מה שיותר מוזר הדרייבר של ATI (RADEON 9700 PRO) ישנה אפשרות לקבוע RR למוניטור שגם לא עובדת. כרגע אני משתמש בתוכנה שנקראת REFRESHLOCK ועובדת יופי, השאלה האם פיספסתי משהו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
יש לי שתי אפשרויות ל- X1800GTO : Sapphire Connect3D מצד אחד הספייר הם חברה הרבה יותר גדולה וידועה בריידאונים המוצלחים שלה מצד שני, ה C3D יותר זול, ויכולים להיות בו צינורות רדומים מה אתם ממליצים לקחת ? האם כרטיס של ספייר הוא יותר מוצלח משל המתחרה ? מה הסיכוי שהצינורות ייפתחו במידה ואקח את ה- C3D ? למה אצל חלק מהחברות הצינורות נפתחים ואצל חלק לא ? סליחה שאני שואל יותר מדי שאלות, אבל אני רוצה לדעת לפני שאני קונה כזה כרטיס............ תודה !
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף למחשב משחקים בתקציב 4K אפשרות א כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT Sonic 512MB PCIe ¤1127 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28604 אפשרות ב כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT GTB 512MB PCIe ¤1176 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV389 ותגידו גם למה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקשרתי ל pandas ושם אין במלאי, וראיתי מישהו פה שרשם שבנועה אין גם במלאי. מישהו יודע אם באמת בנועה נגמר המלאי? אם כן, יש חנות אחרת שמוכרת את הכרטיס הזה? אם לא, האם כדאי לחכות שבועיים עד שיהיה במלאי או לקנות את ה 4850? נ.ב: שמעתי שיורידים המחירים של 4870, מתי זה יהיה? זה יהיה גם בארץ? שווה לחכות? (כרגע אני בלי כ.מסך). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
מה הקטע שלכרטיסי מסך יש מהירות שעון נמוכה כל כך לעומת מעבדים רגילים?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
הכרטיס ניתן לקניה בCD-LOG. יש 2 דגמים בינתיים אחד של ספיר והשני של גיגה בייט. ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI אותו הדגם אצל שתי החברות המחיר של גיגהביט יקר ב כ50 שקלים. המחירים הם בין 1150-1300 לפי מה שראיתי. מה אתם אומרים על הכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
רוצה לשדרג כרטיס מסך למחשב קיים, מעוניין לדעת במה זה כרוך תקציב: 700ש"ח (חריגה של 100ש"ח) מפרט נוכחי: Intel Core i5 750 2.66GHZ Gigabyte GA-P55A Power COLOR HD5770 1GB GDDR5 G.SKILL 4GB 1333MHZ DDR3 Dual Channel
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
הי, יש לי windows 7 והדרך היחידה שזה עובד היא כשאני מסיר את הדרייבר המותקן. במצב הזמני זה עובד אבל בלי האצת חומרה, הכוונה היא לפני ריסטרט. ניסיתי גם עם דרייבר מובנה ב7, גם של ATI גרסה 9.3 וגם 9.4 שכרגע מותקן עם הCCC וזה עדין לא עובד. לפני שהווינדוס מתחיל זה יש תצוגה ב2 המסכים. יש לי CRT TV מחוברת בcompostie. עדכון: בינתיים ניסיתי לשלוח פניה לATI, האתר תמיכה לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
הכרטיס המוביל הבא של NVIDIA אשר מיועד להיחשף באופן רשמי היום בלילה נצפה בצמד מבחני ביצועים ממשפחת ה-3DMark היום בשעה 23:00 אנחנו אמורים לגלות מה בדיוק יציעו לנו כרטיסי המסך הראשונים מדור ה-Pascal של NVIDIA, אבל עד שזה יקרה הרשת ממשיכה לגעוש – החל מתהיות אודות הקשר בין Battlefield 5 למפתחת השבבים מקליפורניה, דרך השערות בנוגע לעיצוב הקירור שיגיע עם דגמי הרפרנס וכלה במבחני ביצועים ראשוניים, כשאת ההמולה מוביל בגאון האתר videocardz, שהפך לאחד מהאמינים והבולטים בסצינת ההדלפות והשמועות בתחום העיבוד הגראפי. אז שעות ספורות לפני שנזכה לראות אותם במו עינינו – אל הרשת מגיעות שתי תוצאות של דגם ה-GeForce GTX 1080 אשר עלו אל המאגר של מבחן הביצועים המפורסם 3DMark. האחת מ…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-