עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ido_,

שלום, הגיע הזמן להפרד מהסוס הותיק (Radeon 6950HD) שהתחיל לעשות לי בעיות. אני מחפש כרטיס מסך עד 1800שח, הבנתי שזה GTX 1060 מול RX 480. המחשב יושב בסלון, אז חשוב לי שיהיה שקט ושיהיה קר ושיתפקד כיאות גם ככרטיס קול (הוא מחובר למגבר)

2. Started by --Shadow--,

http://alienbabeltech.com/main/nvidia-drops-prices-gtx-770780-ti-pricing-announced-shadowplay/ http://www.hardwarecanucks.com/news/video/nvidia-shows-gtx-780-ti-price-cuts-gtx-770-gtx-780-price/ GTX 780 יעלה 500 דולר בחול ? נשמע לא רע בכלל לחיה שכזו... חתכו 150 דולר רק בכרטיס הזה..וואלה חגגו על הצרכנים יופי..רק בדוגמא הזו רואים כמה חשיבות יש לתחרותיות.

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by slip,

יש דבר כזה מתאם מיציאה לDVI למסך CRT VGA?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

אני פונה אליכם בזעקה גדולה!!!!!! תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש כאן בנאדם נורמלי שיכול לתת חוות דעת מקצועית על 19" CRT?! לא משהו בסגנון... LG שולט, IIyama יביא לך בג'ננה... חוות דעת מקצועית אני מבקש, תודה, תבורכו.

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by zahi74,

יש לי אפשרות לקנות בהזדמנות 2 כרטיסים ואני מתלבט בניהם שניהם של חברת ATI READON X1950XT 256MB X1900XT 512MB שניהם יד שניה ויש לי אפשרות להשיג אותם ב-1400 שקל מה כדאי מבחינת ביצועים?????

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מה אתם אומרים? תודה לעונים.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום! יש לי את הכרטיס הזה ואני בכלל לא מרוצה ממנו!!! ורציתי לדעת מה קורה איתכם.... תודה!

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by Jenyatip,

אהלן , זהו הפוסט השני שלי כאן. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך שלי שכרגע הוא : NVIDIA GeForce 9500 GT 1024 MB מפרט המחשב הוא Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz Motherboard Gigabyte GA-G41M-ES2L Kingston 2 GB DDR2-800 @ 400 MHz שניים מהזכרונות מלמעלה. ז"א 4 Gigabyte . הנה הבקשה המלאה : 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב : משחקים, תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים , הכבדים אני מקווה , לדוגמא : Skyrim , Diablo 3, Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטב…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אני מחפש כרטיס מסך מסוג AGPX8 עד 400-450 ש"ח שישרוד בדרישות המינימום של משחקים הכי הרבה זמן. כמה זמן לדעתכם הוא יחזיק?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by HFDO5,

קניתי את המסך http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCDMonitor/Monitor_LCDMonitor_172T.htm של סמסונג מה אתם אומרים עליו? בעד\נגד\משהו

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. זה קרה לי כבר במספר משחקים, וזה מתחיל לעצבן יש לי מחשב חדש, ולאחרונה קורה לי במספר משחקים (האחרון מביניהם-Battlestations Pacific, אך נתקלתי בבעיה גם ב-GRID, וב-DIRT), המשחק למעשה קורס. זה מתחיל מחלונות שחורים תוך כדי משחק, אך המשחק חוזר לאחר כמה שניות, ומסתיים בזה שהמשחק קורס לדסקטופ ומתקבלת הודעה שגיאה ב-TASKBAR. השגיאה היא: Display driver stopped responding and has recovered את ההמשך של ההודעה אני מצרף בפרינט סקרין: מדוע זה קורה? הרי מדובר במחשב חדש והנה המפרט שלו: Vista Ultimate 64 bit Intel Core i7 920 HD4870 1024MB וזיכרון 3 ג'יגה DDRIII במהירות 1066MHZ (ב-3 סטיקים) אם תצטרכו עוד פרטים, אשמח לצרף. אשמח לעזרה בנושא

• 20 תגובות
    • 6.2k צפיות
  12. Microsoft .NET Framework. אז השאלה שלי אם אני יוריד עדכונים אז זה יוריד לי את זה? כי אין לי עדכונים חדדשים במחשב והדרייבר של ati צריך להיות מעודכן ככה אמרו לי .ולכן שאין לי מעודכן אז יש לי שגיאה הזאת [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי כרגע 6600GT, ב-400 שקל, אני יכול לארגן את אחיו התאום + גשר של אסוס.... או, למכור את הכרטיס שיש לי כרגע, ולקנות Sapphire X800 GTO² ולהתעלל בו... האפשרות השנייה עולה קצת יותר בעד נגד?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היום פתחתי את המחשב שלי כדי לבדוק אם המאורר של הכרטיס מסך עובד כראוי (כי לאחרונה הוא קרטע). ראיתי שהוא בכלל לא מסתובב והוצאתי אותו מהמקום ללא כוח. אחר כך רציתי לשים צלעות גדולות יותר כדי לפצות על אובדן המאוורר הקטן,אך כדי לעשות זאת הייתי צריך להוציא את הצלעות הנוכחיות. מכיוון שהדבר החזיק אותם בצמוד לכרטיס המסך נעזרתי במברג כדי להוציאן. הבעיה היא שבדרך שפשפתי חזק איזשהוא ג'וק קטן והנזק גרם לכרטיס המסך שלי להשתגע להציג ריבועים בכל מיני צבעים כל גבי המסך. ניסיתי להוציא אותו ולחבר אותו שוב אך שום דבר לא עזר. אך שהוצאתי את כרטיס המסך של המחשב הישן ושמתי אותו במחשב הנוכחי ראיתי שהכל עובד יופי (הכל מוצג על המסך). קודם כל רציתי לדעת אם זה ניתן לתיקון בידי טכנאים של חברה (האחריות…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Jook,

בדקתי היום באתר של חנות מחשבים ומה אני רואה: Sapphire Atlantis RADEON 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card ב-1200 שקל . אומנם של חברת Saphire שהיא דיי חברת קבר אך לפי מה שהבנתי אפשר להפוך כרטיס זה של ספיר לרדאון 9700 . החנות היא *******PC H . הגיוני כזה זול ? אני קניתי שבוע שעבר 9700 פרו ומפתיע אותי לראות כרטיס זה כל כך מוקדם בארץ ועם כזה תג מחיר. דעתכם ?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by kotvana,

אני שוקל לקנות HD3850 ומה שמרשים אותי זה שהוא בא עם 256BIT ועם זכרון DDR3, פחות מעסיקה אותי העובדה שהוא "רק" (?) 256 מגה זיכרון. מנסיון עבר (של כרטיסים ישנים) ומבדיקות שראיתי האלמנט הזה הוא הכי פחות מכריע בכל מה שנוגע ל-FPS. כלומר: קיים הבדל, אבל הוא זניח לעומת ההבדל בין 128 ביט ו-256 ביט או בין DD2 DDR3. האם אני צודק? או שאני חי בעבר?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by k-o-b-y,

אני צריך מסך המאפשר רזולוציה מקסימלית גבוהה (לעריכת גרפיקה, סביבות פיתוח וכו', שם כמה שיותר גדול יותר נוח). אין לי תקציב מוגדר, אני חושה שגג 2000 ש"ח. חשבתי על המסך LG 19 F900P NEW Flatron שעולה 1794. איך הוא? יש מסך אחר מומלץ? תודה עריכה: קישור לעמוד של המסך באתר של lg http://www.lge.com/c_product/pc/monitor/flatron/products/product_more.jsp?prod_code=0000000050&prod_r_cate=010100&prod_s_cate=010102

18. כדי למנוע צווארי בקבוק. המפרט הוא כזה: AMD AthlonXP 2600+ ליבת בארטון Abit NF7 1G Twinmos DDR 400 CL2.5 Maxtor 120GB 7200RPM 8MB ATA133 וכו וכו. עכשיו, הלבט המרכזי הוא בין ה6800NU ("רגיל") לבין ה6800GT, שניהם בAGP. מה דעתכם?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני מחפש כרטיס זול לסרטים לפי ניסיון וידע אישי אני בדכ יבחר בREADON אבל במקרה ואין אז לא ממש אכפת לי גם NVIDIA בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך זול לסרטים אבל שיש לו יציאת HDMI ושיש בה גם יציאת קול בהתחלה רציתי 5670 אבל יקר מדיי .. נכנסתי לאתר של SAPPHIRE ועל כל התמונות של הHDMI כתוב אודיו אז אני לא ממש יודע מה באמת תומך כמה שיותר זול יותר טוב ררק שיהיה סדרה די חדשה ואם אפשר מאתר KSP או אייבורי כי זה מה שיש לי בבאר שבע תודה על העזרה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by KoM,

מה אתם אומרים על ה-CATALYST החדשים של ATI ? הם באמת סוףסוף מה שכחינו לו כזה הרבה זמן מהחברה ? מישהו ניסה אותם ?

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. מה דעתכם יותר טוב בביצועים של FPS ברזולוציות גבוהות?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. מתלבט בין הכרטיסים X1650PRO X1650XT 7600GT 7600GS.. יש מצב תסדרו לי אותם לפי הסדר מהכי משתלם ביחס ביצועים מחיר להכי פחות?(כי זה בעצם מה שמשנה לי.. העיקר שזה יהיה הכרטיס הכי משתלם לא חייב הכי טוב..)

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by tom123p,

הי כולם, יש לי כרטיס מסך ATI 1950 פרו (שאגב, מעולם לא הייתי מרוצה ממנו) וכעת המאוורר שלו עושה בעיות (מזל שיש עדיין אחריות). אבל אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהחליף לכרטיס מסך *מעט* יותר טוב ובעלויות נמוכות מאוד (עד 300 ש"ח). בנוסף, לאחר שיתקנו\יחליפו לי את הכרטיס אני כנראה אמכור אותו. מישהו יכול להגיד לי היכן אני בודק מה השווי של כרטיס כזה היום ? תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אז נכון הגיע הזמן לעלות ליגה ואני מתכוון להשקיע במסך דק מסך LCD איכותי ברמה ואני מבקש מכם לתת לי המלצות למסך כזה. עד כה קיבלתי 2 המלצות שנראות די טובות: 1. http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1868,normal_sales 2.https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_98&products_id=2370 השני טיפה חורג מהתקציב אבל אני מעוניין במסך איכותי לפחות ל-5-6 שנים ככה שאני מוכן להשקיע אפילו טיפה יותר מ-2500 ש"ח. תודה לעונים ואני מודע לעובדה שיש המון נושאים בעניין אך אני מבקש חוות דעת והמלצה ספציפית לגבי המסכים האלה או אם אתם יודעים על מסך מדגם אחר שעדיף לבדוק אותו, אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם והמלצותיכם, בתודה רבה, דודי הסטלן.

25. Started by nivrob123,

לפני כמה ימים קיבלתי מחשב חדש שבו E8400 CLUB3D HD4870 512MB אני משחק ב NEED FOR SPEED ו ב RED ALERT 3 ואז זה ניתקע ועושה לי את זה אחרי שאני משחק 15 דקות זה קורס לי המשחק ויש לי הודעה כזאת של VPU RECOVER http://www.zix.co.il/images/z-554374864.JPG

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.