עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. דרכו הגדרתי פילטרים ועכשיו הוא נעלם לי ואני לא מצליח להחזיר אותו, מישהו יכול לעזור לי?[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 23:18:52 אני מתכוון לסימן של הדרייבר של NVIDIA בשורת המשימות ליד השעון.. אף אחד לא מבין למה אני מתכוון או שאף אחד לא יודע איך?בבקשה זה דחוף

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  2. למה ביטלו את זה?

3. Started by Lumber_Jack Jim,

איפה הם עומדים בדיוק מבחינת איכות בהשוואה לחברות אחרות?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by mrbig,

http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Analog/LS19GSESB.asp זה מה שאני רוצה לקנות ב 1800 ש"ח - חוו דעתכם על המסך האם הוא שווה את הכסף או אולי יש משהו אחר - באותו תקציב או אפילו פחות תודה ערכתי!!!!!!!!! תודה!!!

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  5. Started by lielmar1,

חברה יש לי כמה שאלות ה hd 4850 אמרו לי שהוא חם מאוד והטמפרטורה שלו גבובה עכשיו השאלה שלי אם הוא בנוי לחום הזה? , איזה מעלות הוא עובד בערך ? ,ואם ואים שווה לקנות אותו ? , והאם הוא יריץ לי קריסיס חלק על מסך 22 אינץ תודה לעוזרים !!!

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  6. משחקים משחק בסלולרי כשהרקע הוא המקום שנמצאים בו. חובה לראות! מציאות מדומה על מסך הסלולרי

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  7. Started by Oranili,

מה עדיף ? אני קונה מחר .. רק תגידו מה ותנו פרטים למה עדיף ATI RADEON X1950 PRO - AGP*8 - 256mb DDR3 256-bit, Dual DVI[ http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=16 או http://www.evga.com/products/default.asp 7800GS 256MB TV, DVI, AGP

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  8. Started by avishai1b,

אני מעוניין בכרטיס מסך מהסדרה החדשה של nVidia (9 series) מישהו יודע פרטים על הכרטיס? ואולי גם תאריך מדוייק?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  9. Started by bora8,

שלום לכם אני רוצה לקנות כרטיס מסך של ספיר HD4850 TOXIC קירור של זלמן האם זה באמת מרעיש ?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  10. שלום במפרט הלוח אם כתוב: [list type=decimal] [*]1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) * For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot. [*]1 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8) * The PCIEX8 slot shares bandwidth with the PCIEX16 slot. When the PCIEX8 slot is populated, the PCIEX16 slot will operate at up to x8 mode. זה אומר שאני יכול לשים שני כרטיסי מסך, ושאם יש שניים אז הביצועים שלהם יהיו פחות טובים בחצי (X8 במקום X16)?!

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  11. http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDGraphics/VG712s.htm http://www.hk.viewsonic.com/en/products/productspecs.php?id=186 שני אתרים רשמיים שונים של VIEWSONIC, בשניהם תיאור של אותו דגם מסך (vg712s). באחד נאמר שיש לו קונטרסט של 1:500 ובשני 1:850. למי להאמין ? האם זה אותו דגם ? האם האתר מהונג-קונג מזוייף ? שני הלינקים שהבאתי פה נלקחו מה"קישור לאתר היצרן" בשני אתרים ישראליים שמוכרים את המסך.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם רצוי לעדכן פעם בכמה זמן את העידכונים ש שnVIDIA מוצאה? זה לא יכול לגרום לבעיות

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  13. שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בסיסי (שימוש משרדי / פיתוח תוכנה, משחקים וכו' לא מעניין), כאשר הנקודה הכי חשובה היא דרייברים יציבים ללינוקס. כרגע אני משתמש בכרטיס on-board של Intel שיש ב-board הזה: http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/dg45id/dg45id-overview.htm מבחינת ביצועים הוא מספק את הצרכים אך יש לדרייברים שלו בעיות יציבות קשות בלינוקס שגורמות למחשב לקרוס לעיתים תכופות. אני מעוניין לבטל את הכרטיס הנ"ל ולהשתמש בכרטיס חיצוני במקומו.

14. Started by daniel123,

הכרטיס מסך הנוכחי עשה את שלו לכן מחפש כרטיס חדש עד 1600 ש"ח עם חריגה קטנה(100ש"ח). אשמח להצעות. CPU Type: Intel Core i5-4590 CPU @ 3.30G Motherboard Name: Gigabyte H97M-D3H System Memory: 8GB Video Card: AMD Radeon R9 280 VAPOR-X 3G Power Supply:SeaSonic S12II 620 Bronze Case:Antec P100

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. אני עובד עם כבל HDMI שמתחבר לLCD בחדר של אח שלי. בדרך כלל לפני כל הפעלה דרכו צריך להגדיר אותו מחדש דרך ה AT Catalyst (אני עובד עם Readon HD 2600 xt) תמול אחרי שאח שלי סיים לראות סרט הוא ניתק את הכבל וכיבה את המחשב ושהיום הפעלתי אותו הוא רושם לי: Not optimum mode Recommended Mode: 1680:1240 60HZ וההגדרות שאנחנו שמים שאנחנו רואים סרטים הם 1920:1024 60HZ ועכשיו אני לא רואה כלום במסך שלי או במסך של אח שלי. יש איזה שהיא דרך לאפס את ההגדרות של הכרטיס מסך?

16. Started by mx69,

המפרט שלי הוא: a64 3200+msi k8n neo platinum+r9800pro+a-data pc4000 ורציתי לדעת כמה אני יקבל בaquamark3?

17. היי, השאלה בכותרת. +עוד שאלה אם אפשר:מה זה OPEN GL?,ומהו ההבדל בין גירסאת 4.0 ל4.1? תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  18. שלום, יש לי מחשב פשוט בן מס' חודשים עם כרטיס מסך על הלוח, וחריץ PCI-E פנוי. אני רוצה לחבר גם את הטלויזיה למחשב כך שאוכל לראות סרט בטלויזיה ולהמשיך לעבוד על המחשב, כמו שני מסכים. האם אני יכול להוסיף כרטיס מסך PCI ישן שיש לי? האם אני צריך לקנות כרטיס מסך PCI-E חדש? או שלא ניתן שני כרטיסים PCI-E במקביל? האם למשהו יש רעיון יותר טוב מאלו? תודה

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  19. Started by pumbatal,

שלום לכולם יש לי 7900GT SONIC 512MB ליבה 550 זכרון 1320 עובד ב OC קבוע עם קירור של ZALMAN 600/1320 מחר מקבל MSI 8800GTS 320MB מסתבר שהוא מגיע ישר מהיצרן על 575/1700 במקום 500/1600 וגם משחק COH מלא עם CD-KEY לאינטרנט תמונה מהיום בהמשך תהיה גם תמונה מהכרטיס החדש לשם השוואה נ.ב יש לי מסך 22 של ASUS כן ה EMULE עובד ברקע [ [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  20. היי, *השאלה בכותרת. **סליחה על הבורות :s05: . תודה רבה מראש .

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  21. הלוח H110 תומך ב PCIE3 גם שאר החריצים תומכים ב PCIE2 אבל הלוח ירד ל 1.1 למה ? זה קשור לביוס ?

22. בדקנו את ביצועי כרטיס המסך GeForce RTX 5050 החדש - האם החיסכון השולי על פני רכישה של GeForce RTX 5060 או חלופות אחרות?לכתבה

23. Started by orlupo,

הפעם לוח של GIGABYTE עם חיכוי של SLI שמאפשר עיבוד של שני כרטיסי מסך במקביל של כל כרטיס מסך PCI-E: http://www.tomshardware.com/hardnews/20050106_120044.html

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  24. שלום, יש לי GEFORCE 4 MX AGPX8 חדש שמשום מה אני לא מסוגל להתקין את הדרייבר של NVIDIA באמצע ההתקנה של FORCEWARE יש RESTART ואחרי שהווינדווס עולה, יש הודעה על שגיאה חמורה. הנה המפרט למקרה שזה רלוונטי: לוח אם של אינטל D850GB עם AGPX4 מעבד פנטיום 4 1500 256 MB RDRAM ניסיתי להתקין שוב אחרי פרמוט והתקנה מחדש של XP - לא עזר... מה יכול לגרום לזה? מה אפשר עוד לנסות?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  25. Started by GREATMAMBA,

אהלן, אני מחפש כרטיס מסך נורמלי וטוב - אך לא משוגע. אני לא משחק במשחקי FPS במחשב, אלא בעיקר בPES ובNBA, אך בכל זאת, רוצה שייראו טוב. הספק שלי הוא 500W. התקציב עד 600 שקל. תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.