כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
הפורום הוא לא זירת מכירה, בשביל זה יש Tradezone http://hwzone.co.il/tradezone/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2857
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לכם הצעות למסך טוב בכללי, לא עושה בעיות, חד וטוב לעיינים, בעיקר למשחקים ולגראפיקה...? חשבתי על הCTX 711F אבל אמרו שהתאכזבו ממנו שמעתי... :-\ אז מה הכי טוב? על מה אתם ממליצים? לא יותר מ1200 שח, 17 אינצ' שטוח... תודה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח SSD בחיבור msata שמורכב צמוד מאוד לכרטיס המסך שלי ביציאה של PCIE X16, בגלל שהכרטיס שלי מגיע לטמפרטורה של בין 85 ל95 מעלות חיברתי את הכרטיס ליציאה אחרת של PCIE אבל הGPU-Z רושם לי שהיא X8, עד כמה קריטי החום שכרטיס המסך פולט לדיסק הקשיח שלי והאם זה בטוח שהוא לא ידפק מהחום?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1-רציתי לדעת מי הוא המתחרה הישיר של ה-Geforce 7950GX2, מבית ATI. (האם זה ה-REDAONX1900XTX?). 2-(אני רוצה לבדוק האם הבנתי את הנשוא הזה בצורה נכונה). האם ההבדל בין אפיק PCI-E עם 16X יותר טוב מ-PCI-E עם 8X, הוא שה-16X מעביר 16 ביטים לשניה, והשני מעביר רק 8 ביטים לשניה. (דרך אגב בהנחה שזה נכון, לאן הוא מעביר אותם למסך?) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום תגידו זה הגיוני שאי אפשר להפעיל את הפילטרים במשחק הנ"ל? פשוט אין את האופציה הזו בהגדרות תודה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
מה קורה כרישים ? יש לי כרטיס HD 4870 שאחד מחיבורי ה - DVI שלו נדפק .. יש לי מסך שמחובר לאחד מהחיבורים ועד לפני שהחיבור השני נהרס, ה - LCD שלי היה מחובר אליו .. ראיתי באינטרנט מפצל חיבור DVI ורציתי להתייעץ אתכם לפני שאני קונה כזה .. חיבור 2 חיבורי DVI על חיבור אחד לא יגרום עומס שבסופו של דבר יהרוס את החיבור ? תודה מראש וגמר חתימה טובה, משה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
קיצור tms לא היה להם את ה-TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail. והם אמרו לי שהם יביאו לי כפיצוי את ה-XFX 8800GT Alpha Dog XXX 512MB . השאלה שלי אם זה כרטיס מסך טוב כמו מה שביקשתי מההתחלה? לפי המחיר הוא יותר יקר בקצט.. סליחה שפתחתי נושא שני כי זה לא אותו הדגם שרשמתי בהתחלה.. ועוד שאלה האם יש כרטיס מסך באתר של t.m.s בסביבות ה1000 ש"ח שהוא יותר שווה מה xfx? תודה מראש לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
איזה הבדל יש בין הכרטיס ATI Radeon 9800 XT 256MB לבין Geforce 6600 gt ומי מבין השניים יותר טוב נותן ביצועים טובים יותר
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
המחשב שלי מורכב מ- מעבד- Intel® Core i3 CPU 530@ 2.93GHz, with passive ninja 2 rev.b cooling Intel® HD Graphics צ'יפ גרפי על המעבד. לוח גיגה בייט- H55M-USB3 haupauge tv card Memory: 4096MB RAM enermax eco 80+ 500 w active - ספק כוח . Antec p182 - מארז. כונן קשיח- סמסונג. בכוונתי לשדרג כרטיס מסך. משיקולי עבודה שקטה, עדיפות לכרטיס עם קירור פאסיבי. הכרטיסים המועמדים הם hd 7750, או gtx650 (לא ti). ידוע לי של- 7750 גרסת אולימייט עם גופי קירור פאסיבי. ל- 650 לא ברור לי מה קורה בנושא. (קראתי שלגרסת ti של msi יש קירור סייקלון יחסית שקט, לא ברור מה קיים ב- 650 ה'רגיל'). בלוח 4 סלוטים של pciex. העליון ביותר הוא x16 pciex. 2.0 והתחתון הוא x4. בגלל גודל ה- ninja שיושב …
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי! אני לא פעיל פה כל כך, אך אני שואל פה כשאני צריך עזרה בחומרה - המקום הכי טוב . אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (Radeon 7000 לא ממש מספק אותי.. :-\). אני מתלבט בין ATI ל-NVIDIA (כמו כולם)... כולם (כולל אני) אומרים ש ATI יותר טובים מ-NVIDIA אבל אני מפחד שATI לא יתמוך במשחקים של NVIDIA כמו Prince Of Persia... אשמח עם תביאו לי עצות, גם לפי מחירים - המקסימום הוא 700 ש"ח וגם לפי איכות. אני בעיקר מתלבט בין Radeon 9600 לבין GeForceFX 5200 או 5600. תודה מראש. GamesFreak.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי מה יקרה כשארצה לשדרג את המחשב מבחינת ביצועים גרפיים. האם אצטרך לוותר על הכרטיס שלי? או שאפשר פשוט לשדרג?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שבוע טוב חברים, יש לי מחשב מעבד: i9900K עם 64 זיכרון ראם. ספק 600W של זלמן (80+). אני רוצה לקנות כרטיס מסך עכשיו, והתקציב שלי קצת זול (המחשב עלה יקר) בכל אופן ראיתי ביד 2 palit GTX 1070 JetStream במחיר של 1100 שקל. שומש למשחקים כשנה וחצי. ללא אחריות. 1 - מה אתם חושבים לגבי הכרטיס מסך הזה? 2 - האם הספק כח יספיק לי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
Sapphire HD2900Pro 1GB DDR4 Vivo HDMI Retail או BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail ואם אפשר הסבר. תודה D:
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום יש לי GT6600 איך אני יכול לגרום לו לעבוד ב 256 יש לי רק 32 ו 16 ביט גם כשהסרתי התקנת דרייברים יש לי רק 32 ן 16 ביט תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים יש לי כרטיס מסך HD4870 של AMD האם הוא ייתמוך במישחקי תלת מימד יוציאו דרייבר או משהו?< או שאם אני רוצה לשחק בתלת מימד אני צריך לקנות כרטיס חדש של NVDIA ואם כן אז מאיזה גירסה שלהם הם תומכים בזה?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אבא שלי קיבל מחשב נייד חדש מהעבודה AMD 1.2Ghz, ומכיוון שהוא לא ממש יודע להשתמש בו, הוא נתן לי אותו, המחשב מצויד בכרטיס מסך מסוג S3 Graphics Twister K Compaq. מישהו שמע עליו ויודע משהו על היכולות שלו?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלההה איזה כרטיס מסך יותר טוב וישלו ביצועים יותר טובים geforce7300gt או geforce 8400gs תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
ברשותי 2400XT והוא מחובר למסך רגיל הכל טוב ויפה... הוא גם מחובר לטלוויזיה והקטע הוא שאני יכול לקבוע רק מסך אחד שיפעל, ולא יותר. או המסך או הטלוויזיה..... מישהו יודע למה זה ככה? ניסיתי כמה גירסאות של דרייברים כולל CCC ניסיתי דרייברים אחרים ניסיתי לשחק בהכל בCCC וממש לא הולך לי... הנה תמונה שיש לי מה CCC. אני רוצה תצוגה כפולה... וממש לא הולך לי ולא יודע למה.... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, חדש כאן בפורום, כרגע מחזיק כרטיס מסך GEFORCE FX5200 128MB. יש לי מעבד P4 2.8 וזיכרון 768 DDR. במחשב יציאת AGPX8, ייתכן ויוחלף בעתיד. בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך שיביא לי פריימים וביצועים טובים לתוכנות סימולציה (בעיקר Microsoft flight simulator כמובן... ), ואני מעוניין להחליף את הכרטיס שלי. מעוניין לקנות כרטיס AGP כרגע, ובמקרה הכי גרוע אם אני אחליף מחשב אני אעביר אותו למחשב אחר שיש בו יציאת AGP ולא יוחלף בתקופה הקרובה רחוקה.. התקציב עד 700 ש"ח. מצאתי את 1600PRO, ואת 1650 (רגיל , לא PRO). איזה יביא לי ביצועים טובים יותר? כמו כן ההצעות הזולות שמצאתי הן של חברת GeCube, עד כמה אמינה החברה הזאת? נ.ב. שכחתי לציין שהכרטיסים 512 מגה זיכרון. (אני בכלל אצליח לנצל א…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
-
שלום אשמח לקבל המלצות: אני מעוניין להוריד סרטי וידאו אנאלוגיים למחשב על מנת שאוכל לצרוב אותם בתקליטור לאחר מכן. איך אני עושה זאת משהו חובבני לא מקצועי
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש לי 9800 XT של אסוס, ואין לי את הכבל VIVO שלו, אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הכבל הזה אני אשמח לשמוע פרטים, או אם למישהו יש את הכבל הזה והוא לא משתמש בו, אני אשמח לקנות אותו. הכבל נראה ככה: אגב, אף כבל SVIDEO רגיל לא מתאים כי אסוס התחכמו, והיציאה שיוצאת מהכרטיס שונה מSVIDEO סטנדרטי.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום חברים. בשבוע הבא אני מתכנן לקנות כרטיס מסך מסדרה GEFORCE 9600 וצריך את ההמלצות שלכם. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2753 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 כמו כן, אשמח לשמוע על המלצות לכרטיסים אחרים בתווך מחירים 850-950 ש"ח. בשלב זה אני לא מתכוון לעשות OC, אבל אני מעדיף לקנות כ. מסך עם מאוורר טוב. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-