כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו מכיר את המותג הזה ? ARKTEK , מצאתי כרטיס שלהם ב 763 שקל ממש נמוך 1660 TI .
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס מסך GTX 470 מתאים למארז COOLER MASTER 590? והאם הוא יכול לגרום לצוואר בקבוק במחשב שלי? I5 750 4GB DDR3 1600 SeaSonic 620W ASUS P7P55D EVO
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך AGP ב800 שקל בערך, אפשר טיפה יותר גם, שיחזיק לשנתיים הקרובות בערך. לא משנה אם זה RADEON או GEFORCE, העיקר שיהיה טוב ויצליח להריץ משחקים בצורה מכובדת בשנים הקרובות. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
של NVIDIA ו - ATI והאם יש להם שם קוד מתוכנן ואם כן מהו ?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה של טושיבה 29 אינ'צ שהיא תומכת ב- HD Ready 1080i. אני מתכנן לקנות מחשב חדש השבוע וראיתי שכרטיסי המסך החדשים יש בהם יציאה שנקראת HDTV. רציתי לדעת עם אני קונה כרטיס שמגיע עם כזו יציאה איך אני מחבר אותו לטלוויזיה ( שבה יש כניסת Component ) האם קיים קבל כזה שמצד אחד הוא component ומצדו השני הוא מותאם ליציאת HDTV שקיימת בכרטיס המסך ? או שמה אני אמור לעשות זאת בדרך אחרת שהייית שמח עם מישהו היה מסביר לי עליה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
-
יש לי מסך 26 אינץ' LG שהרזולוציה המקסימלית היא1360by768 אני מתכנן לקנות מחשב חדש... אני מתלבט אם לקנות מסך 22 אינץ' 1C של אסוס או להשאיר אותו אם אני קונה גם מסך של אסוס אני לוקח 4870 אם אני אשאר עם הLG כנראה שאני אקח CF 4850 מה אתה אומרים?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה אתמול ויש לי שאלה , בדרייבר יש לי אפשרות של Triple Buffer משהו כזה שאני יכול לסמן אותה , זה נמצא תחת OPENGL , מה זה עושה אם אני מסמן אותה ? על מה זה משפיע ?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
את הקטליסט הכי חדש או ה OMEGA DRIVERS 5.10 מנסיון אם מישהו ניסה היה הבדל ? ולטובת מי ?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לכרטיס מסך שיריץ את HALF LIFE 2 ולא יקרטע ב1024X768... לא שום דבר רציני, אבל שלא יתקע בוורקרפט עד 500 שקל.. תודה !
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
-
לי כרגע יש כרטיס מסך - GEFORCE 4 TI 4200 128 מחברת INNO3D אינטל 1.7 מגה הרץ 256 SD זיכרון פנימי האם המחשב הזה [ מה שכתבתי לפחות] מספיק חזק בשביל לעבוד ברזולוציה גבוהה עם DOOM3 ו UNREAL T 2003 ןכול שאר משחקי הדור הבא ! אם לא מה אצטרך לשפר [מקווה שלא כרטיס מסך]!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להגיע לרמת אסתטיקה כמו בתמונה כאן: בהתחלה הייתי נעול על Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GV-N306TAORUS E-8GD 2.0 עד שהחלטתי שאני רוצה לשדרג קצת את הנראות והאסתטיקה למשהוא שנראה כמו בתמונה קיים כרטיס מסך 3060 עם RGB? או משהוא ברמה של 3060? עדיפות לכרטיס שנמצא ב tms.co.il אם קיים, תודה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הכרטיס טלוויזיה WinTV-PVR-150 Hauppauge בימים הקרובים, רציתי לדעת אם עשיתי בחירה טובה? האם יש למישהו הדגמה מאיכות ההקלטה\צפייה של הכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מתכנן לקנות טלוויזית LCD 32 אינץ' מסוג Thomson Scenium.. הטלוויזיה היא HDTV READY. הכרטיס המסך המתוכנן הוא BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 Retail (אני מעדיף אחד עם OC כי אין לי ביצים לעשות בעצמי. אם יש חברה אחרת עם OC שמומלצת יותר, הגידו נא...) אגב, הגרסא הזו היא עם הקירור החדש נכון? עכשיו לשאלתי העיקרית, אני רוצה לצפות בתכנים על HDDVD על המחשב (הורדת דיסק בעל איכות כזו -> צפייה במחשב-> צפייה בLCD) רציתי לדעת, איזה כבלים צריך... אם אני יחבר לSVIDOUT עדיין תתקבל איכות HDTV? האם אני צריך DVI TO VGA ואז כבל נסף של VGA לטל'? תודה מראש, ישראל תגיב תומר
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
כאחד שלא מתמצא לחלוטין בתחום, אתם יכולים להסביר לי מה ההבדלים בין שני הכרטיסים: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9665 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10423 שמתי לב שאחד זה D והשני זה DE, מה זה אומר? תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
-
כרטסי מסך חיצוני של אינטל, משתמש בטכנולוגיה חדשה. כתבה בפוקטhttp://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=221593
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את הכרטיס הזה: נתן לי 9110 נקודות ב3dmark 2001 הבעיה היחידה שלי הוא שמתי שמדליקים את המחשב אז הוא לא מגיב צריך לחכות כמה דקות לחכות להדליק ואז הוא פועל. רצוי לציין כי יש לי לוח epox 8rga++ שיש לו כרטיס מובנה. השאלה שלי : 1. אם זה קרה למישהו ואיך הוא תיכן? 2. איך מבטלים את הקריאה של הכרטיס מסך און - בורד
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
כמו זאת שיש לHD7970-DC2T אני רוצה למצוא ולשים כזאת לHD7950-DC2T שיש לי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
של ATI או NVIDIA תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך לפי דעתכם טוב יותר - ati xpert 2000 pro (rage 128 pro) או voodoo 4 4500 שניהם עם 32MB זיכרון, והאם ה וודו עובד רק ב AGPX1 ?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
https://www.notebookcheck.net/Nvidia-has-been-sneaking-in-slower-GeForce-MX150-1D12-variant-onto-some-Ultrabooks.289358.0.html במקום לעבוד ולספק תחרות אמיתית ל AMD המתעוררת Nvidia בוחרים שוב ושוב במונקי ביזנס.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-