כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום חלק מהמשחקים שאני מנסה להתקין במחשב שלי לא מוכנים להיות מותקנים בטענה שאין לי DIRECTX9 למרות שיש לי את הDIRECTX9 של חודש אוגוסט וכרטיס מסך 6800NU ויש לי במחשב משחקים שחייבים DIRECTX9 שכן פועלים כמו FAR CRY ניסיתי כמה פעמים למחוק ולהתקין מחדש את הDIRECTX וגם להסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך http://tms.co.il/product/5235 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 האם יש הבדל משמעותי בין שני הכרטיסים הנ"ל ועוד שאלה לגבי הכרטיס של PALIT ...הסתכלתי באתר שלהם אבל לא מצאתי את הדגם הספציפי הזה אבל ראיתי דגם אחר דומה http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=645 ואני רואה פה שיש לו גם יציאה HDMI...רציתי לדעת אם גם בדגם שציינתי למעלה יש יציאה כזו ... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך בסביביות ה500 - 600 , קונה כרגע מחשב חדש לשימוש בעיקר של אינטרנט וסרטים ומעט משחקים מבקש המלצה מבין הכרטיסים הבאים: Sapphire - HD 2600 Pro 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ASUS - 8500GT Silent 256MB DDR2 HDTV, DVI, PCI-E GIGABYTE - 8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E Point Of View - 8500GT 512MB GDDRII HDTV, DVI, PCI-E PowerColor - X1650 XT 256MB DDRIII TV, DVI ,PCI-E
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לראות טלויזיה על המחשב שלי בעיקרון אני רוצה לחבר את המחשב לממיר של הוט בעזרת כרטיס טלויזיה כי ככה אמרו לי שזה עובד. אני לא מבין בשוק כרטיסי הטלויזיה אז אני צריך המלצה לכרטיס טוב במחיר של מקסימום 400 ש"ח. ואני רוצה לדעת אם מגיע איתו תוכנה שאני אוכל לראות בעזרתה ערוצים מהממיר ואם לא. אז אם יש אחת טובה וחינמית או אם אין חינמית אז איזה תוכנה טובה יש אפילו אם היא עולה כסף. וגם אם מגיע איתו כבל ואם לא אז איזה כבל צריך וזה הכל תודה.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום בימים אלו אני מתכונן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך אני צריך כרטיס מסך שירוץ חלק עם ויסטה (עם כל האפקטים) וכמובן שיהיה טוב לסרטים. אני כמעט ולא משחק במשחקים מחיפושי באינטרנט הבנתי שהלוחות אם עם שבב 690G הם בעלי כרטיס מסך מובנה הכי טוב שיש היום, השאלה האם הוא טוב לויסטה? או ללכת על כרטיס מסך חיצוני ופה אני צריך המלצה מבין 3 כרטיסי מסך שראיתי בתקציב של 300 ש"ח 8400GS X1550 HD 2400 Pro ברור לי שכרטיס מסך חיצוני טוב יותר ממובנה השאלה עד כמה הוא יותר טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
למרות שהבנתי שלא אמור להיות בעית תאימות ביניהם עדיין מעניין אותי אם זאת תאימות ב- 100% הכוונה שאם יש בעית תצוגה במצב כזה האם אפשר להיות בטוח שזאת לא בעית תאימות
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם המחירים של ATI 9800 pro הולכים לרדת אם כן לכמה בערך ובכמה זמן... כי ראיתי כתבה שבגלל ג'י פורס ATI מורידים מכירים
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום.... יש לי כרטיס מסך Chaintech Geforce 2 400mx 64 mb ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק לפני שאני קומה 6600 גי טי אז השאלה היא מה המבירויות שעון הרגילות שלו? ועד איזה מהירות אני יכול בערך להגיכ איתו? (יש לו מאוורר בליבה) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס GTX460 ורציתי לבקש את דעתכם החשובה והמקצוענית, האם אני יכולה לבצע OC על הכרטיס ? הנה, זה הכרטיס: http://ph.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX460_DirectCU2DI1GD5/#specifications או הנה תמונה:
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר את המותג הזה ? ARKTEK , מצאתי כרטיס שלהם ב 763 שקל ממש נמוך 1660 TI .
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס מסך GTX 470 מתאים למארז COOLER MASTER 590? והאם הוא יכול לגרום לצוואר בקבוק במחשב שלי? I5 750 4GB DDR3 1600 SeaSonic 620W ASUS P7P55D EVO
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך AGP ב800 שקל בערך, אפשר טיפה יותר גם, שיחזיק לשנתיים הקרובות בערך. לא משנה אם זה RADEON או GEFORCE, העיקר שיהיה טוב ויצליח להריץ משחקים בצורה מכובדת בשנים הקרובות. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
של NVIDIA ו - ATI והאם יש להם שם קוד מתוכנן ואם כן מהו ?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה של טושיבה 29 אינ'צ שהיא תומכת ב- HD Ready 1080i. אני מתכנן לקנות מחשב חדש השבוע וראיתי שכרטיסי המסך החדשים יש בהם יציאה שנקראת HDTV. רציתי לדעת עם אני קונה כרטיס שמגיע עם כזו יציאה איך אני מחבר אותו לטלוויזיה ( שבה יש כניסת Component ) האם קיים קבל כזה שמצד אחד הוא component ומצדו השני הוא מותאם ליציאת HDTV שקיימת בכרטיס המסך ? או שמה אני אמור לעשות זאת בדרך אחרת שהייית שמח עם מישהו היה מסביר לי עליה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
-
יש לי מסך 26 אינץ' LG שהרזולוציה המקסימלית היא1360by768 אני מתכנן לקנות מחשב חדש... אני מתלבט אם לקנות מסך 22 אינץ' 1C של אסוס או להשאיר אותו אם אני קונה גם מסך של אסוס אני לוקח 4870 אם אני אשאר עם הLG כנראה שאני אקח CF 4850 מה אתה אומרים?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה אתמול ויש לי שאלה , בדרייבר יש לי אפשרות של Triple Buffer משהו כזה שאני יכול לסמן אותה , זה נמצא תחת OPENGL , מה זה עושה אם אני מסמן אותה ? על מה זה משפיע ?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
את הקטליסט הכי חדש או ה OMEGA DRIVERS 5.10 מנסיון אם מישהו ניסה היה הבדל ? ולטובת מי ?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לכרטיס מסך שיריץ את HALF LIFE 2 ולא יקרטע ב1024X768... לא שום דבר רציני, אבל שלא יתקע בוורקרפט עד 500 שקל.. תודה !
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
-
לי כרגע יש כרטיס מסך - GEFORCE 4 TI 4200 128 מחברת INNO3D אינטל 1.7 מגה הרץ 256 SD זיכרון פנימי האם המחשב הזה [ מה שכתבתי לפחות] מספיק חזק בשביל לעבוד ברזולוציה גבוהה עם DOOM3 ו UNREAL T 2003 ןכול שאר משחקי הדור הבא ! אם לא מה אצטרך לשפר [מקווה שלא כרטיס מסך]!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להגיע לרמת אסתטיקה כמו בתמונה כאן: בהתחלה הייתי נעול על Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GV-N306TAORUS E-8GD 2.0 עד שהחלטתי שאני רוצה לשדרג קצת את הנראות והאסתטיקה למשהוא שנראה כמו בתמונה קיים כרטיס מסך 3060 עם RGB? או משהוא ברמה של 3060? עדיפות לכרטיס שנמצא ב tms.co.il אם קיים, תודה
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הכרטיס טלוויזיה WinTV-PVR-150 Hauppauge בימים הקרובים, רציתי לדעת אם עשיתי בחירה טובה? האם יש למישהו הדגמה מאיכות ההקלטה\צפייה של הכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-