עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Oprapc,

כמו שתראו במפרט שלי מימין תוכלו לראות שיש לי Sapphire Radeon 9600XT 128MB. הציעו לי ולכרטיסי Sapphire אחרים את ה-OC המושלם לכל כרטיס של Sapphire: מה המקסימום OC שהצלחתם להגיע בכרטיס ושיהיה יציב וללא לכלוכים, האם השתמשתם בקירור המקור או הוספתם מאוורר או היטסינקים וכו', האם מומלץ להשתמש לדעתכם ב-OC שלכם לאורך זמן וכל דבר אחר שתחשבו עליו. תודה מראש חברה! 8)

2. אני מחפש ביקורות על הכרטיס מסך הנל... וכמובן מה דעתכם על הכרטיס והקירור שלו? שמעתי Sparkle לא רעים אבל אני ממש מעוניין בחוות עת ובביקורות... והמחיר ¤ 1,958 שווה לכרטיס לא?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  3. אני מנסה לחבר מחשב וטלויזיה אבל כמה בעיות, ראשונה:אני רואה שחור לבן , מה עושים? שניה: המסך של הטלויזיה מטושטש קצת ,מה אני אמור לעשות אם זה? אם מישהוא יוכל לעזור אני ישמח מיכאל.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  4. אהלן אני מתלבט בין שני הכרטיסיןם האלו , אני עובד על מאיה ומקס ועוד תוכנות בתחום ואני רוצה לקנות סוף סוף כרטיס מקצועי, חשבתי בכיון של שני הכרטיסים האלו, ההפרש בין שניהם הוא 200 שקל ואני לא יודע האם באמת ישנו הבדל משמעותי בביצועים , למרות שה2000 הוא בעל גיגה זיכרון DDR5 בזמן שה 1800 הוא רק בעל 768 מגה של DDR3 , אשמח לשמוע ממי שמכיר ויודע. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. היצרנית הטאיוואנית הופכת מסכים עם קצב רענון גבוה במיוחד ומראה צבעוני במיוחד לבסיס החדש שלה לכתבה

6. Started by or2077,

אני יודע שזה לא הרבה אבל בכל זאת אני מחפש לPCI E אם זה חשוב אז: מעבד pentium 4 2.800 mhz לוח אם intel eatonville d915gev זיכרון 512 mb ספק 500 w אם זה משנה כרטיס מסך עכשווי Geforce 7300GS אני מחפש כרטיס מסך שיוכל לסחוב המשחקים של היום כמו ביושוק וneed for speed pro street שהולך לצאת... אני חוץ מזה הולך לשפר את הזיכרון בעוד ג'יגה ראיתי את הכרטיס הזה: GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8500GT 512MB PCIE בלמיר: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12620 בנועה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=8179 איך הכרטיס? תנו הצאות לאחרים.. אני צריך אתכם

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  7. סרטון חדש מתוך הביתן של מפתחת השבבים בתערוכת CES 2019 אמור לסייע לנו להבין מדוע רק קמצוץ מכל מסכי ה-FreeSync יזכו לתמיכה מובנית ורשמית של כרטיסי ה-GeForce לכתבה

8. Started by Moty_p,

לא זוכר בדיוק איפה ראיתי שאפשר לחבר לדוגמה ממיר HD ל DVI של הכרטיס מסך ולראות את הממיר במחשב דבר שלא נראה לי הגיוני כי זה דורש כרטיס TV ואם זה כן אז איזה כרטיסים תומכים בזה? והאם זה דורש תוכנה מיוחדת? תודה על התשובות.. ול"ג בעומר בנזונה שיהיה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  9. Started by tomer861,

שלום לכולם עדכנתי את הדריבר ל9.9 ועכשיו אין אפשרות לoverscan ולכן אין לי אפשרות להתאים את גודל התצוגה לטלוויזה מישהו יודע איך לפתור את זה או איפה זה מתחבר בתפריט החדש? תודה לעוזרים

10. Started by emofun,

בכתבה החדשה על הX1950 AGP החדש כתוב שיחסית לאחיו הפיסי איי אקספרס במקום 256 מגה של זכרון יש 512 מגה של זכרון בכרטיס החדש ושההבדלים הם בין 690mhz ל700mhz בחדש.... אז אתם רוצים להגיד לי ששמו כפול זכרון וזה כולה עשה את ההבדל הקטן הזה בין 690 ל700 ?? משו פה לא מסתדר לי

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  11. Started by nVIDIA70,

שלום. יש לי בעיה עם ה-7600GS שלי. הבעיה היא במשחק GTA SA ובשאר המשחקים שיש לי (אבל בולטת במיוחד במשחק הזה). אז הבעיה היא כזאת: כשאני בא לשחק ב- GTA SA אני מפעיל אותו, הכל סבבה למשך 15 דקות. אחרי רבע שעה פיתאום מתחילים להופיע לי ארטפקטים והמשחק מתחיל לפעול ממש מהר (הוא מתחיל להיות ככה תמיד אחרי שאני שומר). עכשיו שתבינו את הבעיה שלי, זה לא שהמשחק פועל על פריימים גבוהים זה פשוט שהוא פועל בקצב מהיר מידי שאי אפשר לשחק. הפעלתי V-SINC, לא עוזר. לא עשיתי אוברקלוק (הכרטיס על התדרים המקוריים 700 זיכרון 400 ליבה). התקנתי כמה גרסאות שונות של המשחק, לא עוזר. בעיה דומה יש לי גם עם משחקים אחרים: כשאני מפעיל למשל את NFSMS אז הוא פועל מהר מידי (כמו המשחק הראשון). כדי לפתור את הבעיה אני צ…

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  12. Started by Pitzinyelo,

אני מתכוון לרכוש את הכרטיס הזה בגלל המחיר: 2500 שקל. האם הקירור עליו טוב? בלי OC הכל יהיה בסדר?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  13. Started by areaking,

איזה דגם הכי פחות רחב רחב http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2177 או http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2199 או http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=13263 אשמח לדעת בעיקר מי מה6870 יותר קטן ומה ההבדלים ברחוב בינו לבין ה6950 תודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  14. Started by Kululu,

שלום. כרגע יש לי P4 2.0 GHZ DDR 512 266mhz לוח אם תואם של Elite Group (לא משו אבל ה-FSB סביר ויש את הפי'צרים שצריך) וכל שאר השטויות שלא משפיעות ממש על ביצועים. ברצוני לקנות את הכרטיס שציינתי בכותרת אבל אני לא יודע אם המחשב באמת יוכל לנצל כמו שצריך את הפוטנציאל של הכרטיס (עקב זה שהמחשב שלי יחסית איטי, לפי מה שהבנתי זה יכול לגרוע מאוד מהביצועיים). לוח האם שלי ישן ולכן אני בספק אם הוא יתמוך בזכרונות מהירים יותר ממה שיש לי, וגם במעבד אני לא חושב שאני אוכל לשים 2.8 לכן השאלה שלי האם לקנות את הכרטיס, או שאני אקנה מחשב AMD 3000 k7 burton עם זיכרונות במהירות 400 ולוח אם של גיגה בייט וראדיאון 9800 PRO. מבחינת תקציב המחירים די אותו הדבר.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  15. Started by rafitzur,

האם יש כרטיס 9800gt שנמכר שהקירור שלו ללא מאוורר הכוונה קירור פסיבי

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  16. Started by koby100,

אני מתכנן לקנות מחר את הכרטיס הזה http://www.powercolor.com/Global/products_speci.asp?ProductID=5411 בשלב ראשון, אני עומד לחבר אותו למסך 19 אנלוגי. במפרט של הכרטיס רשום שזה אפשרי: By DVI to VGA converter רציתי לשאול האם חיבור כזה מוריד את איכות התמונה ביחס לחיבור ישיר ליציאת VGA של כרטיס מסך. תודה, קובי

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך GFORCE 4 ויש לו יציאה לטלויזיה, ויש ברשותי את התוכנה TV TOOL V6.8 ומשם מה אני לא מצליח לראות כלום על הטלויזיה לאחר שחיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה עם הכבל שקיבלתי,בקיצור אני לא רואה שום תמונה על המסך וכל זה לאחר שניסיתי להעביר ערוצים וכו' מה עלי לעשות!!!! עזרה בבקשה!

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  18. בריוה טיונר אני רואה 300 ב3D מארק אני רואה 500 WTF? אהה וזה 6600GT והטמפרטורה 55 מעלות

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  19. Started by PsyDream,

תראו אני מכתנן לקנות מחשב וכנראה לוקח את הכרטיס 8800gt , עכשיו אני כנראה יקח גרסת oc ואני יודע שעוד מעט יוצא ה-9600gt וחשבתי לחכות לקנות אותו אבל אז ראיתי פה: http://www.hardware.info/nl-BE/news/ymickZqWwpWabJY/Eerste_benchmarks_nVidia_GeForce_9600GT/ שה-8800gt לוקח אותו בקלות ככה שאם זה באמת ככה ירד הכרטיס של ה-8800gt לאחר שיצא ה-9600gt ואז זה יהיה לי ממש מעולה.. באמת ה-8800gt יותר חזק מה-9600gt???

20. הי חברים, הגעתי לאותו מבוי סתום כמו הבחור פה: http://hwzone.co.il/community/threads/544826-%D7%90%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%9F-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%9C-ATI/page2#.VLgFgyuUcuu יש לי כרטיס מסך של HD4870 ואי אפשר לשמוע קול בטלויזיה בלי המתאם המיוחד של HDMI-DVI - ATI וכן ניסיתי שני מתאמים רגילים אחרים, יש וידאו ואין קול, במחשב הוא לא מזהה את הכרטיס קול HDMI הוא אפור כאילו הוא מנותק, התקנתי דריברים חדשים וכלום, בנוסף גם ניסיתי 3 כבלים של HDMI שונים וכלום. אשמח אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המתאם הזה בארץ או אם למישהו יש מתאם מקורי מיותר.

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  21. Started by razoli,

מי יותר חזק: SAPPHIRE RADEON X1300 512MB PCI-E או GIGABYTE 6600 256MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS או MSI NX6600GT VTD128E 128MB DDR TV/DVI PCI-EXPRESS יחס המחירים כמעט אחד לאחד... אבל GT מעבר ב 300 ש"ח מי יותר חזק??

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  22. אני רוצה להוציא וידאו מהמחשב כלומר " לשדר " ממנו האם אני חייב כרטיס שתומך VIVO ? ( שמתי לב שאין VIVO בכרטיסים החדשים ) האם אפשר להסתפק ביציאת S-VIDEO ! האם צריך צ'יפסט מיוחד כמו X38 של אינטל ? ומה עם האפשרות של עיבוד וידאו שדיברו עליו בכרטיסים החדשים 8800 ו הסדרה החדשה של AMD- ATI

23. Started by J S Bach,

היי, באפשרותי לשדרג ל-9800GTX בכ-500 ש"ח ורציתי לדעת האם זה משתלם ועד כמה ההפרש גדול בינו לבין ה-8800GT. תודה =]

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  24. Started by maor123,

היי חבר'ה, רציתי להתייעץ איתכם בנושא כרטיס מסך. אני צריך כרטיס מסך זול בסביבות 200 שח, לעבודה משרדית. לא משחק משחקים או דברים דורשניים כאלה. השאלה שלי מתייחסת לכרטיסים עם שבב NVIDIA בעל תכונת ה-TurboCache. זה אומר שעל הכרטיס יש זכרון קטן יחסית ואת שאר הזכרון הדרוש הוא משלים מה-RAM. אני מדבר על כרטיסים כמו: Asus nVIDIA GeForce 7300TC 64MB Up To 256MB PCIe EN7300TC256/TD/64M WinFast PX6200 TC TDH supporting 256MB מה דעתכם על כרטיס עם תכונה זו? האם הוא יגזול מהRAM שלי בצורה משמעותית? יש לי בסה"כ RAM של 512 מגה. מה אתם אומרים ? תזכרו שאני צריך את זה אמנם לעבודה משרדית קלה אך הזכרון 512 RAM שיש לי חשוב לי.. ואם כתוב במפרט : 2nd vga output = yes. זה אומר שהכרטיס תומך בשני מס…

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  25. עקב החום הכבד הכרטיס הגיע ל78 מעלות , איך אני יודע עד איזה טמפ' להגביל את המעכת שהכרטיס לא יפגע ?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.