עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by srulbar,

שלום לכולם: קניתי אתמול מחשב חדש מאייבורי.. המפרט שלו: d.core e2160 לוח אם:msi v2 945gcm5-f 1333 זיכרון:ceon 2gb ddr-2 667 mhz צורב דיוידי של סמסונג דיסק קשיח:segate 250 gb והכי חשוב כרטיס מסך של gf8500gt 512mb pcie המחשב נקנה באייבורי במחיר של 1800 שקלים חשוב לי כרטיס מסך טוב לביצועים של המחשב ומשחקים..איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי להחליף תקציב עד 500-600??

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  2. Started by avigtr,

שלום.. יש לי בבית מארז של dell optilex 745 שקיבלתי מהעבודה.. ניסיתי לשחק את ה gta החדש והגרפיקה הייתה ממש זוועתית(ati 1650) ורציתי לדעת אם אני אשפר רק כרטיס גרפי זה יעזור לי בשיפור משמעותי או שכל המארז עצמו נועד לכישלון באזור המשחקים... pentium d cpu3.40 3.39 ghz 3 gb of ram אם כן אשמח לדעת איזה כרטיס יתאים בתקציב של עד 800 ש"ח שגם לדעתכם יתאים למארז.. תודה מראש אבי

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  3. חבר שלי רצה לקנות כרטיס מסך חדש, המוכר ניסה לדחוף לו GF5500 ב 500 ש"ח... אני המלצתי לו על 6800LE ב 600 ש"ח. מוכר בחנות אחרת המליץ לו להמנע מכל מה שכתוב עליו LE והציע לו 7300GT עם 512MB ב 800 ש"ח. המחשב שלו די חלש..P4 2.6 עם 768MB RAM. ובכלל האם יש תועלת בכרטיס מסך חלש(יחסית) עם 512MB? אני כבר מבולבל לגמרי...נעזרתי בת'רד של הכרטיסים המומלצים אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית. ואני צריך תשובה כזו. החבר הזה משגע אותי כבר שבוע תודה מראש ליועצים אוהד

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by stingeR-,

תגידו אתם ממליצים על MAG 796FD ?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by So@tr43,

משהו טוב שיכול להפעיל את מרבית הדברים.! בבקשה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  6. שלום אני מעוניין לרכוש לחברה שלי כרטיס מסך והאמת שאני לא ממש יודע איזה לקחת.. מה הוא כרטיס המסך עם התמורה הכי טובה שניתן לקבל בעבור 300-400 שקל... חשוב שיהיה TV OUT על הכרטיס... ושיעמוד בסטנדרטי תצוגה טובים (עדיפות לכרטיס מבוסס NVIDIA בכל אופן!) אשמח להמלצות מה הכרטיס הכי טוב בעבור סכום זה שניתן לקנות..

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by יוגב1,

יש לי שאלה... אני רוצה לקנות כרטיס שיתאים לי למשחקים בAGP ואני חושב ללכת על X800PRO RADON אבל יש לי מעבד של 1800MHZ AMD ATHLON XP וזיכרון של RAM768 ומה ההבדל בין חברת Sapphire לגיגהבייט ו כל חברה אחרת מה הכי טובה? האם אני יכול להגיע לבצועים של הכרטיס עם הנתונים האלה או שהם נמוכים מידי בשבילו? או מה לדעתך מתאים לי בגלל הנתונים שלי? תודה לכל העונים

• 14 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by sarkise,

כיום יש ברשותי 8600GTS 256MB, וכמה לא צפוי, לאט לאט התאכזבתי כמה שהכרטיס שלי נחות ומציג ביצועים של DX10 "רק על הנייר". (מה לעשות, מדיום חלק בקרייסיס עם ויסטה HB לא מספיק לי [ היום החלטתי לעשות ככה: למכור את הכרטיס במחיר של 450-500 ש"ח, לא פחות, פחות הוא לא שווה. הכרטיס במצב מעולה, עוד עם אחריות לשנתיים ואיזה 8-9 חודשים, ולא בוצע בו OC. לאחר שאני ימכור אותו אני יעבוד קצת ויקבל קצת כסף, ויקנה HD3850 512MB של CLUB3D או של ג'יגהבייט, מה שיהיה זול יותר. כעקרון 96GT \ 387HD יקרים מדי וחוץ מזה מציגים ביצועים עדיפים ב+- 7-10 FPS, לא משמעותי בשבילי. מה אתם אומרים ? כדאי לי ? 3850HD לפי מה שהבנתי נותן שיפור של 60-70FPS במשחקים כבדים לפי באנצ'ים, בגלל זה אני חם עליו. (לפי באנצ…

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by talikd,

שלום לכם, היות ואני לא ממש מבין בכרטיסי מסך, ברצוני לקבל המלצה על כרטיס מסך שיהיה מספיק למשחקים (כגון COD, וכיו"ב) ושיהיה מספיק לטכנולוגיה לעתיד. התעניינתי בכרטיס הזה: Evga GeForce 9800 GTX+ SuperCocked 512MB PCIx16 מה אתם אומרים ?

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  10. יש לי כרגע מסך LG FLATRON F900P .. ומאחר והוא ענקי אני מעוניין להחליף אותו במסך LCD 19" אינטש .. השאלות הן, האם כדאי לי בכלל להחליף את המסך ? הבעיה היחידה שמציקה לי זה שהוא יותר מדי גדול ואין לי מספיק מקום בחדר ובנוגע לLCD 19 אינטש, איזה כדאי לי לקנות ? אני מעוניין לקנות משהו באזור ה 2000 וראיתי שיש כמה דגמים במחירים הללו של SAMSUNG ושל BENQ ... מצאתי את המסך הזה בחיפוש בזאפ : http://www.mypc.co.il/Product.asp?Pid=BENQ-19-FP91E&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=40 מה אתם אומרים עליו ?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  11. Started by amitaihasnes7,

חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב. המטרה של המחשב שלו היא בעיקר למשחקים. בינתיים יש לו מחשב די גרוע, ואני רוצה לעזור לו למצוא שידרוג כמה שיותר טוב למחשב שלו. זאת אומרת שלא יהיה לו צוואר בקבוק ושהכסף שלו יוכל לתת תמורה כמה שיותר טובה מבחינת ביצועים (הוא לא מתכנן OC או פתיחת צינורות עיבוד). התקציב שלו הוא 600 וההעדפה שלו היא לכרטיס בינוני שיוכל להריץ לו את המשחקים החדשים גם בעוד שנתיים (לא בצורה חלקה אבל גם לא נמוכה מדי). אז יש לו אפיק AGPX4 לוח אם שתומך ב-DDR עם שלושה סלוטים (יש לו סטיק אחד של 256 במהירות של-333MHZ) מעבד PENTIUM4 2.4GHZ (לא HT) אז אני חשבתי לעשות לו -Dual Channel במשהוא כמו 250 שקל (להוסיף עד סטיק של 256). ו-geforce 5500 ב-350 שנשארו (הוא יכול לחרוג מהתקציב רק …

• 7 תגובות
    • 490 צפיות
  12. בצורה בלתי מוסברת בשבועיים האחרונים מתו להם 4 כרטיסי מסך :'( (אחד שלי שלושה של חברים שלי) כולם אגב GF2MX יצרן שונה .... אם למישהו יש איזה כרטיס מסך ישן שהוא לא צריך אשמח אם הוא יצור איתי קשר תודה מראש ...

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  13. האם הוא יריץ את כל המשחקים כולל crysis ו world in conflict על very high ללא תקל אחד בFPS (כמובן ללא AA)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. המחשב שלי בן שנתיים ואין לי שום כוונה לשדרג שום רכיב אחר ( המפרט שלי רשום ). אני גם לא מתכוון ולא רוצה להשקיע הרבה כסף בכרטיס, אבל מצפה שהכרטיס יהווה שידרוג לנוכחי ( ASUS X1900XT HTVDP 256MB ) במקרה הטוב או לפחות ברמתו, במקרה הרע. התקציב הוא כמה מאות שקלים ואם יהיה אפשר לקבל כרטיס עם 512MB זה יהיה עדף. הכרטיס חייב להתאים לשאר הרכיבים הנוכחיים שלי כולל לגודל המארז ( P180 ) הלוח אם והספק, מערכת ההפעלה שלי היא XP SP2 ולכן תמיכה בדיירקט איקס 10, אינה הכרחית. תודה.

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  15. האח השלישי למשפחת ה-Turing בתחום הגיימינג יגיע כצפוי באמצע החודש הבא - פחות משבועיים אחרי תאריך הזמינות העדכני של ה-GeForce RTX 2080 Ti אשר נדחה פעם נוספת לכתבה

16. נציג רשמי של חברת אסוס מעריך כי מלאי כרטיסי ה-RDNA 2 הראשוני ייעלם מהמלאים בתוך דקות בודדות, בדומה למה שחווינו בהשקה הרשמית של דגמי ה-Ampere המתחרים מ-NVIDIAלכתבה

17. ערב טוב לכולם ותודה מראש לאלו שיעזרו . עקב בעיות חוזרות ונשנות בכרטיס המסך שלי (כרטיס מאוד פשוט שכל הזמן עושה בעיות) החלטתי שנמאס ואני אשדרג אותו לכרטיס יותר נורמלי שיאפשר לי שימוש יותר נוח (אני מודע שאני אצטרך כנראה גם ספק חדש מכיוון שהספק שלי ג'נרי). החומרה הקיימת - (בערך , אני לא יכול לבדוק מכיוון שהכרטיס כרגע לא מעביר סיגנל למסך אז אין לי אפשרות להעלות WIN7) מעבד: Q9400 זיכרון : 2X2GB 800Mhz DDR 2 ספק : 300W EZCOOL כרטיס מסך :NVIDIA 9400GT לוח אם :לא זוכר בדיוק ,שקר כלשהוא של MSI מסך:סמסונג 23" (לא זוכר את הסדרה) רזולוציה מקסימלית 1680x1050 אני חושב מארז : MID TOWER ( 410 x 190 x 450) בגדול אני מכוון לאיזור ה1500 ש"ח כולל הספק והעבודה .אני גר בחיפה אז נא לקחת בחשבון …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. במחיר של עד 250 שקל.... ככה שאפשר יהיה לראות בו גם יס... תודה רבה לכל מי שעוזר

• 11 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by rantza,

האם ניתן להגדיר שהטלויזיה תידלק על AV כברירת מחדל ולא על ה-HD?המחשב שמחובר אליה תמיד בכבל HDMI נימצא במצב שרק המסך כבויי ואולי מכך הוא מזהה את המחשב. שאני מכבה את ה-TV בערוץ רגיל או במקור אחר (נגיד DVD) ובהדלקה, ה-TV תמיד מתעורר עם כניסת המחשב ב-HD.הטלוויזיה היא -Philips 32 PFL 7962 לפני כ-4 שנים כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON HD4830

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by BlAcK DrAgOn,

שלום לכולם... חבר שלי רוצה לקנות מסך חדש מדגם: ViewSonic's P95F+. הוא רוצה לדעת עם יש למסך usb ועד איזה רזולוציה מגיע המסך.... תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by zivgev,

תודה. אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  22. שלום לכולם! אני הולך להזמין את הכרטיס הזה: X1950PRO 256MB של SAPPHIRE המחיר הנל הוא: 1254 ש"ח אני תקוע כרגע עם כרטיס מסך מובנה די הרבה זמן, כי חיכיתי ל- X1950PRO ואני כבר ממש רוצה לשחק במשחקים החדשים שיוצאים... זה יהיה לי ממש עינוי לחכות ל-DX10 עד שיהיו מחירים נורמלים של 1200 ש"ח... אבל השאלה אם תיהיה ירידת מחירים? גם אם כן, זה כרטיס מסך בכמה זה כבר ירד? 200 ש"ח? אפשר לספוג... להזמין את הכרטיס עכשיו וזהו ולגמור עניין? המילה שלכם היא הסופית! תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. עריכה: סליחה טעות שלי...אני חדש תמחקו נושא זה בבקשה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  24. Started by tomllic,

שלום לכם, מקווה שזה הפורום הנכון ותוכלו לסייע. יש לי מקור וידאו ב-HD (מגיע דרך כבל HDMI/DVI). הוידאו מגיע מ-iPad2. אני רוצה להקליט ולערוך את ה-FEED הזה על המחשב באמצעות תוכנת עריכה כמו ADOBE פרמייר למשל, כמו שעושים עו מצלמת וידאו. יש לי פה PC עם כרטיס מסך און-בורד. הבנתי שאני צריך משהו כזה: http://www.matrox.com/video/en/products/pc/mxo2_family/mxo2_mini איך דבר כזה יכול להתחבר למחשב (אני מדגיש מחשב, לא למסך) ולהכניס וידאו פנימה ? האם אני צריך עוד רכיבי חומרה ? או שאני לא בכיוון בכלל ואני צריך משהו אחר ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  25. Started by NiMo1771,

יש לי 6950 רפרנס של HIS ואחרי שפתחתי אותו ל6970 אני לא יכול לשנות את המתח לליבה בMSI AfterBurner אפשר לקבוע את המתח אבל בפועל המתח לא משתנה (נשאר 1.175V במקום המתח הרצוי) עד לפני הפתיחה לא הייתה לי את הבעיה הזאת קראתי שבשביל לשנות המתח אחרי פתיחה צריך לערוך את הביוס, הבעיה שאין לי מושג איך עושים את זה אני מעלה לכאן את הביוס של ה6970, מישהו יכול בבקשה לערוך לי אותו ולשים מתח של 1.25V? תודה! http://www.upf.co.il/file/889155126.html

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים