כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
קראתי וראיתי שפתיחת צינורות מתאפשרת בAGP אבל אני קונה PCI-E של לידטק ואני רוצה לדעת אם ה6200 128MB שלהם יפתח 8 צינורות. TNX
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש לי במחשב ישן כרטיס מסך של Nvidia מדגם G-Force 3. לכרטיס יש לא מעט בעיות עם המאוורר, ולכן רצוי לדעת את מצב הטמפרטורה של המעבד באופן קבוע. כאשר אני משתמש בתוכנת ניטור, האינדיקציה המתקבלת היא 0 מעלות. האם יש כרטיסים שאין להם אפשרות ניטור? אני יוצא מנקודת הנחה, שברגע שמופיע לי GPU בתוכנה, הכרטיס הוא אכן בעל אפשרות כזו. תקנו אותי אם אני טועה. האם יכול להיות שאפשרות הניטור קיימת, אך אינה מתפקדת מסיבה כלשהי? ראוי לציין שלאחרונה ביצעתי ריענון למשחה התרמית וכן שימון של המאוורר.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את החברה הנ"ל ויכול להביע את דעתו איך הביצועים של הכרטיס הזה ביחס לחברות המובילות בתחום תודה, איציק. http://www.ivmm.com/review/inno3d/overclock_cafe_gf_fx_5900_1.html
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Sparkle 8800GT עם הקרור שהוא מגיע איתו. הטמפרטורות לפי דעתי קצת גבוהות אני מקבל 66 במנוחה ועד 80-85 במאמץ מה דעתכם? נסיתי לשנות את הטמפרטורה של הכרטיס בעזרת Riva tune ו nTune בשניהם המאוורר מוגדר לעבוד על אוטומטי וב- 30% במצב זה המאורר מסתובב כ- 1450RPM ניסתי לשנות את ההגדרות בעזרת שתי התוכנות ידנית אבל המהירות של המאוור נשארת על 1400-1500Rpm למישהו יש מושג איך לגרום למאוורר לעבוד יותר מהר? תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
מממ נגיד ואני יקנה כרטיס ELSA RADEON 9800 PRO בארץ שיש לו ליבה של R360, נגיד אני מחליף לו קירור ועושה לו פלאש יש סיכוי שבאחריות יגלו את זה? וגם אם כן ולא ירצו לתקן לי במקרה של בעיה, יש אולי מעבדה שמתקנת כרטיסי מסך בתשלום?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Compaq Presario 2102EU, ואני מחפש כרטיס טלוויזה PCMCIA בשבילו, שיש לו גם אנטנה. כלומר בעצם משהו שיהפוך את המחשב לטלויזיה... אני יודע שיש משהו שנקרא "Margi Systems TV-To-Go TV Tuner PC-Card with built-in antenna for notebook computer " אבל לפי מה שהבנתי הפסיקו לייצר את זה, ולא ניתן יותר להשיג את זה. האם מישהו פה יודע על כרטיסים כאלה? (אני יכול להשתמש גם בכרטיס טלויזיה עם חיבור לאנטנה חיצונית, אבל אני חייב שהוא יהיה PCMCIA, כדי שהוא לא יהיה צריך חיבור לחשמל, אלא יקח את החשמל שדרוש לו מהמחשב.)
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
בפורום פה רושמים שהX600 מתאים לPCI - E. ציטוט מתרד: "PCI - E זה PCI EXPRESS תקן חדש בנוסף גם לכרטיסי מסך." אם מישהו יוכל לפרט לי מה זה התקן החדש, ולמה לא מומלץ לקנות את הX600 הו יעזור לי מאוד, מכיוון שאני מתכוון לקנות מחשב ואני נטלבת איזה כרטיס מסך לקנות. אני מטלבת בין ה R9800P לX600. בתודה מראש על עזרתכם שגיא כופר. ;D נ.ב ענה ענו לי על השאלה בקשר לPCI - E זה חשוב לי מאוד.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך רחב עבור סרטים ושטח עבודה גדול אבל אני גם משחק במשחקים עם יחס תצוגה 4:3. שמעתי שכרטיס המסך יכול לספק תצוגה ביחס 4:3 ולמלא את שאר המסך בשחור כך שהתמונה של המשחק לא תמתח לרוחב. האם האפשרות הזו אכן קיימת? האם היא דורשת כרטיס מסך מסויים? האם היא דורשת דרייבר מיוחד?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אני רואה את הארטיפקטים בצורה של אותיות בצבע וורוד. או קווים לאורך המסך. כשהווינדוס עולה אז ממש בכניסה המסך פשוט מתכבה לי. הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והדלקתי. ועכשיו הכל עולה לי גם עם ארטיפקטים אבל אני יכול להיכנס לווינדוס. האם זאת בעית חומרה? אני פתחתי את הקירור של הכרטיס מסך. זה קירור פסיבי. והחלפתי משחה תרמית. יכול להיות שבטעות משחה נגעה טיפה בנגד או בשבב והרס לי את הכרטיס מסך? ניסיתי לנקות אותו הוא עבד לי ואחרי כמה זמן שוב הופיעו ארטיפקטים. עשיתי גם אוברקלוק לכרטיס מסך. אין לי מושג מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף? PCIe2.0 nVIDIA GeForce 9500GT 1024MB אוו Gigabyte דגם GeForce 9600GT 512MB
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אני כמעט בטוח כבר שאני אקנה Radeon 9550 מצאתי את זה: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=A9550GE/TD&langs=01# באיזו חנות ב- 530 ש"ח. מה אתם אומרים כדאי? אם יש לכם הצעות יותר טובות אז תציעו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 GDDR5 Retail או Gigabyte Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
ה PASSMARK לא מדוייק נכון ? הפער בביצועים קטן מדי באתר של TECHPOWERUP יש הבדל 21 זה נחשב משמעותי ? לי זה נראה קצת
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה מחשב חדש בפברואר(מתי שאמור גם לצאת 7870) איזה בין שני הכרטיסים יהיה עדיף בבחינת ביצועים ומחיר?? תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
מישהו שמע משהו בקשר לכרטיס הזה? מתי הוא יגיע לישראל? לפי מה שאני יודע אפשר להשוות אותו ל 6800 GT מישהו יודע מתי הוא ימכר בארץ אני מת לקנות אותו...
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מספר שאלות בקשר לעדכון הBIOS של הכרטיס מסך שלי. 1) איפה ניתן להשיג את העדכון האחרון לכרטיס שלי - GEFORCE 2 MX400? 2) מצאתי מספר עדכונים, אבל אף אחד לא נמצא עם הממיר שלי ליציאת הטלויזיה - CONEXANT, האם יש כאלה או שאולי אפשר לשנות את העדכון שיתמוך ביציאת הטלויזיה הזאתי. 3) האם כדאי לי בכלל לעשות עדכון שכזה??!?! :AR15:
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי sapphire hd 5850 המעבד core i3 530 האם יהיה צוואר בקבוק
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
תגידו ? שמים שתי גשרים או אחד רשמתי בגוגל ATI CF וכולם עם שנים אצלי עובד עם אחד נשים עוד אחד?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך למצוא שני מסכים במחירים הכי זולים שאפשר: Lg LCd 1730 אחד 17 אינץ' והשני 19 אינץ'. כמה שיותר מהר.... - תודיעו לי איפה אני יכול לקנות... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד לחבר שלא מתכוון לשחק הרבה, מספיק לו 800x600 בפרטים בינוניים והוא לא לחוץ על תמיכה במשחקים הכי חדשים. השימוש העקרי יהיה לצפיה בסרטי DIVX בטלוויזיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
מה המסך הכי מומלץ עד 1300 ש"ח ? לי יש היום MAG796FD ואני מרוצה ממנו אבל צריך לקנות מסך נוסף .
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
לכל משתמשי hauppauge WinTV PVR 150 + leadtek winfast pvr2000 ,אני ב-אי.סי.קיו מספר 459550019
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
משהו משכיר לי את הכרטיס מסך ל30 יום ב200 ש"ח .מדובר בכרטיס 8800gtx oc 2 עכשיו אני צריך לדעת אם הספק שלי יחזיק לי אותו לפחות נורמלי או לפחות שלא ישרוף אותו ואת שאר מחלקי המחשב מדובר בספק 400W של hec שקיבלתי ביחד עם המארז 6a19 מחשב amd 5600 89w x2 2 גיגה זיכרון לוח albetrone 5619 series שתי דיסקים קשיחים של 320g צורב lg x18
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקבל חוות דעת על כרטיס מסך TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB DDR3 - RETAIL
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
בזמן שכולנו רודפים אחרי כרטיסים שתומכים בDX10 נושא הOPENGL נידחק לצד . אז ככה בגלל שאין לי נסיון גדול עם OPEN GL אני מעוניין לדעת מה ההתרונות של OPEN GL לעומת ה DX/9/10 ואם גם הוא הולך לעבור שידרוג. כי ממה שאני מכיר הOPEN GL נותן אפקטים ההרבה יותר טובים במים [ים ,אגמים וכו] אם למישהו יש עוד ידע בנושא אני אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-