עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. פתחתי ת'רד בנושא בפורום לוחות אם, אבל כיוון ששאלתי על אפשרות ל CrossFire יעצו לי לשאול גם כאן. אז השאלות הרלוונטיות לפורום כרטיסי מסך הן: 1) עד כמה זה חשוב לקחת כרטיס שיאפשר לי בעתיד לקנות עוד כרטיס מסך ולחבר אותו ב CrossFire לכרטיס הקיים? 2) איזה לוח אם מתאים לכך? ראיתי שהרבה לוחות שיש להם 2 חריצי PCI EXPRESS מספקים חריץ אחד במהירות X16, בעוד השני הוא במהירות X4, ו X1. לפעמים גם חיבורים מסוימים אחרים במחשב יכולים להאט את אחד/שני חריצי ה PCI EXPRESS. עד כמה זה משפיע? האם שני הכרטיסים צריכים להיות מחוברים במהירות גבוהה או שזה זניח אם אחד מחובר ב X16 והשני ב X4? ואם אחד ב X8 והשני ב X4? בקיצור - איזה לוח אם כדאי?!?! תודה נ.ב - לינק לשאלה שלי בפורום לוחות אם, למי שר…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  2. Started by shikasha,

שלום, האם שווה לקנות כרטיס מסך נוסף רק בשביל הphysx? אפשר למצוא כרטיסי יד שנייה ב 200 ש"ח שתומכים בזה, שווה את המאמץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  3. Started by hashafanhakatan,

שדרגתי במזל טוב את ה TV שלי וכהמשך אני מעוניין לשדרג את הכ.מסך של ה HTPC שלי . הפרמטרים שחשובים לי: * ציפסט של nvidia . אין לי סבלנות לשטויות של ATI על לינוקס * קריר *לא קרור פאסיבי * יכולת להוצאת HD * הורדת העומס מהמעבד בעיבוד וידאו ככל האפשר *יציאת HDMI * תקציב 300-450 ש"ח חשבתי ללכת על 220GT או על 9500GT . אשמח להצעות נוספות או דעות באופן כללי על הנושא .בנוסף האם לצרכים שהזכרתי מעלה משנה כמות הזכרון ו/או סוגו ( DDR2,DDR3 ) ? אילו פרמטרים נוספים אני צריך לקחת בחשבון ?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  4. Started by michael227,

ערב טוב... לפני כמה ימים הלך לי הכרטיס מסך (8800GT) ואני צריך להביא חדש! המטרות הם בעיקר למשחקים, אינטרנט וכ'ו... לא משהו רציני! המפרט: Intel Q6600 2.4Ghz Asus P5KC OCZ Platinum 2x1GB 800Mhz התקציב הוא לא גדול.. עד 600 ש"ח בלי חריגות! אני מחפש את התמורה הטובה ביותר שאני יכול לקבל מכרטיס מסך בתקציב הזה ומהמפרט שלי! תודה...

5. Started by ron11,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למשחקים שיריץ לי גרפיקה ופילטרים על המקסימום אני בעניין של : ASUS GTX 470 או SAPPHIRE VAPOR-X HD 5870 מה יותר כדיי מבחינת גרפיקה DX11 ופילטרים AF AA על הגדרות מקסימליות עד 2500 ש"ח תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  6. Started by Motix,

שלום חברים. שאלות על פיצול המסך ל2: 1. קניתי אתמול מסך פיליפס 42 אינץ 8404H, חיברתי אותו למחשב דרך HDMI-HDMI שבכרטיס מסך ATI 5850 הצלחתי איכשהו לעשות שהמסך יפוצל, כלומר שיהיה עוד שולחן עבודה וכשמזיזים את העכבר ימינה (מעבר למסך מחשב) הוא עובר לטלוויזיה. עכשיו את נגן הסרטים אני מצליח להעביר למסך של הטלוויזיה ולראות בו (ובמחשב לראות את הווינדוס), אבל כשאני שם משחק, כמו PES 2010 אני לא מצליח להעביר אותו לטלוויזיה, המשחק נפתח במסך מחשב. האם זה אפשרי להפעיל משחק בטלוויזיה במסך מפוצל? איך עושים זאת? 2. המסך מחשב נמצא בצד ימין והטלוויזיה בשמאל, וכשאני עובר בין המסכים עם העכבר זה הפוך.כלומר במקום שאני אלך עם העכבר שמאלה כדי להגיע לטלוויזיה שנמצאת בצד שמאל אני צריך ללכת לצד ימ…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by a-gold,

שלום אני צריך בבקשה חוות דעת לכרטיס הנ"ל : http://skypc.co.il/pl_product~XFXHD5750~8~0.htm הכרטיס אמור לשמש לגרפיקה ( כל תוכנות Adobe CS ) ולמשחקים כבדים של היום. כמובן צריך שיהיה מספייק טוב לטווח הכמה שיותר ארוך. אשמח לאופציות אחרות - לגבי מחיר אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מהכרטיס שהצעתי לכן אשמח למשהו במחיר סביר יותר. תודה מראש.

8. שלום אני מעוניין להחליף את הכרטיס שלי לאחד מאלו: HD4670\GT 240\HD47770 ואני לא יודע איזה. אני אשמח מאוד אם מישהו כאן יוכל לומר לי איזה הכי כדי לי ולמה(שאני אומר למה הכוונה להסביר לי(למישהו שלא יודע מחשבים אבל יש לו אבא שכן יודע... ככה שהוא צריך להסביר לו למה דווקא זה)) הדרישות: כרטיס טוב כדי שאני יוכל לשחק בעיקר במשחקים כבדים וכל זה. הספק שלי הוא 400W בדוק לא גנרי. תודה לעוזרים. בבקשה מהר!

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  9. Started by Animor,

שלום, בעקבות התייעצויות בפורום ובדיקה באתרים שונים, החלטתי לקנות את ה-gtx470 בגרסת ה-hawk השקטה שלו. זאת משום שרעש מפריע לי ואני מוכן לשלם קצת יותר על שקט. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7722 הכרטיס הזה ארוך וגדול מהרגיל, ואני רוצה לוודא שהוא מתאים למחשב שלי מבחינת גודל. לוח האם שלי הוא Asus P5Q והמארז הוא Cooler Master CM 690. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי משהו על מישהו עם מארז/לוח אם כמו שלי שהתקינו את הכרטיס הזה. אין לי חשק לקנות אותו ואז לגלות שהוא לא מתאים... תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. הכרטיס מיועד בעיקר לצפייה בסרטים באיכות HD (720p) כרגע, אך מעדיף אם יעמוד גם בסרטים באיכות גבוהה יותר למקרה של שידרוג טלוויזיה עתידי. בשנים האחרונות בשל החולשה של כרטיס המסך הקודם לא הרבתי לשחק אבל אני יותר מאשמח אם יתאפשר לי לשחק משחקים חדשים אחרי השדרוג (אני לא מפונק במיוחד במחינת FPS רזולוציה ואיכות, בסה"כ דרישת סבירות. כמובן שני מקווה שמשחקים ירוצו ולא תצוץ הודעת שגיאה כגון "הכרטיס מסך לא כולל פיקסל שיידר מספק" כמו שקיבלתי עד היום או לא תומך בDirectx חדש או כל הודעה שהיא. יתרת החומרה: לוח אם - ASUS A8N-E מעבד - AMD Athlon 64 3000+ זיכרון 1.5 ג'יגה (שוקל שידרוג גם בתחום הזה אם ידרש על מנת להפעיל משחקים בצורה סבירה) מסך - viewsonic VP930 (לצורכי רזולוציה על פי חוק…

11. אני מעוניין לברר איזה ספק כח מתאים לכרטיס המסך הזה: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5570H2 המחשב שאני מתכוון לקנות מגיע עם מארז וספק 380W זה המארז : מארז כולל ספק Antec NSK3480 380W http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK3480 תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  12. Started by ablabl,

רוצה לקנות כ.מסך יד שניה המפרט שלי: amd phenom2X4 955 ga-890gpa-ud3h SS s12 620W מסך 26" של סמסונג ר' 1200X1900 מתלבט בין 9800 ל4850? האם שווה עוד 100\200שח ל4870\4890? הPHYZX של נבידיה באמת משנה כ"כ? תודה רבה ויום טוב אפשרי גם להכניס שיקולי OC (כלומר שאם נניח 4850 בOC טוב יותר אז תהיה לו עדיפות)

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  13. Started by shedox,

בהמשך לדיון פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=468380.0, החלטתי שאני יקנה כרטיס חדש. אני מוכן להשקיע בערך 450 ש"ח. יש לי מסך של 23 אינץ' (LG), ואני רוצה כרטיס שיוכל להריץ את המשחקים החדשים שיצאו - לא בהכרח על HIGH . אז אפשר המלצה לכרטיס מסך שתואם בערך את הדרישות שלי ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  14. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני רוצה המלצה לכרטיס מסך חדש מהסדרה של gtx החדשים יש לי ספק כוח של אנרמקס ליברטי 500 W נקי ואני מחפש כרטיס מסך מהסדרה של gtx שיתאים לספק כוח שלי אבל חייב שיהיה 1 גיגה לפחות ו-ddr 3 ומעלה תודה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  15. היי, התחדשתי בSC2 והכ.מסך [8800GT OC2 מבית BFG] לא מסוגל לסחוב על הגדרות מקסימליות [1680*1050] לצערי הרב ואני אשמח להתעדכן בכ.מסך במחיר מינימלי. כיוון שהבנתי שהכרטיסים של ATI לא תומכים בAA יש העדפה לNVIDIA אלא אם הפרש המחירים ממש גדול [אם ממליצים על NVIDIA צריך לקחת בחשבון שיריץ את המשחק עם 2 או 4 AA]. התקציב עומד על כ-1000 ש"ח +-. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  16. Started by roeidalm,

שלום אני לא מצליח להתקין את הדרייברים אז אני מחפש חדשים. ואני לא מוצא, מישהו יכול לעזור לי למצוא? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  17. Started by ag80,

קראתי את הכתבה הבאה באתר זה,(HWZONE) הכתבה מתייחסת לכרטיס GTX465: לאחרונה התופעה נתגלתה גם בכרטיס ה-GTX 465 של NVIDIA - מסתבר שמספיק לצרוב על כרטיסי ה-GTX 465 ביוס של GTX 470, כרטיס בעל יותר ליבות CUDA פעילות מאשר ב-GTX 465, בכדי שהכרטיס יתפקד כ-GTX 470 בכל מחשב בו יותקן. למעשה, כאשר באתר EXPreview סיקרו את כרטיסי ה-GTX 465, הם גילו שחלק גדול מהכרטיסים אותם הם קיבלו לצורך הביקורת היו למעשה כרטיסי GTX 470 בתחפושת ולאחרונה אף שיחררה חברת ASUS כלי הבודק אם אכן ניתן לשדרג את הכרטיס (הורדה ישירה מ-EXPreview). כמובן שהשימוש בו הוא על אחריות המשתמש בלבד, שכן לא כל כרטיס מאפשר את פתיחת צינורות העיבוד, אבל במידה והפעולה תצליח - מדובר ברווח נקי של כ-300 ש"ח (ההפרש בין מחירו של ה-G…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  18. Started by grouchy,

שלום לכולם, קונה מחשב חדש וזקוק להמלצה על כ.מסך. שימושים: מסך 19", משחקים כ- FIFA,NBA , חיבור ל-TV לצפייה בסרטים. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  19. שלום לכם. הזמנתי את כרטיס המסך XFX 5770, ויש לי ספק כח של EZCool 450W בדגם ATX 450 JSP ולא באיזה דגם שמונה מאות או משו כזה... יש שם רק חיבורים של 4 פינים!! עזרה?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  20. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בימים הקרובים והGTX460 של GAINWARD אמור להיות חלק ממנו ובמהלך חיפושים בגוגל נתקלתי בזה: http://www.guru3d.com/news/palit-geforce-gtx-460-sonic-could-have-issues-/ הבעיה תקפה גם לGAINWARD GOLDEN SAMPLE עד כמה שהבנתי. מישהו יודע על זה משהו ואם עד כמה זה נפוץ ורציני? זה די מלחיץ להוציא 1000 ומשהו שקל על כרטיס מסך ולקחת סיכון בכזה דבר. אם זה רציני אני פשוט אוסיף עוד 250 ש"ח ואקח את ה5850 בראש שקט וזהו.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  21. Started by kababo,

http://www.techpowerup.com/img/10-08-02/4b.jpg רק מלחשוב על כל המקום שיתפנה ואפשרויות ה CF יש לי צמרמורות ;D נקווה רק שלא היו צריכים להגביר את המאורר יותר מדי..

22. Started by Or94,

אני רוצה למכור את הכרטיס מסך Sapphire HD4850 512MB GDDR3. באיזה מחיר כדאי למכור את הכרטיס? קניתי אותו לפני שנה ב650 שקל בערך.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  23. Started by Parallel,

שלום רב אני מתכנן לרכוש את הכרטיס הזה , באתר של KSP אני רואה שישנן כמה חברות שמייצרות את הכרטיס , ושהמחירים משתנים. איזו חברה מומלצת? האם זה משנה בכלל? תודה רבה

24. Started by Rincewind,

כיום אני עם לוח אם Asus M2N-E מעבד Athlon 64 X2 4200+ ו-2 ג'יגה RAM זיכרון של קורסייר. אני מתכוון לשדרג את המחשב. משדרג מעבד (AMD Athlon II X4 635) ורוצה גם לשדרג קצת את כרטיס המסך מה-Geforce 7600GS למשהו טוב יותר. אני מוכן להשקיע בסביבות ה-450 ש"ח. כמה שפחות יותר טוב. המטרה היא להריץ פה ושם משחקים, ממש לא מצפה שהם ירוצו ב-HIGH. בגלל שאני עובד עם שני מסכים חובה שתהיינה שתי יציאות DVI. אני מצאתי שני כרטיסי מסך מעניינים (אני חושב): http://www.skypc.co.il/pl_product~X96T512D3~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~XFXHD4650~8~0.htm מה אתם אומרים? שווים משהו? אם יש לכם הצעות טובות יותר אשמח לשמוע. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  25. Started by ofirterev,

האם קיים היום כרטיס מסך שיש לו חיבור hdmi שתומך full hd או כרטיס מסך שתומך full hd ללא יציאת hdmi

דיונים חדשים בפורומים