עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קצת דחוף...

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  2. Started by gt6,

תגידו מה הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך geforce 8800gts 640MB?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  3. ברשת מדווחים כי AMD תשיק דגם מתקדם נוסף במהלך החודש הקרוב, אך אף אחד עדיין לא ממש בטוח על איזו חומרה הוא יתבסס לכתבה

4. Started by Erez360,

מישהו יודע מתי יוצא הדרייבר הסופי לhd4850? ומה הוא אמור לשפר ולשנות?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  5. Started by idodi10,

שלום, חיברתי טלויזיה למחשב ושאני מזיז את העכבר ימינה זה עובר לטלויזיה אבל אם אני גורר חלון של MSI DVD או WINDVD (או כל תוכנה אחרת) אני לא רואה על הטלויזיה את הסרט. איך פותרים את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  6. Started by Black_Citadel,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3293 מחיר יקר מאוד יחסית לנתונים של הכרטיס 0_ם

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  7. Started by sagyle,

שלום לכולם בניתי מערכת של HTPC ואני מתלבט איזה כרטיס מסך חזק יותר- יש לי 2 כרטיסים אחד צריך ללכת למחשב ראשי (למטרת משחקים ) ואחד לHTPC של asus http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_en8600gts_silent/ של palit http://www.tweaktown.com/articles/1166/palit_hd_2600_xt_speed_vs_memory/index.html כמובן שאם לדעתכם הם זהים בביצועים אקח את של אסוס למחשב מדיה מכיוון שהוא שקט לחלוטין .

8. Started by Burkey,

יש לי שתי שאלות, אחת בקשר לכרטיס בנידון ואחת כללית. באתר היצרן רשום שיש לכרטיס GeForce 8500GT זכרון של 256MB, לעומת זאת, באתרי מכירות כמו "zap" לדוגמא, רשום 512MB. ברור כי אתר היצרן הוא הנכון, השאלה היא האם קיים דגם נוסף עם 512MB ? שאלה שנייה, קשורה לראשונה. אם אני מעוניין בכרטיס מסך, נכון להיום, מה חשוב יותר, לקנות כרטיס מסדרה 8 כמו ה - 8500 שתומך ב - DirecX 10 וב - HD ו - Blue Ray עם זיכרון 256MB, או ללכת על סדרה 7 עם 512MB ( ו"רק" DirectX 9 ) ? ( כמובן בהנחה שהתקציב לא מאפשר משהו מסדרה 8 עם זיכרון גדול )

9. Started by 1900GT,

יש לי מחשב ישן של IBM שקיבלתי (נראה לי ג'יגה זכרון פנימי) יש לו כרטיס מסך FX5500 ואני רוצה לחבר אותו לפלאזמה 42' ולהריץ סרטי 720P. הבעיה כרגע שלכרטיס יש שלוש רזולוציות אפשריות לכן אני צריך כרטיס מסך חדש. אני מחפש כרטיס מסך יוכל להריץ סרטי HD (כרגע הוא מריץ כמו שצריך רק מרוח) ושכבר על הדרך יהיה עם חיבור HDMI. הכרטיס צריך להיות AGP X8. התקציב עד 300. מה המלצות? ראיתי את הכרטיסים SAPPHIRE 3450 AGP 512MB GDDR - DVI / HDMI - RETAIL SAPPHIRE 3650 AGP 512MB GDDR2 - 2XDVI / TV OUT - RETAIL. מה ההבדלים ביניהם והאם הם יספקו אותי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  10. Started by oneil001,

לאחרונה קניתי מחשב ומסך חדשים, בכרטיס המסך ובמסך עצמו ישנם 2 סוגי חיבורים: אחד כחול ואחד לבן. כרגע המסך מחובר למחשב דרך החיבור הכחול. האם החלפה לחיבור הלבן(שלפי הבנתי הוא חדש יותר) תשפר את ביצועי המחשב? באפשרותי לחבר 2 כרטיסי מסך אל אותו המסך(כ.מסך מובנה וחיצוני). האם חיבור שכזה יועיל לטובת המחשב או יזיק לו? תודתי הצנועה לעונים.

11. שלום לכולם ברשותי מצלמה אלחוטית קטנה, שמשדרת למקלט שאפשר לחבר לטלויזיה אני מעוניין לקלוט את השידורים שלה במחשב (כולל אפשרות להקליט וידאו ממנה למחשב) האם יש בנמצא בשוק איזה התקן\כרטיס קטן וזול שאפשר לחבר למחשב לצורך זה ? בלא יותר מ-200 שקלים ? (יש לי כרטיס מסך GE-MX440, שמוציא אמנם החוצה מהמחשב לטלויזיה, אבל אין לו כניסה לוידאו מבחוץ (הוא VO ולא VI)

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  12. Started by Play,

אני לא מבין כלכך גדול במסכי CRT ורציתי לשאול אותכם שאלה. באתי היום לחבר שלי ושהדלקנו את המסך כדי לשחק משחק כלשהו ראינו שהמסך שלו בצבע כחול חזק ושאר הצבעים רואים אותם בקושי וגם כן יש מין פסים דקים על המסך שהם לרוחב והם קצת אלכסונים . בדקתי את החיבורי VGA שלו והכל תקין . אז מה הבעיה במסך שלו? והמסך שלו זה לפני 6 שנים וזה MAG 17'

13. יש לי מסך בעל כניסת VGA בלבד במרחק של כמעט 5 מטר מהמחשב. רכשתי את הכבל הנ"ל: http://mediagalaxy.co.il/rec/501 בהשוואה לכבל של 1.8 מטר אחר שיש לי, רואים בבירור ירידה באיכות התמונה. אין הפרעות מטורפות או משהו כזה, אך בשימוש עם הכבל הקצר התמונה ללא ספק יותר חדה, פחות מרוחה ובכללי יותר נעימה לעין. האם יש כבל 5 מטר שיוכל לתת לי את אותה איכות תמונה שאני מקבל עם כבל 1.8? ואם כן, איפה אני קונה אותו?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  14. Started by ztoder,

יש לי מחשב פנטיום 4 עם 512 זכרון לאחרונה קניתי את הכרטיס הנל והביצעוים שלו על הפנים Doom 3 מקרטע גם לאחר שהורדתי דריבר מה לעשות ??? ??? אני גם לא יכול לכוון את הרצים של המסך שלי ל 85

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  15. Started by הגיימר,

למעבד G2020 מה הכרטיס הכי טוב שהוא יסחב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by anton11,

אני בונה מחשב, הקצבתי לכ. מסך 450 ש"ח. המטרה היא אופיס וסרטים. מה אתם חושבים על שתי האפשרויות הבאות? Gigabyte ATi Radeon 9200 128MB GV-R92128DH (128 bit) 435 בפנדה או: Gigabyte ?RADEON 9550 128MB? לא יודע אם 64 או 128 ביט. 430 ב- ksp.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  17. שלום, התקנתי וינדווס ויסטה, אחרי יומיים אני מדליק את המחשב ומופיע לי על המסך frequency out of range. והמסך מודיע לי שהוא מקבל תדר רענון של 120 הרץ, למרות שמוגדר לו 60. ואם אני מגדיר לו תדר רענון של 70 הוא כותב שהוא מקבל 140 וכו'(אני בודק את זה ע"י חיבור מסך רגיל לחיבור vga) פירמטתי תמחשב עם ווינדווס אקס פי, כדי לשלול בעיות תוכנה. אחרי איזה יום יומיים שוב אותה בעייה, התקנתי כל דרייבר שמצאתי וזה לא משפיע. במסך רגיל אין את הבעיה הזאת. לקחתי את הlcd וחיברתי למחשב אחר בבית והפלא ופלא הוא עובד(בחיבור vga) החזרתי אותו למחשב שלי(בחיבור vga לא dvi) ושוב הפלא ופלא הוא עובד. אני מכבה בלילה תמחשב, בבוקר מדליק ושוב אותה בעיה, ושוב.....מחבר תמסך למחשב אחר, מחזיר אותו לשלי והכל עובד. בק…

18. שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך מסוג: SAPPHIRE HD 3650 512MB GDDR3 AGP קיבלתי איתו דיסק (דרייבר) התקנתי אותו והכל עובד כמו שצריך . אבל הבעיה יהא שהדרייבר לא עדכני , הורדתי אחר מהאתר של ati - והוא לא מזהה את הכרטיס מסך . יש לי ווינדוס vista .. תודה מראש לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  19. Started by tomerm55,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך GTX 650 OC יחסית חדש , מותקן במחשב דרייבר האחרון בזמנו שהיה זמין באתר NVIDIA (גירסא 9.18.13.3788 מתאריך 19/05/14). במקביל יש לי את התוכנה GEFORCE EXPERIENCE שבזמן האחרון מציעה לי לעדכן את הדרייבר לכרטיס באמצעותה. למיטב ידיעתי עדכון דרייבר דורש הסרה מקצועית לדרייבר ישן ואף מומלץ להשתמש בתוכנה ייעודית להסרת דרייברים לשם כך. השאלה היא אם אני אעדכן דרך התוכנה של GEFORCE EXPERIENCE זה יעדכן לי את הדרייבר כמו שצריך ? תודה רבה ושבוע טוב. תומר

20. שלום יש לי את הכרטיס הזה ויש לא שתי שאלות 1 זה האם אני צריך את הדריורים של asus? ושנית איזה תוכנה טוב כדי לי להשתמש ואם למישהוא יש אותו כרטיס ולוכד וידאיו שגדי לי את הצעדים ללכידת וידיאו תודה

21. Started by matan5000,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שישמש אותי בעיקר למשחקים, ME3 skyrim וכל המשחקים הטובים שיצאו בקרוב, וסרטי FHD, המפרט שלי: ספק כח: a.pfc 550w fan12 Ci-power cwt האם זה ספק כח גנרי שצריך להחליפו או שהוא בסדר? מעבד: i5 2500 3.3Ghz 6MB מסך: כרגע 1360*768, או 1600*1200. לוח אם (אם זה משנה): GA- Z68A- D3-B3 GIGABYTE אני מתלבט כרגע אם לקנות כ. מסך יד שנייה 1GB hd6870 ב-600 ש"ח והאם הוא יספיק על מנת לשחק את המשחקים שהוזכרו למעלה על הרזולוציות שהזכרתי בהגדרות הכי גבוהות עם פילטרים מלאים, או שהכרטיס הזה הוא יותר מדי חזק לרזולוציות שהזכרתי ועדיף כרטיס חדש וקצת פחות חזק כי הוא יספיק. אשמח לעזרה עצות ותשובות. תודה ויום טוב, מתן.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  22. שלום מי שיכול לכוון אותי בבקשה לכרטיסי מסך עם 2 או 3 יציאות למסכים שיעבדו במקביל (אם אפשר זולים באופן יחסי..שימוש פשוט.)

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  23. Started by owen10,

שלום רב! איזה כרטיס מסך מומלץ ושווה להביא מהארה"ב התקציב בערך 300-400 דולר תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  24. עקב ריבוי השאלות בנושא, ומתוך כוונה לעזור לאנשים החדשים בתחום, HWzone גאה להציג את ריכוז הנתונים הטכניים הרשמיים של כרטיסי הדור הבא. המדריך מיועד למתחילים ולמקצוענים כאחד, מתוך כוונה להקל להתמצא בשוק המתחדש ללא הרף וכמובן נועד לעלות את הרמה בפורום. סדרת Radeon X של ATi שתכיל את הדגמים הבאים: שם הכרטיס:X300SE שום קוד ליבה: RV370 אפיק: PCI-Express X 16 תדר ליבה: 325MHZ תדר זכרונות: 400MHZ באס זכרון: בקר בודד של 64BIT נפח זכרון: 64MB ו-128MB מסוג DDR1 צינורות עיבוד: 4 ארכיטקטורה של 4*1 טקסטורה אחת לכל צינור עיבוד לפעימת שעון יחידות גאומטריות: 2 תמיכה חומרתית: DirectX 9.0, OpenGL 1.5 תהליך ייצור: 130 ננומטר RAMDAC: שני RAMDAC 400MHZ ביקורות: http://www.tweakzo…

• 1 תגובה
    • 17.8k צפיות
  25. אז עד 300 שקל פלוס חריגה קטנה איזה כרטיס עדיף למשחק ספיידרמן 3 http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=14116&Count=0704195419 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7412 שהדרישה היא 7300GT

• 1 תגובה
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.