עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. או מקום לקנות אני רוצה לקנות ריידון 9000

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  2. Started by nf96,

אהלן! רוצה לקנות מחשב חדש לא יקר מידי. מה עדיף בשביל משחקי מחשב: Intel® Core™ i7 4790 3.6GHz Haswell GEFORCE Pci Express X16 GTX750TI 2GB 8gb ram או Intel® Core™ i5 4460 3.2GHz Haswell GEFORCE Pci Express X16 GTX960 2GB 8gb ram והאם הם מספיקים למשחקים כבדים כמו באטמן ארקהם נייט תודה מראש!

3. שלום! חיברתי את ה TV OUT בלי התקנות מיוחדות פשוט דחפתי את הבננה לתוך הטלוויזיה ולתוך המחשב. הצלחתי להפעיל את זה אבל אני רואה רק את הרקע של הווינדוס (WIN ME) כשאני נכנס לתוכניות זה לא מופיע על המסך האייקונים לא מופיעים מה אני צריך לעשות? שיחקתי עם הרוזולוציות וזה לא עזר. הכרטיס הוא ג'יפה 2 אמ איקס 400 והטלוויזיה של LG ב-200 דולר מהדיוטי פרי מה לעשות? THX עריכה!!! אני חושב שגיליתי את הבעיה המסך של הטלוויזיה כאילו ממשיך את המסך של המחשב שאני גורר חלון של וינדוס אל מחוץ למסך אני רואה אותו על הטלוויזיה בגלל זה אני לא רואה אייקונים וכאלה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  4. Started by Orantr,

יש לי שאלה בנוגע לשילוב בין השניים המפרט שלי הו כזה : GA-880GA-UD3H HD5850 Phenom 965 רציתי לדעת האם אני יוכל לשלב כרטיס מסך של nvidia לדוגמא gforce 9800gt או gforce 250gts על מנת שיחשב לי פיזיקס שכמובן ה ati יהיה הראשי . האם המפרט שלי בכלל תומך באופצייה הזאת וזה אפשרי להוסיף ? כי לפי מה שאני יודע הלוח אם דלי תומך ב crossfire תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  5. רשמתם שם ש6800 רגיל תדר זכרונות: 350 כמובן אתם צריכים לרשום כפול 2 כי יש כאלו שחושבים שרק 350 ולא מבינים בזה ושנית כאן סתכלו מה רשום http://www.guru3d.com/article/Videocards/147/2/ רשום בכלל 550*2 לזכרונות שאלה: בטבלה כאן רשום שהליבה זה זה מעל 400 ול 6800gt רשום 350 אז איך יכול להיות שהוא עוקף אותו(ה6800) גם בליבה וגם בזכרונות? וגם מכפילים ב2 תליבה?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  6. Started by Jack_g,

אני מעוניין לקנות מסך LCD מכיוון שאני עובד הרבה מול המחשב בקריאה של מסמכים וכו'. המסך אבל אל ישמש רק ל קריאה של טקסטים וגלישה באינטרנט אלה גם למשחקים (גם הכי חדשים) בגלל זה אני מעוניין במשך שלא יהיו לו מריחות צבעים בכלל ואיכות צבע גבוהה. מצאתי את המסך הזה אמרו שהוא ממש טוב בין כל ה 17 והמחירו יחסית סביר http://www.hyundaiq.com/pro_q17.asp מה אתם אומרים לפי הנתונים שלו יש לו מריחות אולי יש למישהו אותו פה? ובכלל משתלם לקנות אותו? ועוד דבר אתם יכולים להסביר לי מה היתרון בשימוש חיבור DVI למסך LCD אם שי יתרון בכלל? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  7. Started by rolerfix,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, למשחקים ועריכת סרטים. אני לא יודע מה כדי לקנות רדאון, גי פורס.... התקציב 700-1200 ש"ח(יותר זול יותר טוב..) אפשר לקבל הצעות? תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  8. Started by gshoshan,

אני מוציא תמונה מהמחשב בשימוש ב SVIDEO ועל הטלוויזיה יש שני גלים אפורים שיורדים כל הזמן. חוץ מזה התמונה בסדר גמור. כשאני מחבר כבל קצר אז אין את הקווים, העניין הוא שקניתי כבל באורך 5 מטר איכותי מאוד (200 ש"ח) ואיתו הבעיה. הטלווזיה שלי היא לווה אופטה 100 הרץ, 1024*768, PAL-B. מה עושים? איך משנים REFRESHRATE רק לטלויזיה? האם יש השפעה לזה שמסך המחשב עובד ב REFRESHRATE שונה? האם יש השפעה לכך שגם מסך המחשב עובד יחד עם הטלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  9. Started by laviko1,

בהמשך לפוסט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556526.0 הכרטיס מסך שלי הוא GTX 460 הסתיימה לי האחריות על הכרטיס... האם משתלם להכניס את הכרטיס למעבדה או שלא ועדיף לקנות כרטיס חדש, מה המחירים של תיקון כרטיס מסך?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  10. Started by geentonic,

שלום לכולם! הוצע לי כרטיס מסך Sapphire HD4890 1G DDR5 OC VERSION. האם כדאי להתאקש על גרסה ללא OC ? נא עזרתכם דחוף!!!!

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  11. Started by rubib,

יש לי מסך 22 של VIEWSONIC שלפי המפרט שלו יכול להגיע לרזולוציה של 1680 * 1050. אני צריך לבחור בין HD4870 לבין 9800GX2. איזה מהם עדיף? (מה גם שלא לגמרי הבנתי איך HD4870 מנצח את GX2 כשלNVIDIA יש 2 ליבות ופי 2 זיכרון). מישהו יכול לעשות לי סדר? תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

חשבתי על 1950PRO תכנסו בבקשה ללינק הזה ותראו את הדגם הספציפי הזה, יש לו בעיות קירור או בעיה אחרת? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1253

13. שלום, אני סטודנט לאנימציה בתלת מימד ומשתמש בעיקר בMaya, אני לא מבין גדול בחומרה ושמעתי שכרטיסים עם CUDA מייעלים את העבודה בMaya. רציתי לדעת האם השיפור בעבודה משמעותי וכדאי לקנות כרטיס עם CUDA ? אני יודע שבQuadro יש את זה, האם יש עוד סדרת כרטיסים עם CUDA ? המון תודה וחג שמח! דורון

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  14. Started by wwwqqrr,

היי ראיתי שיצא דרייבר חדש של nvidia ואני רוצה לעדכן את הדרייבר שבירשותי. השאלה שלי אם אני צריך להסיר קודם כל את הדרייבר הישן או פשוט להתקין עליו ? ואם כן צריך להסיר,אז עושים את זה עם תוכנה או פשוט דרך הלוח בקרה ? תודה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  15. שלום. אני רוצה להתקין את הדרייבר של כרטיס המסך 560Ti, אבל ללא התוכנה עצמה. האם יש בעיה? האם לא-מומלץ מסיבה כלשהי? לפי מה שאני רואה, התוכנה - שעולה עם עליית ווינדוס ודי מכבידה - לא תורמת לשום דבר. תיקוני רזלוציה אפשר לעשות דרך ווינדוס, ואת תיקוני הצבע אני לא ממש צריך. בכל זאת, אולי יש איזשהם יתרונות שנעלמו ממני תודה מראש

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  16. Started by Sweet_Tooth,

אין לי מסך כרגע כך שאני משתמש ב TVOUT של כרטיס ה NVIDIA שלי וכך שאני רוצה לפרמט את המחשב בקרוב אני צריך לשאול שהאם אני אוכל לראות משהוא בדוס אחרי שאני מפרמט? אני רואה את תהליך האתחול של המחשב אז ...

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  17. Started by ROTFL,

שלום. ראיתי בנועה מחשבים מבצע ליום אחד בלבד על הכרטיס הנ"ל ומכיוון שכבר זמן מה חשבתי לרוכשו, נראה לי שאלך על זה. מה דעתכם? המחיר כדאי ביחס למחירו בארץ? כדאי לקחת אותו או את ה X800XT שגם אותו שמו במבצע הנ"ל? מצפה לתשובה מהירה - חבל לי לפספס את היום ולשלם יותר.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  18. כרטיס מסך-4850 עם התוכנה של ATI CCC

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  19. שלום כולם אני מתכנן כבר זמן רב לקנןת LCD הבעיה שכבר תקופה ארוכה אין דגם שממש שוה לקחת(כמן ההרקולס בזמנו) כבר ננעלתי על ה Q17 אבל הוא עולה כמעט 2800 ש"ח אז אני לא ממש סגור עליו, כל מקרה ראיתי בפומביות מסכים נחמדים ואם נביא אחד ב 2000+ אז אולי כן יהיה משתלם . עכשיו הדגמים מוגבלים אז אני צריך המלצות וחוות דעת. 1)LG L1710S 2)SONY S73 3)PHILIPS 170X

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  20. Started by yotam360,

אני מחפש מסך נייד לרכב והתקציב הוא 1000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  21. מעבד E8400, שאר המפרט מצד ימין. תודה.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  22. Started by danig,

אני מתלבט בין שני מסכים - סאמסונג 172t - כ-2900 ש"ח נק 72vn - כ-1800 ש"ח לא מבין בנתונים הטכניים ולא יודע אם זה שווה את ההפרש. יחס ניגודיות(מה זה?) סמסונג: 1:500 נק 1:450 בהירות (מה זה ?) שניהם 250 לסמסונג יש גם יציאה דיגיטלית - זה חשוב ? רזולוציה וגודל פיקסל זהים הרבה תודה. דן.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  23. Started by pc student,

חברה היום בדקתי את כרטיס המסך שלי וגיליתי שיש לו זכרונות של sumsung tc50 ליבה עם סטפינג של b1 האם זה טוב?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  24. אז מצאתי עוד כרטיס נוסף בארון ההפתעות של הדוד, כמובן ששנינו נובים שלא מתעסקים כל כך במשחקים וכו'. חיפשתי בגוגל ומצאתי כרטיס MAINSTREAM מ2006, תומך בDX 9 ועלה בזמנו 1200 ש"ח. אלה הנתונים שמצאתי * Ultrathreaded SM 3.0 engine with fast dynamic branching * 500 MHz core speed * 1.0 GHz memory speed * 256-bit memory interface * 12 Pixel shader processors * 8 Vertex shader processors * 512-bit Ring Bus memory controller with 256-bit GDDR3 memory * 2 dual link DVI connectors * HDTV and ViVO enabled * HDCP option for board implementation נאמר שאני משפצר את המארז יפה יפה והוא מתוכנן להיות בOC מקסימלי עם הקירור סטוק שעליו, זה כרטיס סביר ? (סב…

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  25. שלום ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה חיצוני חשובים לי הדברים הבאים 1.איכות כמובן 2.שידע לקודד בעצמו 3.שיקודד לxvid ולא ל divx 3.אפשרות לתזמן הקלטות קיים כזה דבר במחיר סביר ? הסכום שיש לי להשקיע הוא עד 600 שקל יש לכם משהו בסיגנון הזה? ראיתי את המוצר הזה למשל http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=XTV_2_0&affiliate=zap אבל אני לא בטוח שהוא תומך ב xvid אלא רק ב divx ולא ממש יודע לגבי איכות ההקלטה שלו יש למישהו הצעות\המלצות?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.