עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by xdbar,

Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 או PowerColor ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 או HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 זה מאוד חשובב!! המחשב אמור להריץ משחקים כבדים כמו שצריך תודה.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  2. יש ברשותי כרטיס מסך 580GTX רציתי לשנות את ה PRM של המאוורר ניסתי עם התוכנה RivaTuner אך לא הצלחתי. יש תוכנה אחרת ? תודה רבה לעוזרים. שבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. אז ככה יש לי HIS RADEON 6850 קיבלתי את המחשב עם גרסאת נסיון של ווינדוס 7 , המחשב זיהה אותו והכל היה טוב. התקנתי גיקסא מלאה של ווינדוס 7 ומאז המחשב קולט את כרטיס כATI ATOMBIOS , וככה זה גם באתר can you run it וגם בתוכנה everest.. רציתי לדעת מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר את זה,.. ניסיתי להוריד דרייבר אבל אני לא מוצא... תודה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  4. ראיתי שישנם כרטיסים חדישים, כמו למשל geforce gts 450 , שמגיעים עם ממשק זכרון של 128 ביט בלבד, לעומת כרטיסים מדור ישן יותר, כמו geforce 9800gt, שמגיעים עם ממשק של 256 ביט- כאשר הgeforce gts 450 עולה יותר כסף, למרות הממשק הנחות. עם זאת, אצל שניהם נתון הmemory bandwidth זהה(57 GB/S). האם ניתן להסיק מכך שיש צורך להתייחס רק לנתון הbandwidth, ולא לנתון הinterface? האם שניהם באמת יספקו ביצועים פחות או יותר זהים, למרות ההבדל הגדול בממשק הזכרון?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  5. Started by Armageddon1,

amdkmdap קורס בזמן נגינת סרטים הכרטיס הוא HD5850 ומדי פעם באופן אקראי הוא קורס ,בזמן נגינת סרט(DXVA) אז החלפתי דרייברים וזה לא עוזר.. מה יכולה להיות הבעיה? משחקים עובדים וזה לא מראה שום סימנים שמשהו לא תקין ובכל זאת קורס כל כמה זמן.. הדייבר הנוכחי אצלי 10.10E

6. אני מדבר על כרטיסים ברמה של GTX460. האם קיים כרטיס ברמה הזאת, שמגיע עם גוף קירור יעיל, שלא עולה ברעשו על מאווררים של כרטיסים בינוניים, כמו GTS450, או מאוורר סטוק של מעבדים? בדקתי באתר של zalman , ויש שם מוצרים רציניים לכרטיסים החדישים, אבל זה בכלל לא מופיע בחנויות בארץ. האם קיימת חברת כרטיסי מסך שכבר מייצרת אותם עם גופי קירור יעילים אך שקטים?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

שלום, האם מומלץ לפתוח את המכסה של הגוף קירור ולנקות את הכרטיס מבפנים? אני מאמין שנאסף שם אבק. האם זה בהחלט משפיע ייחסית טוב לטובת ירידת טמפ'?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  8. Started by abarbotel,

קראתי את המדריך לכרטיסים מומלצים אבל אני לא מבין משהו: קודם כל איך לדעת באיזה חברה של כרטיסי מסך לבחור? מי נחשבת טובה ומי פחות כי אני רואה שיש הרבה חברות או סדרות ודבר שני ויותר חשוב שאני לא מבין זה: למה בסדרה של ati אין היררכיה במספרי הדגמים של הכרטיס והכוח שלהם אני יכול לראות כרטיס מסדרה חמשת אלפים ומשהו שפחות טוב מששת אלפים ומשהו או כרטיס נניח 4850 שטוב יותר מ5450 או משהו כזה למה האיכות שלהם לא הולכת לפי הסדר הכי טוב 6 אלף אחר כך 5 ואז 4 ?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  9. Started by sheff2k1,

קראתי בויקיפדיה שלסדרת geforce 400 יש בעיות מסוימות עם opengl. כתוב שביישומים מסוימים יש נפילת ביצועים מאד משמעותית. מה ידוע לכם על הדבר הזה? האם זה רלוונטי במשחקים רבים? מצרף לינק: http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_400_Series

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  10. מישהו יודע מה בד"כ הפערים ? שבוע? שבועיים?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  11. איזה כרטיס יהיה נכון למערכת שמבוססת על מעבד I5 2500 או I7 2600 . אני אעבוד בהתחלה עם תוכנת pinnacle studio 14 ולאחר מכן אשקול לעבור לתוכנות כמו edius או premiere מה חשיבות הכרטיס במערכת זו ?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  12. Started by lo_toda,

איך אני יודע שבאמת הפלש מרונדר על הכרטיס מסך שלי ? יש לי כרטיס מסך תומך לפי NVIDIA וגירסה פלש תומכת אבל אני לא מוצא באמת אינדקציה שהוא באמת משתמש ... האם הכול זה שטיות במיץ עגבניות?

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  13. Started by faza,

קניתי כרטיס מסך חדש gigabyte hd 5750 SL (הדגם השקט ללא מאוורר) לאחר התקנתו הוא לא מוציא תמונה משום יציאה. על הכרטיס יש חיבור לספק כוח ובקופסא הגיע מתאם מכפיל עם חיבור מתאים למסך. האם צריך לחבר לכרטיס מסך את ספק הכוח? למה מגיע מפצל ל 2 חיבורים לספק כוח? מה שלא עשיתי לא הצלחתי להוציא תמונה. אפשר עזרה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  14. Started by Z5745,

רציתי לדעת מה יותר טוב: Leadtek GeForce GTX560Ti או Sapphire ATI Radeon 6950

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ran-erez,

כרגע יש לי כרטיס, השאלה היא מנסיונכם אם כל הכרטיסים החדשים שנכנסים עכשיו, האם כדי לקנות כבר או לחכות חודש חודשיים ?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  16. Started by ariel24233,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך לגיימינג ויש לי בבית מסך ומשקפיים של תלת מימד שקניתי לא מזמן וחסר לי רק כרטיס ויש 3 כרטיסים שיש באפשרותי לבחור למטה בקישורים על מה אתם ממליצים? http://www.zotacusa.com/zotac-geforce-gtx-460-1-gb-256-bit-675mhz-3600mhz-zt-40402-10p.html http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530#ov שהם של נווידיה או: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3354#ov שזה של ATI וגם אני צריך לדעת בלי כל קשר לתלת מימד איזה כרטיס הכי חזק מבין שלושה ובכמה אחוז יותר חזק? תודה!

17. Started by redti,

שלום , ברשותי מחשב מולטימדיה שאני מחבר לטלווזית סמסונג חדשה תומכת תלת מימד c7000 . למחשב יש כרטיס מסך מובנה GMA X3500 , כשאני צופה בסרטי תלת מימד יש קרטועים והביצועים לא מספקים..ייתכן וזה קורה בגלל הכרטיס מסך וממולץ להחליף לאחר ? או שאולי להשתמש בתוכנה אחרת ? שאר המפרט 4GB DDR2 CORE 2 QUAD 9300 G35 INTEL EXPRESS CHIPSET thermaltake dh102 vh2001bns מארז במידה והבעיה היא נובעת מחולשתו של הכרטיס מסך ? איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לרכוש שיתאים למפרט ? אחד שאוכל לחבר אותו לטלויזיה samsung c7000 בכבל HDMI 1.4 ולראות סרטי תלת מימד וסרטי FULL HD בצורה חלקה ויפה .

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  18. קניתי מסך Dell U2311H שמונה מילי לשניה ויש בו טיפה מריחות ויש לי עכשיו כרטיס מסך HD4670. השאלה שלי היא אם אני קונה כרטיס מסך HD6950 אז יהיה שיפור במריחות?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  19. Started by Mr.positive,

שלום אני קונה מחשב ב4000 שקל לגיימינג במפרטים עשו לי מפרט עם הכ.מסך HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 השאלות הם: -אפשר לפתח אותו ל6970 והאם אחרי פיתוח ל6970 הוא כמו ה6970 שבא מהחברה (בחנות) כי בחנות ההבדל ביניהם הוא 400-500 שקל ? -האם ההבדל בין גירסת ה1GB ו2GB גדול ודורש את ההשקעה? -עד כמה משנה איזה חברה הכ.מסך כי אני לא מכיר אותה ? -מה יחס עלות תועלת ? האם ההבדל בינו לבין SAPHIRE HD68501G DDR5 1074 משמעותי ? -האם הקירור שלו הוא טוב ושקט או שרצוי להחליף? הדבר החשוב ביותר הוא האם כדי לקנות עכשיו כ.מסך עם מעבד אחד אם הדור של הדו ליבתיים בדרך יכול להיות עדיף לחכות ? המסך שלי הוא DELL U2311H איזה כ.מסך יהיה הטוב ביותר לגיימינג בתקציה 800-1400 שקל ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by GTxZ,

שלום, יש לי הרבה מסכים כחולים לאחרונה מהדריבר כ.מסך של NVIDIA על WINDOWS 7 וגם על VISTA קראתי באינטרנט, להמון המון משתמשים כמוני יש אותה בעיה ול90% אין פתרון לבעיה. 1. מישהו שמע\יודע\יש לו פתרון? 2. יש לי עדיין אחריות על הכרטיס, אבל לדעתי גם אם יחליפו או יתקנו את הכרטיס, הבעיה תחזור בגלל שלדעתי זו דפקט בכרטיסים של NVIDIA בגלל כמות המשתמשים עם אותה בעיה וללא פתרון, מה אוכל לעשות אם כך? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by The Unknown Artist,

אפשר חוות דעת?

22. אהלן אנשים מי שעוקב אחרי החפירות שלי הצלחתי בסופו של דבר להתקין את הספק בלי שום בעיות ושגיאות והכל עובד יפה עברתי שלב לכרטיס מסך הכנסתי אותו והכל יושב טוב הכנסתי את הכניסה של ה-6 פינים אני בא להפעיל את המחשב וזה עושה לי שגיאה על ההתחלה http://www.fastup.co.il/images/96128910.jpg אני מנסה ללחוץ על כל מיני מקשים וכלום לא נותן לי להכנס לווינדוס חשבתי שזה אולי בגלל שלא התקנתי את הדרייברים אבל זה לא נותן לי בכלל להיכנס לווינדוס אז נראה לי שזה לא זה.. זה מוזר אין לכרטיס שום כבלים זה 9800gt של ASUS.. כולה כניסה ל-6 פינים והיא מחוברת שמתי לב שהיא מחוברת טוב לכיוון הנכון והכל.. תודה

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  23. Started by daniel9876,

יש לי ספק 460W של Cooler Master... האם הוא יחזיק את ה-GTX460 768MB של GIGABYTE?... תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  24. Started by ackohen,

רציתי לשאול - אם נניח שיש לי כרטיס 6870 רפרנס. ונניח שאני מעוניין לעשות לו CF, האם ההבדל בין 3 האפשרויות הבאות הוא קריטי? 1. להוסיף כרטיס רפרנס זהה לקיים. 2. להוסיף כרטיס OC וקירור של המפעל. 3. להוסיף כרטיס עם קירור של המפעל. לדוגמה: http://www.hisdigital.com/un/product2-592.shtml האם יש פערים בביצועים? האם כרטיס רפרנס יהווה צוואר בקבוק בהוספת הדגם OC?.. האם כרטיס אחד מקורר מפעל יכול ליצור חוסר איזון שיכול לפגוע בביצועים? תודה

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  25. Started by haimski,

מה לקנות ‏HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI- או GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI ואם אפשר גם איזה חברה ASUS וכו...

דיונים חדשים בפורומים