כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
לא יודע כמה זה קשור לפורם זה. שלום יש לי מסך BenQ T2200HD ואני מעוניין לראות במסך זה טלוויזיה האם יש אפשרות באמת לראות באיכות HD, השדורים יהיו איכותיים והאם שווה להשקיע בזה אם אפשר תשובות מפורטות מאוד יעזור מתלבט כבר כמה חודשיים תודה והמשך שבוע טוב נ.ב נגיד ואתם ממליצים על ברטיס טלוויזיה טוב אפשר בבקשה דגם וחוות דעת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
האם ה DDR בכרטיס המסך צריך להיות אותו DDR כמו בזכרונות? אני מתכוון אחד יכול להיות DDR1 והשני DDR2?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
חיפשתי בהגדרות של הכרטיס דרך הלוח בקרה של ATI ולא מצאתי. בחלק מהשחקים אין אופציה כזאת. אני עכשיו משחק ב CRYSYS וישה TEARING נוראי. חשבתי אולי הVSYNC יפתור את זה אבל אני לא מוצא את זה לא בהגדרות של המשחק ולא של הכרטיס המסך. מישהו יוכל לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
למישהו יצא כבר לקרוא על הכרטיס החדש של nVidia שאמור לצאת עוד חודש? אני מעוניין כרגע לקנות מחשב חדש לגיימינג ועניין אותי לדעת אם שווה לחכות לו בשביל ביצועים או בכלל בשביל שמחירי הכרטיסים הזמינים היום יירדו (אולי אצליח לעשות SLI של GTX460/70 בלי לפשוט את הרגל ;D )?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום מקווה שאני בפורם הנכון אם לא אז תכוונו אותי בבקשה אני מחפש כרטיס צפייה והקלטה דיגיטלי ל 2 מצלמות אבטחה לדוגמא GeoVision GV600 אני צריך שתהיה אופציה לצפייה ממקום אחר דרך האינטרנט ושהוא יתאים למצלמות צבעוניות שמצלמות גם בלילה וגם ביום הלוח אם שיש לי Intel DG33BU התקציב שלי לכרטיס הוא 1000 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי היום נייד של דל N5010 עם כרטיס מסך של Optional ATi Mobility RadeonTM HD 5470 1 GB האם משחקים יפעלו בו כמו שצריך?? משחקים כמו פיפא וורקראפט מאפיה תודה !!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לשדרג את ה 3870 שלו. הוא לא צריך משהו גרנדיוזי, אלה משהו שיריץ את המשחקים של היום בהגדרות סבירות - גבוהות. רזולוציה 1680 על 1050. הציאו לו 250GTS ב 320 שקלים שלפי דעתי שווה את זה, הוא שווה פחות או יותר ל 4850/5750. יש משהו יותר טוב ביחס של מחיר/עלות עד 500 ש"ח? תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
בעקבות המאמר : http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=539 ובעקבות הדיון : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=471657.msg4030815#msg4030815 הבנתי כי תהליך ה- SOFTMODDING מצריך התאמה חומרתית לפני ביצוע התהליך. כמו כן הבנתי שהביצועים שמקבלים בפועל בתוכנות גרפיות פחותים משמעותחת מביצועי כרטיס הQUADRO שהיה זהה חומרתית לכרטיס הGEFORCE לאחר "ההשבחה". 1. מה הליבה האחרונה שבה ניתן להשתמש לSM ? 2. האם ההתאמה החומרתית צריכה לכלול דברים מעבר לליבה ? 3. האם צריבת ביוס X של כרטיס QUADRO על כרטיס GEFORCE בעל ביוס Y (כאשר ישנה התאמה חומרתית ביניהם) יישמו את המטרה של הSOFTMOD - יפתחו את האפשרות להאצת חומרה ? 4. מה מבין התהליכים עדיף ולמה ? 5. האם ידוע לכם על שיפ…
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
משהו אולי יודע איך אפשר להציג כתוביות בעברית בנגן מדיה של LCD samsung 40C530? קניתי בדיוק טלוויזיה חדשה ויש לה נגן HD מעולה רק הבעיה איך אפשר להציג את הכתוביות בעברית. *אני יודע שאפשר להכניס כתוביות מובנות דרך התוכנה mkvtoolnix אבל היא תוריד מהאיכות תודה לעוזרים אם היו
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על inno3d 470gtx hawk האם הוא כרטיס טוב , והאם ספק כוח 610 וואט של pc power&coolig יספיק
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך רק שאני לא בטוח אם כדאי לקחת את הכרטיס הזה: http://www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5316156&sku=P450-5770 או להשקיע קצת יותר בGTX 460.... יש לי לוח אם דיי מיושן של ג'יגה בייט GA-M55SLI-S4 והבנתי שהלוח יתמוך בכרטיסים, אבל השאלה אם הם יכנסו במארז Compucase 6A19 בעיקר הGTX460... אין לי כ"כ בעיה להריץ משחק על הגדרות בינוניות אני לא כזה גיימר...
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
מה עדיף לדעתכם? אני קונה ביד 2 ושניהם באותו טווח (500 ש"ח) רזולוציית משחק בשאיפה ל1920X1080 יעשה OC ככל הנראה
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
היום ברצתי בדיקה בתוכנה VANTAGE והופתעתי לגלות שה 5870 שלי נותן תוצאה של P9000 ואני לא יודע למה ? בבקשה אני מבקש את עזרתכם המערכת היא : AMD PHENOM X6 T1090 כך שלא ניראה לי זה מה שמגביל אותו תמונות מהתוכנה GPUZ: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השתמשתי בכרטיס המובנה X1250 וביציאת ה HDMI בלוח Asus-M2A-VM-HDMI במהלך הפעלה של קבצי וידאו DIVX וMKV, היו מופיעים ריצודים אופקיים (המסך נחתך בקו ישר והתמונה מוסטט הצידה) במדיה פלייר, שמתי לב שהריצודים מופיעים כשיש תזוזות מהירות בתמונה ו/או שינויים בתאורה. הבעיה לא נפתרה גם לאחר עדכון הדרייברים של הלוח. בתוכנת VLC לא היו מופיעים הריצודים, וכן לא בהפעלת קטעי וידאו בדפדפן ובצפיה בשידור TV במדיה סנטר. המעבד היה בעומס 55-70% בקטעי 720/1080P. רכשתי כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD5450 512MB DDR2 בתקווה שישפר את המצב אך לצערי המצב החמיר, יש כעת ריצודים גם בVLC (הורדתי גרסא אחרונה) ותוכן דפדפנים נראה מרוח כשהטקסט זז, וכן כשמזיזים חלון על המסך נוצר "שובל" ארוך של המסגרת. התקנתי את…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית בן 2.5 שנים מעבד אינטל E2220 D.CORE כרטיס מסך GF 8500GT 512MB PCIE לוח אם MSI P6NGM-FD 775 1GLAN זכרון פנימי 2GB 800 MHZ מעוניין להחליף כרטיס מסך לחזק יותר האם הסדרה של 5750 או החדשים יותר (סדרת ה-6) יתאימו למחשב כנ"ל כרטיס נוכחי כבר לא עומד במשחקים החדשים והוא נתקע
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
הכרטיס צריך להיות עם חיבור HD שיחזיק טלויזיה 32 אינץ.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש לי כרטיס HD5770, ובעקבת כניסת סדרת ה- 6000 לשוק תהיתי: האם סביר שתהיה ירידת מחירים שלו שתציג הזדמנות משתלמת לשדרוג (CF), או שהכרטיס צפוי פשוט להעלם מהמדפים?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש לי כרגע nvidia 6100 דרך הלוח אם. אני מחפש כרטיס מסך שיהיו לו 2 יציאות של DVI. הכרטיס לא ישמש למשחקים אז הוא לא צריך להיות חזק או משו. הבעיה שיש לי ספק כוח ג'נרי של 500 וואט ופה אני צריך עזרה כי הבנתי שכרטיס מסך חזק מדי יצרוך יותר מדי חשמל ואז יהיו לי בעיות. פה אני צריך אותכם. כרטיס מסך בעל צריכת חשמל נמוכה יחסית עם חיבור לשני מסכים DVI. תודה. זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-M61SME-S2L v2 נ.ב. עדיפות לnvidia סתם העדפה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה460 אבל חשוב לי שלא יהיה רק גוף קירור על המעבד אלא גם על הזכרונות לא ברור לי אם כל הכרטיסים האלה שמגיעים סגורים עם מכסה מה יש מתחת האם גם הזכרונות מקוררים ??. כמו כן עוד שאלה האם כשהזכרונות מקוררים זה תמיד אומר שיש עליהם את הפאדים האלה שלא ברור לי איך הם מעבירים חום חשוב לי שלא יהיו משום שלאחר תקופה כשאני ארצה להחליף משחה ולנקות אז לא מתאים לי להתעסק עם הפאדים האלה איזה 460 יש כזה כמו שתארתי ? אני קונה באירופה אז לא חשוב הדגמים שמגיעים רק לישראל
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
איך אני יודע אם הוא מעודכן לעדכון האחרון ואיך אפשר לדעת מה הרזולוציה המומלצת שלו? יש לי leadtak gtx 460 והמסך samsong led bx2235 תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני עוסק בעריכת וידאו AVID, כמובן שבאתר הרשמי של אויד הם תמיד ממליצים על הQUADRO כאידיאלי לעריכה מסקר מחירים שעשיתי יש הבדלים של כ-100 ש"ח בין הכרטיסים (הQUADRO יותר יקר) האם שווה לקחת את היקר יותר שמומלץ ע"י החברה או שGEFORCE יתן לי את המענה לישומים שלי? ובכלל האם יש המלצה לכרטיס נוסף לטווח מחירים הזה 700-850 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס מסך ואם כבר אז שיהיה לו יכולת להציג 3D כשבעתיד אקנה מסך תומך אני משחק במשחק קבוע אמריקן ארמי וגם שם הבנתי שחשוב כרטיס מסך חזק אני נכנס לאתר של אנוידיה ולא ברור לי ממה שכתוב שם מה תומך ב3D בחיפוש בכרטיסי מסך בחנויות לפי הבנתי על GTX460 תומך אבל הדבר לא מצויין כמעט אף פעם איזה כרטיס יותר זול תומך אם בכלל
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב dell אם שני מסכים,כרטיס המסך שלי הוא ATI RADEON HD3650 256MB ,כל כמה שעות הצגים מהבהבים כמה שניות ואז הוא נותן לי message"-display driver stopped responsing". ואז נכבה המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה,תומר.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בסיסי (שימוש משרדי / פיתוח תוכנה, משחקים וכו' לא מעניין), כאשר הנקודה הכי חשובה היא דרייברים יציבים ללינוקס. כרגע אני משתמש בכרטיס on-board של Intel שיש ב-board הזה: http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/dg45id/dg45id-overview.htm מבחינת ביצועים הוא מספק את הצרכים אך יש לדרייברים שלו בעיות יציבות קשות בלינוקס שגורמות למחשב לקרוס לעיתים תכופות. אני מעוניין לבטל את הכרטיס הנ"ל ולהשתמש בכרטיס חיצוני במקומו.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
המעבד הוא I5 מסך 47 אינטש צריך להתאים לזה כרטיס מסך ברמת מחיר 700- 1000 ש"ח המחשב לא ישמש למשחקים אלא לצפיה בסרטים תודה (:
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-