עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום , יש לי 2 שאלות למבינים, אני רוצה לקנות מסך של סמסונג (T240) , שהוא 24 אינצ' , איזה כרטיסי מסך מתאימים לו? (הכי חדשים בבקשה.) שאלה שניה: מה עדיף לי לעשות, לחכות לסדרה 300 של NVIDIA או לקנות עכשיו כרטיס מהכרטיסי מסך החדשים של ATI, כסף הוא לא בעיה. תודה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  2. עד לפני שבוע המחשב מס' 2 במפרט שלי היה מחובר למסך 42 של BENQ (מעולה דרך אגב) עם כרטיס GFORCE 8800GT והכל עבד נפלא החלפתי מחשב למחשב מס' 1 במפרט עם כרטיס 4850 והורדתי דרייבר מעודכן של ATI בתצוגה על המסך הקטן-סמסונג 22 1680/1050 הכל בסדר אבל עכשיו כשאני מנסה תצוגה HD 1920/1080 במסך הגדול אני מקבל את זה עם מסגרת שחורה של כ 10 ס"מ מכל צד, למען האמת התצוגה היחידה שמתקבלת עכשיו ב "42 כמסך מלא זה 1280/1024 ניסיתי לשנות הגדרות בדרייבר ובמסך וכלום לא עוזר בבקשה עיזרו לי ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  3. Started by eliil1,

http://www.engadget.com/photos/atis-dual-gpu-radeon-hd-5970/2408144/

4. Started by LielZ,

צריך עזרה מחר אני הולך לקנות ואני רוצה לדעת מה יותר משתלם אמרו לי שה5850 עם oc מגיע ל5870 stock , הבעיה היא אם זה קשה לעשות oc? ואם הקירור שלו מחזיק תoc הזה?

5. שלום לכולם קיבלתי כרטיס מסך מחבר בשביל שאני ישתמש בHDMI וכך לשמוע וגם לקבל תצוגה בכבל אחד! משהו שכבר רציתי הרבה זמן :-) הכרטיס מסוג 9500GT כולל HDMI והלוח הוא MSI G41M4-F הכרטיס: http://www.gainward.com/main/product/vga/pro/datasheet-00125.pdf הלוח: http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=manual&maincat_no=1&prod_no=1748 והשאלה שלי אם חיברתי נכון את הכרטיס ללוח בשביל שאני יקבל גם סאונד והאם יש לי עוד משהו לשנות? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  6. Started by Pythagoras,

שלום חברים כרטיס המסך שלי כבן שנתיים (8800 GT של EVGA) הלך לעולמו. בעקבות כך קניתי כרטיס זמני לכמה חודשים, את ה GTS 250 של GAINWARD. לאחר ההתקנה, כאשר המסך מחובר לכרטיס בחיבור DVI, התצוגה נראית כאילו שהיא בזום אין, כלומר הדסקטופ מוצג כאילו שחסרים לו 4-5 סנטימטר מהצדדים וגם מלמעלה ולמטה. למרות זאת ניתן לגלול את המסך לארבעת הצדדים בעזרת העכבר ולראות את התוכן "המוסתר" שם. כשאני מחבר בחיבור אנלוגי רגיל ולא DVI הכל מוצג כמו שצריך... התקנתי מחדש דרייברים של הכרטיס כולל העדכון מהאתר של NVIDIA, דרייבר של המסך (Samsung 226bw ), שיחקתי עם כל אופציות התצוגה של ווינדוס וגם בלוח בקרה של NVIDIA ולמרות זאת לא מצאתי פתרון. הרזולוציה כרגע היא 1680X1050. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון תודה רבה.

7. Started by LielZ,

יש לי שאלה לגבי הדירקס 11 , האם אפשר להתקין אותו גם על ויסטה קראתי כתבה שכן ואם כן איפה אפשר להשיג הורדה שעה אני מחפש ולא מוצא

8. יש לי 2 כרטיסי מסך, אחד Nvidia 6800gs 256mb והשני Nvidia 8400gs 512mb. אני משתמש בוינדאוס 7 (ממשק aero), אני לא משחק משחקים במחשב אלא רק צופה בסרטים (1080p/720p)... השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יתן לי ביצועים ואיכות יותר טובה (כרגע אני משתמש ב6800gs) בסרטים ?

9. כפי שרשום בכותרת...ו.. **ציינו סדרות של כרטיסים ולא את השמות המדוייקים... (דוג:כל- G-FORCE 9,8) **אם ידוע לכם על כרטיסים דיי חדשים שלא תומכים ? **האם זה קשור לטיב ,עוצמתו של הכרטיס או קשור למתי הכרטיס יצא???

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  10. כרטיס מסך-4850 עם התוכנה של ATI CCC

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  11. האם אפשר לחבר 2 מסכים בו זמנית ליציאה OB וליציאה של הכרטיס החיצוני(PCI,AGP)? לא מצאתי תשובה מתאימה ב-FAQ.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  12. Started by Charlie17,

אוקי אז ככה חברים, אני עורך...גרפיקה דו ותלת...אך אני יותר מתמקד בדו...אז מהבחינת ביצועים איזה מאלה יותר מתאים לי? תודה רבה מראש!!! צ'ארלי17

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  13. Started by Guy950,

פירסמתי את השאלה הזאת בנושא הראשי של הדרייבר כי לשם זה היה הכי מתאים, אבל אף אחד לא ענה לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388754.msg3771987#msg3771987 יש לי שני מסכים כרגע, אחד 19 אינץ' והשני 17 אינץ' שמשמש כמסך שני זמנית. הם מחוברים בDVI וVGA, וכרגע הם מוגדרים כמסך 1 ומסך 2 שאני יכול לגרור חלונות ביניהם חופשים, לראות וידיאו באחד ובשני לגלוש באינטרנט וכו'. אבל איך אני מגדיר שבמשחק שניהם יעבדו? בנוסף לכך, עוד שבועיים אני קונה מסך 24 אינץ' והמסך 19 אינץ' הנוכחי שלי (רזולוציה מקסימלית 1440X900) יהפוך למסך שני והוא יחובר דרך HDMI והמסך ה24 אינץ' יחובר דרך DVI. (המסך שמחובר בVGA עף לפח) רציתי לדעת עד כמה הרזולוציה של המסך 19 ישפיע על שיתוף עם מסך יותר גדול מ…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  14. עכשיו ככה אני מתקין תדריברים והוא לא נותן לי להתקין אותם עד הסוף המיפרט שלי בצד עם יש שאלות עכשיו זאת הבעיה שהוא לא נותן לי להתקין תדריברים ואני מנסה עם 3 גירסאות שונות הראשונה העדכנית ביותר השניה הקודמת והשלישית זה הבטא לא יודע מה לעשות יש למישהו פיתרון ?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  15. Started by יניב51,

שלום לכולם. קניתי היום כבל HDMI בשביל לחבר את הכ. מסך ל LCD. נכנסתי ל CCC, ומצאתי אפשרות למטה ב Basic להגדיר בדיוק מה שאני רוצה. הבעיה היא שבשביל להגדיר שהמחשב יהיה רק עם המסך מחשב צריך שוב פעם לעשות את זה. שמתי לב שהוא שומר את הפרופיל ב Options - Profiles, אבל כל פעם אחרי כל הגדרה ב BASIC הוא מוחק את הפרופיל הקודם ושם פרופיל אחד. השאלה היא: האם יש אפשרות לעשות פרופיל חדש בלי למחוק את הקיים? תודה! ----- הסתדרתי כבר... סה"כ היה צריך לרשום שם ולסמן למטה ב V את התצוגה, יצא מעולה פרט לעובדה ש-ב LCD יש בכל פינה טיפה רווח ( כלומר שטח שחור ).

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  16. Started by October,

i860 + HD4850 = צוואר בקבוק?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  17. Started by wolfi365,

יש לי מחשב די ישן, עוד מלפני ההתנתקות, ורציתי לשדרג את ה-geforce 5200fx למשהו טיפה יותר נורמלי שיריץ לי כמו שצריך את BF2 למשל. ראיתי את ה 3450 HD ב- KSP ב-270 ש"ח וגם את ה- Geforce 6600 gt 128MB DDR3 - ב-250 ש"ח. אני מוכן להשקיע עד ה-300 שקל ואם יש משהו יותר נורמלי מהשתיים למעלה אז אשמח לדעת המפרט שלי- Pentium 2.8 1gb ram gf5200

18. Started by tomermu,

נסגרתי על מפרט שהוצע לי בפורום מפרטים. הכרטיס שהוצע לי היה ATI REDEON 4850 512MB HDMI השאלה שלי היא כזו: 1. המשחק היחיד שיעבוד על המחשב הוא FLIGHTSIMULATOR X ( וגם לא לעיתים קרובות.) 2. המסך הוא SAMSUNG T260HD (ואני לא מחפש לעבוד על ההגדרות הכי גבוהות) 3. חשוב לי שיהיה HDMI. 4. רוב העבודה תהיה עבודה משרדית , יחד עם סרטים שיורדו מהרשת. בהתאם לדרישות הנ"ל - איזה כרטיס זול יותר אך עדיין איכותי אני אוכל להתקין במקום הכרטיס הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  19. Started by haims84,

שלום לכם אנשים טובים, לאחרונה החלטתי על שדרוג המחשב, ואף סגרתי הכל (CORE I5, 4GB RAM,ATI 4890, לוח GA-P55-US3L וספק 550W של HEC ), כשעכשיו אני מתעמק בנושא הכ.מסך, אני חושש שייתכן ועשיתי בחירה שגויה ... אשמח אם תוכלו לפרט לי מה ההבדל בין 5770 ל4890 (1GB), ועד כמה קריטי הDX11 מול הDX10.1 וכמה אני ארגיש בהבדל ... בקיצור, חוץ מזה שה4890 חזק טיפה יותר, מה עדיף לקחת היום ?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  20. Started by dor962,

אני חושב לקנות את ה5850 ATI. ואני לא בטוח שזה יתאים למחשב שלי. מפרט: Q6600 P5n-e sli 520W crosair 2GB 667HZ יש לי מסך של 19 אינץ'... Flatron L1932TQ

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  21. עבור פרוייקט עתידי, אני מתלבט לגבי הכוח הגראפי שאני צריך, הדרישה המקסימלית היא משחקים בFHD על 42" אין לי תקציב מוגדר עבור מידת ההשקעה שאני מוכן להשקיע אני מתלבט אם ללכת על מערך של SLI, או אולי TRI SLI של GTX260 שהם זולים יחסית - השאלה היא איך הם בשוואה לכרטיסים בודדים חזקים יותר אני פתוח לכל אפשרות שהיא, כולל כרטיסי HIGH END מדובר במערכת I7, תודה רבה לעוזרים

22. אני בקרוב מאד רוכש ATI 5850. עכשיו הבעיה היא ש.. יש כמה יצרניות שונות שבנו את הכרטיס. חלק אומרים לי תקנה XFX. חלק אומרים POWER COLOR חלק אומרים SHAPPIRE. ASUS? מה???? יש הבדלים של לפעמים 100-200 ש"ח בין כל חברה לחברה וזה מבלבל אותי. אם אני כבר קונה כזה כרטיס יקר אני מעדיף גם לרכוש אותו מיצרנית החומרה הטובה ביותר. ברור לי שההבדלים הם מינורים ביותר אבל בכל זאת... האם יש חברה שיותר מומלצת לגבי הכרטיס שאני רוכש?

23. שלום. מאז שהחלפתי לכרטיס מסך MSI 4870 1GB יש לי את הבעיה הבאה: כאשר אני מדליק את המחשב, אחרי טעינת הלוגו של הווינדווס במקום להראות לי את הווינדווס יש מסך שחור (הכרטיס מסך לא מעביר תמונה), וזה נראה שהווינדווס כן עולה רק בלי תמונה, לאחר מכן אני לוחץ על כפתור הריסט והמחשב עולה בצורה תקינה והווינדווס עולה עם תמונה - הכל תקין. הבעיה הזאת מופיעה תמיד רק בהדלקת המחשב, במצב שהמחשב דלוק ואני עושה ריסט זה לא קורה. עכשיו ניסיתי את הדבר הבא: אם אני מדליק את המחשב ונכנס סתם לביוס ויוצא (מבלי לשנות כלום) אין שום בעיה הויינדווס עולה עם מסך והכל תקין. ניסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין גירסה אחרת ולא עזר הבעיה עדיין נשארה. חשוב לי לציין שהבעיה קרתה גם בווינדוס 7 64 ביט וגם בווינדווס XP 32bi…

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  24. מה דעתכם על הכקטיס הנ"ל? HD 5750 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E לאון

25. Started by GORDY,

אני מעונין להתקין מערכת הפעלה חדשה ווינדוס 7.האם להסיר כרטיס אחד בהתקנת המערכת .או אין צורך פשוט להשאיר את שניהם?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים