כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מבקש המלצה לכ.מסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 500 שקלים (מגבלה של ישראכרד :-\ ) אשמח גם לקישור לחנות המספקת את המוצר במחיר זה הכרטיס הוא agp תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני מריץ driver sweeper והוא מוצא הרבה קבצים של ATI. האם הוא ימחוק גם דרייברים של הכרטיס המובנה? קצת מפחיד לומר לו תמחוק הכל. מה יקרה לאחר מחיקה? איך בדיוק הוא מתפקד ללא דרייברים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן לפתוח צינורות לכרטיס שלי? אם כן כיצד? האם יש סיכון? (גם אם זה לטווח ארוך...) מה ההבדלים בביצועים? ואם למישהו בא להיותץ ממש נחמד..... מה זה צינורות?!?... מדריך בעברית יש? (נשמע כאילו לאינסטלטורים יש עבודה נוספת.. ;D)
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם, ב-7-8 שנים האחרונות, כל הכרטיסים שלי היו מבית היוצר של AMD, ומעולם לא יצא לי לעבוד עם כרטיס Nividia. עכשיו רוב הסיכויים שאני אבחר ב-GTX570 על פני ה-HD 6950, ומכיוון שאני לא מבין בכרטיסים של Nvidia, רציתי לדעת מי החברות שמייצרות את הקירור הטוב ביותר לכרטיסים האלה? להבדיל מ-AMD, ראיתי שלכרטיסים של Nvidia יש המון חברות, ולכן אשמח לקבל המלצה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
האם מסכי FREE SYNC עובדים רק עם כרטיסי מסך עם GPU של AMD או שמסכי FREE SYNC עובדים גם עם כרטיסי מסך עם GPU של NVdia (הירוקים) כלומר הם יעבדו חלק בהרצת משחקים ויסדרו את ה Hrz כמו G-SYNC רק עם כרטיסי מסך עם GPU של הירוקים ומסך תומך רק ב FREE SYNC או שצריך בשביל זה מסך שתומך ב G-SYNC ולא ב FREE SYNC ורק עם G-SYNC יעבוד לי משחק בלי קריעות מסך במשחק שאמורות להיות קריעות מסך עם כרטיס של הירוקים בלי כרטיס של האדומים (AMD) ? הוספתי סרטון הדגמא: https://www.youtube.com/watch?v=m-IPeU1TfJ0
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=523 1950PRO מול 7900GS שורה תחתונה - ATI קצת יותר מהיר וקצת יותר יקר (בחו"ל) אבל שניהם נותנים תמורה מעולה לכסף.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה. יש לי מצלמה קטנה נסתרת איך אני יכול לחבר אותה למחשב היא עם חיבור RCA עובדת על מתח של 9V ע"י שנאי איך אני יכול להעביר את שידור הוידאו ואודיו למחשב תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
יש לי טלוויזית LCD של LG ויהיה לי גם מחשב נייד של LG (R405 a.c2abe). אני מתכוון שהטלוויזיה תשמש גם כטלוויזיה עם כבלים, וגם כמסך מחשב. איך אני עושה את זה, ומה הם החיבורים הנדרשים? (הבנתי שקומפוננט זה הכי טוב...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
ואם לא , איזה כרטיס כדאי לי לקנות עד 200 דולר? (האם עדיף שיביאו לי מארה"ב או שהמכירים כאן זהים / האחריות כאן משתלמת יותר) תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מפרט חדש: מעבד: CORE I7 940 לוח אם: GB EX58 EXTREME זכרונות : GSKILL TRIDENT 2000MHZ DDR3 מארז: ANTEC 300 ספק: SEASONIC 500W MODULAR רציתי לקבל המלצה לגבי כ.מסך למשחקים קלים-בינוניים ובעיקר למשחקי רשת+אינטרנט קלים. די מתלבט בין 9600 או 9800 למינהם לבין הATI 5670 החדש. תקציב : 400 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
האם הכרטיס הנל של החברה INNOVATION הוא כרטיס לא טוב כמו GIGABYTE?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
מהו הכרטיס מסך הטוב ביותר שעדיין לא ידרוש משהו מעבר לספק הנ"ל? המחשב שלי כבר בן שנתיים וחצי כמעט, יכול להיות שהוא יגביל את הכרטיס מסך הזה באיזושהי צורה (מפרט מלא בצד)?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני מחפש אחד שיחבר לי את הTV והPS2 למחשב. לא צריך שלט וחיבור של כבלים הכי זול שיש ד.א יש בעיות בזולים? איכות? זה מתאים? http://www.digitalcenter.co.il/Product.asp?Pid=5478&Cat2Cat1ID=7020&Cat2ID=9725&aff=Zap〈=he# מזה החיבור השחור?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 8800GT חיבור דיויאי אחד מחובר למסך של המחשב ואחד לטלוויזיה זה משנה אם אני יגדיר ש 2 המסכים יפעלו באותו זמן כל הזמן ורק שאני ירצה את הטלויזיה אני יפעיל אותה או שעדיף שרק מסך אחד יעבוד בכל זמן ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש ומצאתי שניים עם אותו המפרט הטכני (האחד של HP והשני של Acer). ההבדל היחיד ביניהם הוא כרטיס המסך: 1. AMD Radeon 8750M 2GB - במחשב ה-HP 2. Nevidia GeForce GTX 850M - במחשב ה-Acer ברור לי שהג'יפורס טוב יותר, אך ההפרש במחיר המחשבים הוא 1,000 ש"ח רק בגלל כרטיס המסך. אבקש לשמוע דעתכם אם שווה להשקיע את ה-1000 ש"ח האלה בשביל שדרוג כרטיס המסך הזה. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי מחשב טוב אבל עם רכטיס מסך טיפה ישן (470GTX) שהייתי מאוד מרוצה ממנו, אך התיישן, למה כדאי לשדרג אותו, בתקציב של לא הרבה מעבר ל 750 ש"ח ? תודה תומר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך חדש עם VIVO שעושה CAPTURE טוב. שמחירו בסביבות 500 ש"ח קיבלתי הצעת מחיר על SAPPHIRE ATI 9250 אשמח לשמוע את דעתכם לגביי כרטיס זה ולגביי כרטיסים נוספים אורי
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
פה תוכלו לראות מפרט טכני+בנצ'מרק הכל מסודר, למי שמתעניין! http://www.hardware.info/en-US/articles/amdnZGpqZGOa/nVidia_GeForce_8600_graphics_card_test/7 בנצ'מרקים במשחקים: http://www.hardware.info/en-UK/articles/amdnZGpqZGOa/nVidia_GeForce_8600_graphics_card_test/8
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש Radeon 9700 כאשר במערכת ההפעלה (XP) קבעתי קצב רענון של 85 הרץ אולם, כאשר אני בודק את קצב הרענון במהלך משחקים אני מגלה שהוא רק על 60 הרץ. יש לי את הדרייברים המעודכנים ביותר. מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה המרגיזה?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
יש לי ויסטה וכרטיס מסך של ATI Mobility Radeon X1400 תאריך העידכון שיש לו הוא Driver Date 08/11/2006 והגירסה Driver Version 8.31.100.2 יש דרייבר שאני יכול לעדכן, או שאני נמצא עם הכי עדכני (לא נראה לי כי זה מ2006 ) ומה לגבי ATi Catalst , הוא לא תקף לגביי ?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן פירסמתם ידיעה של חדשות כאן באתר על כרטיס מסך מובנה חדש של אינטל הנקרא "..........3000" או משהו אחר.. מישהו יודע? מישהו ראה? עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
יש חיה כזאת? יש לי כרטיס Sapphire 9800 pro, יש מצב לבדיקה על ידי תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
היי חברים,אני מעוניין לעלות קצת את כמות ה-FPS במשחק מבלי לגעת ברזולציה.אילו הגדרות הכי משפיעות על כמות ה-FPS שאני מקבל?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
הכרטיס: GeForce 7200GS תודה.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
האם למישהו מחברי הפורום יש נסיון עם מסכי ה LCD של CTX מהדגמים הבאים CTX LCD 17 S720G CTX LCD 17 PV722E CTX LCD 17 PV720G עברתי על כל ההבדלים הטכנים וסקירות ברשת ואני מחפש התרשמות משימוש מעשי, תקלות ובעיות שירות
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-