כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה למסך דק בפחות מ2000 ש"ח לצרכים משרדיים. המחיר יכול להיות גם מחיר מוערך במכירה פומבית. יש הבדל גדול בין 12 ל16 ms?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלווזיה כדי לראות טלווזיה במחשב (לחבר את הממיר ישירות למחשב), להקליט דברים ישירות למחשב וכ'ו תקציב משוער 500-1000 (לא מבין בנושא הזה בכלל, אז סתם זרקתי סביבת מחיר) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מסך הזה TFT 17'' 710N? היה טוב לגימר?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את מפת הדרכים של שני החברות אם תאריכים של כרטיסים עתידים של החברות. תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות כרטיס מסך פשוט (אין לי מובנה) לעבודה משרדית וצפייה בסרטי HD. סכום - עד 250 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
https://hwzone.co.il/advert/evga-geforce-gtx-1080-ftw-gaming-8gb-gddr5x-graphics-card-2/ חחחחחחח......
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אצלי זה מסומן על appalication controlled בדריבר ורק במשחק אני מפעיל... אם אני יפעיל גם מהדרייבר, זה סתם יוריד את ה FPS או שבאמת אני צריך להרגיש הבדל? אגב HDR מופעל אוטומטית גם אם רוצים וגם אם לא רוצים נכון?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה, כרטיס מסך X600 , כאשר אני מתקין את הדרייבר הוא אומר לי שחסרים קבצים אבל הוא ממשיך להתקין ושהוא בערך מגיע לחצי המסך פתאום נהיה שחור והמחשב קופא. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום, אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מתלבט בין שתי אפשריות לכרטיס מסך... GeForce 6600 עם SLI או GeForce 6800 בלי SLI... במחשב הישן אני יכול לשים או את הGeForce FX5500 או את הReadon 9200SE... מה אתם ממליצים לשים בכל אחד מהמחשבים?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על כרטיס מסך AGP בסביבות 500-700 שקל עם 256MB זיכרון ותמיכה בPixel Shader 2.0 ומעלה. ראיתי את הכרטיס הבא אבל אני לא בטוח שהוא תומך בPIXEL SHADER: http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_landing.php?gpid=133 למרות שכתוב שם משהו דומה, Shader model 3.0 אבל אין לי מושג אם זה קשור. תודה רבה =]
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום למומחים . ברשותי מחשב בן שנה וחצי.מותקן בו כרטיס מסך 7600GS .אתמול בהפעלת המחשב הופיעה הסמל WINDOWS המסך החשיך ושמעתי ברקע את הקולות של שאר התוכנות שעולות .העברתי את המחשב למצב בטוח (SAFE MODE ) וביצעתי הסרה של הדריבר (מבלי להסיר את ה - sndtvideo ).נתתי למחשב שימצא לבד את הדרייבר המתאים.התוצאה היתה רזולוציה דל 640X480 עם 4 BIT צבע מבלי יכולת שינוי.הורדתי מהאתר של NVIDIA את הדרייבר האחרון 190.62 והתקנתי אותו כך שידרוס את הקודם (מבלי להסיר את הקודם ) .אתמול בערב הכל עבד נהדר.היום לאחר שהמחשב עבד במצב המתנה כשעה הופיעה שוב המסך הכחול עם אותה הודעת שגיאה nv4_disp.dll ושוב לאחר איתחול.ביצעתי RISTOR שבועיים אחורה .בנתיים נראה טוב. כאשר ניגשתי ל- device manager \dusplay ada…
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה אתר אני יכול למצוא השוואות של אנשים עם כרטיסי מסך שונים?...כמו פיוצ'רמארק, רק שאני לא מוצא באתר הזה איפה יש את ההשוואות.
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום לכם צריך מדריך לפתיחת צינורות בכרטיס מסך X800 GTO SAPPHIRE R480
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני דיי חדש בתחום של HDMI ולכן רציתי לשאול שאלה קטנה שאני בטוח שרובכם תוכלו לענות לי עלייה מיד. הכרטיס מסך שלי זה GeForce 8400GS לפי מה שכתוב על האריזה (תמונה מצורפת) הוא תומך רק ב HDMI גרסאות 1.2 ו 1.1 (כתוב שם גם משהו לגבי 1.3A - לא ממש הנתי האם נתמך או לא) כאשר חיפשתי כבלים של HDMI באינטרנט ראיתי שהיום משתמשים ב כבלים מסוג 1.3 ו 1.4. השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות גם כבלים מתקדמים יותר 1.3 או 1.4 והם יעבדו עם הכרטיס מסך שלי אבל בלי הפונקציות הנוסופות (החדשות יותר) שהם מספקים (למשל עבור 1.4 ראיתי שהוא מעביר גם ethernet) או שכבלים מסוג מתקדם יותר בכלל לא יעבדו עם הרטיס מסך שלי? תודה מראש לכל העונים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
קיימת תוכנה כזאת בודקת אם הכרטיס תקין או הזכרונות תקינים?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
לא יודע כמה זה קשור לפורם זה. שלום יש לי מסך BenQ T2200HD ואני מעוניין לראות במסך זה טלוויזיה האם יש אפשרות באמת לראות באיכות HD, השדורים יהיו איכותיים והאם שווה להשקיע בזה אם אפשר תשובות מפורטות מאוד יעזור מתלבט כבר כמה חודשיים תודה והמשך שבוע טוב נ.ב נגיד ואתם ממליצים על ברטיס טלוויזיה טוב אפשר בבקשה דגם וחוות דעת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
מה זה crossfire אני לא זוכר איך רושמים את זה אבל מה זה ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הכרטיס הנ"ל ולטלוויזיה שלי (CRT) יש חיבורי COMPOSITE וכניסת S-VIDEO. עם הכרטיס קיבלתי כבל שבצד אחד זה SVIDEO והצד השני מתפצל ל-3 בננות כחולה (כתוב עליה Pb out), ירוקה (כתוב עליה Y out) אדומה (כתוב עליה Pr out) מה אני עושה ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
הכרטיס הוא MSI gf4 ti 4400 והתוכנה שבאה איתו לא מאפשרת הקלטה בפורמט divx ורציתי לדעת אם ישנה תוכנה או דרך שבה אני אוכל להקליט מהטליווזיה בפורמט divx , או שהדבר תלוי בחומרה וזה בלתי אפשרי ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
כי 13 אלף ש"ח בארץ ו9 אלף בארה"ב זה לא מעט כסף.. הכרטיס יודע לעשות עוד משהו חוץ מלהכין קפה? P:
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה קצת דפוקה אבל בבכל זאת.. מהו ההבדל בין GeForce 4 MX לMX SE, אני יודע שלSE יש מהירויות 250/333 ולרגיל יש 270/400, אבל האם זה נכון שההבדל העיקרי הוא שלSE יש רוחב פס זכרון 64BIT, ולרגיל 128BIT? אני שואל כי לפני כמה חודשים נהרס ה4MX SE שלי, והוא היה באחריות אז קיבלתי כרטיס מאותו חברה (Inno3D), רק גדול יותר פיזית ועם 128BIT לפי EVEREST וRivaTuner. על הכרטיס כתוב MX(SE) אך הדריבר זיהה אותו כMX רגיל. המהירויות הם של SE. אם זה נכון שההבדל העיקרי הוא ברוחב הפס, אז אם אני אשים על 270/400, יש לי MX רגיל? ומה יותר טוב (לפי הסדר, לא משנה DX)? 4MX 128BIT 9200SE FX5200 64BIT תודה לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
יש לכם משהו לו ב600 שקל ? הוא קונה מקופיודה משהו כזה.... טוב תביאו בבקשה משהו ב600 שקל
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
!! מתכנן מחר קניה של rtx 4090 !! הוא ישב עם מעבד 13600K 32 ram 3600 DDR4 וספק 1000-1200 השאלה שלי כזו יש טעם לקנות כזה כרטיס חזק.. שהמסך שאני מעוניין לשחק בו הוא מסך טלויזיה 55 אינץ של סמסונג מסדרת samsung ue55es8000 לא תומך Hdmi 2.1 רק 2.0 זה אומר 4K 60 hz למי שיש ידע איך זה הולך להסתדר עם הכרטיס הזה מבחינת ביצועים הגבלות קצב רענון .יש טעם לרכישה או לרדת לכרטיס נמוך יותר אני משחק רק משחקים איטים כמו assassin's creed,, the witcher3 god of war יותר חשוב לי היופי של הגרפיקה ושיעבוד חלק ב..4K מחילה פתחתי בטעות בתמיכה טכנית לא יודע איך למחוק
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כי שלי כבר לא ממש מחזיק משחקים חדשים (x1950 Pro) ... התקציב שלי הוא 900 שקל ולא יכול לחרוג בשקל ... עכשיו רציתי לדעת אם הכרטיס מסך שאתם מציעים לי מבין השניים (או אפילו אחד אחר שלא מבין שניהם) לא יעשה לי צוואר בקבוק בגלל המערכת ?.. והספק יוכל להחזיק אותו ?.. האם הוא יחזיק את ה - GTA החדש עם ההגדרות הכי גבוהות של הגראפיקה ולא רק GTA נגם משחקים אחרים כבדים ?.. אני קצת חושש מה - ATI כי ה - x1950 שלי ידוע בתור אחד שיש לו בעיות עם ה - AA אז אני פוחד שגם ל - 4850 יהיו בעיות עם ה - AA ... וגם רוב המשחקים תומכים יותר ב - Nvidia מאשר ב - ATI ... אני קונה את הכרטיס בפנדה מחשבים (pandas.co.il) אז אם אתם מציעים לי כרטיס מסך אחר שה…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש הבדל גדול בין הכרטיס: X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E לבין: 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E במה הם נבדלים? אצל מי רמת הביצועים טובה יותר והאם היא טובה בהרבה ממשנהו? ובכלל רציתי לדעת האם ההבדל ברמת הביצועים בין שני הכרטיסים גדול?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-