כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
-
אז ככה בהתחשב במפרט הקיים האם 4850 יספיק לי לרזולוציות מקסימליות והגדרות VERY HIGH ב CRYSIS והאם אפשר להחליף ולהשאיר הספק הקיים ? לגבי ה4870 אין לי ספק שצריך ספק אחר השאלה האם שווה את ההשקעה של גם ספק וגם הכרטיס לעומת השיפור שיציג במישה לא צריך להחליף ספק ב4850 ? אשמח לעזרה זה מעסיק אותי די הרבה לאחרונה (זהו נכנס הג'וק של כרטיס חדש )
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 550 ש"ח וזה המפרט שלי: e6300 2 gb ram והלוח שלי תומך pci-e x16. אה והספק שלי 400W של ezcool
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
כרטיס GEFORCE 9600 תוצרת ECS (במחשב עם מעבד i5) מחובר למסך 19" (1280X1024) ולטלויזיה FUJICOM ב- 1920X1080 החיבור לשניהם דרך יציאות DVI. המסכים מוגדרים כ- SIDE BY SIDE (תמונה ממשיכה ממסך למישנהו). התמונה במסך הטלוויזיה "גדולה מידי" - כסנטימטר של תמונה הולך לאיבוד בכל צד (למעלה, למטה, ימין ושמאל). בהזזת העכבר בין המסכים יש "קטע מת" קטן בו סימון העכבר בחלק החסר של התמונה. בדקתי עם הוורסיה האחרונה מאתר NVIDIA וגם עם וורסיות קודמות. בדקתי תחת XP-32bit וגם ב- WIN7-64bit. אין הבדל. לתוכנת NVIDIA יש אפשרות לשנות את גודל התמונה. זה עובד, אבל אז הכרטיס מוציא רזולוציה יותר נמוכה מ-1920X1080 ושוב אין התאמה לרזולוציה הטבעית של מסך הטלוויזיה, והתמונה לא חדה. הטלוויזיה היתה מחוברת בעבר …
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אהלן חברה יש ברשותי אסוס n10e כבר כמה פעמים שקורה לי שכשהמחשב במצב עבודה אבל פתאום המסך כבה או פתאום הוא כולו מחליף לצבע אחיד לדוגמא:שחור\לבן\אפילו ורוד פעם אחת. התקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך אבל זה קרה שוב אחרי יום ורק פעם אחת עד עכשיו.מה זה יכול להיות? לפני כן ,הייתה תקלה אחרת, המחשב היה מחליף כל פעם את הרזולוציה ולאחר התקנת הדרייבר זה תוקן. האם יש לי בעיה בכרטיס מסך?או שאולי המסך בעיתי? עוד שאלה ברשותכם המחשב מסמן שהכרטיס מסך הוא של ינטל אבל על המחשב עצמו ישנה מדבקה מקורית של אסוס שרשום בה nvidia9300m gs 256m אני לא מבין מה זה אומר?האם יש את הכרטיס הזה בפנים או שפשוט רק ישנה האופציה לשים אחד? אודה לכל מי שתיהיה לו תשובהבבקשה אני חייב תשובות אני די נואש תודה …
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך on board ואין יציאה. יש כרטיס שאוכל לקנות רק ליציאה? האם זה פחות טוב מיציאה שעל כרטיס מסך? כמה זה אמור לעלות?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות כרטיסי מסך משומשים? ממקום אמין שיש בו כרטיסים משומשים במצב טוב
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה6600GT של ליטק בן שנה+ הבעיה היא שהיום שמתי לב שבמשחק אחד גם הסרטונים עובדים לאט וגם במשחק חוץ מהדמויות הכל שחור אני מדבר על FEAR אין לי מושג למה זה ככה אבל יש לי חשד קל שאולי בגלל שהרבתי לאחרונה לעבוד הרבה בתוכנות תלת מימד מה אני צריך לעשות והאם זה הסימן להשתמש באחריות?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
היי. קודם כל מפרט: Q9550 GIGABYTE EP45-DS3 (bios ver. F9) SAPPHIRE HD4870X2 OCZ REAPER 2X2GB 1066MHz ThermalTake Qfan 650W Windows Vista Home Premium 64bit ועכשיו לבעיה: לפני כחודש שלחתי את המחשב לנעה מחשבים מפני שהוא לא עבד ביציבות (קפא בביוס, עשה ריסטים, לא הגיע לפוסט וכו'). הם החליפו ספק ולוח אם, ועכשיו המחשב לא עשה לי בעיות עליה ולא עושה לי כלום. עובד חלק חבל על הזמן. הבעיה היא שכשאני באתי להתקין את הוינדוס ואת כל הדרייברים (הכי עדכניים שהורדתי מהאינטרנט), לאחר שאני מתקין את הקטליסט (בהתחלה ניסיתי את 8.12, אבל אפילו ניסיתי את 8.7 שקיבלתי עם הכרטיס על דיסק) המחשב עושה ריבוט, אבל לא מעלה לי את הוינדוס (מסך שחור לאחר בר הטעינה של הוינדוס), ורק אחרי שעושים הארד ריסטרט הוי…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך מחול אבל אני לא יודע אם יש אחריות על חלקים כאלה אצל יבואנים בארץ, מישהו מכיר?? אני יודע שקניתי מצלמה של CANON בארה"ב והרדיסק WD ולשניהם היצרן סיפק לי אחריות מלאה... האם ישנו כרטיס מסך הנותן את אותו השירות?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
כרטיס המסך GeForce RTX 5070 הוא האחרון שבסדרת ההשקות של NVIDIA מתחילת השנה והוא גם כרטיס המסך הזול ביותר מבין הארבעה שבא לשרת בעיקר שחקני 1440P ומביא איתו את טכנולוגיות RTX 50 השונות. האם מדובר בתחלופה הוגנת ל-RTX 4070 SUPER? בדקנולכתבה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
- 2 followers
-
-
לא מכיר את החברה אבל נראה מחיר לא נורמלי למסך 19 עם שפורפרת diamnatron אני חושב לקנות אבל לפני שאני קונה רוצה להתייעץ אתכם כי זה נראה לי חשוד משהו.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
למה כרטיס radeon 9200 לא עובד לי על לוח שתומך עד AGPx4 יש לי לוח של ECS דיי ישן עם תמיכה ב AGP x1/x2/x4 ויש לי כרטיס מסך radeon 9200se 128mb 64bit שהלוח לא רוצה לעבוד איתו לעומת זאת שהכנסתי כרטיס מסך geforce fx5200 agp x8 זה כן עבד וגם שניסיתי geforce 2 mx400 זה עבד.. יש איזה סיבה שהרדאון לא יעבוד ב AGP x4 או יש משהו בביוס שאני צריך לשנות כדי שזה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב ופתאום כל פעם כשאני מעלה את הווינדוס אני מקבל את האזהרה הבאה : יש לי 6600gt agp gigabyte vivo 128 mb ולא נראה לי שיש לי sli ולוח אם של אסוס p4p800 e deluxe תודה בכל אופן.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי לפני כ-3 שנים מחשב שאז הוא היה מחשב גיימר-על....כיום הוא אפילו קצת פחות מהממוצע... יש לי מעבד QUAD CORE Q6600 (לדעתי הוא ממש טוב, עד היום לא הצלחתי לנצל אותו עד הסוף) זיכרון 4GB DDR2 1000MHZ כרטיס מסך NVIDIA 8800 ULTRA ספק כוח HEC 450W כרטיס קול CREATIVE X-FI PRO GAMER כרגע יש לי מסך 19" אבל אני קונה מסך חדש 22-24 אינץ' LED FHD בימים האלה הכרטיס מסך צולע, ואני שוקל לקנות חדש....התקציב עד 2000 שקלים, והנטייה שלי היא לקנות NVIDIA דווקא ולא ATI משום שאני רגיל אליהם ואני מאז ומתמיד הייתי קונה רק GEFORCE... אני מתלבט כרגע בין 3 כרטיסים...או 470GTX של חברת GEGABYTE בגרסת SUPER OVERCLOCK או 470GTX משופר של GEGABYTE או 460GTX בגירסה של OC לא יודע של איזה …
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
ראיתי שהמליצו פה למישהו על 7600 gt לאיי גי פי...ממה שהבנתי אין כרטיס כזה לאי גי פי רק בדגם 7600 gs/// לא? ועוד שאלה....יש ב 7600 גי טי בגירסה ל פי סי אי אקפרס 12 צינורות עיבוד... ו ב 6800 גי טי יש 16.... אומנם המהירות של הכרטיס 6800 גי טי נמוכה אבל מה עושים ה 4 צינורות עיבוד הנוספים? ואיך זה מתבטא במשחקים?תודה לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו פנטיום 3 433 MHZ ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה או לדיוידי כדי לראות סרטים על המסך הביתי. ניסיתי לחבר אותו בעזרת חיבור פי סי אי אבל לא מופיעה לי תמונה על המסך, הסאונד עובד מצויין (אני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה עם כבל נפרד) אך אין תצוגה. הכרטיס מסך שלי הוא און בורד. מחכה בקוצר רוח לתשובה עיניינית ואודה מאוד למי שיוסיף מדריך מפורט לחיבור זה מההתחלה עד לצפייה עצמה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
בס"ד ואם זה פועל יותר טוב בכרטיסים של ATI או NVIDIA? ואיזה משקפים צריכים ל ANAGLYPH? ומה ההבדל בין Stereoscopic 3D ל anaglyph ? והאם PHYSX של NVIDIA באמת משפר את האיכות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, למי שלא יודע הכרטיס הנ''ל היה בKSP ושני אנשים או שלושה למיטב ידעתי מכאן הראו שהכרטיס מזוהה כ9800XT עם ליבה של R360 עם מהירויות של כרטיס פרו ולכן הוא XT מוחלש. חשבתי לקנות כבר מKSP אבל שנה אחריות הרתיע אותי, לכן הלכתי על בטוח Elsa Radeon 9800 pro + הקירור החדש של זלמן שלא מבטל אחריות לפי מה שהחנות אמרה לי. אבל לאחר דיבור לפני כמה ימים עם מנהל חנות נועה מחשבים הלא הוא יובל בכבודו ועצמו אתמול הוא בישר לי על ה9800 פרו של MSI עם שלוש שנים אחריות והנה הוא http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1623&catcode=80 לכן ביטלתי את ההזמנה של הElsa והזלמן. אולי בKSP יותר זול, אבל המחיר למזומן, השירות על הפנים, שנה אחריות ולא שלוש. מה גם שקיבלתי משלוח במידה ואני צ…
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
(אל תגידו לי שנווידיה או ATI הם מיצרות את השבבים כי את זה אני יודע) כל תגובה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
http://www.gameve.com/gve/Store/ProductDetails.aspx?sku=VC-PNY-004 מהכרטיסים הרגילים עם ה325MHz core clock וה 22.4GB/sec. memory bandwidth 700MHz memory data rate וזה הסוג המשופר http://www.gameve.com/gve/Store/ProductDetails.aspx?sku=VC-CHAIN-036 http://www.gameve.com/gve/Store/ProductDetails.aspx?sku=VC-GAIN-119 שבאים עם GPU Clock Speed: 350MHz (chaintech comes with 358 ו Memory Bandwidth: 25.6GB/s Memory Clock Speed: 800MHz (chaintech comes with 770 ( בקיצור ה gainward שווה יותר...אבל אני בטוח שיש עוד חברות עם כרטיסים משופרים עם אני ימצא אני יוסיף. אז עם תרצו לקנות את ה 6800 NU חפשו את הדגמים המשופרים...
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מחשב חדש מהעבודה P3.4 D 620GX DELL 1 גיגה זכרון הבעיה שלו שיש לו ספק של 350W מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לחבר אליו ללא החלפת ספק ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של היצרן gigabyte Technology co וקוראים לו FH67A-D3-B3 האם הלוח אם יעבוד אם יש לי את הכרטיס מסך הזה האם שווה לקנות כרטיס מסך אחר טוב יותר בעוד 200 שקל יותר https://www.amazon.com/GIGABYTE-DisplayPort-Windforce-Gv-N166TGAMING-OC-6GD/dp/B07NJPKRMZ תודה לעונים!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לפעמים רואה את זה בסקירות של כרטיסים ואני לא כ"כ מבין מה זה. כמו כאן- http://www.techspot.com/review/644-nvidia-geforce-titan/page4.html
-
- 1 תגובה
- 5k צפיות
-
-