עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nir_gamer,

שלום חברים יש לי מחשב AMD64 3200 עם 1024 זכרון DDR2 וכ.מסך GFORCE6800GS עם 256 זכרון ו256 BIT בכל משחק בשאני עושה AUTO DETECT ל PREFORMENCE הוא מראה את הכל על LOW לדוגמה : בF.E.A.R FARCRY ועוד המשחקים עובדים טוב מאוד גם ב- VERY HIGH . השאלה היא למה המחשב מזזה את הכל ב LOW ?? תודה

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  2. שלום לכולם, בהמלצת החברה פה אני קונה HD4770. בד"כ אני מכיר ואוהב מוצרי ASUS למיניהם, רק שלצערי (או שלא!) עוד לא מוכרים את הדגם שלהם בארץ, מה שהצלחתי למצוא זה רק GIGABYTE ו- SAPPHIRE שאין לי שום ניסיון איתם חוץ מזה ש- GB נשמעים לי מוכרים יותר! 1. מניסיונכם, מה עדיף ? 2. האם אפשר למצוא בארץ משהו אחר ? בכלל יהיה יתרון למשהו אחר ? ------------ -סופ"ש נעים- ------------

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  3. Started by gshhar,

שלום לכולם. אני הולך לקנות לאחותי הקטנה מחשב ואחד הדברים שהיא אוהבת זה כמובן לשחק,חשבתי על כרטיס מסך רדאון 9200 או FX 5200 איזה עדיף?

4. Started by solidus,

אוקיי, המחשב החדש הגיע... רק משום מה, אחרי שהתקנתי תWIN התצוגה מטושטשת. זה די דומה למה שקורה כששמים LCD על refresh גבוה - רק שזו לא הבעיה פה. לאדע מה הבעיה כי ה"טשטוש" הזה מופיע רק כשהוינדוס עולה, והמסך שלי עבד בלי בעיה על המחשב הקודם. הורדתי את הדרייברים האחרונים והכל (158 נראה לי)... למישו יש מושג? עריכה: גיליתי משו מוזר חח - הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1440X900 אבל כשאני שם על אחת פחות, הטשטוש נעלם (אבל זה נראה מתוח). wtf is going on...

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  5. שלום, אני רוכש מחשב חדש. ואני מתלבט . ראיתי בביקורת באתר שה 4850 מציג תוצאות לא פחות טובות מה 9800 ועולה בערך 450 ש"ח פחות. ראיתי גם שאמור לצאת ה 4750 בקרוב והוא אמור להיות הרבה יותר טוב. השאלה אם ידוע מה המחיר שלו? תודה ניר

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  6. Started by ol,

קניתי כרטיס מסך ati 9200 se 128 mb אני לא מצליח להתקין אותו האם מישהו יכול לתת הסבר אחד לאחד פנטיום 3 500 זכרון 320 mb דיסק קשיח 80 gb

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס גרפי (עבור מחשב ישן) שלא מצריך חיבור ישיר מספק הכוח אלא מקבל את כל ההספק דרך הלוח. הכרטיס הנוכחי HD-4670 היה כזה אבל הוא התקלקל. מהו הכרטיס החזק ביותר (לא משנה AMD או NVIDIA) שעונה לתכונה הזאת? תודה!

8. Started by benib,

^^^ תודה

9. Started by Gilo2005,

תגידו לי איך המסך הזה אני רוצה להזמין אותו מחול תגידו לי האם הוא טוב והאםהוא שווה 120 דולר המסך הוא של סוני דגם איך המסך הזה?Sony SDM-S53/B Black 15" LCD Monitor או שעדיף לי את המסך של ACER הדגם הבא Acer AL1511B-1 Black 15

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800GT .... עכשיו הכרטיס דפוק. יש אחריות 3 שנים. לפני חודש שלחתי אותו שיחליפו או יתקנו... הם "תיקנו" ... עכשיו אותה תקלה חזרה על עצמה ואמרו לי שיש בעיה להביא לי כרטיס מסך חדש מאותו דגם כי לא מייצרים אותם יותר. אני בזמנו שילמתי עליו 900 שקל ... עכשיו אני רוצה לדעת מה מהכרטיסים של NVIDIA משתווה ל9800GT שהוא כרטיס מצויין שהפעיל לי כל משחק על ההכי גבוה. GTX460 ניראה לי בסדר.. מה אתם חושבים?? אני רוצה לבוא להגיד להם שלא יהיהו הפתעות

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  11. Started by maCr0T,

איזה מסכי LCD 17" איכותים יש בארץ? מבחינת מחיר אני עוצר בבערך 500 דולר, חשוב שיהיה לו DVI וממיר מזה לVGA (תגידו גם כאלו שאין להם) עדיפות לכאלו עם USB. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. Started by emanuelex,

שלום לכולם אני מעונין לרכוש מחשב חדש בקרוב ועלו לי כמה שאלות תוך כדי תכנון המפרט, 1.האם-DirectX 10 כבר יצא? 2.האם-DirectX 10 הוא ל-Windos Vista בלבד או שהוא מתאים גם ל-XP? זהו זה הכל בנתיים עם יהיה לי עוד שאלות אני יערוך או ישאל עוד . למה אני שואל? פשוט אני רוצה לדעת אם אני צריך את-Vista לDirectX 10 או שאפשר גם ב-XP כי אני מתכוון גם לקנות מערכת הפעלה חדשה אז אם אני צריך את Vista אני צריך להכניס למפרט עוד קצת RAM (יותר נכון להכפיל מ2GB ל 4GB מכיון שאני מכיר הרבה אנשים שיש להם Vista וזה רץ להם טוב רק אחרי ששינו לא 4GB RAM. כן אני יודע שחפרתי בכל מקרה... תודה מראש לכל מי שיעזור, עמנואל.

13. אני מחובר לHOT (לא ממש רלוונטי) יש לי מסך LCD למחשב האם קיימת אפשרות לחבר את הLCD לכבלים בלי לרכוש כרטיס טלויזיה?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  14. מישהו מכיר כזאת תוכנה?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  15. Started by YOU123,

האם הוא שווה תקנייה ומישהו יכול לתת לי מבחני ביצועים שלו תודה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  16. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  17. Started by ORLY9992,

צורכי קניית המחשב ומטרתו- שימושי המחשב- משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD .מחשב רב תכליתי במלוא מובן המילה+ גיימינג (גיימינג לא כבד אך גם לא קל. טוב פלוס פלוס ). עריכה גרפית באופן תדיר תוך שימוש במספר תוכנות בו זמנית. כולל תוכנות גרפיות כבדות יותר של גם של עריכה למיניהן ואנימציה ( כולל שימוש של מישהו נוסף שמשתמש בתלת מימד , בCUDA ורנדור ) מ-KSP בלבדדדדדדדדדדדד אני יכולה. כי רק מאיזור חיפה קריות. מה מבין כרטיסי מסך אלו ( אני יכולה רק בתקציב עד 1200-1300 , ומעוניינת ב- NVIDIA ולא AMD) הכי כדאי ומומלץ? מה ההבדל ביניהם? http://ksp.co.il/?li...8..26381..25963. מה ההבדל בין 2 כרטיסים אלו, ואם הבחירה ביניהם מה כדאי? http://ksp.co.il/?li...e=.25963..25961. יש איזה…

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  18. Started by ronoz,

שלום לצורך שימוש משרדי, אני מתכוון לשים 2 כרטיסי מסך כאלה במחשב לצורך חיבור 4 מסכים. להלן לינקים למוצרים: http://skypc.co.il/pl_product~4260183360698~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~T93GS512~8~0.htm תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  19. Started by carock,

הפעתליתי את ה3DMARK וזה ניתקע לי באמצע.. וזה נתן לי את הדבר הזה.. מה אני עושה.. ואני לא יכול לבדוק טמפרטורות.. יש לי INOD 88GT.. http://www.upfree.net/5873089

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  20. Started by Astrix-D,

שלום! אז ככה דוד שלי עשה OC לכרטיס מסך (ATI 9200),ועכשיו שהוא מדליק את המחשב,רואים ממש מטושטש,לא רואים כלום,השאלה שלי היא האם יש דרך לאפס את הכרטיס ידנית?(כאילו לא דרך הווינדוס,דרך הלוח או משהו).

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  21. הכרטיס המסך הזה יכול להפעיל משחקים כמו GTA החדש החדש יותר מסאן אנדרס ?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  22. Started by Cynicoren,

שלום, ברשותי מחשב עם WIN10 64 וכרטיס מסך MSI RADEON 390. התקנתי את הדרייבר לאחר רכישת המחשב (לפני כחודש) והכל עבד יופי. היום רציתי לשדרג לדרייבר חדש - הסרתי את הקודם, אבל אני לא מצליח להתקין שום דרייבר, חדש או ישן, כיוון שגם עם אדמיניסטרטור כשאני מפעיל את הקובץ ראשית הוא שואל אם אני רוצה להתקין את הקובץ ממקור לא ידוע, ואח"כ הוא כותב INSTALLER INTEGRITY CHECK HAS FAILED. איך ניתן להתגבר על הבעיות הללו ולהתקין דרייבר? תודה

23. Started by Nitro Viper,

איך מוחקים דרייברים של ATI כאילו שהם לא היו ושאין שום הגדרות שישמרו? נ.ב גם התקנתי RAGE 3D ועשיתי UNINSTALL אין עוד מה למחוק?

24. איזה מבין הכרטיסים טוב יותר? טכנולוגית אני יודע שה7600GS יותר טוב, תומך בSM3 וגם "דור" אחד קדימה (הX800 התחרה עם סדרות ה6XXX של NV). ממה שלי זכור, הX800GT היה מעט טוב יותר מ6600GT, ואני גם זוכר שה7600GS היה חזק יותר מה6600GT במחשקים חדשים של אז ? המחיר שלהם כמשומשים הוא 220/250 כשה7600GS יקר יותר? הקירור של ה7600GS הוא פסיבי, כשזה גם חסרון (מבחינת OC) וגם יתרון (מחינת רעש). אתם יכולים להביא לי השוואת בינהם? מה עדיף לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  25. Started by tom57,

MA78GM-US2H rev 1 (נראה לי, אני לא יודע איך בודקים) ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.