כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
קניתי כרטיס מסך X1950GT 256MB ויש לי כמה שאלות... קודם כל הציון בVISTA לא משתנה... מישהו יודע מה אני צריך לעשות? דבר נוסף הכרטיס עובד על כ-50-55 מעלות במנוחה האם זה בסדר? הספק שלי לא נותן 30AMP במסילה של 12V כמו שרשום בדרישות המומלצות של הכרטיס , זה משנה משהו?... מה זה AGP APERTURE SIZE בביוס?העליתי את זה מ64MB ל128MB...כדי לעלות את זה עוד?מה זה עושה בכלל? דבר נוסף הכרטיס הוא HDCP, מה זה אומר? תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
היי, נא לספק כמה שיותר מידע, מאמרים בנושא יהיה נחמד. כמו כן, באתר של SiS (שזה הצ'יפסט של הבורד שלי) מסופק דרייבר SiS AGP(GART) Driver. מה זה? והאם זה הכרחי? כלומר האם ניתן להתקין את הדרייבר של Catalyst 6.5 ללא הדרייבר הזה? אני אחדד, בהתקנה מחדש של מערכת הפעלה, האם ניתן לדלג על השלב של התקנת הדרייבר ל AGP ולהתקין רק את הדרייבר של הכרטיס מסך catalyst 6.5 (אולי GART DRIVER מותקן אוטומטית? אין לי מושג). האם אני אמור לחוות ירידה בביצועים? עוד שאלה, ב control panel של catalyst מופיע הזיהוי ל AGPX8 האם זה אומר שהדרייברים ל AGP מותקנים כבר? תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
רוצה לקנות כ.מסך יד שניה המפרט שלי: amd phenom2X4 955 ga-890gpa-ud3h SS s12 620W מסך 26" של סמסונג ר' 1200X1900 מתלבט בין 9800 ל4850? האם שווה עוד 100\200שח ל4870\4890? הPHYZX של נבידיה באמת משנה כ"כ? תודה רבה ויום טוב אפשרי גם להכניס שיקולי OC (כלומר שאם נניח 4850 בOC טוב יותר אז תהיה לו עדיפות)
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
מדובר ב-Radeon X800XL AGP *מחודש* ב-120$. עם משלוח אפשר להביא אותו לארץ ב-800 ש"ח. http://shop.ati.com/product.asp?sku=2984012 מה אתם אומרים? שווה?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס עד לתקציב בכותרת תודה לכל מי שעונה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי היצרניות האלה? האם יש הבדל בכלל בכרטיסים, או שזה רק שמות שונים לאותו המוצר? גם המחירים דיי דומים תודה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני מתחיל בבניית HTPC ואני מחפש כרטיס מסך AGP זול עם יציאת TV-OUT טובה יחסית. יכול להיות שהמערכת תבוסס פנטיום 3 עם AGPX2 או פנטיום 4 עם AGP X4/8 אני מקווה שאצליח לסדר שהמערכת תהיה הפנטיום 4, אבל בשביל השימוש של הפעלת סרטים בTV-OUT זה לא כזה משנה נכון? אשמח לקבל הצעות לכרטיס המתאים לדרישתי. תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 6.06.2007 בשעה 19:20:25 עבר עמוד וחצי אחורה בלי תגובה חבר'ה - בבקשה מכם...[br]פורסם בתאריך: 7.06.2007 בשעה 16:29:05ניסיון הקפצה אחרוןעמוד שלישי ללא תגובה.. בבקשה מכם :-\
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
החלק של הדרייורים לא הכי מעודכן, והשאלה למנהלים היא האם יש תכנון לעדכן את זה, כי זה חומר טוב למשתמשים מתחילים
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המסך Samsung 226BW שהוא מסך Widescreen וכתוב שהרזולציה האופטימלית בו היא 1680x1050. יש לי כרגע Geforce 6600 ורציתי לדעת אם כרטיס המסך בכלל יעבוד ברזולוציה הנ"ל... כי אחרת, אני אצטרך לשדרג גם את כרטיס המסך.... איך אני יכול לבדוק? תודה...
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
או שאני צריך לקנות כרטיס טלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אוקיי אז אני יודע שיש שני סוגי פילטרים, anisotropic ו- antialiasing ב Catalyst כל אחד נקרא בשם שייחדו לו הניחוש שלי זה ש- Smoothvision זה ה- antialiasing ושסינון אנאיזוטרופי זה כמו שנשמע - anisotropic אבל מה זה Truform שמופיע בתחתית הרשימה? מה זה עושה...?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג מידע שימושי על כרטיסי מסך במיוחד ישנים שיש ברשותי ולנסות להשוות בין הכרטיסים יש אתר מיוחד לכך? תודה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
GAINWARD... בטח כולם כבר מכירים אותה... השאלה שלי היא אם GAINWARD היא היצרנית ג'יפורס הכי טובה.... ואם לא מה הסיבה שהיא תמיד הכי יקרה...??
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום, צריך כנראה להחליף את הכרטיס הנוכחי שמשמש להאצת חומרה בסרטים (8800GT פסיבי) - מסך נדלק רק לאחר מספר ריסטים\הוצאה מהחשמל. מה מומלץ מהמציאון של KSP (או חנות אחרת עם כרטיס במחירים סביב 100 ש"ח): http://ksp.co.il/?select=.1215..52..202..201.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 שאר המערכת: AMD 3200+ win XP SP3 seasonic 430W נגן MPC-HC
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר חצי שנה ישלי בעיה שמטרידה אותי והיא תקיעות כל כמה שניות במשחקי 3D=DirectX יש לי כרטיס Gigabyte 8600GT Silent Pipe 512MB DDRII דרייבר: 169.04beta מגדיר הגדרות דרך NHANCR. לדוגמא במשחק Flight Simulator 2004 אני מגביל את ה- FPS ל-32 מפעיל VSYNC ואני מקבל תקיעות כל כמה שניות.. זה קורה במשחקים גם במשחקים אחרים. מישהו מכיר את הבעיה, ויודע איך לפתור אותה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
ATI 9600PRO מה שם הדרייבר מהיכן אפשר להוריד? שאלה נוספת: קיבלתי עם הכרטיס דיסק התקנה ובו יש התקנת הדרייבר (שאותו התקנתי כמובן) ועוד כל מיני יוטיליטיס ואקססוריז האם כדאי וצריך להתקין את הכל או רק חלק, בקיצור מה מומלץ ומה מיותר? אגב, ראיתי שיש בדיסק תוכנת עריכת וידיאו או משהו דומה. ואם אפשר לקבל הסבר מפורט איך כדאי להגדיר את הכרטיס - יש שם כל כך הרבה (במאפיינים) ואין לי מושג איך ומה צריך להגדיר. אני רוצה לנצל את הכרטיס למקסימום האפשר. אני לא גיימר והמשחקים היחידים הם משחקים קלילים ברשת, המחשב ברוב הזמן בשימוש אופיס (לפעמים) והרבה אינטרנט. מה הן ההגדרות הטובות ביותר כדי להפיק ממנו את המקסימום? או שפשוט להשאיר הכל בברירת מחדל? אה כן, מערכת חלונות XP PRO. תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן קניתי את ה-DELL U2331H , ועכשיו אני חושב גם על קניית מחשב חדש בשביל להנות ממנו גם למשחקים. המטרות הם משחקים כבדים BF3 ושיצאו עוד שנה - שנתיים על הגדרות גבוהות יחסית ושירוצו חלק על הרזולציה הטבעית של המסך 1920X1080. הבנתי שברזולציה כזאת צריך גם כרטיס מאוד חזק - השאלה כמה לדעתכם משתלם להשקיע בכרטיס למפרט החדש. ראיתי שיש כרטיסים החל מ-700 עד אפילו 1500 ויותר... באיזה סביבות מחיר הייתם ממליצים לי מבחינת מחיר\תועלת, שאני אדע בערך איפה אני עומד
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
איזה חברה אתם ממליצים ל 7300GT שיעשה את הביצועים הכי טובים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הרדיאון 9700 הרגיל לבין הFireGL המקביל שלו? האם יש לרדיאון גרסת פרו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי flyvideo 2000 והתוכנה שלו לא טובה מי יכול בבקשה לתת לי לינק לתוכנה טובה יש לי XP
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך AGP בתקציב של 1000 ש"ח + אני רוצה כרטיס שיהיה אפשר לפתוח לו צינורות עיבוד ושיהיה טוב לOC ושיעמוד בחום הגבוה עם הקירור Stock תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
יש הבדל בין הכרטיסי ואיזה כרטיס יותר טוב.. וההבדל משמעותי? PCIe nVIDIA GeForce 8400GS 512MB PCIe ATI HD 4350 512MB
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
הוא יעבוד טוב עם משחקים קצת ישנים? מתכוון לשים אותו על מחשב AMD Athlon 64 2.2GHz
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאחי ככל הנראה נדפק כרטיס המסך, ואני זקוק להמלצה לטוב ביותר.. עד כמה שאני מבין, 8600GT ו-HD2600XT הטובים ביותר בטווח המחירים הזה, והביצועים דומים - מי לוקח? הכרטיס ככל הנראה יקנה בנועה מחשבים (שם המחשב יכנס למעבדה כנראה). המפרט הוא אטלון 3500+ (חד ליבה!) עם ג'יגה ראם. עד כה היה מותקן על המחשב 6600GT שסיפק את צרכיו, המשחקים שיורצו עליו קלים יחסית.(פיפ"א, RPG כאלה ואחרים, CS:S וכו').
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-