עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by saarxee,

יש ברשותי ספק כוח ABPOWER 500W . המערכת שלי היא: I3 2100 4GB RAM PEGATRON IPMSB-H61 GT430 אני רוצה המלצה לכרטיס מסך חדש. אני יודע שהספק הזה לא הכי איכותי שיש, מהו הכרטיס החזק ביותר אשר יוכל להשתלב איתו ללא בעיות? תודה.

2. Started by gambak,

האם כרטיס מסך שתוכנן עבור PICe2.0 יוכל לעבוד בחיבור של PICe1.0? הירידה בביצועים לא כ"כ משנה, רק שיעבוד כמו שצריך...

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  3. Started by deluxe,

יש לי כרטיס מסך כזה: http://www.club-3d.com/index.php/products/reader.en/product/gtx-260.66.html כתוב שיש בבאנדל כבל SPDIF audio cable שמאפשר העברת אודיו דרך יציאות ה-DVI עם מתאם HDMI. לצערי אינני מוצא אותו. מישהו יודע באיזו חנות ניתן להשיג כבל כזה? תודה רבה!

4. Started by bimbim,

היי, ברשותי מחשב ישן שאני מעוניין להחליף לו את הכרטיס מסך, מה שישב עליו עד עכשיו זה הכרטיס ATI Radeon HD 2600 PRO עד שהגיע שעתו... המחשב הוא מחשב משרדי שאמור לשמש בעיקר לגלישה, צפייה בסרטונים ומשחקים משנות התשעים (סוליטר...). לכן הייתי שמח להשקיע בו כמה שפחות אבל לשמור על רמת אמינות גבוהה, יש המלצות? מפרט המחשב הישן: מעבד - Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz‏, ‎2333 Mhz לוח אם - Gigabyte P35C-DS3R 2GB RAM ספק כוח- Chiptec APS 550S תודה!

5. Started by heroldh2,

שלום מה הדברים החשובים ביותר שצריך לבדוק לפני שקונים כרטיס מסך הבנתי שזיכרון זה לא דבר משמעותי תתקנו אותי אם אני טועה תודה

6. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כרטיס מסך gigabyte gtx 680 oc ומסך dell u3011 אני משחק ב-nba2k13 על רזולוציה מקסימלית של 2560 1600 כל יום בערך שעה באמצע המשחק יש לי כמה עצירות קטנות מה הסיבה לעצירות הללו עידכנתי את הדרייבר האחרון של nvidia? ???

7. Started by swisaman,

האם הHD7950 ארוך יותר מהHD5850 ? אם כן,בכמה ?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  8. Started by heroldh2,

לפני שאני קונה כרטיס מסך אני צריך חוות דעת עליו EVGA GeForce GTX 550 Ti FPB 1024 MB GDDR5 PCI Express 2.0 2DVI/Mini-HDMI SLI Ready Graphics Card, 01G-P3-1556-KR מה אתם אומרים? 1. evga זאת חברה שאפשר לסמוך עלייה?

9. שלום, הכרטיס במנוחה על 70-80 מעלות במאמץ על אזור ה100 מעלות קירור פסיבי. ניסיתי להתקין כמה דריברים ובכולם המעלות ככה. יש משהו שלא עשיתי נכון? על כמה הכרטיס הזה אמור להיות? לא מצאתי את המידע הזה =\ אשמח לדעת אם יש צורך מיידי לממש את האחריות או שיש משהו לעשות... תודה.

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  10. Started by Master17p,

שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך בשנת 2007, ואחרי כמעט 3 שנים הוא נפח את נשמתו, ובמסגרת האחריות החליפו לי לכרטיס חדש, האם על הכרטיס החדש אני צריך לקבל 3 שנים אחריות, או שהאחריות תפוג כעבור 3 שנים מתאריך הרכישה המקורי 2007) הכוונה היא האם אני לא מקבל אחריות נוספת ל-3 שנים על הכרטיס החדש?! הכרטיס הוא מתוצרת אסוס, Geforce 8800 gt תודה רבה לעונים!

11. Started by Born2Kill,

לאחרונה קניתי את ה-Gigabyte 660GTX OC. הכרטיס הזה יצא באמצע חודש ספטמבר. האם הדרייברים בשלים מספיק בשביל הכרטיס המסך הזה ספציפי? או שזה קשור לוותק של הסדרה בשוק? כי יש לך הרגשה שהדרייברים האלה לא מספיק בשלים. כי למשל ב-BF3 אני מצליח לעשות OC עד 50mhz תוספת. כאשר ב-Furmark הצלחתי להגיע לתוספת יותר גדולה מבלי שיקרוס. תודה לעונים.

12. אהלן וסהלן, אהלן ביקום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך לעבודה עם תוכנות CAD (סולידוורקס, סולידא'דג, NX ודומיהן) תקציב 1000 שח +/ - אלו נתוני המחשב מעבד: intel i5 3.10 ghz לוח אם: lenovo is6xm win 32 bit, 8GB זכרון ספק כח: 240V מסך Fujicom FJ-2200-H שוקראן.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. אהלן, יש לי מחשב ישן עם Q9400 ספק SEASONIC 500W ו4GB RAM וכרגע יש לי 9800GT ומסך FULL HD אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לשימושים הבאים 1) רינדור - אני מבצע רינדורים בSKETCHUP עם VRAY 2) אני כרגע לוקח קורס בתיכנות CUDA אז חשוב שיהיה כרטיס של NVIDIA 3) משחקים - מידי פעם אני משחק משחקים לא כבדים למשל STARCRAFT2 ,NBA ,MAX PAYNE 3 לגבי תקציב, אני בעצמי לא סגור במאת האחוזים על התקציב. הייתי שמח להבין מה הפערים בין האפשרויות מ500 עד 1000 ש"ח מבחינת רינדור, אני זוכר שקראתי מתישהו שכמות הזיכרון בכרטיס הוא פרמטר חשוב ברינדור, זה נכון? תודה על העזרה! איתי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by spider272,

האם יהיה צוורא בקבוק בין המעבד E7500 שעבר אוברקלוק ל 3.40GHZ לכרטיס 7950?

15. האם הכרטיס מסך יעבוד לי מחשב Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI דחוף http://www.siz.co.il/my/nmyjzztm2ljg.png

16. אני מחפש כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים חדשים כמו FIFA13 NBA2K מחיר: סביבות ה - 700 ש"ח איזה כרטיס אתם ממליצים לי?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  17. שלום לחברי הפורום רציתי לדעת האם המעבד הנ"ל המכיל את הליבה הגרפית HD4000 מספיקה בשביל לחבר 2 מסכי טלויזיה 42אינץ + מסך מחשב ? (שלושתם fullHD) להזכירכם אין לי שימוש במשחקים, אבל שימוש בסרטי HD מלאים. האם יעבוד חלק? ללא קרטועים ללא בעיות? תודה.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  18. Started by LL@SS,

שבוע טוב לכולם! אני לא בבית בכדי לבדוק, אז אשמח אם תענו פה. אני נתקל בלא מעט אנשים ברשת שטוענים כי הדרייבר החדש משפר בכ10% בביצועים, השאלה היא האם מדובר רק בסידרה 7?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by bimbim,

היי, מה ההבדל בין http://www.amazon.com/gp/product/B007Z3HZIA ל http://www.amazon.com/gp/product/B0083Y6MV6 ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  20. Started by Revos,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך HD 5770 שנרכש מלפני כשנה וחצי-שנתיים. לאחרונה הוא החל לעשות רעש מאוד מוזר שנשמע קצת כמו שריקה. הרעש נגרם רק כאשר המאוורר מגיע ל40% לפי הקטליסט, שאני מוריד אותו באופן ידני ל20% אין רעש בכלל. כשאני מעלה אותו ל100% יש רעש רגיל, בלי שריקה אבל רעש שאפשר לצפות לקבל, אציין שהטמפ' בדר"כ היא 39-40 בזמן רגיל. ניקיתי מאבק, פירקתי את הלוח קירור והמאוורר וניקיתי אותם עם לחץ אוויר לאחר שזה לא עבד שימנתי את הציר עם WD40, זה החזיק כשבועיים ועכשיו שוב הרעש חזר. האם יש לזה פיתרון, פרט ללהחליף מאוורר? תודה.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  21. Started by crik,

אהלן, אני מתחיל לשחק קצת עם ה AFTER EFECT בצורה חובבנית לגמרי. אני בעל i7 3770 עם 32 GB זיכרון. מעוניין בכרטיס מסך למשחקים קלים ולעריכה קלה ב AFTER EFFECT תודה משה

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  22. Started by SLI/CF,

הי, יש לי 3 כרטיסי מסך הראשון GT 9500 השני HD 5450 והשלישי GT 8800 כולם עם 1GB זיכרון מי מהכרטיסים לעיל יניב את התוצאות הכי טובות לצפיית סרטים בחיבור לטלוויזיה 32 אינץ' ולמה? תודה מראש

23. Started by Weihenstephan,

שלום כולם.. רציתי לקנות כרטיס מסך באיביי.. איזה חברות כרטיסים נותנים אחריות בינלאומית שבמידת הצורך אני אוכל לממש את האחריות על הכרטיס בארץ? אשמח לתשובות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 11GnR,

היי הזמנתי מחשב עם I5-3570, 660GTX ולוח Z77-D3H בעוד 120 שקל אני יכול להחליף לZ77X-D3H שיאפשר SLI עם שני סלוטים PCI-E 3 X8 , אני מבין שבגלל הPCIE3 אין מה לחשוש לגבי הפסד ביצועים עקב ירידה מX16 לX8 ? הספק שלי הוא SEASONIC 620, שגם כן אני מבין שאמור להספיק לSLI של 660GTX אפילו אם אעשה בעתיד OC למעבד. אישית אני ממש לא מתלהב מSLI, בחלק מהמשחקים לא נתמך, בחלק לא מביא שיפור גדול, לפעמים אפילו פוגע בביצועים. אז כרגע האפשרות היא להוסיף 120 שקל ללוח ונניח לקנות בעוד שנתיים 660GTX ב500 ש"ח (אין לי שמץ מאיפה אני אשיג). ז"א השקעה של לפחות 620 שקל. לעומת זאת אני מניח שהכרטיס MIDRANGE המוביל של אותה תקופה באזור ה1100 ש"ח יתן ביצועים עדיפים על הSLI הזה, שלא לדבר על משחקים שלא עובדים טוב…

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  25. Started by eden12,

שלום שמי עדן וברצוני לשאול כמה שאלות ראשית איני מבין גדול בכרטיסי מסך ולכן אני זקוק לעזרתכם בנושא. המחשב שלי נמצא אצלי לא מעט זמן, בערך 3-4 שנים. כמו שניתן להבין החומרה במחשב לא מדהימה ובעקבות זאת יכולות הרכיבים להרצת משחקים חדשים לא מספיקות. בבעלותי מעבד: Q8200 כ"מ:NVIDIA GeForce 9500 GT לוח אם: UNKNOWN זיכרון: 4GB RAM דיסק קשיח: 500GB ספק כוח: cidev power supply p4 500W אני בעיקר משחק משחקי ספורט כגון: 2K13, PES Need For Speed גם כמו COD וכדומה.. הבנתי שאני צריך להחליף את הספק כיוון שהוא מאוד חלש והוא לא יתאים לכ"מ חדש, בנוסף אני מתכנן לעשות OC חמוד למעבד שלי כדי לסחוט ממנו את המקסימום כי גם הוא לא מדהים ולחבר למחשב כרטיס מסך שיספק אותי לשנתיים שלוש הבאים אשמח להכוונות…

• 1 תגובה
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים