עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, עדכנתי את הדרייברים של ATI ל-11.7 ומשום מה במהלך ההתקנה [כ.מסך HD4870] התמונה של המסך פשוט זזה שמאלה בכ-10% וכעת היא חתוכה ולא משנה לשחק עם ההגדרות של המסך עצמו כיוון שאין אפשרות להזיז את התמונה מרחק כה רב חזרה... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by psychuil,

ברשותי לוח אם מסוג A8N-SLI של אסוס, וכרטיס Radeon X800 של אסוס. האם יש אפשרות להתארגן על X800 נוסף ולהריץ אותם בCF, או שאני צריך לוח אם שתומך בCF?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  3. אם זה אפשר ובאיזה כרטיס מסך יכול לעשות את זה אם בכלל תודה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  4. אני בונה מערכת מחשב לעבודה יומיומית במחשב בסביבת מערכת הפעלה וינדוס ויסטה. (אפקט ה- AERO יהיה מופעל) מפרט חלקי נוכחי: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX ¤1007 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ¤528 כרטיס מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 DualDVI HDCP Bulk ¤635 אני מחפש כרטיס מסך איכותי ומשתלם שיתן לי תמורה טובה. השיקולים הם שאני משתמש במסך 19 אינץ' רחב, מריץ וינדוס ויסטה עם אפקט האירו ומשתמש לעיתים בפוטושופ לעריכות קלות בלבד. כמו כן, המחשב מיועד להשמר לטווח ארוך אז אורך חיים גם חשוב. אפשרות נוספת שמצאתי זה: PowerColor Redeon HD3650 Xtreme 512MB GDDR3 PCIe אודה לעוזרים.

5. של Sapphire או של power color?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  6. Started by ShAuLiN_pRiEsT,

שלום לכולם, איני יודע באיזה כרטיס מסך לבחור. ממש מוצא חן בעיני הרדאון אבל אני פוחד שיהיו בעיות תאימות למשחקים שונים, ועקב כך הם אינם יעבדו טוב או שלא יעבדו כלל. אם למישהו יש פה רדאון 9700 פרו אני ישמח אם הוא יתן לי את הביקורות שלו לכרטיס ושיגיד לי איך פועלים אצלו המשחקים. בנוסף אני מבקש שאם מישהו מכיר השוואות בין הכרטיסים שיראה לי. וגם אני רוצה לשמוע חוות דעת על הכרטיסים. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  7. Started by rov,

האם כרטיס מסך זה תומך ברזולוציה 1920 / 1200 ? וכן האם יש איזשהו קישור בו מצויין באיזה רזולוציות תומך כרטיס מסך זה ?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  8. כל משחק שאני מעלה אפילו ישן (UNREAL TURNAMENT) המחשב קורס, הסאונד נתקע ורק RESET עוזר. ניסיתי הכל . התקנתי את הדרייברים החדשים וגם ישנים, התקנתי את הXP מחדש, לא עזר. מה יכול להיות? המחשב AMD 2200+ 512 זיכרון לוח GIGABYTE GA-7VT880-L RADEON 9600 256MB לא פרו (Xpertvision)

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  9. סופ"ש מעולה לכולם. אז ככה המפרט שלי הוא כזה: מעבד- i7 3820 3.8MHZ סנדי בריג' לוח אם- asrock x79 extreme4 זיכרון- G.SKIL 1600MHZ 16GB DDR3 ספק- HCE 1200 דגם קוגר קירור- קרוסיאר H100 מארז- nzxt switch 810 כרטיסי מסך- זוג 6950 2GB פתוחים ל 6970+ כרטיס פיזיקה 460GTX 1GB אם שכחתי משהו תגידו לי. בקיצור ולעניין היום הגיעו אלי כל החלקים והתחלתי מהרכבה בהתחלה נתקלתי בבעיה שהמאווררים לא עבדו ופטרתי את זה. לאחר מכן לא הצלחתי לחבר את ה POWER LED וכל אלה, גם את זה פטרתי (אני חושב) המחשב נדלק ומגבי ללחיצה על הכפרות הפעלה, מה שמוזר לי אולי אני סתם אוכל סרט זה שצריך לחיצה רצופה של כמה שניות על הכפתור בכדי שהמחשב יכבה. עכשיו לבעיה הרצינית שלי, סיימתי לחבר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SUPER300,

זה משנה אם שני כרטיסי מסך יהיו על סלוטים שיעבדו ברוחב פס X8? הרי הבנתי פעם שעם גשר SLI רק כרטיס אחד מקבל מידע מהמעבד ומעביר אותו גם לכרטיס השני (Master-Slave), אז האם זה מוריד ביצועים והאם בכלל עם גשר SLI החריץ PCIE עובד X8, הרי רק אחד מקבל מידע במילא? יש מצב שיש לי כאן כמה טעויות אז תתקנו אותי... תודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  11. Started by pringles,

יש לי leadtek ti 4200 vivo מישו יודע איך אני יכול לחבר וידאו ולהקליט מהמחשב?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  12. צפיתי במפרט ולא הכי הבנתי האם כרטיס nVIDIA GeForce 8400GS 512MB כולל יציאת HD? תשובתכם תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי את כרטיס המסך Nvidia GTX 970. לאחרונה יש לי בעיה מוזרה- בהפעלה של יישומים גרפיים, בעיקר משחקים, כרטיס המסך שלי "מתרסק"- המסך מחשיך, ואז חוזר לפעולה, ואז אני מקבל את ההודעה - "NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, version 361.43 stopped responding and has successfully recovered" אחרי כן, לפעמים אני יכול להמשיך לשחק, ולפעמים המשחק ו/או המחשב כולו קופא ואני חייב לאתחל. הרצתי בנצ'מרק, ומלבד התרסקות קטנה בהתחלה, הוא חזר לפעולה ועבד באופן חלק. הטמפרטורה המקסימלית אליה הכרטיס הגיע היא סביבות ה-66 מעלות. מבדיקה בגוגל, מסתבר שיש המון גרסאות חוזרות לבעיה הזו, וכפועל יוצא גם המון פתרונות שונים. לא ברור לי אם מדובר בבעית…

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  14. Started by FIRE-KID,

לפעמים שאני מסתובב בין חנויות שמוכרות מחשבים אני רואה כרטיסי מסך עם DDR3 וכאלה עם GDDR3 זה אותו דבר?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  15. Started by yoni s,

אני לא מבין למה לא מוכרים את כרטיס המסך הזה, הוא אמור להיות אחד מהיותר טובים של nvidia. למה בכלל ייצרו אותו אם לא מוכרים אותו?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  16. יש אפשרות לראות סרט בפורמט רחב על 2 מסכים כאילו הם מסך אחד? שבמסך השמאלי יראו את החצי השמאלי של הוידאו, ובמסך הימני את החצי הימני של הוידאו יש לי כרטיס מסך 6600GT בעיקרון אני מצליח לעבוד בתצורה שתיארתי - האקספלורר גולש ככה.. הכל פועל ככה בווינדוס - חוץ מוידאו! ברגע שאני מפעיל סרט אז הוא מראה לי רק חצי מהסרט (אני מדגיש שלא יהיה בילבול - חצי! לא את הכל) על מסך אחד במסך השני רואים ריבוע שחור במקום שאמור להופיע החצי השני של הסרט מה עושים? יש דרך לסדר את זה? הכרטיס הוא לא DUAL DVI חיברתי מסך אחד על דיגיטל ומסך שני על אנלוג

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  17. Started by tom123,

יש לי R9800P של גיגהבייט ואני רוצה להוריד את הדרייברים החדשים... 4.4 אני מוריד אותם מהקישור מהאתר? אפילו שזה של גיגהבייט?

18. דגם הביניים השני של NVIDIA בדור ה-Turing עתיד להיות עוצמתי יותר מכל GeForce GTX 1060 בסביבה, בתג מחיר התחלתי נמוך יותר לכתבה

19. Started by Sym,

הי חברים קניתי מחשב חדש ועליו מותקן ויסטה 64 אולטימיט ואני סובל מבעיית מסכים כחולים ללא הפסקה אחרי שביררתי את מקור הבעיה היה כתוב שהבעיה נובעת מדרייבר לקוי בשם RTLH86 Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS\( מה אני עושה במצב כזה מישהו מכיר את הבעיה או נתקל בה? אשמח לעזרה תודה מראש אלירן דהן. הכרטיס שלי הוא סאפיר 4870 עכשיו אני חושד לשווא? או שבאמת יש דפיקה? כי אני רואה שכתוב משהו שקשור לPCIE ואני מצטער אני באמת newbe בכל העסק אז בבקשה אפשר עזרה? איך אוכל לתקן את הבעיה שלי?

20. שלום וחג שמח! אני רוצה להשתדרג בכרטיס מסך חדש לצורך משחקים, מתכנן להוציא סביבות 700 שקלים, עם אופציה לכמה לירות יותר אם באמת כדאי. המערכת (לא משהו) שלי: intel q8200 msi p43 neo-f 8gb ddr2 800mhz inwin power man ip-s450bq3-3 מחיפושים שעשיתי עלה כי כרטיס בטווח המחירים האלו שמתאים וכדאי מבחינת יחס עלות/תועלת הוא ATI Gigabyte 7790 1GB GDDR5 OC, לינק - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/ati-gigabyte-7790-1gb-gddr5-p-14741?cPath=67 יש לציין שאני לא מתמצא כל כך בתחום ואני מניח שאני מפספס כמה דברים וכנראה לא הגעתי לכרטיס הנכון/מתאים, לכן אני פונה אליכם בבקשה לייעוץ ועזרה בהתאמת כרטיס למערכת ובכללי האם כדאי/מה כדאי. תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  21. Started by Saikodan,

הנה ההדועה הקודמת ששמתי: והנה העידכון: מהדיסק התקנתי ישירות מהתיקיות, לא מהתפריט של המשחק, והכרטיס עבד. נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את מה שהם המליצו לי להוריד הורדתי את הגרסא הכי חדשה ואחת לפניה ואחת לפניה איזה 4 גירסאות שונות כולן עושות לי את אותה הבעיה - המסך נכבה ולא נדלק לפעמים זה עובד ואז כשאני נכנס לcenter של נבידיה זה פשוט מכבה את המסך וזהו, אין כלום רק מה שבא עם הדיסק(דרייבר ממרץ!!) המחשב עובד טוב אני מאמין שהכרטיס מסך שלי פגום אבל הוא חדש לחלוטין ובחנות לא רוצים לתת לי חדש עד שהם לא יבדקו אותו, ואז הייצרן יבדוק אותו ואז אם הייצרן יגיד שהוא פגום אז הוא ישלח לי כרטיס מסך חדש ואני אקבל אותו השד יודע מתי. זה ממש ממש ממש מעצבן בייחוד בהתחשב בעובדה שזה מחשב חדש לחלו…

22. ;D יש לי מחשב די מיושן עם P3 500 אני רוצה לקנות כרטיס מסך שהתלות שלו במעבד תיהיה הקטנה ביותר בכדי להשיג ניצול טוב שלו איזה כטיס מבחינה זו עדיף 8500LE או 440MX

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by YARONGT,

תגידו האם הכרטיס מסך הזה מתאים לרינדור מכוניות ובנינים וכל מה שקשור לרינדור אמיתי במיוחד GigaByte ATI Radeon 5850 תגובות

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  24. Started by Ashand,

שלום יש לי לוח אם של גיגהבייט NFORCE עםכרטיס מסך מובנה 7100 ...יש לי מסך LCD 47 FULL HD , החיבור למסך נעשה דרך HDMI וניגון של 720P הוא בסדר ברזולוציות מסוימות,סרטים של 1080 הוא מקרטע ומציג איכות לא משהו בכלל...איזה כרטיס מסך יתאים לי לשידור רציף וגם יתן תמורה טובה של צבעים ואיכות למסך שלי ב-1080P ? למארז שלי לא יכנסו כרטיסי מסך ארוכים אם אפשר להמליץ לי על משהו טוב או מישהו שניסה כרטיס מסויים ברזולציות האלו במסך גדול תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  25. הורדתי דרייברים חדשים מNVIDIA, מספרם: 40.71 כרטיס המסך שברשותי הוא - MSI GEFORCE 4 TI4200 TD128 שהיו לי את הדרייברים הקודמים הכל עבד חלק וטוב ובTV-OUT ראו סרטים דרך המחשב. עכשיו, עם הדרייברים המעודכנים (קרה לי גם בדרייברים הקודמים 40.41) לא רואים סרטים, פשוט מסך שחור במקום שהסרט אמור להופיע. אולי לא הגדרתי משהו כראוי בNVIEW? מה הפתרון? (חוץ מלחזור לגרסאות הישנות...) ??? תודה רבה מראש! 8)

• 1 תגובה
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.