כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
HD4890 מול GTX275 === HD4890 toxic-oc version מול GTX275 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
העיצוב (הסופי?) של כרטיסי ה-Radeon Vega החדשים המיועדים לגיימרים נחשף קצת לפני המועד המיועד - עם גירסה סטנדרטית, מהדורה מוגבלת וגם גירסאות עם קירור מים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכם. הייתי רוצה לדעת מה זה בכלל sli משולב בלוח האם , מה זה בכלל, ומה זה עושה. ואם יש לכם מאמר על העניין הזה אני מאוד יודה לכם , (בעברית אם אפשר). בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך למערכת htpc + יציאת hdmi שיהיה nvidia (בבקשה לא להמליץ לי על ATI ) התקציב 500 שקל ושמעתי על משהו שהיציאות hdmi לא תומכות בסאונד או משהו כזה, אשמח להסבר גם על העניין הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא רואה הרבה המצלות עליהם, ומצד שני גם לא השמצות. מצד שלישי הם זולים יותר מ SAMSUNG ו LG מה הבעיה איתם?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת איזה מארז יש לי? ואם יש לי AGP X2 או X4 ????
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מתי nVidia הולכים להוציא את הכרטיסים האלה לשוק ????? נמאס לי לחכות!! גם nForce 4 SLI כבר שנה אני מחכה =[
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
דוגמה,אתה נכנס חזק כאן לתמונה.................. מה החידוש ההו כה מדהים בסדרה ה"חדשה"???? 3dc בPE שלי גם יש,16 צינורות ו6 מנועים גם לPE שלי יש,מה הוסיפו vivo?..כמה טרנזיסטורים?קירור מוזר? בבקשה פרטו מה הולך כאן!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום חברים מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה שמופיע בקישור? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2007&CatCode=400
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרטיס readon 9800 pro 256-bit 128mb ב rivatuner מופיע לי ב adapter information CORE R350 אבל ב BIOS מופיע R360 Hynix מה זה אומר ? האם אני יכול לצרוב ביוס של 9800 XT ? צירפתי תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
ראיתי בזמן האחרון בלפחות 2 משחקים את המושג POSTPROCESSING בהגדרות גרפיקה עם האפשרויות DEFAULT VIVID MUTE INTENSE משהוא יכול לעזור לי בזה שיגיד לי מה כל אחד מהאפשרויות האילו עושה?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? לי יש אותו ובעקרון די מספק אותי, משחק בעיקר פיפא ולפעמים משחקי יריות חדשים.. אבל כשאני שם על הכי גבוהה יש קצת תקיעות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לכולם רציתי לדעת אך ה 6800GT ב PCI-E יחסית לגירסת ה AGP ? כמובן מבחינת BENCHMARKS, ואך גירסת ה PCI-E יחסית לגרסת ה AGP ב OC ?? מתי צריך לצאת 6800U ב PCI-E ?? תודה מראש LANZAR.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ומה כדאי? יש הבדל של 200 ש"ח בין שני הכרטיסים אני מחפש כרטיס TV למחשב נייד שאני אוכל לחבר אותו לממיר, גם רעיונות אחרים יתקבלו בברכה!! תודה.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הצנורות הרדומים פגומים?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך האם הוא הגרסא החדשה של ה- 55 NNM וה- 216 CORES או הגרסא הישנה של ה- 65 NNM. אני צריך לדעת כי זה לפני קניה. ממש תודה לעוזרים. http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=720&l4=0&model=2435&modelmenu=1
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אני מחפש את התוכנה הפשוטה ביותר שפשוט בוחרים את הסרט ואת הכתובית והתוכנה מחברת את שניהם... היה לי אותה פעם ואני פשוט לא יודע את השם המדויק שלה... אני חושב שזה VodSub או משהו כזה... תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי למצוא את התוכנה הזאת...
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/pci-express-3.0-pci-sig,2695.html
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
הכנסתי את הפלאג אין של hollywood FX ל- premier שלי... אבל כשאני מבצע Export ההבעיה היא שרק באפקטים של ההוליווד' הוא מוסיף לי מין כתובית שקופה באמצע המסך של PRO PLUS אני לא יודע איך להוריד אותה.... אם למישהו יש רעיון...... בתודה מראש. קובי.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אם אפשר תמונה של הכרטיס מקדימה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
"Radeon X1950 Pro is the first GPU with build-in Compositing CrossFire Engine, therefore there are nomore master/salve card. With the build-in engine, the die size is similar to R580+ although it has less pinelines than R580." מפה: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=637016&starttime=0&endtime=0&page=2 קראו גם לסיפור הזה DONGLE-LESS CROSSFIRE? מה הכוונה שלהם שאין יותר מאסטר וסלייב? שהביצועים הם יהיו סימטריים יותר בין הכרטיסים הכפולים? לא הבנתי, אם מישהו שמבין יכול להסביר. 2. GDDR4 - זה רק ל1950XTX או גם ל PRO? וגם-איך זה יכול להיות שהכרטיס יוצא עוד פחות מחודש ואין לאף אחד מהאתרים באינטרנט אותו בשביל להראות בנצ'ים?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 350 שקל בערך. שיהיה AGP. תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Geforce4 MX 440 שיש בו יציאה לטלויזיה של S-video עם 7 פינים והצלחתי להשיג כבל S-video עם תקע של 4 פינים אני לא מצליח לראות תמונה טובה בטלויזיה האם אני חייב תקע של 7 פינים? והיכן משיגים כבל כזה תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-