עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shay820,

שלום לכולם מעוניין בכרטיס מסך שיחובר למסך LCD בגודל 42 אינץ,ובנוסף יחובר למסך מחשב בגודל 19 אינץ המסך מיועד להצגת גרפים אשמח לעזרה תודה רבה שי

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  2. שלום, הכרטיס מסך שלי הוא hd 5770, במחשב יש 4 ראם וi5 750 ו-ווינדווס 7 כאשר אני מפעיל סרטי hd או כשאני מגדיל סרטים ביוטיוב (לפעמים גם כאלה באיכות בסיסית ) המחשב מגיע למין מצב שהוא פועל מאד לאט ואפילו כשאני עוצר וסוגר תסרט, הוא נשאר במגמה הזאת, מצב שבו כל פעולה מתעכבת מאד המחשב מקרטע עד שאני מאחתל אותו או שולח אותו לישון. ובנוסף המחשב לא תמיד מוכן להפעיל משחקי דיירקט 10X, באססינס קריד הראשון הוא נכנס לאותו מצב כמו בהפעלת סרטים, בדוויל מי קריי 4 על 10 יש סאונד אבל המסך פשוט שחור. אני לא יודע אם זה קשור אבל כשעידכנתי את הקאטאליסט(ל10.2) , המסך ניהיה שחור לרגע ואז חזר מפעולה עם הודעה שאומרת שהכרטיס גראפי לא הגיב לרגע ואז לאחר מכן המחשב ניתקע עם מסך כחול. (פעם ראשונה שראיתי מס…

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  3. Started by GazzA,

אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לקנות גם מסך... למשחקים... שיהיה לו זמן תגובה טוב 17 אינצ' ועד 2000 שקל תודה.... חחח דרך אגב איזה פרצוף מגניב

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  4. Started by amitaihasnes7,

שלום. השאלה שלי היא, האם אני יכול לחבר לאפיק PCI-E x8, כרטיס מסך שהוא מתאים ל-PCI-E X16?. שאלה נוספת, האם אלו הם הדגמים הקיימים ל-PCI-E?: 1X 4X 8X 16X (מצטער שההודעה לא כתובה בצורה כל כך נוכה) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  5. Started by Zoltrix,

היי השאלה בעצם כתובה בכותרת לפי מה שהצלחתי למצוא הלוחות עם הציפסט של ה 780G [בפרט הדגם של GigaBtye שרשמתי למעלה] עובדים עם HD34XX בקונסטצליית HybridCrossF האם מישהו יודע אם הם עובדים עם HD36XX באותה תצורה, או את הרשימה המלאה של דגמי כרטיסי המסך איתם ה Chipset עובד ב Hybrid CrossFire. בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  6. Started by Hitman_47,

קניתי DP כדאי לחבר מסך 3 ! http://cable.co.il/sg_product~630110~58~132.htm וברגע שאני מנסה להפעיל את כל השלושה הוא מבטל לי מסך אחד עם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי לפתור אותה עם מישהו יודע איזה DP אני צריך או מיוחד .?!

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  7. Started by spider272,

האם יהיה צוורא בקבוק בין המעבד E7500 שעבר אוברקלוק ל 3.40GHZ לכרטיס 7950?

8. Started by UNDERDOG,

השאלה בכותרת

9. ובכן, אני לא יודע אם זה הכי רלוונטי, אבל מצאתי לנכון לבשר לכם שמנסיון אישי אני מאוד מאוכזב מהדרייברים של אומגה. ברשותי כרטיס radeon 9500Pro התקנתי עליו דרייברים של אומגה.. שלדרייברים האלו יש בעצם מן גרסאונת מיוחדת ל9500 התוצאה היא.. פחות ביצועים. 3dmark05 - 690 עם הדרייברים של אומגה 1950!!!!!! - עם הדרייברים החדשים של קטיליסט. איך יש שזה הבדל אני לא מבין.. מדהים.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  10. Started by kliftag,

HD4890 מול GTX275 === HD4890 toxic-oc version מול GTX275 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  11. העיצוב (הסופי?) של כרטיסי ה-Radeon Vega החדשים המיועדים לגיימרים נחשף קצת לפני המועד המיועד - עם גירסה סטנדרטית, מהדורה מוגבלת וגם גירסאות עם קירור מים לכתבה

12. Started by barlevi321,

שלום לכם. הייתי רוצה לדעת מה זה בכלל sli משולב בלוח האם , מה זה בכלל, ומה זה עושה. ואם יש לכם מאמר על העניין הזה אני מאוד יודה לכם , (בעברית אם אפשר). בתודה מראש בר לוי!!!

13. שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך למערכת htpc + יציאת hdmi שיהיה nvidia (בבקשה לא להמליץ לי על ATI ) התקציב 500 שקל ושמעתי על משהו שהיציאות hdmi לא תומכות בסאונד או משהו כזה, אשמח להסבר גם על העניין הזה תודה

14. Started by yoni206,

שלום לכולם אני לא רואה הרבה המצלות עליהם, ומצד שני גם לא השמצות. מצד שלישי הם זולים יותר מ SAMSUNG ו LG מה הבעיה איתם?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  15. איך אפשר לדעת איזה מארז יש לי? ואם יש לי AGP X2 או X4 ????

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by BlackDiablo,

למישהו יש מושג מתי nVidia הולכים להוציא את הכרטיסים האלה לשוק ????? נמאס לי לחכות!! גם nForce 4 SLI כבר שנה אני מחכה =[

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  17. Started by Electric Boom,

דוגמה,אתה נכנס חזק כאן לתמונה.................. מה החידוש ההו כה מדהים בסדרה ה"חדשה"???? 3dc בPE שלי גם יש,16 צינורות ו6 מנועים גם לPE שלי יש,מה הוסיפו vivo?..כמה טרנזיסטורים?קירור מוזר? בבקשה פרטו מה הולך כאן!

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  18. שלום חברים מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה שמופיע בקישור? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2007&CatCode=400

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  19. שלום רב יש לי כרטיס readon 9800 pro 256-bit 128mb ב rivatuner מופיע לי ב adapter information CORE R350 אבל ב BIOS מופיע R360 Hynix מה זה אומר ? האם אני יכול לצרוב ביוס של 9800 XT ? צירפתי תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  20. Started by musari,

ראיתי בזמן האחרון בלפחות 2 משחקים את המושג POSTPROCESSING בהגדרות גרפיקה עם האפשרויות DEFAULT VIVID MUTE INTENSE משהוא יכול לעזור לי בזה שיגיד לי מה כל אחד מהאפשרויות האילו עושה?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  21. Started by Rockstatement10,

איך הכרטיס הזה? לי יש אותו ובעקרון די מספק אותי, משחק בעיקר פיפא ולפעמים משחקי יריות חדשים.. אבל כשאני שם על הכי גבוהה יש קצת תקיעות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Lanzar,

לכולם רציתי לדעת אך ה 6800GT ב PCI-E יחסית לגירסת ה AGP ? כמובן מבחינת BENCHMARKS, ואך גירסת ה PCI-E יחסית לגרסת ה AGP ב OC ?? מתי צריך לצאת 6800U ב PCI-E ?? תודה מראש LANZAR.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  23. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ומה כדאי? יש הבדל של 200 ש"ח בין שני הכרטיסים אני מחפש כרטיס TV למחשב נייד שאני אוכל לחבר אותו לממיר, גם רעיונות אחרים יתקבלו בברכה!! תודה.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  24. מישהו יודע אם הצנורות הרדומים פגומים?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  25. האם הכרטיס מסך האם הוא הגרסא החדשה של ה- 55 NNM וה- 216 CORES או הגרסא הישנה של ה- 65 NNM. אני צריך לדעת כי זה לפני קניה. ממש תודה לעוזרים. http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=720&l4=0&model=2435&modelmenu=1

• 1 תגובה
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים