כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
האם PS4 PRO יכול להריץ משחקים ב4K על 60 FPS או לפחות 30? בדקתי את החומרה שלו , את המעבד הגרפי.. ולפי השוואות באינטרנט בחול , הם אומרים שם שהוא לא יותר שווה ערך מאשר GTX 980.... ואם זה נכון.. לי יש GTX 980 TI במחשב , והוא לא קרוב ללהפעיל 60 FPS משחקים. אולי ב2K כן אבל 4K.. אין סיכוי. חשבתי לקנות טלוויזיה שתומכת ברזולוציה 4K במיוחד בשביל זה, כדאי? לכן אני קצת תמהה מה כל ההתלהבות הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יציאת S-Video בכרטיס מסך נועד גם לכניסה מצלמה וגם יציאה לטלויזיה? כמו בכרטיס PowerColor X800 GT http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=75 האם S-Video עדיף על Firewire ?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
1.DXVA 2.CoreAVC 3.FHD 4.HDR 1080P 1080I WMV 720P libavcodec ffdshow MPC
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
הציעו לי את ה hyundai l70s ב2000 שקל. חיפשתי באתר ולא מצאתי מה הזמן תגובה שלו, ורציתי לדעת אם כדאי לקנות אותו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שמעתי באתר הזה שב - radeon 8500 של gigabyte יש תוכנה שאפשר לעשות איתה את זה, זה נכון? ואיך עושים over clocking ????
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני נמצא לפני רכישה של הכרטיס הנ"ל ויש לי מספר שאלות בנושא. לפי שיטוטים כאן בפורום, ראיתי שבד"כ ממליצים על החברה הזולה ביותר ואין באמת התייחסות למותג עצמו, זאת בטענה שהצ'יפים עצמם מייצורים על ידי NVIDIA עצמה ואילו רק הלוח והקירור מיוצרים עלי ידי אותו מותג. השאלה בעצם האם לקנות את הכרטיס הזול ביותר ללא כל קשר למותג? לצורך העניין הכרטיס של חברת TwinTech נמכר במחיר הזול ביותר היום, 1494 ש"ח. לעומת זאת כרטיס של חברת Gigabyte (חברה קצת יותר מוכרת) נמכר במחיר 1709 ש"ח. אני אציין שהקירור של Gigabyte נראה איכותי יותר. תודה מראש לעוזרים. גיל.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך ישן יחסית לפני כ 6 שנים אין לי מושג מה הדגם הבעיה היא שהוא לפעמים מתחיל לשנות את הבהירות זה כזה מהבהב כל הזמן נגיד אם יש לי מהירות הכי בהיר אז זה משתנה פתאום לשנייה לפחות בהיר וחוזר בחזרה הקפיצות האלה יכולות להימשך כמה דקות או כמה שעות וזה מעצבן זה כזה מהמהב כל הזמן כמה שעות זה התחיל אצלי במחשב ישן עם כרטיס מסך ישן מאוד עכשיו יש לי כרטיס מסך GF 6600 256MB ואני לא יודע מה הבעיה שלו =\ עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך גיפורס 5200 עם יציאת טלויזיה, אבל כשאני מחבר את היציאת טלויזיה לטלויזיה שלי בחדר (גרונגיד 25 אינץ) רואים בה בשחור לבן. ניסיתי לחבר לשתי הכניסות שלה אבל בשניהם זה ככה. וגם אם אני מחבר לה משהו אחר כמו ממיר או DVD רואים כרגיל. ניסיתי לחפש איזה הגדרות במחשב בנוגע לדבר הזה, אבל לא מצאתי...
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש כרטיס ללא מגבלת תקציב שיתן לי תמיכה ברמת החומרה וברמת מנהל ההתקן למסך CRT ולטלויזיה רגילה (לא LCD) כדי שאוכל לעבוד עם שניהם בתצורה מורחבת (EXTENDED) ועם יכולת לכוון במדוייק איך תשב התמונה על המסך בלי זנבות וקצוות מתים וללא הבהובים. אנא כל מי שיש לו נסיון בפועל אשמח ללמוד מניסיונכם. תודה !
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
בניתי מפרט והכרטיסמסך הוא Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version PCIe רציתי לדעת האם הכרטיס טוב ואם הואמצדיק את המחיר
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל אני רואה את זה כל הזמן מה זה לעזזל??? תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב ואני לא יכול להכניס בתקציב לכרטיס מסך יותר מ1200 שקל(המחשב מיועד למשחקים) לכן המליצו לי על HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 512MB GDDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL מחיר: ¤1305 כי המסך הוא דל 2007 וגירסת ה256MG תתקשה להסתדר עם הרזולוציה שלו.. אבל אני לא יכול להרשות לעצמי לחרוג מהתקציב כי כבר חרגתי יותר מידי..(בגלל המסך) אז ראיתי את הכרטיס הזה שעולה פחות מהכרטיס של HIS במאה שקל GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL מחיר: ¤1220 אז השאלה היא האם יש איזה סיבה מיוחדת שה GECUBE יותר זול(קירור או משהו) או שזה רק בגלל החברה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי כרטיס מסך G-FORCE 2 MX200 חיברתי את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל RCA של 10 מטר רואים הכל טוב ויפה ,עד ש: אני מפעיל סרט לא משנה איזה נגן או איזה גודל התצוגה רואים חלון שחור וכאשר מסך מלא אז רואים את כל המסך בטלוויזיה שחור איך אני מסדר את זה ואולי ההגדרות במאפינים של התצוגה לא טובים אם אתם יכולים לעזור לי אז תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני הרבה זמן כבר מנסה למצוא ביקורת על Albatron FX5900EPV חיפשתי בגוגל ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
האם מסכי ה LCD הם אמינים כמו המסכים השטוחים? זה נכון שכדי לראות במסך LCD צריך לשבת בדיוק מולו?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 4850 ל 9800 מה אתם אומרים??? אולי אפילו מערך CF של 4850 אך אני לא יודע עם הספק כוח שלי מסוגל לעמוד בעומס ANTEC NEO 500 W זה דגם הספק קחו בחשבון שיש לי שלושה דיסקים קשיחים + 4 גיג'ה זיכרון 4 יחידות כל אחד גיג'ה ומעבד Q6600
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
למען ההגינות אני חושב שכדי להביא לציטוט מפרי ע?טו של רן מילשטיין?(כתב שלכם ) : "אם זאת למרות הביצועים הגבוהים, יש לזכור שאם ברשותכם מסך LCD דק עם רזולציית 1280x1024 (כמו שיש ברוב המסכים), אין טעם להשקיע כרגע ביותר מ-7800GT (ורצוי אחד זול), שכן הגענו לשלב בו המסך מהווה את המגבלה העיקרית בהנאה שלנו מרזולוציות מטורפות" אני חושב שזה מסכם הכל: בסיכום הכללי CRT מוביל באיכות התמונה .... LCD זאת הטכנולוגיה של המחר זה בטוח , אבל די עם השכנוע העצמי שלכם שהיום איכות התמונה שלו עדיפה על CRT טוב. עדיין לא ....
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
מבחן המבחנים יוצא לדרך, שלושת גרסאות Vega בהשוואה לתחרות מצד נוידיאה בכל הסגמנטים - תמונת מצב:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו ניסה את הדרייבר ששוחרר ב5 לחודש? יכול לתת חוות דעת עליו?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שמעו חברה קודם כל סליחה שאני פותח את ת'ארד הזה פה אבל לא מצאתי מקום מתאים יותר מכיוון שרב מערכת הפורומים פה מתעסקת בעיקר בענייני חומרה אני מתלבט אם להתקין ויסטה אני יודע שלפני כמה חודשים היא לא הייתה טובה היו לה בעיות ולכל התקן דרוש דרייברים וחלק מהתכונות לא רצות אבל עבר זמן מה והאם כאילו יש התקדמות משהו השתנה האם כדיי להתקין מבחינה חומרתית אני מסודר יש לי לוח אם P35 מעבד E6600 כרטיס מסך 3gb 1066 8800GTS זיכרון מטמון 500GB HDD אני משתמש ב אקס פי אבל אני רוצה להתקדם לויסטה אז חברה בבקשה תעזרו לי להחליט תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אהלן חבר'ס! ברשותי מחשב בן 4, יקר לליבי,בעל המפרט הבא: Athlon XP 1400+, 256RAMDDR,GF4MX440. באחרונה רכשתי מסך של LG1710HR ושמתי על רזולוציה של 1280X1024 מאז רוב הפעולות במחשב נהיו איטיות. פתיחת מסמכים, מעבר בין תמונות , שומר מסך גרפי... ראוי לציין שאני משתמש במחשב רק לצורך אינטרנט, קבצי וורד ופווארפוינט ושמיעת מוזיקה. שום דבר מעבר. מה לדעתכם עשוי לשפר את המצב? האם זיכרון DDR נוסף? חצי ג'יגה ? או דווקא האם כרטיס מסך חדש? שלא אשתמש בביצועיו כלל? שדרוג מעבד ולוח אם הוא מעבר לתקציב בכל מקרה... תודה על כל עיצה שתתקבל, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
איך אני עושה את מה שעושים במדריך הזה בסטיקי לא הבנתי.. יש לי סנכרון אנכי על אוף ויש לי את התוכנה RIVA TUNER הכי חדשה.. מה צריך להיות לי מסומן בוי בתוכנה שבאה עם הריוה(3D3) ב SETUP ועל איזה אפשרות לבחור למעלה? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
תקראו את הכתבה הבאה ותבינו כמה דברים על מסכי LCD. בין היתר תלמדו שבעולם רק 2 או 3 יצרני מסכים כאלה ולכן אין הבדל משמעותי בין הפירמות השונות. ניתן ללמוד מה חשיבות חיבור DVI וכיצד היצרניות מודדות את ביצועי המסכים שלהם. בבקשה http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=1855&p=1
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-