כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך הקודם (X1950) לאחד חדש. אני משתמש בו בעיקר למשחקים, והרזו' היא 1280X1024. שמתי עין על הGTX460 שהוא נראה מאוד חזק לדרישות שלי לפי ההמלצות כאן אבל קצת גבולי מבחינת מחיר (http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=8009). אם אפשר לקבל עוד המלצות בתחום המחיר שהצבתי. תודה
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את הכרטיס הבא - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3410 האם הספק שיש לי היום יסחוב אותו ללא בעיה? (Thermaltake TR2 470W - PFC - ATX 2.01)... לסחוב בקושי לא מספיק לי, ככה שאשמח שאודה לתשובות מדויקות. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף קניתי כ.מסך למחשב בן השנתיים שלי ממשק agp הכרטיס הוא NVIDIA GeForce PNY 6800GT 256MB Arctic Silencer 6800 GT יש לי 512 זיכרון לוח אם asus p4p 800 se מעבד פנטיום 4 3.0 גיגהרץ פרסקוט וספק ג'נרי 350 וואט שאלתי היא האם הספק יסחוב את הכרטיס? באתר של pny כתוב שהמינימום 300 וואט.... ואני מאמין שהספק שלי הוא למעשה 300 כי הוא ג'נרי.... שווה לחבר את הכרטיס ולבדוק?? מקסימום יהיה ריסט או במקרה הכי גרוע הספק יישרף? אני צודק??? והאם הקירור הזה שבא עם הכרטיס Arctic Cooling NV Silencer 5 הוא טוב? ומשפיע משמעותית לעומת קירור הרגיל? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
מישהו יודע עם הקרור של חברת BFG באמת מספיק טוב כי אני יודע שהוא בא כבר עם עובר קלוק http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1083712392168&skuId=6684652&type=product בבקשה מי שבאמת יודע שיענה ???
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
היי ממצב אנשים, יש לי שאלה קטנה: מהו דרייבר הCATALYST הכי טוב לATI RADEON 9600XT 256 MB ? אני מכוון לדרייבר שישפר ביצועים וכו'.... או שפשוט עדיף להסתפק הגרסה הכי חדשה(הלוא היא 5.12 ) ? תודה , ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את הספק הזה: http://skypc.co.il/Product.asp?Pid=RS-460-PCAR-A3&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=0 כרגע תצורת המחשב היא i3 עם 4 גי'גה זכרון ושני דיסקים קשיחים וכרטיס מסך GEFORCE 260 האם הספק הזה יוכל להחזיק כרטיס GEFORCE 560?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אהלן. שאלה של מתחילים - מה זה AA, על מה זה משפיע? יש לי אפשרות לשנות את הערך אבל אני לא ממש יודע מה כדאי... תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אך אפשר לנקות אותו לבי פירוקים וכאלו? האם השפרצה של אוויר דחוס בלחץ נמוך לתוכו תנקה כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בזמן האחרון במסע עיצובים לחדר שלי, ולא מצאתי מקום נוח וטוב לשים בו את הטלוויזיה. חשבתי על הרעיון הבא,אני הרבה זמן כבר רוצה להחליף את המסך שלי ולקנות מסך 19 LCD איכותי אמיתי, של VIEWSONIC או SAMSUNG ובאמת להשקיע עליו כספים, ובאותה הזדמנות גם להביא כרטיס טלוויזיה טוב ודרכו לצפות בטלווזיה. (YES) מה אתם אומרים, איך נראה לכם הרעיון? פעם ששאלתי אם זה בכלל ניתן לביצוע המליצו לי על זה, מה אתם אומרים עליו? יש אולי בצעה אחרת? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2039&scat=256&tcat=28 תודה רבה קובי. 8)
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
עד 200 ש"ח ואם אפשר גם פחות יהיה טוב אני צריך כרטיס טלוויזיה טוב וזול.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שימו לב! הבעיה הזו נפוצה אך ורק(!) במערך CF של שני 4850. יש לציין שלי יש מערך כזה. אז ככה... כל הדרייברים(חוץ מ-8.6) שניסיתי לא פועלים וכל פעם שמנסים לעקוף בלוסקרין\שגיאה בהתקנה\CCC לא עולה וכו'... יש בעיה חדשה! אני יודע שחלק מכם חושבים שאני פשוט לא התקנתי את זה כמו שצריך\לא עשיתי הסרה מתאימה... אבל לא! כל דרייבר שיצא מ-8.6 אני חוזר להאבק בבעיה והיא כל פעם שוברת אותי.... אני אהיה כל כך שמח אם יהיה פה מישהו עם מערך CF 4850 ושיודיע לי אין\יש לו את הבעיה. נ.ב - הבעיה הזו נפוצה בכל פורום שראיתי... לאף אחד אין שום פתרון.... לא יודע מה איתכם אבל זילזול כזה מצד AMD פשוט מעליב! AMD בושה! כבר חשבתי שחזרתם לימים הטובים... אפשר לחשוב שרק לפני כמה חודשים אמרתי שהדרייברים שלהם דוו…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
מה ההבדל בין HD 5850 Vapor-X לבין HD5850 1GB רגיל? האם זה שווה 150 שקל הפרש בינהם? עם הכרטיס מסך HD5850 הרגיל עם הקירור סטוק שלו אפשר להגיע לביצועים של HD5870 עם טמפרטורות נמוכות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי R9 290 MSI ושמעתי שאפשר באיזה דרך לשלוט במאווררים שלו שלא יעבדו מטמפרטורה מסוימת (נגיד מטמפרטורה של 50 מעלות או משהו כזה) אם משהו יכול להדריך אותי? או שזה לא אפשרי שמעתי שאפשר לעשות את זה דרך הmsi afterburner והאם זה מבטל אחריות? או דברים כאלו תודה
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב לעריכת וידיאו והוא רוצה כרטיס quardo של nvidia כי הוא חושב שזה יותר טוב לעריכת וידיאו... ואמרתי לו שעדיף לקחת לדוגמא geforce 7900 gt אתם לא חושבים ככה? אני צודק לגבי מה שאמרתי? עדיף לו לקחת quadro: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3291 או 7900gt: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4938
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
למשל ה SAMSUNG 930B , עם 8MS ו DVI - הוא קיים בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פתחתי נושא והיה לי בעייה שלא היה לי צבע במסך בטלויזיה שחיברתי אותה. אז בדקתי את זה בסוף מחקתי את הדריבר של הכרטיס מסך ופיתאום היה לי צבע ושהתקנתי אותו שוב עוד פעם ראיתי רק שחור לבן אז רציתי לדעת מה אני יכול לעשות כי זה מעצבן לימחוק ולהתקין כול פעם יש לי כרטיס של Nvida.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טלויזיה איכותי במחיר סביר... עד 300 ש"ח (אני יודע שיש יותר איכותיים ויקרים יותר אבל יש אילוץ תקציבי...) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
הצרכים שלי עכשיו הם נטו להריץ את BF 3 ב-ULRTA ובהגדרות הכי גבוהות, 1080P. התקציב שלי מגיע עד 2200-2300(בעצם רציתי את ה-670 WINDFORCE OC של ג'יגהבייט). האם יש סיבות טובות לקחת כרטיס אחר? פשוט חשובים לי הביצועים העכשווים וגם העתידיים ואני לא יודע מה הנוסחא הטובה לכרטיס מסך.,
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
איזה כרטיס טלויזיה הוא עם איכות הVIDEO IN הכי טובה, יש לו שלט (לא חובה אבל מאוד מאוד רצוי) ובכעם הכי טוב- עד 500 שקלים, רצוי פחות. ועוד משהו, יש לי מסך LCD Benq fp767 ושמעתי שמסכי מחשב תומכים בPRO SCAN, גם LCD? או שאני לא אוכל לראות דברים בPRO SCAN על המחשב? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
תודה, וגם אם אפשר את ה-X1950pro מול ה-7900GT
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם. הנושא נשמע כאילו קשור לפורום אחר, אבל יש חלק שקשור לכרטיס המסך. החלטתי (קצת מאוחר) לעבור מהקלטות סרטים בוידאו הביתי להקלטות סרטים במחשב ול-DVD. אחרי כמה תחקירים הגעתי למסקנה שהמחשב צריך שדרוג בכמה רכיבים, ואחד הרכיבים (מה שעדיין לא ברור) זה כרטיס המסך. יש לציין שאני לא עורך סרטים מקצועי ואני לא זקוק לציוד ברמה של מקצוענים. שאלתי אנשים שונים בקשר לעניין. חלקם אמרו לי שאני צריך כרטיס לכידת וידאו (או כרטיס טלויזיה... מה שלא יהיה), וחלקם אמרו: "מה פתאום? אתה כולה צריך כרטיס מסך בעל יציאות מסויימות." נאמר לי שבעזרת כרטיס המסך הזה (בעל יציאת Vivo או משהו כזה) אוכל להקליט סרטים למחשב (אם זה מהטלויזיה או מהוידאו או ממצלמת הוידאו). שאלותיי הן: מהן ההשלכות? מה החסרונות…
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
איזה דרייברים כדי לי לשים ב- 9800P של ג'יגהבייט שלי? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
ראיתי במחן בין שני הדרייברים וראיתי שבחלק מהדברים ה 4.3 יותר טוב בצורה ניכרת ובחלק מהדברים הם דיי זהים אני בדכתי את שניהם רק ב AQUAMARK והתוצאה הייתה יותר נמוכה באיזה 250 נקודות עם ה 4.3 אבל רציתי לדעת אך ה 4.3 במשחקים החדשים FAR CRY/UT2004/SPLINTER CELL 2 הבנתי שהוא יותר טוב ב SHADERS המשחקים האלה תומכים ב SHADERS הזה ?? מישהו בדק את שני הדרייברים על המשחקים האלה ?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
חבר'ה! על איזה כרטיס מהשניים הייתם הולכים ולמה?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-