עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by keewlngc,

היי, אני הבנתי משמועות שGTX 980TI עומד לצאת בסוף חודש מאי. אבל מכיוון שאלו רק שמועות, אני לא רוצה לחכות לסוף חודש מאי ובסוף לגלות שהכרטיס יצא בספטמבר. אם הייתי גר בארה"ב או באירופה, יכולתי לקנות כרטיס GTX 980 מחברת EVGA ולפי האחריות "Step up" שלהם -> כאשר הTI יוצא הייתי מחזיר את הכרטיס, מוסיף עוד קצת כסף ומקבל את גרסת הTI. יש חנות בארץ שמקבלת את שיטת Step Up של EVGA? תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by the godfather,

תראו מזה שני כרטיסי 7300GT קורעים את 7900GT ב3DMARK אני ברצינות מתכנן ליקנוט אותם אם זה ככה זה יותר מ60% חיסכון ותראו ששם זה הכטיס עם ה256 ה128 יותר חלש מהגיטי מעניין איך יהיה ה512 http://www.pcpop.com/doc/0/143/143185_4.shtml

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by yakir10,

ברשותי מחשב בן 4 שנים כנראה שהכרטיס מסך הלך וצריך חדש ... אני לא משחק במשחקים רק בפרו 11 ואולי בפיפא אבל צריך כרטיס שיעלה אותם בהגדרות גבוהות והכרטיס יהיה משתלם .. תודה מראששש

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכולם, מחפש המלצה לשדרוג כרטיס מסך. המחשב מיועד למשחקי יריות ברשת מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267) לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) זכרון: 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GS (256 MB) מסך: LCD 22" ברזולוציה של 1680X1050 תקציב של כ- 900 ש"ח חשוב שיתמוך ב- DirectX 11 תודה רבה !

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by SyndromE,

מי שלא מכיר, FXAA היא שיטת Antialiasing חדשה של nVidia, מבוססת post-processing, היא המקבילה ל-MLAA של AMD, כאשר בגדול הייתרונות על MLAA הן איכות עדיפה, ביצועים עדיפים וללא הגבלת חומרה (רץ גם עם AMD וגם עם NVIDIA). אל מול MSAA רובינו כבר יודעים שישנן חסרונות ויתרונות. אבל לצורך העניין, כשאני מפעיל FXAA זה עולה לי בכ-1FPS. ז"א לא פוגע בביצועים באופן מורגש. השוואה בין FXAA ל-MLAA http://www.hardocp.com/article/2011/07/18/nvidias_new_fxaa_antialiasing_technology/4 האפשרות להכריח FXAA היא נסיונית וחבוייה בדריבר של nVidia (ניתן לפתוח אותה עם registry tweak או להשתמש דרך NV Inspector), אך כרגע האפשרות פועלת עם OpenGL בלבד. הרבה אנשים ממתינים שאנוידיה יוסיפו את הפיצ'ר המוגמר בדר…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by abc2007,

מי מהכרטיסים טוב יותר לתוכנות הבאות: פוטושופ CS5 גוגל סקטצ'אפ אוטוקד זה מה שיכריע אם אקח מחשב נייד של DELL או HP

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by ravid,

יש בפלונטר ב 733 שקלים רדאון 8500LE של giga-byte אבל אני לא יודע אם זו חברה טובה יקרים לי כל שאר הרדאונים ובגלל זה אני חושב על זה והאם אני יכול להשיג כרטיס טוב יותר במחיר של לא יותר מ700 שקל (נא לציין היכן סוג ומחיר!) תודה מראש :saint: :AR15:

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by none,

אני חיפשתי מאז ומתמיד כ. מסך טוב לTVOUT , עכשיו חשבתי על לקחת TI 4200 וראיתי את הכתבה עם הההשוואה של הכרטיסי TI 4200 ושם ראיתי: ובקיצור שאיכות הTVOUT של הרדאון 9000 /PRO מצויינית ואף הכי טובה, מישהו יכול לאשר/לבטל טענה זו? כמו כן בהשוואה זו כתוב שמפענח הTVOUT הטוב ביותר לכרטיסי NVIDIA הוא Connexant CX25871 ברשותי כ. מסך ASUS V7100 PRO שיש בו מפענח זה, לכן ויתרתי על הרעיון של TI 4200 , ולכן אני מחפש Radeon 9000 PRO האם יש כזה בארץ?

9. קניתי Gigabyte Xtream Gaming 1080, הכרטיס הישן הוא של GALAX SOC 980. גם אם הייתי צריך לחבר את שניהם למחשב אני לא ממש יכול כי הם לא באותו גובה והמחבר SLI שקבלתי עם 1080 הוא HB וקשיח. אז, למכור? או שיש דרך לנצל? תודה.

10. Started by Zeev86,

היי. לפלונטר אין במלאי כרטיס שביקשתי אז הם נתנו מה שיש להם כרגע. אשמח אם תעזרו לי לבחור: https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=426018336-4115 https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VCG2080T11TFMPB-O https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-N208TWF3OC-11GC https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-N208TGAMING-OC-11GC מיועד עבור המפרט הבא: https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=155646&fbclid=IwAR1LB1OOLY5BhgaOYbQ68mdtVdf0y-eJvtuoChW8jym1UthGCp3eP3JpFe0 תודה.

11. היי, אני מתעניין בקניית כרטיס מסך כדי שאבא שלי ישחק בו וקודם כל במשחק כ flight simulator. אני לא רוצה להרכיב מחשב שיהיה יקר לא לצורך אך עדיין אני רוצה שיהנה ממנו עד הסוף. בהמלצה שלכם בבנית מפרטים הצגתם את 5850 שעולה 1500 ש"ח כאשר הנחות ממנו עולה 900 ש"ח. האם ההבדל הזה שווה את ההנאה מהכרטיס? כמו כן יש את ה gtx460 שגם הומלץ במפרטים. למה המפרטים המומלצים לא עודכנו עד היום, האם זה בגלל שלא היו שינויים מהותיים עד היום? יאללה תודה למגיבים

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by liores121,

שלום לפני כמה זמן פרסמתי פה פוסט על כך שהכרטיס מסך שלי מגיע לטמפרטורות ממש גבוהות. נאמר לי לקנות משחה טרמית ולמרוח על גבי הכרטיס מסך וכל הפרוצדורה הזאת העניין הוא - חודש וחצי בערך מאז שעשיתי את הפעולה הזו, הטמפרטורות חזרו להיות גבוהות מאוד.. מה לעשות? אולי מרחתי בזמנו לא נכון? יש לי zalaman zm stg 1

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by clutchless2,

היי, יש לי כרטיס מסך nvidia 9500 GT, המאוורר שלו רועש מאוד. יש לי מארז antec עם מאווררים שקטים אבל בגלל כרטיס המסך, המחשב ממש רועש. אני כבר מזמן לא משתמש במחשב לגיימינג, המטרה העיקרית שלו היא הורדה של סרטים וניגון שלהם בטלויזיה. (לא בעזרת כרטיס המסך אלא בעזרת שרת PLEX, שידור הסרט לטלויזיה דרך wifi) מלבד זה השימוש במחשב מאוד בסיסי (אופיס, אינטרנט וכו') האם בהתחשב בעובדה שאני לא מעמיס על כרטיס המסך, אני יכול לנתק את המאוורר שלו? במידה ואני לא יכול לנתק, יש תחליף זול שלא יהיה כל כך רועש? נ.ב זה הרעש הרגיל של המאוורר, הוא לא תקול, החלפה באחד חדש לא תעזור.

14. Started by orenweb,

מה הכרטיס הטוב ביותר חדש שניתן לקבל בתקציב? כרגע המחשב ללא כרטיס מסך מעבד core I5 2500 ספק seasonic 620W בנוסף כרגע יש לי 4 GB זיכרון RAM ,האם כדאי לשדרג ל 8 Gb או שזה מיותר?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  15. היי חברים, רכשתי לאחרונה gtx 1070 gigabyte g1 וקבלתי שוק כשגיליתי שאין לו יציאת hdmi עם הכרטיס הישן שלי gtx 700 תמיד שרציתי לראות סרט הייתי מחבר עם כבל hdmi לטלויזיה. מה לעזאזל אני אמור לעשות עכשיו? איזו אופציה יש לי להעביר את השידור מהמחשב לטלויזיה באיכות גבוהה? אני חושש שכל האופציות האלחוטיות לעולם לא ישתוו לאיכות של כבל רגיל. *חשוב לציין שאין ברשותי טלויזיה "חכמה" אלא פשוטה.

16. Started by kaktoos,

היי, יש לי כרטיס מסך, zotac geforce 9600gt, עם צ'יפ של Nvidia, מפני כמה שנים. יש לו שתי יציאות DVI (ועוד יציאת s-video שלא רלוונטית לעניננו). אני מחבר לו מסך מחשב אחד ב-DVI ועוד טלויזית LED בכבל DVI ל-HDMI (שזה אותו הדבר בעקרון), שעובר דרך הקיר לסלון הסמוך. הסאונד עובר בכבל אופטי נפרד למגבר קולנוע ביתי. כעת הגיע לידי עוד מסך עם חיבור DVI, והייתי מעוניין להעמידו ליד מסך המחשב כדי ליצור extended view. כאן נתקלתי בבעיה, איך עושים זאת? יש לי לוח אם של אסוס, מדגם p5ql-e, אשר אין לו כרטיס מובנה וסלוט אחד (שתפוס) לכרטיס מסך. נקודה חשובה היא שאין לי צורך שבאותו זמן התמונה תשודר גם למסך / מסכים של המחשב וגם לטלוויזיה, מספיק לי או זה או זה (כי אני לא עובד על המחשב בזמן שאני צופה בס…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  17. כן גבירותי ורבותי, שמעתם נכון, מחיר כרטיס הפיזיקה היחיד שנמכר בישראל ירד ל1100 (במקום 1600), ביום 500 ש"ח הבדל!!!. נו אז למה? טוב, לא יכולתי להתעלם ממחירו הגבוהה של כרטיס הפיזיקה היחיד בארץ. התלוננתי בפני חנות נועה, והם הסכימו להוריד את המחיר ל1100 ש"ח, כשכתבתי את תלונה זו באימייל, בנוסף, שיווחתי את פלונטר על מחיר הQ6600 הנמוך ביותר בארץ, והם הבטיחו לי שישמרו על המעמד שלהם, ואפילו יורידו עוד יותר אני לא יודע מה אתכם, אך לפי מה שלמדתי, אם כולנו נעיר ונאיר הערות לחנויות, הם בטוח ישפרו את עצמם. מה שצריך זה לכתוב נושא, סיבא, דוגמא, מילים יפות ובבקשה, תראו את התוצאה. אני שמח שהצלחתי לשכנע להוריד את מחירי הפיזיקה, אולי גם אתם תתחילו להוריד מוצרים אחרים. קרדיט לעצמי …

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Grim Reaper,

אז ככה, יש לי כרטיס ATI RADEON 9500PRO 128MB על כרטיס של ATI. לאחרונה התחלתי להיות סקרן עד כמה אני יכול למתוח את מגבלות ה RIDISKA שלי (שמו של הכרטיס שלי, או בקיצור "כרטיסי"- אל תסתכלו עליי ככה, יש אנשים שנותנים שם לגיטרות שלהם, אני נותן שמות לכרטיסי המסך שלי). בקיצור הגעתי ל 8 MHZ מתחת ל RADEON 9700PRO של HERCULES במהירות ליבה ועקפתי את הרקולס ב 7 MHZ במהירות זיכרון. אני מאוד גאה בכרטיסי שלי... הנה תשובה שרבים חיכו לה בפורום: האם הרקולס באמת נותן ביצועים טובים יותר מכרטיסים אחרים? אני מחכה לתגובות!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by zippobuyer1,

אני מתלבט לקנות את הכרטיס הנ"ל אבל אני רוצה כרטיס שיוכל לעמוד באוברקלוק, השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה בגרסת LE יוכל להגיע במהירויות גם לRADEON 8500 המקורי?? אם לא אז אני פתוח להצעות לגבי כרטיס אחר שיכול לעמוד באוברקלוק ושיהיה באותו מחיר בערך 900 שקל (לא עומד דווקא על ATI) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש והבנתי שיש כאלה שהם ממש ארוכים (gigabyte gtx 970) וראיתי כאן בפורום שיכול להיווצר מצב של "gpu sag" , האם התופעה הזו תמיד מופיעה ואם כן כיצד אפשר למנוע אותה? תודה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by shady121,

אני עומד ליפני קניה ואני מיתלבת מה יותר טוב 9800GTX VS HD3870X2 אני יודע שה-ATI יותר חזק אבל שמעתי שיש לו בעיות עם פילטרים ו-AA זה נכון ומה אתם ממליצים?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום [: אני החלטתי לקנות מסך חדש לכבוד היומולדת =) בהתחלה חשבתי על vp191b אבל אחרי זה הבנתי שממש עוד מעט מגיע המחליף שלו [vp930] שעולה 300-400 שקל יותר ממנו ושווה את זה. למרות שאני משלם את כל הסכום אבא שלי התחרפן מהמחיר והיה בטוח שאפשר למצוא את זה יותר בזול X: הסברתי לו שאין מסכים כאלו במכירות פומביות \ קבוצתיות והוא וויתר. היום הוא יתקשר לחברה שמייצגת את viewsonic בישראל [הומניטק] ושאל אותם על המסך, האיש מכירות הציע לו לקנות vx912 ואמר לו "המפרט הטכני בדיוק אותו דבר חוץ מהפיווט (התכונה הזאת שאפשר לסובב את המסך) וזה למה המסך הזה כל כך יקר.. אבא שלי אמר לי את זה וגיחגחתי קיבלתי את הטלפון של החברה ודיברתי עם האיש שדיבר עם אבא שלי וקצת קטלתי אותו X: אני יושב כשאני רואה בול…

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  23. א. האם הוא יבוא בנוסף לכרטיס מסך? ב. האם היה שינוי בגרפיקה גם אם יש כרטיס מסך חזק במיוחד? ג. לאיזה סוג סלוט הוא מיועד?

• 44 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Yahav Arbiv,

זה המפרט שלי Q6600 4GB RAM ASUS P5N-E SLI EZCOOL 400W הכרטיס מסך שלי נהרס ואני צריך לקנות אחד חדש אני צריך את העזרה שלכם מצד אחד אני צריך כרטיס מסך טוב שיריץ כל משחק על הגדרות מקסימליות עם ביצועים נכבדים אבל מצד שני לא כל כך יקר מה אתם ממליצים לי?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  25. יש כל כך הרבה סוגים ורמת ההבנה שלי שואפת ל-0 אבקש המלצה... תודה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.