כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לרכוש מחשב שאמור להתחבר למסך סמסונג T260 ברזולוציה 1920X1200. השימוש העיקרי הוא משרדי/אינטרנט/סרטים/אימיול/ ולפעמים סימולטור מסוקים ריל פלייט G4 השאלה שלי האם לפי המפרט של המחשב, אני יצטרך גם כרטיס מסך או שמספיק הכרטיס של לוח האם? אם כן, איזה כרטיס מומלץ לי לקנות לקבלת ביצועים טובים? האם רצוי לשנות את המפרט, למפרט אחר עם ספק כח יותר חזק? (ואם כן- אז לאיזה אתם ממליצים)? המפרט של המחשב הוא: מעבד AMD ATHLON II X3 440 AM3 (3.0GHz) - BOX לוח אם GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ מארז כולל ספק Antec NSK3480 380W http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK3480 קרור למעבד Arctic…
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ? בכלליות\משחקים\עבודה... סתם מעניין אותי לשמוע אותכם, אתם מבינים יותר ממני...
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי מחשב חדש עם הדברים הבאים: יש לי את המסך LG W2261V ואת הכרטיס מסך ATI HD4870 עם 1 ג'יגה זיכרון וכשאני נכנס למשחק אז יש ריצודים כאלה מעצבנים ונכנסתי פה לנושא הראשי של הבעיות גרפיות עם הקריעת תנועה וזה מה שקורה לי רציתי לדעת אם הבעיה היא בכרטיס מסך שלי עצמו? ואם לא אז במה הבעיה? תודה רבה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ישלי שתי כרטיסי מסך shappire 6850 ובמשחק קרייסיס 3 ישלי FPS טוב אבך הבעיה שנגיד ישלי 60 FPS פתאום זה נתקע לשניה וחוזר ל60 ואז נתקע וחוזר ל60 לא משנה אם אני עושה על LOW או על HIGH או על רזולוציה נמוכה או גבוה אני יכול להגיע ל100 FPS ועדיין יהיה תתקיעה המעצבנת הזאת למה??? בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מחשב יש. מעבד e5200, זכרון 2 מגה. תקציב סטודנטיאלי בתמיכת הורים. תודה אבא צביקה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס מסך. שימושי המחשב העיקריים: * 3D Studio * AutoCAD תודה על העצה.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
חברה בדרך כלל אני לא נוהג לשאול שאלות אבל הפעם סתם היום פירמטתי תמחשב התקנתי כל הפאקינשיט שצריך וכאשר באתי לכוון את הגדרות כרטיס המסך בקאטליסט 4.7 שמתי לב לאופצה שלא הייתה או זכורה לי לפני כן אני מדבר איפה שמכוונים את האנטיאלייזינג בין רמות של 4עד 6 אז יש לי כמובן את האפשרות בלבחור בAPPLICATION PREFERENCE שאת זה אני מכיר שזה יענו בחירת העדפות בשליטת הישום אבל מה שלא מוכר לי ושמעתי פעם משהו על זה שזה מתאפשר ומופיע כאופציה בחלק מכרטיסי המסך כיום וזה ניקרא:TEMPORAL-ANTI ALIASING עכשיו שמעתי פעם מזה אבל שחכתי מזה אני אשמח לקבל פרטים על זה ...תודה אגב יש לי 9600אקסטי. :
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב די ישן .. שנה וחצי עם כרטיס מסך ג'יפה 440MX . בשבוע האחרון ניסיתי להריץ את Call of Duty 2 ולפני ההפעלה בזמן שהוא עשה ניתוח חומרה למחשב הוא נתן הודעה שהכרטיס לא תומך ב dinamic Texture. א. מה זה ? (בקצרה) ב. איזה כרטיס מסך במחיר של עד 700 שקל אפשר לקנות שיריץ משחק כזה ? ( חיבור AGP ) תודה. אופיר.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
באמצע המשחק פתאום מופיע כזה ריבוע על המסך ואז אחרי שניה נעלם או כזה פס ואז נעלם??!? למישהו גם קרה אותו הדבר או משהו כזה??!! זה לא בעיה של התחממות כי במשחקים בהרבה יותר כבדים זה לא קורה יש למישהו רעיון ? ?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ששידרגתי ואני קראתי די הרבה בפורום הזה על הכרטיסים העלות שלהם והביצועים אבל עדיין לא הצלחתי להוציא תשובה ברורה על האם הכרטיסי מסך של הדור הישן כמו זה שאני רוצה לקנות R9600XT יחזיקו מעמד די טוב במנועי גרפיקה של המשחקים הכבדים שהולכים לצאת אפילו אחרי HL2 ןDOOM3 האם שווה לי לקנות אותו? או לחכות ממש ממש הרבה זמן עד שיהיה לי אם בכלל כסף לכרטיס מסך יותר חזק מהדור החדש. ואני שואל את זה בגלל שהיה לי למשל ג'י פורס 2 64 בזמנו שהוא היה די טוב ואחרי איזו שנה כבר לא ממש יכולתי לשחק בכלום וזה מבאס :\ האם זה מה שהולך לקרות עם הכרטיסי מסך מהדור הישן? שאחרי תקופה קצרה אני כבר לא יוכל להריץ משחק בצורה נורמלית וחלקה? תודה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כ. שבעזרתו אוכל להעביק קלטות וידאו ל-DVD. בשביל זה צריך כרטיס טלוויזיה, נכו? ראיתי ב-SKYPC כל מיני כטיסים מ-160 עד 470 שקלים, מה ההבדל ביניהם. ראיתי שהצ'יפסט שונה אבל זה לא אומר לי כלום. זה משפיע על איכו תההקלטה? אני רוצה להשקיע בזה כמה שפחות.. עדיף עד 400. ושהכריטס יתמוך בויסטה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום ותודה ענקית מראש לעוזרים קנית מחשב חדש ואני מקבל איתו ב3DMARK05 רק 4560 נק' מפרט: intel core 2 duo e7200 45nm asus p5k -se p35 g.skill pc2-8000 1000mhz 4gb cl5 Gigabyte 8800GTS 512MB G92 PSU HEC - 400TRT אולי זה בגלל הספק? ??? לא הגיוני שהמחשב הזה יוצא כזה ציון ועוד ב3DMARK05 זה מה שרשום ב3DMARK05 בנתונים של הכרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 Driver 6.14.11.8048 Description NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 Manufacturer NVIDIA Total Local Video Memory 512 MB Total Local Texture Memory 512 MB Total AGP Memory 256 MB Driver File nv4_disp.dll Driver Version 6.14.11.8048 Driver Date 11-12-2008 Driver WHQL Certified false Max Text…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מחפש המלצות למסכי 19 אינטש לצרכי תלת, אנימציה ועריכת וידאו חשוב מאוד שלא יהיו מריחות ושהצבעים יהיו טובים ומדויקים עד כמה שאפשר בגלל העיסוק בתיקוני צבע גרפיקה ומידול תודה !
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי אחרי שאמרתם שTV זה לא ממש טוב בחרתי לקנות כ.מסך בלי TC אז הנה שתי כרטיסי מסך אחת של GAINWARD ואחד של XFX הנה הדגמים: XFX GeForce 7300GS / 256MB DDR2 up to 512Mb/ PCI Express / Dual DVI / 550 MHz Core [PV-T72G-WAN] הנה לינק לאתר שאני יקנה אולי: https://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=6729 עולה 395 ש"ח והGAINWARD: Gainward GeForce 7300GS PCIX16 256MB עם קירור פאסיבי הנה האתר שאולי אני יקנה:http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12980 ב377.2ש"ח מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הפעלתי את הדמו של JUST CAUSE 2 מההתחלה ישר שמתי לב שהוא קצת מקרטע בצורה לא רגילה שיחקתי אולי כמה דקות 5+ עד שהיה קריסה לדסקטופ וקיבלתי איזה משולש צהוב לא ברור בפינה הימנית למטה בשורת משימות הקטנה חשבתי זה משהו קשור לזכרון פנוי אבל אז פתאום אני קולט שהכל שקט מידי ואז הבנתי שהמאורר לא פועל ב 100 אחוז פתחתי את התוכנה וראיתי שהטמפרטורה עומדת על 93 מעלות וזה עוד על הדסקטופ מי יודע כמה זה היה שהייתי בתוך המשחק עצמו יאווו אני מבואס זה יותר מידי קל לעשות טעות כזאת התוכנה של המאורר מזייפת לפעמים ואני מכוון אותה ידנית ל 100 אחוז כל הפעלה של משחק לא יודע מה קרה עכשיו אבל פתאום שמתי לב לטמפרטורה המטורפת סגרתי את המחשב והתחלתי מחדש הכל עובד תקין והטמפרטורות כרגיל רק מקווה …
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כל אחת מגרסאות ה150 האלה? http://www.plonter.com/stores/main.tmpl?store=Hauppauge〈=heb&cart=1173668397481128
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
תגידו, איזה HD 5850 הכי משתלם: של MSI או TOXIC של Sapphire בסביבות ה-1,700 ש"ח? של Asus או Gigabyte בסביבות ה-1,500 ש"ח? או של HIS או הרגיל של Sapphire בסביבות ה-1,400 ש"ח? לינק לדיון שהיה בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=436343.0 אני יודע שהנושא הזה כבר די חרוש, אבל אני פשוט רוצה להיות בטוח שאני קונה את הכרטיס הכי משתלם. תודה מראש על תשובות.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה כבר הרבה זמן ואני פשוט לא יודע מה לעשות, זה התחיל מאז שהורדתי את הדרייבר הכי מעודכן שיצא ל-AMD, יש לי זוג 6950 (CF). זה התחיל שראיתי סרטון ביוטיוב פתאום המסך ביוטיוב נהיה ירוק (המסך של הסרטון בריבוע) ואז נתקע הסאונד והמסך הגיע לכאן: אז לא ידעתי מה לעשות עשיתי ריסטרט והכל נמשך כרגיל עד הפעם הבאה שזה שוב קרה ועוד כמה פעמים ועכשיו זה השתנה (אבל היום זה קרה שוב). ראיתי סרטון שוב המסך נהיה ירוק ואז הופיע לי הודעה בצד שמאל למטה: אז שוב המחשב נתקע אז עשיתי ריסטרט וכשהמחשב סיים לעלות שוב זה מה שהופיע: היום זה קרה שוב הופיע ההודעה המחשב עבד יצאתי מיוטיוב אבל כשנכנסתי רגע אחרי שוב היה מסך ירוק ועוד פעם זה עבר לי למסך הכחול (^). מה זה הדבר הזה?!? אי אפש…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי, ראיתי שלאחד או שניים מאנשי הפורום יש מסך של Dell 20.1 אינץ' רחב, ה 2005FPW אם אני לא טועה. תהיתי, היכן אפשר לקנות את המסך הזה בארץ? תודה. עדכון קל: קניתי את המסך האמור בסכום של 4,000 ש"ח כולל מע"מ. שווה כל שקל לטעמי, מסך פשוט יפהיפה. כל כך נהניתי ממנו (עד שמסרתי אותו ליעודו) שאני מנסה לשים יד על גרסת ה 24" בחו"ל.
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
http://en.hardspell.com/doc/showcont.asp?news_id=3463
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
בירצוני ליקנות כרטיס מסך חדש! אני מיתלבת בין : MSI Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI Video Card ל: Albatron Geforce FX 5600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card בבקשה תגידו לי מה יותר טוב ומישתלם יותר ליקנות ? או שיש עוד כרטיסים בסדר גודל של 600 ש"ח ? תודה סתיו .
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום ^^, אני באתר כבר הרבה זמן, אבל מעולם לא טרחתי להירשם "^^, בכל מקרה, יש לי שאלה. יש לי כ"מ מאוד חלש (ATI Radeon 9200SE), וכבר הרבה זמן שאני מעוניין לשדרג, אבל לא היה לי את הכסף, לאחרונה קראתי שיש כרטיסים ממש מצויינים בטווחי מחירים של 600-900 ש"ח, אז רציתי לשאול, מישהו יכול להמליץ על כרטיס חזק? אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח, אבל אם יש כרטיסים חזקים בטווח של 700-800 זה יהיה יותר טוב. בעיקרון אני מעוניין בכרטיס שיוכל להפעיל משחקים כבדים יחסית, כמו HL2, FEAR, OBLIVION, בצורה טובה יחסית. אה אגב, הלוח אם שלי תומך רק בAGP. אהה, ועוד שאלה, אם אני מחליף את המאדרבוארד שלי, לאחד חדש שיתמוך בחומרות חדשות, אני אצטרך להחליף את כל המחשב גם כן? ואם לא, מישהו יכול להמליץ על אחד טוב במחי…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד ואני מעוניין להריץ וידאו בחלון קטן על המסך של הלפטופ ושבטלוויזיה יראו את זה במסך מלא.... א.האם הכרטיס הנ"ל תומך בפיצ'ר? ב.אם כן בבקשה תנו לי כמה הסברים ודרישות בשביל להפעיל את הפיצ'ר.... תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעונין לחלף את הכרטיס מסך שלי. רציתי לדעת אם כדאי לקנות עכשיו rx 580 או לחקות לכרטיסים החדשים של amd vega ? יש לי מסך FULL HD 144 Hz ספק של.650w sea sonic זיכרון 8GB אני מיעד את הכרטיס לגיימינג (COD )
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-