כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן קניתי כרטיס רדאון 9700 לא פרו. ראיתי פה המון ת'ראדים שמדברים על המוד שהופך את הכרטיס הזה לפרו (ממה שהבנתי זה רק המהרה של הליבה והזכרון) אבל אף אחד לא ממש הסביר איך עושים את זה. השאלה היא אם למישהו יש לינק למדריך מפורט שמסביר איך עושים את זה ? איזה תוכנות צריך וכ"ו ? חוץ מזה, במידה והמוד נכשל והכרטיס ניזוק, האם התהליך משאיר סימנים/נזקים שיאפשרו לחנות להתחמק מהאחריות ולא להחליף את הכרטיס ? (ברור שהכרטיס לא יהיה שמיש, אבל האם הם יוכלו להוכיח שזה בגללי ?)
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
לפני איזה 3 חודשים קניתי מסך דק חדש, ופתאום בשבוע-שבועיים האחרונים הוא התחיל להראות מסך שחור לשנייה ואז לחזור למצב רגיל... אני לא יודע אם זה קשור אבל במסך הקודם שהיה לי(לא דק) הוא התחיל להחליף צבעים באמצע השימוש.... בכל מקרה מישו יודע אולי מה הבעיה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס ולפי הצרכים הבסיסיים שלי מצאתי שהgtx 970 הוא יעשה בשבילי את העבודה, הבעיה היא שהמחשב מחובר לטלוויזיה 50 אינץ 4k האם הכרטיס מספיק חזק כדי להציג את הרזולוציה הזאת בטלוויזיה כאשר מופעל משחקים סרטים ב4k?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. יש לי GTX680 ככרטיס הדומיננטי שלי ותהיתי אם אוכל להוסיף גם את ה GTX460 וליעד אותו ל PHYSX? יש לי ספק 700 מעבד 2500K ולוח GA Z68P DS3 הערה: הASUS680 תופס 3 סלוטים (אבל נראה שניתן להרכיב עוד כרטיס) והרווח יהיה כ 4ממ בין כרטיס לכרטיס. אבל האם באמת אוכל ליעד את ה 460 ל PHYSX?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מעוניין בכרטיס הנ''ל המפרט שלי הוא מעבד e6750 לוח אם intel dragontail p35 זיכרון 3 ג'יגה ddr2 800mhz ספק סיסוניק 500watt מסך סמסונג 22 p2250 חשבתי ללכת על leadtek או gigabyte ועל איזה נפח ללכת 768mb או 1024mb תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מה שווה הכרטיס הזה? איזה רמה של משחקים הוא יריץ ? ולכמה זמן בערך הוא יהיה טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
דילמה עם עוד כרטיס ה כרטיס שעמדתי ליקונת הוא Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB Retail AGP שעולה 1080 ופיתאום ראיתי ?xfx 6800LE 128MB TV, DVI? שעולה 980 מה כדי לכחת?@ מה יותר חזק? =\\ תושה לכם שוב
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
לא מזמן הגעתי לארץ אז אני לא ממש יודע איך זה הולך פה.... ראיתי שכבר לפני איזה חצי שנה מחירי הכרטיסי מסך בארצות הברית ירדו..... למה בארץ זה עדיין לא ירד? אני לא מבין את זה..... מישהו יודע מתי מתעדכנים המחירים פחות או יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל את אופצית ה anti alisting המשחק חוזר לרזולוציה 480x640 מישהו יכול לתת רעיונות מה הבעיה
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הכרטיס הנ"ל במחשב נייד חדש (T7100 ו 1GB זכרון ),יצליח להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה או שחבל על הכסף? ??? תודה , חיים
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, כשהמחשב נמצא בעבודה לא מאומצת (למשל כתיבת מסמך WORD, גלישה באינטרנט) המסך נצבע שחור ו Windows מוציא את ההודעה: העניין קורה אך ורק במנוחה (במשחקים כבדים, למשל crysis זה לא קורה). יש לכם איזשהו רעיון איך אפשר לפתור את זה או למה זה קורה? פסלתי את העניין של התנגשות עם תוכנה אחרת כי התקנתי מחדש ווינדוס. אני מאמין שזו או בעיה של ווינדוס 7 או של הדרייבר. תוכלי למקד אותי בפתרון של זה? נתוני מערכת: מערכת הפעלה: windows 7 64 bit כרטיס מסך: HD5970 2gb דרייבר: Catalyst 9.12 (ניסיתי גם עם hot fix, אותה בעיה נשארת..) תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בוודוו3 או במסך. אתמול ניסיתי להפעיל את RTCW, שבד"כ פועל אצלי ב640X680 על הוודוו3(במסך מלא) על 1024X768. כשהמשחק עלה המסך היה כזה "חתוך", התפריט הוקטן וב4\1 מהמסך היה חצי דגל של ארה"ב מהמשחק. השאלה היא, האם זה בעיה במסך, מכיוון שאני מתכנן להעביר אותו למחשב הבא, או בוודוו??? תודה. ד"א- המסך הוא LG FLATRON 795FT+, מסך 17 אינץ'.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי. יש לי פנטיום 4 עם כ. מסך אונבורד של אינטל.מחר אני אמור לקבל כרטיס AGP מסוג HD 3650 של Sapphire.ב-BIOS אני מקבל רק שתי אפשרויות : ONBOARD ו AUTO.אין אפשרות ביטול. האם זה נורמלי? יש לי עוד שתי שאלות: 1.אני מניח שבמצב AUTO האונבורד שלי יתבטל מעצמו ברגע שאכניס את ה כרטיס החדש בחריץ ה AGP. האם זה נכון? 2.ניסיתי לחבר כרטיס PCI רגיל (לא אקספרס),בעל 4 יציאות DVI,והוא עבד תקופה ארוכה ביחד עם הכרטיס המובנה. מסך אחד עבד עם ה-PCI והשני עם המובנה. לפני כשבוע הגדרתי בטעות את אחד המסכים שלא היו מחוברים כמסך ראשי,ומאז אי אפשר להחזיר את המצב לקדמותו.ניסיתי לעבוד רק עם ה PCI,אך לא הצלחתי לבטל בשום צורה את המובנה,(למרות שביטלתי את הדרייבר שלו),כי לאחר כל הפעלה מחדש המחשב זיהה את הכרטיס…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם . היום כרטיס המסך שלי כנראה נשרף, אין תצוגה על המסך, וכשאני מעביר את החיבור לכרטיס המובנה הכל עובד בסדר. המחשב שלי די ישן, זהו המפרט: מעבד - AMD Athlon || X4 635 לוח אם - Gigabyte GA-MA78LMT-US2H זכרון - שני כרטיסים של 2GB כל אחד DDR3 כרטיס מסך - Nvidia 460gtx השאלה שלי היא כזאת: אני התחלתי בזמן האחרון ללמוד קצת עריכת ווידאו ועיצוב גרפי, מתחיל להתעסק קצת בתוכנות כמו פוטושופ, פרמייר פרו, אפטר אפקטס וכו'. עד עכשיו המחשב עבד מעולה עם פוטושופ, אבל בעריכת ווידאו הוא ממש קירטע והתוכנות היו קורסות על ימין ועל שמאל, ממש זוועה. נכון לעכשיו אין לי תקציב בשביל לקנות מחשב שיתאים לעריכת ווידאו, אני יודע שצריך פה מחשבים ממש חזקים שעולים המון כסף. אז חשבתי אם כבר הכרט…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את זה שיש באתר של ATI אבל שאני מדליק את המחשב הוא זורק לי שגיא אז עכשיו אני מנסה את הגירסה בלי ה CCC תציאו מה הכי טוב..
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
X1650 Pro AGP מספיק בשביל להריץ CSS? ראיתי אותו במבצע בKSP...
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע כרטיס מסך מסוג nvidia geforce 6600 וכנראה שיש בו בעיה מכיוון שהמחשב מדי פעם קופא ולא מגיב פרמטתי את המחשב והתקנתי וידוס מחדש (וינדוס 7) והבעיה עדיין ישנה. אז אני רוצה למצוא כרטיס ע"מ להחליף את הקיים המחשב הוא די ישן (AMD 1800 עם לוח אם עם כניסת PCIEX16 וזכרון DDR) איזה כרטיס יכול להחליף את הישן ובמחיר לא יקר מדי... המחשב כבר אינו בשימוש למשחקים אלא לעבודה משרדית + וידאו אונליין תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי ATI מוציאה את הכרטיס הבא שלה? כל כמה זמן היא מוציאה כרטיס?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הכרטיס הזה הוא טוב xfx 6800LE 128MB + TV + DVI? האם הוא PCI-E או כדי לקנות xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? בקצת יותר תודה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2008/07/03/amd-radeon-hd-4870-x2-images-leaked-rumored-for-august-release/ כן כן אני מקווה שזה אמיתי ואם כן אני נותן ביטול לשני ה4870 שהזמנתי....[br]פורסם בתאריך: 3.07.2008 בשעה 18:14:45 *עריכה* אבקש מהמנהלים בבקשה לסגור/למחוק - נצפה כבר בידיעה המודבקת.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי טלבזית מסך רחב רגילה של טושיבה שמקבל קומפוננט ו S-VIDEO יש לי גם כרטיס מסך של הרקולס רדאון 9600PRO ניסיתי לחבר אתה המחשב לטלבזיה אבל לא הצלחתי שהמחשב יוציא רזולציה רחבה רק רגילה למרות ששינתי את הרזולציה של המסך עדיין ביציאה של ה TV OUT זה הוציא 1024X768. למישהו יש רעיון איך המחשב יוציא רזולצוליה של מסך רחב. בתודה מראש, יונתן
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי! לאחרונה התחילה בעיה מעצבנת בכרטיס המסך שלי, יותר נכון בקויל שלו, הוא עושה צפצוף צורם קבוע, ולא הצלחתי להשתיק אותו ניסיתי להתקין את הדריברים החדשים, מדובר במחשב נייד עם לוח אם QUANTA SW8. מפרט המחשב T9600 (ES) 4GB DDR2 9300GS Mobile Nvidia 256MB SSD Intel-x25 80G המחשב עובד מצויין , והביצועים שלו מעולים, הדבר היחיד שהחלפתי לאחרונה היה את העכבר ( הבאתי עכבר של לוג'יטק MX518 ). העכבר הוסיף סימפטום מוזר של צלצול צורם מהאוזניות ( במידה ואני מחבר אוזניות ). אני מאמין שמדובר בהארקה בנושא של העכבר ( את זה כבר אסדר .. ) השאלה מה אני עושה עם ה COIL שהחליט לצרום לי באוזן.... להחליף אותו אני לא יכול , כי לפי מה שבדקתי בלוח אם הוא "מודבק" , חשבתי לסתום אותו עם דבק חם שישתוק …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי ששמעתי פעם שהחברה הזו דורשת דרייברים שונים לכרטיס מסך..זה נכון או שאני יכול להשתמש בכל דרייבר מבית אנוידיה?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-