כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מחפש כרטיס מסך לשם עריכת וידאו וגם משחקים. יש שני כרטיסים מומלצים לעריכה: GTX 285 ו-GTX 295 מצאתי כמה ביד שניה ואני רוצה לרכוש אחד מהם. כולם טוענים שלא עברו OC ואני לא ממש יודע איך ניתן לבדוק זאת ובכלל איך בודקים כרטיס שהוא תקין? לכמה מה בכלל אין אחריות מכיוון שנרכשו בארה"ב. מה לדעתכם מחיר השוק של יד שניה בכרטיסם כאלה? ושאלה אחרונה, יש לי כרגע כרטיס עם CHIP של ATI דגם 4870 עם 1GB זכרון, כמה אפשר למכור כרטיס כזה היום? המון תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שהולכת להתרחש מהפכה בקרוב והסטנדרט של עומק צבע יהיה 64 ביטים. עכשיוו אני יודע שהיום ישלנו 24BIT צבע במסך + 8BIT של רמת שקיפות. האים 64BIT מצביע על 56BIT צבעים , זאת אומרת 720,575,940,379,279,36 צבעים או שגם כאן יש עוד תדרים חוץ מצבעים? תודה. יאיר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב נייד שעוצמתי יותר ממחשב נייח גדול מימדים עם כרטיס מסך מדגם GeForce GTX 1080? החל מסוף החודש זו כבר לא תהיה פנטזיה אלא מציאות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
NVIDIA מציתה את הדמיון של חובבי החומרה במחשבים ניידים עם דגם Quadro RTX 6000 חדש ועוצמתי ביותר. יש תקווה גם לגרסת גיימינג בהמשך? לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
דגם הביניים העתידי יתן ביצועים דומים לאלו של ה-RTX 3070 הפופולרי בתמורה לפחות מ-500 דולר ותחת מעטפת הספק של 160 וואט בלבד?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
- 1 follower
-
-
משהו יודע כמה דציבל הוא יוצר כאשר נמצא על מהירות 40% ? באיזה אתר ראיתי שבמנוחה (שאני לא יודע כמה זה יוצא באחוזים ) עושה משהו כמו 45DBA ובטעינה קצת יותר, שזה יוצר 2 דברם לא הגיונים: 1. אצלי ב 40% הרעש שלו לא עולה על רעש המעבד (יש לי 5 מאווררי 120 כל אחד 21DBA. ד"א רעש של כמה מאווררים מצתבר ליותר רעש ?) 2. גם אם זה נכון, לא יכול להיות שבטעינה זה גודל כולה בכמה דציבלים, כי כשאני סם אותו על 80-100% ממש שומעים אותו (כמו מכונה). חוץ מזה במצב בקרה אוטו' המהירות שלו לא משתנת ? זאת בעיה בכל ה 8800GTS ?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
בביקורת זאת אנו לוקחים לסיבוב דגמי כרטיסי מסך בעיצוב ייחודי של GIGABYTE עבור מותג Radeon של AMD - אלו הם ה-RX 6800 XT וה-RX 6900 XT מדגם GAMING OC, עם 16GB של זיכרון גרפילכתבה
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
- 1 follower
-
-
היי רציתי לשאול מה היכולת שאליה הרדאון 9600 xt יכול להגיע עם אוברקלוקינג, ואיך אפשר לשפר את הביצוע שלו בכל דרך חוץ מלפרק דברים בכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך GIGABYTE GEFORCE 5200FX 128MB ומסך ASUS MW221C WIDESCREEN, מערכת ההפעלה-WINXP. למיטב ידיעתי ברירת המחדל של המסך היא הרזולוציה 1050*1680, ובה אני עובד בחיבור אנלוגי. כאשר אני מחבר ב-DVI איני מצליח לכוונן את המסך לעבודה ברזולוציה זו- התמונה גולשת ואינה נכנסת במסך לכן אני צריך הזיז את העכבר בכדי לראות את המשך התמונה. מס' שאלות: א. האם הרזולוציות שבהן כרטיס המסך/המסך תומך שונות בין חיבור DVI לחיבור אנלוגי? ב. המסך יחסית חדש (פחות משבוע) אצלי אבל לפי מה שאני רואה לא ניתן לכוונן את המסך בצורה ידנית, האם בכל זאת יש דרך לעשות את זה? ג. האם זה קשור בדרייבר של המסך? (לפי מה שראיתי הדרייבר של הווינדוס של ה-P&P הוא מעט ישן מ-2001, אז חשבתי שאולי פשוט …
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני צריך עזרא הצעות של מכירים של כרטייסיי מסך במחיר 600 עד 800 ש"ח בבקשה כל המגיב תודה
-
- 6 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי ראיתי בפורם סוגיות שונות על הכרטיס שניתן לפתוח אותו ליותר צינורות עיבוד ברשותי הכרטיס הזה sapphire ati x800 gto מצורפת תמונה http://geizhals.at/img/pix/165663.jpg האם ניתן לפתוח אותו ל 16 צינורות גרפיים ? ואם כן כיצד ?
-
- 11 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי XFX GEFORCE 6800GT 256 עכשיו הייתי משחק במשחקים וזה... ועכשיו פיתאום אני שם לב כשאני ניכנס ממשחק וניכנס לבדוק כמה מעלות הכרטיס מסך שלי אז הוא עומד על 75 למה זה (וזה עוד בחורף) ומה אני אמור לעשות כדי לתקן את זה תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
יש לי מסך 32 אינצ' חדש של סוני מסדרת bravia הוא מחובר דרך יציאת ה-hdmi שלו ל-dvi של כרטיס המסך שלי en7950gt של asus אגב זה htpc שאני משתמש בו כמחשב לכל דבר וענין ... הכרטיס מוציא רזולוציה של 800*600 וכאן מתחילה הבעיה אכן הראות היא ברמה גבוה !! אבל אני מאבד בערך שתי ס'מ מכל כיוון . השאלה שלי היא עם מה ראוי לשחק על מנת לסדר את הבעיה, לדחוס את התמונה דרך ההגדרות של המסך או לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך . כשאני משחק עם הרזולוציות אני תמיד מאבד בערך 2 ס'מ . בנוסף שמעת שיש ענין כל שהו עם ריפרש של המסך ושל הכרטיס מסך שהם צרים לעבוד בהתאמה ??
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
-
-
השימוש שלי במחשב הוא לאינטרנט אופיס וסרטים בלבד, ללא משחקים. האם אני ארגיש בהבדל בין המסכים? האם זה הבדל שווה את ה 700 ש"ח הפרש המחיר בינהם? אלה המסכים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=24000 http://zap.co.il/model.asp?model_id=11353&gsid=10-5
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוכש מחשב שישמש גם כHTPC עם כרטיס מסך HD3850 .נכון לשנה הקרובה לא יהיה לי מסך LCD ואני משתמש בטלויזיה סוני טרינטרון . 1. האם בחיבור דרך SVIDEO אני יכול לראות ולהשתמש ביכולות של המדיה סנטר (VISTA) עם הטלויזיה הנוכחית כמובן באיכות פחותה 2.האם ניתן לחבר שני מסכי מחשב (לטובת עריכה)במקביל לחיבור SVIDEO לטלויזיה או שאחד מבטל את השני
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
תראו הלכתי לאיזה חנות והציעו לי את הכרטיס הזה במקום ה 570 N560GTX-Ti-M2D1GD5 ואני לא יודע אם הוא טוב הייתי רוצה לדעת אם הוא שווה קניה דרך אגב המחיר הוא 1300 שקל ו זה נכון שכרטיסי מסך אם Overclock חיים פחות מכאלה בלי תודה למי שעוזר
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס X800XL כמו שאפשר לראות במפרט שלי. הוא לא מזהה את הטלויזיה שלי בשום אופן, כאשר בעבר לא היו בעיות לזהות אותה. אני אתן כל פרט חשוב שאני יכול לחשוב עליו : הבעיה החלה , כששידרגתי את הדרייבר (CCC) מגרסה 5.7 לגרסה 5.11 השידרוג נעשה בצורה הרגילה, כלומר הסרה של הדרייבר באמצעות cat-uninstaller.exe , לאחר מכן RESTART, התקנה של הדרייבר החדש ושוב RESTART. כמה ימים לפני ששידרגתי את הדרייבר - החלפתי את הכבל שמחבר את המפצל VIVO לטלויזיה היה לי כבל מהסוג הזה : דק, ארוך (כ-3 מטרים) ולא הכי איכותי בעולם היה מחובר ל COMP OUT של המפצל, ולטלוויזיה. הוא עשה קצת בעיות, אז החלטתי להחליף אותו, ואכן החלפתי, בכבל יותר איכותי ועבה - שמתחבר ל SVIDEO OUT שיוצא מהמפצל…
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך המלצות לכ. מסך מקצועי שאמור לעשות מספר דברים : 1. המרת קבצי DVD לקבצי MOV - ברמה גבוהה!!! 2. המרת סרטונים לבטא 3. שימוש בתוכנות כמו AFTER AFECT , PREMIER, POTOSHOP , הכל ברמה מקצועית תקציב עד 2000
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך 6950 TOXIC ו שמתי לו דרייברים הכי חדשים שיש לAMD אבל לפעמים בזמן עבודה או בזמן משחק נתקע לי המחשב ופאעום מהבב המסך ורושם לי הדרייבר שיחזר את עצמו מה לעשות בבקשה??? וגם יש לי בכרטיס מתג לעביר ל6970 זה מעלה בSHADERS ל1536 אבל במשחק פתאום התחיל לזייף בSKYRIM השחקן התחיל לרדת לי פתאום מתחת לאדמה?? http://gpuz.techpowerup.com/12/01/03/3gb.png
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי בעיה אולי זה לא בעיה זה לכולם ככה שהדרייבירם של NVIDIA 23.11 מגבילים אותי ל-60 fps איך אני מבטל את ההגבלה?
-
אז ככה: כמו שאתם בוודאי מכירים את Oranili , החפרן ההוא על הבעיות עם הX1950PRO, ניסיתי לעזור לו בשבוע האחרון להתגבר על בעית התקיעות\קרטועים\FPS נמוך עם המחשב שלו ללא כל הועיל. הגענו היום למסקנה שכנראה זה הכרטיס מסך שלו, ומשהו מחשיד אותו מההתחלה שהוא סיפר לי שאין לכרטיס שלו חיישן טמפרטורה!!!!(הכרטיס מתויג לחברה GECUBE), הוא קנה זכרונות חדשים ללא הועיל, דרייברים לAMD כולל DC OPTIMIZER כולל AMDCPUDRIVER כולל MS KB896256 והREGISTRY PATCH שבא בעקבות זה. לכן, אני מבקש למשתמשים בעלי X1950PRO או לכל אחד שהתנסה בבעיות מוזרות וקשות אלה, להעלות את דעתו ולנסות לעזור לו, זה יכול לשמש ככלי עזר טוב לאנשים אחרים שיתקלו בבעיות דומות.
-
- 83 תגובות
- 4k צפיות
-