עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מפתחת השבבים בירוק ממשיכה להפתיע אותנו עם דור ה-Maxwell 2.0 שלה ומשיקה, בהתאם לצפי, כרטיס GeForce GTX 980 בגודל ויכולת מלאים אשר מותאם למחשבים ניידים לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-שיא-טכנולוגי-nvidia-משיקה-gtx-980-שולחני-עבור/

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by tomllic,

אהלן, אני קונה עכשיו מחשב למטרת משחקים ומתלבט בין שתי גרסאות של GTX760 שראיתי ב-TMS הרפרנס של ספארקל עם 2GB ה-4GB של MSI המחיר שלהם דיי קרוב מבחינתי ולא מעניין אותי בשלב הזה רעש/קירור/OC, רק הזיכרון. אני מעלה את השאלה הזאת לאור ת'רדים אחרים פה בפורום לגבי זה שיכול להיות שבשנה הקרובה הסטנדרט יעבור בהדרגה מ-2 ל-4. האם שווה להוסיף עכשיו בערך 500 ש"ח ולקנות 4GB ולקבל ביצועים יותר טובים (אולי, עוד אין את הדרישות הסופיות) במולטיפלייר של BF4 לכשייצא או לחסוך עכשיו ועוד שנה או שנתיים כבר לקנות כרטיס מסדרה אחרת בכלל ?

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by sausage,

שלום חברים, עשיתי שידרוג למחשב לא מזמן וקניתי את הTi4600. כפי שאתם רואים במפרט, יש לי עכשיו GTS. בלהט (hype?) הרגע, החלטתי למכור אותו לפני חודש כדי אוכל להוציא ממנו מחיר סביר ולקנות את הFX שנראה טוב בזמנו . ועכשיו המחשב שלי סובל! ואני מתבאס! עומדת בפנינו הדילמה הבאה חברים: 1) לחכות ולראות איך הFX יתמודד באפליקציות DX9 (לדוגמא 3Dmark03) או עם דרייברים חדשים (אני אופטימי) 2) לקנות 9700Pro אם מחירו יירד מ2000 ש"ח ולקוות לטוב שהוא יעבוד עם הלוח שלי (648) שימו לב שהרבה משחקים כבדים הולכים לצאת בחודש וחצי הקרובים, ולכן השאלה מתייחסת לחודש וחצי הבאים (מחירים, זמינות) אני די בחור של ווינטל+nVIDIA כי מעולם לא אהבתי הרפתקאות בחומרה שאני קונה (ואני קונה יותר מידי מסתבר) א…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הכירו את דגם ה-Ampere השולחני הזול ביותר עד כהלכתבה

5. מסך LCD של חברת CTX, הסתכלתי על החלק האחורי שלו וראיתי שהדגם הוא S520A הבעיה היא שבעקבות מחיקת מספר קבצים בטעות (לא ניתן לשחזר, לא ברור אילו קבצים בדיוק), המסך מתפקד רק ברזולוציה של 800X600, בהגדרוץ התצוגה המסך לא מזוהה. ניתן לעבוד עם המחשב, אבל ברזולוציה של 800X600, ויש ריבוע המטייל לאורך ולרוחב שבתוכו כתוב שאין זיהוי/תמיכה מלאה בחומרה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של המסך מדרייברים שהורדתי מהאינטרנט, זה לא עזר. 1. האם מישהו נתקל בתופעה ? 2. האם יש למישהו דרייברים אמינים של המסך הזה ? 3. האם יתכן שהבעיה היא לא במסך, אלא בכרטיס המסך ? תודה !

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  6. שלום לפני כשנתיים רכשתי את הכרטיס 9600XT, ועכשיו אני רואה שהוא כבר לא סוחב (וחלק מהמשחקים אפילו לא רוצים לנסות לרוץ עליו) עכשיו, אני לא ממש משחק במשחקים ( מדי פעם ) ולא ממש חשובה לי הרזולוציה המקסימלית והפירוט המלא במשחקים השאלה שלי היא, האם מספיק לי הכרטיס הזה (7300GT) ? ( אגב הוא עולה 408 שח ). לאחר סיבוב כמה חנויות יש לי עוד כמה הצעות יש את ה 2600PRO 512 ב 600 שח או את 7600GSעד ב 500 שח . נ.ב יש לי מחשב עם AGP בלבד .

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  7. עידכון אחרון: OK עשיתי 2 דברים ובנתיים התוצאה חזרה לעצמה.. . 1. התקנתי את הדריברים האלה : http://www.nvidia.com/object/nforce_winxp_15.23.html של הצפסיט 2. בRivaTuner העברתי את זה מסטנדרט 2D ל פרפומנס 3D(איפה שעושים OC ) מה לדתעכם סידר את הבעיה? אני מקווה שזה ישאר כך : FC2 רץ לי בנתיים בסדר גמור בלי הדריברים 180 שהבנתי משפרים משעותית את הביצועים במשחק הנל תודה רבה לכולם כותרת.. יש לי 8800GT 512(של טוינטק גרסאת ההיט פיפ ) מעבד 4200X2 2 ג'גה ראם ספק 450PNR של FSP כמו הכותרת ביצועים ירודים.. מבחינת 3DMARK06 עכשיו עשיתי יצא לי : ובעבר זה היה יוצר לי 7500-8000 כמו שצריך למערכת שלי.. טמפרטורות סבירות ואפילו נמוכות לכל החלקים עכשיו ניסיתי להריץ קריסיס 2 עובד לי 7 F…

8. איזה כרטיס עדיף מבין שלושת אלה לדעתכם? Leadtek nVidia 7600GS 256mb DDR2 AGP או GeCube ATI Radeon X1650 256MB DDR2 AGP ואם ה-256 יותר חלש, איך זה לעומתו? GeCube ATI Radeon X1650 512MB DDR2 AGP אני יודע שחפרתי הרבה בעניין הזה, אבל אני רוצה להיות בטוח שאני עושה את הקניה הנכונה בעזרת השם מחר אני אקנה, אז אשמח לתשובה עוד היום... תודה רבה! ושימו לב, הרידאון זה לא PRO

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  9. האח הקטן של נייד ה-GX800 המטורף מתיימר לייצר היסטוריה משלו בכל הקשור למכונות גיימינג ניידות וקומפקטיות לכתבה

10. תמונת האריזה של radeon vega החדש. מתוך אתר החומרה הלינוקסי phoronix.com מה שמעניין שהוסיפו לינוקס במערכות הנתמכות. זה כשלעצמו לא חדש, דרייברים ללינוקס יש כבר שנים גם מAMD וגם מ-NVIDIA מה שחדש הוא שכותבים את זה. פעם הפחד מזעמה של מיקרוסופט לא איפשר שום אלטרנטיבה לחלונות. הכתבה במלואה כאן: http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=vega-linux-box&num=1

11. ההמתנה והציפייה היו משתלמות - לקחנו את Geforce RTX 3080 TUF OC של חברת הענק הטיוואנית לבחינות מעמיקות על מנת לגלות לאיזו קפיצת ביצועים תוכלו לצפות בעידן ה-Ampereלכתבה

12. אז לאחר לבטים רבים, אני מזמין ביום ראשון LCD של Viesonic VP171B מצאתי אותו ב - קצת פחות מ - 2800 שזה ירידה קטנה מהמחיר הקבוע של 3000 לפני שאני מזמין, רציתי לדעת אם יש מסך אחר איכותי כמו ה - VP171 בתקציב של עד 2900 חשבתי גם על ה - SAMSUNG 712T אבל ראיתי אותו ולא התרשמתי

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by Pure-Gold,

אני עומד לקנות את הכרטיס Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB השקעה לטווח ארוך או בזבוז מיותר ?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני מתכנן לקנות בימים הקרובים כרטיס בינוני לחלוטין - HD 6850, אבל עלו לי ספקות בקשר לתיזמון, ושאולי כדאי לחכות לדור החדש. רציתי לשאול אם סידרה 7 (כרטיסים בינוניים), אמורים להציג ביצועים או טכנולוגיות חדשות שאמורות לגרום לי לחכות עם הרכישה? תודה

15. יש לי במערכת ספק מסוג NZXT PP500W, וכמו שציינתי בכותרת, אני עומד לפני קנייה של אחד מהכרטיסים הנ"ל. האם הספק שלי יוכל להחזיק בכבוד את המערכת ? המעבד עבר OC של 500MHZ, והכרטיס מסך מתוכנן לעבור OC של 50 מגה-הרץ. עריכה : הרגע ראיתי בפוקס פיסי את ה88GT של טויינטאץ', בגרסאת ההיטפייפ. ממליצים עליו ? אני דואג, זה מוצר מטיוואן, הרוב שם זה זבל כמו בסין.. בקיצור שווה לקנות אותו ? ושוב, האם הספק שלי יחזיק אותו ? AMD 4800+ X2 AM2 2.5GHz @ 3 GHz Gigabyte GA-M56S-S3 Gigabyte Nvidia GeForce 8600GTS 256MB RAM 2GB DDR2 667MHZ CASE : R525 2 Fans 120MM NZXT PP500W PS LG L1953TR 19" LCD SCREEN

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  16. Started by TalShafir,

שמעתי שעומד לצאת הסדרה של Nvidia GTX 600, זה נכון? אם כן יודעים מתי ומחירים משוערים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני יודע כעת שהביצועים של ה 5900xt אולי קצת גבוהים מאשר של ה 9600xt אבל עוד חצי שנה, כישצאו המשחקים החדשים כדוגמת HL2 לדוגמא שיעבוד על טכנולוגית שרייד פרייפס (יכול להיות טעות בשם) ה 9600 יציג ביצועים גבוהים יותר. דיברתי עם תומכים מפנדס ושאלתי אנשים רבים.. אז רציתי לדעת איזה חברה היא הכי טובה ל 9600xt והכי כדאי לי לקנות? עד 1200 שקל...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום אני עומד לרכוש כרטיס מסך שני יש לי כרטיס מסך ראשון Radon5970 ועכשיו אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס GTX 480 או את Radon5870 מי מהם יותר חזק ויתן לי שיפור משמעותי בגרפיקה במשחקים ובסרטים הרדון עולה 2000 שקל וגם הGTX480 עולה 2000 ויש לו יותר זכרון מהרדון בבקשה תשובה ותודה לעוזרים והמשך יום טוב

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום חברים, אני מחפש כרטיס מסך לשם עריכת וידאו וגם משחקים. יש שני כרטיסים מומלצים לעריכה: GTX 285 ו-GTX 295 מצאתי כמה ביד שניה ואני רוצה לרכוש אחד מהם. כולם טוענים שלא עברו OC ואני לא ממש יודע איך ניתן לבדוק זאת ובכלל איך בודקים כרטיס שהוא תקין? לכמה מה בכלל אין אחריות מכיוון שנרכשו בארה"ב. מה לדעתכם מחיר השוק של יד שניה בכרטיסם כאלה? ושאלה אחרונה, יש לי כרגע כרטיס עם CHIP של ATI דגם 4870 עם 1GB זכרון, כמה אפשר למכור כרטיס כזה היום? המון תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Sifo Jen,

הבנתי שהולכת להתרחש מהפכה בקרוב והסטנדרט של עומק צבע יהיה 64 ביטים. עכשיוו אני יודע שהיום ישלנו 24BIT צבע במסך + 8BIT של רמת שקיפות. האים 64BIT מצביע על 56BIT צבעים , זאת אומרת 720,575,940,379,279,36 צבעים או שגם כאן יש עוד תדרים חוץ מצבעים? תודה. יאיר.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. מחשב נייד שעוצמתי יותר ממחשב נייח גדול מימדים עם כרטיס מסך מדגם GeForce GTX 1080? החל מסוף החודש זו כבר לא תהיה פנטזיה אלא מציאות לכתבה

22. NVIDIA מציתה את הדמיון של חובבי החומרה במחשבים ניידים עם דגם Quadro RTX 6000 חדש ועוצמתי ביותר. יש תקווה גם לגרסת גיימינג בהמשך? לכתבה

23. דגם הביניים העתידי יתן ביצועים דומים לאלו של ה-RTX 3070 הפופולרי בתמורה לפחות מ-500 דולר ותחת מעטפת הספק של 160 וואט בלבד?לכתבה

24. Started by ElemenTal,

משהו יודע כמה דציבל הוא יוצר כאשר נמצא על מהירות 40% ? באיזה אתר ראיתי שבמנוחה (שאני לא יודע כמה זה יוצא באחוזים ) עושה משהו כמו 45DBA ובטעינה קצת יותר, שזה יוצר 2 דברם לא הגיונים: 1. אצלי ב 40% הרעש שלו לא עולה על רעש המעבד (יש לי 5 מאווררי 120 כל אחד 21DBA. ד"א רעש של כמה מאווררים מצתבר ליותר רעש ?) 2. גם אם זה נכון, לא יכול להיות שבטעינה זה גודל כולה בכמה דציבלים, כי כשאני סם אותו על 80-100% ממש שומעים אותו (כמו מכונה). חוץ מזה במצב בקרה אוטו' המהירות שלו לא משתנת ? זאת בעיה בכל ה 8800GTS ?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  25. בביקורת זאת אנו לוקחים לסיבוב דגמי כרטיסי מסך בעיצוב ייחודי של GIGABYTE עבור מותג Radeon של AMD - אלו הם ה-RX 6800 XT וה-RX 6900 XT מדגם GAMING OC, עם 16GB של זיכרון גרפילכתבה

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.