עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by darkie,

שלום, לצערי הרב כנראה שהכרטיס שלי הלך לעולמו (9700PRO) ועכשיו אני תקוע עם ג'יפה 2 :-[ אני מחפש כרטיס מסך לתושבת הAGP בתקציב של עד 1000 ש"ח לפי מה שהבנתי האופציה הטובה ביותר היא ה6600GT אחרי שהבנתי כבר שאת ה6800 לא ניתן להשיג בתקציב הזה. חשוב לי שהכרטיס החדש יהיה לפחות ברמת ביצועים של הקודם וכמובן שעדיף שיהיה טוב יותר והבנתי שה6600GT טוב יותר? בכל מקרה כל הצעות רלוונטיות יתקבלו בברכה, תודה רבה מראש.

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אני רוצה לבדוק אם יש לי כרטיס מסך X1300/X1300 PRO - אם איזה תוכנה אני יכול לעשות זאת? אני יודע את המהירויות שאמורות להיות לכל אחד, אז לחילופין עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את המהירות MHZ של כרטיס המסך? (ניסיתי עם REDONATOR שבאתר וזה לא מראה לי את המהירות)

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. היום קניתי שני כרטיסי מסך לי ולאח שלי, לאח שלי קניתי REDEON 9000 ואני קניתי 8500 אז יש לשנינו בעיות ;D עצלו יש תקיעות ב GTA3 ואני בכלל לא יכול לראות כלום במסך הוא כזה כהה וצר ואני לא יכול להרחיב אותו יותר ..... לאח שלי יש מחשב : מעבד: 800 INTEL לוח אם : איזה לוח זול ב 400 שח עם צ'יפ סט של VIA זכרון: 128 SDRAM כרטיס מסך : REDEON 9000 אני חושב שיש צורך בהוספת זכרון .... האם אני צודק? ובקשר לבעיה שלי ... אין לי מושג! :-\ תודה מראש .

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אני מתכנן לקנות באמצע או בסוף יולי מחשב חדש למשחקים בתקציב של כ 6500 ש"ח ללא ציוד הקפי. האם כדאי לרכוש כרטיס מסך חלש-בינוני ולקנות כרטיס מסך Hi-END כאשר יצאו הדור הבא של כרטיסי DX 10 ?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by elcool,

יש לי מחשב פנטיום 3 800 וברשותי כרטיס מסך VOODOO 3. אני מתלבט בין לקנות GeForce 4 MX 440 128 mb ובין לחכות עד היציאה של GeForce FX. כרטיס המסך ישמש בעיקר למשחקים ולסרטים. מה דעתכם? האם הכרטיס החדש יוכל לפעול על המחשב שלי? וכמה יעלו הכרטיסים לאחר השווק? ???

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. ראיתי שמישהו ביקש מפרט לעריכה בAUTOCAD שאלתי, מה עדיף לתוכנות מקצועיות בתכלס, כרטיס quadro או כרטיס geforce רגיל באותו מחיר? ע"פ הנתונים היבשים הג'יפורס נותן הרבה יותר ביצועים בצורה משמעותית האם לקוואדרו יש תכונות נוספות והכרחיות, או שכולל אופטימיזיציה, או שיש עוד משהו מעבר? לדוג' http://skypc.co.il/sg_product~GWGTX460GSPCX1024~8~0.htm http://skypc.co.il/sg_product~VCQ600-PB~8~0.htm

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by T-Flash,

שלום לכולם! עד עכשיו חשבנו ש X1900XL אמור יהיה להתחרות עם 7900GT... טעינו! האתר Dailytech הודיע שכבר השבוע ATI תתחיל לספק את כרטיסי X1900GT... כאמור, הכרטיס אמור יהיה להתחרות עם 7900GT... לכן המחיר שלו הוא 300$. לגבי הנתונים: ליבת R580 256M של זיכרון GDDR3 575MHZ לליבה ו 1.2GHZ לזיכרונות. 36 מעבדי שיידרים (בכרטיסי X1900XT/XTX יש 48 מעבדיי שיידרים!). כמו שאתם רואים, הליבה R580 כאן הוגבלה במספר מעבדי שיידרים... אין מידע על כמות הצינורות, אבל יכול להיות גם שיהיו 12 צינורות עם אפשרות פתיחה ל 16. עדיין לא בטוח אם היציאה של X1900GT תפסול את X1900XL.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by nec_000,

נערך לאור פרסום התמחור הרשמי החדש של כרטיסי ה- 480 (מיום 1.6.2016) + מספר עדכונים נוספים (שם הכרטיס, רמת ביצועיו, נתונים טכניים) להלן ריכוז הנתונים ממספר מקורות מידע: במהלך יוני (ה- NDA יוסר רק ביום 29.6.2016) יפורסמו מבחנים וסקירות לכרטיסים, כאשר ב- 29.6.2016 יחל השווק המעשי עם הסרת ה NDA. **סביר להניח שהכרטיסים שנמצאים (במהלך יוני) בבחינה אצל הסוקרים השונים ברחבי העולם, יזכו לכל מני הדלפות טרם המועד הרשמי 29.6.2016 תוך סוג של שבירת ה- NDA (באופן אנונימי כמובן). במרכז הבימה מדובר ב- Polaris10 שכינויו השיווקי יהיה RX 480 להלן הכרטיסים: RX 480 2304 ליבות (36CU). תדר עבודה בסיסי של 1266mhz. תדר עבוד…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אהלן אנשימים, אני כבר לא כ"כ מעודכן בכל הכרטיסים החדשים שיצאו בשנה האחרונה לשוק. רציתי לדעת איפה אני עומד היום מבחינת כרטיס המסך... יש לי Radeon 9700 128MB, לאיזה כרטיס שנמכר היום כחדש הוא משתווה פחות או יותר? האם יש כרטיס שאני אשדרג אליו ועם המפרט שלי הוא יתן לי תוצאות הרבה יותר טובות? (בתחום ה-1000ש"ח) (הדבר היחיד שאני עושה במחשב זה סימולטורים...) תודה מראש, מתן.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. מתנצל אם אני עובר על החוקים אבל אני מעוניין להתיעץ בנוגע לכרטיס מסך למחשב שלי המחשב בבניה בשלבים כל פעם אני אוסף קצת כסף וקונה משהו במטרה שהמחשב יהיה מושקע מפרט המחשב - I7 -6700K לוח גיגהבייט z170x-gaming3 זכרונות kingstone hyperx 2666 16 GB ddr4 --------------------------------------------------- כל זה עלה לי 3000 שקל מהספק שלי חיברתי את זה למחשב הישן שהיה לי בנתיים עובד הזמנתי מארז חדש - NZXT H440 אדום שחור (בהתאם ללוח) - 500 ש"ח אני צריך המלצות ל SSD M2 טוב אבל שלא יהיה יקר מידי סביבות ה 500 שקל שאני רוצה להשקיע אני צריך גם ספק כח טוב עדיף מודולרי שילך טוב עם הכרטיס מסך שאני רוצה קיבלתי …

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. ברצוני לקדם את קנייה קבוצתית זו. יש לכך מספר סיבות: 1. לא לכולנו יש תקציב לכרטיס מסך ב2000 ש"ח. 2. זה רק יכל להוזיל עלויות, ומי שמתכנן לקנות כרטיס מסך המיועד לשוק-הביניים הקנייה תשאיר לו כמה מאות שקלים בכיס. 3. לא משתלם היום לקנות כרטיס מסך המיועד לשוק הגבוה. למה אתם שואלים? אוקיי. לפני שנה AMD HD6970 שהיה נחשב לטופ שבטופ עלה בסביבות 2500 ש"ח. תנחשו כמה עולה היום אחד כזה חדש בקופסה- תנחשו. ניחשתם? יופי. אתם אופטימיים מדי. היום AMD HD6970 חדש דנדש בניילונים עולה 999 ש"ח. כן, קראתם נכון. 999 ש"ח! שזה 40% מהמחיר שקניתם אותו לפני שנה. איבדתם 60% משווי הכרטיס בתוך שנה. אתם יודעים למה? כי לא שווה לקנות כרטיס המיועד לשוק הגבוה. זה בדיוק כמו לקנות HAMMER. שווי הכרטיס עושה צניח…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, התקציב שלי הוא לא גבוהה במיוחד אני לא מתכוון להשקיע במחירים המטורפים של ה3060-3070 שעולים כרגע 3000 ש"ח אם לא יותר. אני רוצה ללכת לכיוון של הrtx20 או 16, וכאן ההתלבטות. אז חשבתי או ללכת על הGTX 1660 SUPER, או אחת מהrtx הזולים שהם טובים יותר אבל יקרים יותר, 2060/2070. מה לדעתכם עדיף? שוב אני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח. השימושים הם נכון לכרגע גיימינג לא הכי כבד, forza horizon 4, fifa 21, fm 21, BFV וכאלה, כי אני יודע שזה מה שהכרטיסים האלה מסוגלים. עם זאת אני גם חושב על העתיד ורוצה לקחת כרטיס שיחזיק כמה שנים טובות, כך שאני גם רוצה כרטיס שיחזיק בעתיד משחקים חדשים שיצאו. אשמח לעזרה ממכם. ההתלבטות הכי גדולה ש…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום עליכם. אז ככה - מישהו טען בפניי שלכל וידאו יש טיונר מובנה בפנים. הוא אומר שבהנחה שיש לו מסך מחשב LCD רגיל עם יציאת RCA לדוגמה, הוא יכול פשוט לחבר מכשיר וידאו אל המסך ויש לו טלוויזית LCD לכל דבר ועניין. רציתי לשאול האם באמת לכל וידאו יש טיונר ואם כן אז למה? הרי הטלוויזיה באה גם ככה עם טיונר לקליטת שידורים אז למה משמש הטיונר הנוסף? ודבר אחרון - מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה זה למען השם היפרבנד (מלא/חלקי לא משנה מה). לידעונים תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by zWUUPEAPE,

Thanks to the great people here I've purchased a new computer a few days ago: Sapphire Radeon X1900XT 256MB Intel Core 2 Duo E6300 Western Digital 2 RAM 667MHz Gigabyte 965P-DS3 kitzer, sus. I have WinXP, with service pack 2, .NET Framework and all newest drivers installed, but I still get ridiculously low results with 3DMark2005 (almost always below the 20FPS mark, and a constant 0 (!) in the CPU test). I bought it from KSP, and I'm pretty sure they're reliable. I have no idea what the hell is wrong, so help would be very much appreciated... thanks.

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by IDOnoach,

יש לי הזדמנות לרכוש מארה"ב, הגעתי למסקנה שהחנות הכי משתלמת היא NEWEGG כי שם לעומת אמאזון אפשר לקנות בפייפאל- ושער הדולר בפייפאל משמעותית יותר טוב. הצטצמתי לשני דגמים: ASUS STRIX http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121899 WF3 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125685 שניהם עולים בערך אותו דבר, ומגיעים עם מטל גיר סוליד חשוב לי בעיקר שקט ואמינות, ופחות כמה FPS לפה או לפה

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by swg,

כמה הרץ כדי לשים למסך? ראיתי פה שאמרו ש 60 זה כואב בעיינים והרץ שלי עכשיו הוא על 60. יש לי מסך LG F700B. אשמח אם תמליצו לי על כמה לשים, וכמה מותר למסך שלי, מה טוב למשחקים, סרטים וכו'... תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by okarmi,

שלום, אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך - AGP משהו בין בסיסי לגיימר מתחיל - תקציב 350. ניסיתי לבדוק בפרד של המומלצים אבל הAGP עודכן רק לפני איזה חודש. מפרט + כרטיס מסך קיים כרגע (שתבינו עם מה הסתדרתי עד עכשיו): Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4HT, 2400 MHz (12 x 200) Motherboard Name Intel Rock Lake D 865 P E R L (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type AMI (05/20/03) Display: Video Adapter …

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by mic3mic4,

הי. אני מתעתדת לקנות מחשב חדש ומתלבטת בנוגע לכרטיס המסך. עיקר העבודה היא סולידוורקס, רינדורים של 3ds max ותוכנות גרפיות של adobe. כלומר, אני זקוקה לכרטיס מסך חזק אמין וטוב. הנטיה שלי היתה לאחד מה- nvidia quadro (הציעו לי מצד אחד את ה- K600 ומצד שני את ה- K2000). אך ככל שאני מבררת יותר, עולה ה- geforce כמשהו שיתאים יותר לצרכים שלי (gtx 770 למשל). אני לא מצליחה להבין מה באמת יתאים לצרכיי יותר ואשמח להבהרות ועזרה בהחלטה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by BobCaT,

זה הגיוני שמחשב כזה יוציא ציון של 9670 בערך ב3d mark 2001se מפרט: מעבד: p4 2200 לוח אם:p4t 533c כרטיס מסך:asus ti4400 זיכרון: pc 800 לא יודע איזה חברה אבל ההיטסינק בצבע כסוף אם זה עוזר? אם זה טוב אז בסדר אם לא יש דרך שהוא יוציא יותר? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by onil,

אנשים מה המצב תגידו מה הכרטיס מסך הכי טוב בארץ?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים RTX 3060 הדבר הראשון זה ללכת על גיגה בייט אבל יש לכרטיסים שלהם בעיה של " שבר " CRACKING ואני מפחד !!!! ה PALIT זה כרטיס פשוט עם מאוורר אחד יותר מתחמם סביר להניח , הגעתי למצב שאני שוקל לקחת את ה PALIT כדי להימנע משבר כל הרשת מוצפת בתלונות על הבעיה של גיגהבייט מה לעשות ? לקנות PALIT ? שזה קצת מבאס או לקחת סיכון ולקחת גיגהבייט ? מתלבט רצח עוד שאלה : זה קריטי ה VRAM 8GB /12GB ? הכרטיס שאני רוצה לקנות זה 8GB ה 12 יקר יותר המטרה בעיקרון לשים אותו עם מעבד R5 5500 ולוח A520 , אני לא זקוק ל OC אני חושב שזה יכול לשרת אותי מצויין במיוחד שיש לי כרגע I3 7100 שהוא על הנייר כל כך חלש ועדיין מתפקד לא רע .

22. שלום, באתר רשום שצריך 650W אך בעל הכרטיס אמר שהוא מריץ את הכרטיס עם ספק של 520W וזה עובד לו סבבה. יש לי ספק של 550W, האם זה יספיק? אגב, אין לי חיבור של 8 פינים בספק, האם יש מתאם באריזה?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by comablack,

רציתי לשתף אותכם בממצאים שלי עד עכשו היה לי radon 9800 a gto2 החלטתי להחליף את ה gto ב 7800 gt של אנוידיה הכרטיס סוס עבודה אבל איכות התמונה הרבה פחות טובה מהכרטיסים של ati שהיו לי זאת פשוט עובדה חבל ואין לי תמונות להראות לכם

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by shimronfio,

שלום. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס האמור, כיום החומרה שלי היא כזאת: I7 -2600 8 GM RAM לוח אם- ga-z68xp-ud3 כרטיס מסך gtx 560 ti ונראה לי שזהו אלו הפרטים המעניינים. האם שדרוג לכרטיס הנ"ל יכול להיות אפשרי? מה גם שבגלל שהלוח אם ישן הוא תומך רק ב- pcie express 2.0, ואילו הכרטיס החדש תומך בתקן 3.0, האם הכרטיס יכול להיות מתאים למערכת שלי?, וגם עניין חשוב הוא עניין ההספק, האם החלפה בין הכרטיסים תגרור צריכת הספק גדולה יותר?.

25. היי, השאלה בכותרת. עוד שאלה: האם הבעיה,שראנדומאלית בצפיה בסירטונים באתר יוטיוב (ללא ביטול האפשרות הנ"ל),לפעמים כשמגדילים סירטון למסך מלא->המסך נהיה ירוק עם קוביות כמו בטטריס בכל מיני צבעים - מה זה אומר?,והשאלה העיקרית:האם זו בעיה נפוצה ונורמאלית לגמרי,אשר לא אומרת כי כרטיס המסך תקול - ומהם הגורמים לתופעה זו? תודה רבה מאוד מראש .

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים