עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eliil1,

אני רוצה לראות סרטים שבמחשב שלי בטלויזיה בסלון(טלויזית CRT , שלושים ומשהו אינץ' ) אבל אני לא הבנתי איך מחברים, יענ החיבור הכבלים של הכרטיס מסך שונים והכניסות שיש במסך... האם זה בכלל אפשרי לחבר את המחשב למסך ישן כזה?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by spider272,

שלום לכל הפורום האם ה GTX 660 ''יזיע'' אם יחובר למסך 1920X1080? הוא יקרטע במשחקים כמו קרייסיס 3 ו ה GTA V?METRO? בכמה הFPS ירד מהמסך שיש לי עכשיו(1440X900) תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by onil,

אנשים מה המצב תגידו מה הכרטיס מסך הכי טוב בארץ?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by DrStyle,

אממ.. אני דיי יודע שה260GTX יותר טוב, אבל ממש בקצת ראיתי בדיקה שבה ברוב המשחקים הם ממש אותו דבר אבל ב2-3 משחקים ה260GTX טוב משמעותית 1.מישהו יודע אם הגרסאות בKSP שלא כתוב עליהן כלום זה 216CORES? רק בזוטאק כתוב וזה 192 2.על T220P ה1GB של HD4870 משמעותי לעומת 896 של 260GTX? 3.על T220 מה עדיף.. 4.הקירור והשקט של הGTX עדיף נכון? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיוכל להריץ סרטים ב - full HD 1080P, גם כאלה של מעל 24GB, ומשחקים ברמה בינונית (starcraft 2, אולי זה אפילו בינונית ומטה, אני מניח שאני גם ארצה שהוא יריץ diablo3 כשיצא, אבל רוב המשחקים של בליזזארד הם לא עמוסי גרפיקה אז אני מניח שלא תיהיה בעיה). אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה שלי '37 LG-LE5500, כיום אני רואה סרטים עם כונן קשיח שמחובר ישירות דרך USB לטלוויזיה (יש לה תוכנה מובנת להרצת סרטים בפורמט MKV וגם בפורמטים נוספים), אבל הבעיה הכי גדולה היא שאין תמיכה ב - DTS ולכן לרוב הסרטים שאני מוריד אני צריך להוסיף שכבה של קובץ שמע ב - AC3, תהליך שלוקח בסביבות ה - 20 דקות בממוצע תלוי בגודל הסרט, בנוסף לאחרונה גיליתי שהמעבד של הטלוויזיה לא מספי…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. התלבטות חזקה בין שני הכרטיסים , ראיתי שה 9600XT הוא יותר מהיר ויש לו יותר זיכרון אבל יש לו רק 4 צינורות והוא 128ביט לעומת זאת ה 9800 פרו שיש לו 8 צינורות והוא 256 ביט הוא יותר איטי ויש לו פחות זיכרון נ.ב הכוונה ביותר איטי היא בליבה של הצ'יפסט. נ.ב 2. אני לא מתכוון לעשות O.C עם הכרטיס

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by sheff2k2,

נתקלתי בעמוד הראשי בפלונטר במודעה: "הגיעו כמה עשרות AMD Radeon HD7950 משומשים". המחיר הוא 568 שקלים. מדובר בדגם הזה: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu כמובן שעצם האמירה ש"הגיעו כמה עשרות" מאד מחשידה. האם הם מתים בסיטונאות? מהביקורות בnewegg נובע שהם מתו מהר להרבה אנשים, אבל עדיין הציון הוא 4 כוכבים(אם זה בכלל מדד אמין). מה דעתכם? שווה להסתכן? אני חושב שהמחיר שווה את זה, אבל אני חושש שכרטיס מסך לא תקין יהרוס לי משהו אחר במחשב

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by StreetRacer,

הדלקתי את המחשב, עבד יפה כמה דקות. פתאום העכבר והמקלדת קפאו. אחרי ריסוט המערכת אני רואה נקודות והמחשב מסרב לעלות יותר. הקפאתי את הכרטיס מסך, התצוגה חזרה ואחרי כמה דקות שוב קרס. המפרט שלי כולל מעבד Q6600 ולוח אסוס P5K-E. מעוניין בכרטיס חזק יותר אך ברמת מחירים שפויה. תודה

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אני לא כלכך מבין ועוקב אחרי זה אני פשוט רוצה כרטיס מסך טוב שיפעיל לי הכל באיכות טובה ושישרוד לשנתיים לפחות בשוק. מצאתי דרך הפורום אתר שמוכר כרטיס משומש והאמת שאין לי בעיה כי שמעתי על המקום מספר פעמים ולא שמעתי בעיות וגם הם אמינים מאוד : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR9294GD5HDu השאלה היא האם הכרטיס טוב למרות המחיר הזול (יחסית לחדש) או שיש כרטיס אחר שאתם יכולים להמליץ עליו בסביבות המחיר הזה? (1000-1200). תודה מראש לעוזרים מעבד i5 750 2.67GHz לוח אם GIGABYTE GA-P55M-UD2 ספק EZcool ATX-450 JSP 450W זיכרון KINGSTON 8 GB

10. Started by ^DaGoN^,

קודם כל אני חדש, אז שלום לכם אני קונה עוד מעט Radeon 9600XT 256MB .. רציתי לדעת של איזה חברה שווה לקנות ? ואיפה מקבלים שובר חינם למשחק Half Life 2? תודה לעוזרים. עריכה: יש לי AMD 2000 Athalon XP הלוח אם: Gigabyte GA-7VAX 512 DDR ... 266 MHZ איך יעבדו לי המשחקים אם אני יקנה את הכרטיס מסך הזה?

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by shimronfio,

שלום. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס האמור, כיום החומרה שלי היא כזאת: I7 -2600 8 GM RAM לוח אם- ga-z68xp-ud3 כרטיס מסך gtx 560 ti ונראה לי שזהו אלו הפרטים המעניינים. האם שדרוג לכרטיס הנ"ל יכול להיות אפשרי? מה גם שבגלל שהלוח אם ישן הוא תומך רק ב- pcie express 2.0, ואילו הכרטיס החדש תומך בתקן 3.0, האם הכרטיס יכול להיות מתאים למערכת שלי?, וגם עניין חשוב הוא עניין ההספק, האם החלפה בין הכרטיסים תגרור צריכת הספק גדולה יותר?.

12. Started by do_k,

הי, אני לפני שידרוג של כ. מסך וכנראה שאקנה 4870. איזה עדיף? מהקצת שקראתי, הבנתי שבכרטיס הזה כבר יש חשיבות לכמות הזיכרון, אז כנראה שזה יהיה עם 1 ג'גה זיכרון. אבל איזו חברה עדיפה? לדוגמא, הבנתי שב-4850 של MSI יש קירור ממש טוב. אשמח לקבל המלצה התקציב לא בעיה ( מה גם שקראתי כאן שמתוכננת הורדת מחירים בקרוב ). אני מעדיף ATI על NVIDIA והבנתי שזה כרטיס מצוין למשחקים. בכל אופן כרגע יש לי: המעבד הוא INTEL CORE 2 CPU 6600 2.40GHZ. והלוח הוא DG965WH יש לי 2G זיכרון על המחשב. מסך 27 1920X1200 תודה

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. לכו לכרטיס מסך תעבירו את המתג לצד השני (לא בצד שככה מגיע הכרטיס) סיימתם. למי שרוצה לראות תמתג:

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Vlad3,

https://www.amazon.com/dp/B0196LWL3W/ref=psdc_284822_t1_B0106IJXX0 יש סיבה בכלל לקנות 480 אחרי המחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. היי שלום לכלום וחג שמח :-) יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 וברצוני לרכוש טלויזיה 3D בשביל להנות ממשחקים וסרטים בתלת מיימד. התחלתי קצת לברר ומצאתי טלויזיה שנראת לי בסדר במיוחד בגלל התקציב. זו הטלויזיה של חברת שרפ במחיר של 8K http://www.sharp-cee.com/cps/rde/xchg/scee/hs.xsl/-/html/product_details.htm?product=LC60LE652EMK2&cat=111 רשום שהיא תלת מיימד אבל איך אני צריך לחבר אותה לכרטיס מסך בשביל שאני יוכל להפעיל משחקים ותכנים ב 3D? דרך HDMI? או דרך חיבור אחר? כי לפי מה שאני זוכר זה אמור להיות חיבור כפול? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי בקצרה איך ניתן לחבר את המחשב למסך? ואם אפשר גם בכללי דעה על הטלויזיה והמחיר. תודה רבה דניאל.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by kobi_sion,

יש לי בעבודה מחשב dell עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. איך שלא משחקים עם רזולוציה שלו רואים לא משהו עבודה באקסלים ובתוכניות בעברית. מה לעשות ? ביום ראשון אמורים להחליף לח מסך בלי שום קשר. היכן אני אמור לשנות בwin 7 רזולוציה ופונטים. אם ההחלפה של המסך ומשחק נוסף ברזולוציה לא פותר את הבעיה כדאי להחחליף לכרטיס מסך פשוט אחר ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  17. Started by swisaman,

היי,מחפש את הגירסא הטובה ביותר של 7850 להמהרת הכרטיס לתדר כמה שיותר גבוהה. יש הצעות מסוימות ? ??? מתכוון לשדרג את ה5850 שלי ל7850(או שמא כדאי למשוך עוד דור ? )

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by shaiar,

יש לי ממיר של HOT שמחובר לטלוויזיה, וכל פעם שאני צופה בערוצים יש לי מעיין פסים אופקיים מרצדים על המסך. כשאני רואה סרטים מבמחשב בתוך הטלוויזיה, אין את הפסים הללו. ניסיתי להחליף את החוטים של האנטנה, אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. נכנסתי ל-ORB וראיתי אינספור מערכות עם אוברקלוק פחות קיצוני משלי מקבלות ציונים יותר טובים. הכרטיס שלי גם לא כל-כך גמיש לאוברקלוק ועל יותר מ-410/1158 הוא פשוט נתקע. מה אני עושה?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Yardeno,

היי המפרט שלי: I7 6700 16 GB RAM זה הספק: https://antec.com/product/power/ne550m.php האם יכול להחזיק ללא בעיה כרטיס SUPER 2070/2080? תודה

21. צילומים של כרטיסי Radeon RX 480 מחברת XFX אשר יורדים מפס הייצור, לקראת ההשקה המיועדת ב-29 ביוני. תדר פעולה מירבי של 1,328MHz שאיתו אמור להגיע הדגם ישירות מהמפעל מעיד לכאורה גם על פוטנציאל המהרה נאה עבור ליבת ה-Polaris 10 החדשה של AMD, גם בגירסאות המצויידות בקירור הרפרנס של החברה. https://goo.gl/fn0pNx

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום, מפרט בקצרה - 7700K , 16GB RAM 3000,ZOTAC GTX 1080 TI AMP EXETREME המחשב עובד, הכרטיס מסך עובד אבל המאוררים שלו לא עובדים בכלל בשום טמפרטורה. עכשיו ראש השנה ועד שיטפלו לי בתקלה יקח זמן , אולי יש פתרון שאני לא מכיר? כל עזרה תתקבל בברכה! שנה טובה!!!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by KapiSH,

חבר שלי רוצה כרטיס מסך חדש אז הלכתי איתו לחנויות בעיר ושאלנו מחירים של ג'יפורס 4, אמרו לנו שיש ב-600 שקל, שאלתי איך זה יכול להיות ובתשובה אמרו שזה בגלל שזה בלי כל התוספות ובגלל שזה 64 מגה ולא 128, אז אמרתי בסדר בלי תוספות, פחות זיכרון, אבל עדיין נשמע זול מדי... חשבתי שג'יפורס 4 עולה כמה אלפים... איך יכול להיות שמציעים לי ב-600??

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by sagigi21,

היי. יש לי כרטיס של GIGABYTE GEFORCE 9800GT 1GB DDR3...ולאחרונה החלטתי שאני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי..לאחר בירורים בסיסיים הבנתי שהכי משתלם זה להחליף ל-GTX460 1GB...(גם כן של GIGABYTE). אני באמת רוצה לדעת אם אני אשים לב להבדל ענק בביצועים של המחשב עקב החלפת הכרטיס והאם זה משתלם?תודה מראש לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום, אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך, בין שני הדגמים הבאים: GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6802 GIGABYTE GTX460 OC 1GB GDDR5 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6841 מה ההבדל בין שני הכרטיסים ואיזה מהם עדיף? (שאר המפרט מופיע תחת מפרט המחשב שלי)

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים