עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי מעבד ישן יחסית core 2 duo q6600 נכון להיום עומדים עצלי שני כרטיסים מסוג radeon hd 3870 שפועלים ב - crossfire אני רוצה לקנות שני כרטיסים מסוג saphhire/gigabite ita radeon hd 6950 2gb pci - e השאלה היא העם המעבד יסתדר או שאני צריך לשדרג גם אוטו ועם אפשר המלצה לאיזה????!!!! תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Lethal_Acid,

יש לי כ.מסך 9600 XT עם יציא ל TV שדרכה מחוברת הטלויזיה בחדרי. אורך הכבל בערך 5 מטרים ורואים מצויין!!! לאחרונה עלה לי רעיון לחבר גם כן את TV שבסלון למחשב להעביר כבל או לקנות את המכשיר האלחוטי הזה. אבל אני לא רוצה לנתק את החיבור לTV אצלי בחדר אלא לעשות פיצול. לא קשה במיוחד כולה לחתוך ולהוציא כבל נוסף. השאלות שלי: במידה ואני מנתק את החיבור לTV שאצלי בחדר ומעביר לסלון שבערך אני אצתרך לשהתמש בכבל באורך 20 מ' איך תהייה האיכות? במידה ואני מפצל את החיבור לTV ומעביר לסלון איך תהייה האיכות? האם משהו התנסה במכשי האלחוטי הזה? איך האיכות? תודה L.A

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by rony1880,

היי לאחר שימוש בכרטיס החדש HD6850 ראיתי שבפועל עם מישחקים שונים אין ממש הבדל משמעותי בינו לבין הכרטיס 9800GTX PLUS. מבחינת FPS גם אין שינוי דרסטי , ויש אפילו מישחקים שה9800GTX על העליונה מאשר הHD6850 החדש, ההבדל היחדי הוא בדייריקס 11 שאין ל9800 , וזאת אני בדקתתי עם מעבד Q9500 חזק מאוד , כך שלא תוכלו להגיד לי שיש צואר בקבוק . כל האתרים שמראים בנצמרקים שונים זה רק סינטטי ,בפועל עם מישחקים זה לא כך, למי שיש כרטיסיי מסך 4870, 260GTX , 4890 ,250GTS,4850 , יכול בקלות לשחק ברמה טובה עם כל מישחק בתנאי שיש לו גם מעבד חזק , הכרטיסים החדשים לפי דעתי מיועדים יותר למישחקיי דייריקס 11 , ביננו כמה מישחקים כבר יש היום על דייריקס11? אבל זה רק דעתי בנושא לפי שעשיתי השוואות רבות עם הרבה מי…

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by BlackDiablo,

מה אתם אומרים על ה7800GTX של ELSA ? הוא עולה 400 שקל פחות מכל ה7800GTX שראיתי עד עכשיו בארץ... החברה הזאת סבירה? כי אם לא אני הולך על הLEADTEK אבל אל תגידו לי LEADTEK סתם כי הם יותר טובים וזה ברור אבל אני רוצה לדעת אם אני יקבל את אותם ביצועים של ה7800GTX ולדעת שלא קניתי כרטיס שוק תודה מראש...

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ohad,

אני לא ממש יודע אז כך: עם כותבים לי שהמוצר (כרטיס מסך ) תומך dx 8 אז הוא לא יכול לתמוך ב-dx8.1 ו-dx9

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by SUPER300,

בכל לוחות האם עם תושבת 1155 שראיתי, אם שמים בהם שני כרטיסי מסך-שניהם עובדים בחצי מהירות (X8). רציתי לדעת מה ההבדל והאם יש פגיעה בביצועים? האם עדיף לי להתקין כרטיס מסך יחיד על מהירות X16, מאשר שניים על מהירות X8? עוד שאלה: יש לי בכרטיס מסך חיבור VGA, DVI ו-HDMI. האם אני יכול לחבר שלושה מסכים? שניים אני יודע שאני יכול (לDVI ו-VGA), אבל אני יכול לחבר מסך נוסף לחיבור ה-HDMI?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by DrStyle,

אממ.. אני דיי יודע שה260GTX יותר טוב, אבל ממש בקצת ראיתי בדיקה שבה ברוב המשחקים הם ממש אותו דבר אבל ב2-3 משחקים ה260GTX טוב משמעותית 1.מישהו יודע אם הגרסאות בKSP שלא כתוב עליהן כלום זה 216CORES? רק בזוטאק כתוב וזה 192 2.על T220P ה1GB של HD4870 משמעותי לעומת 896 של 260GTX? 3.על T220 מה עדיף.. 4.הקירור והשקט של הGTX עדיף נכון? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אהלן חברה , בדיוק כמו במודל הקניה ( למי שלומד שיווק , כן הייתה לי בגרות אתמול ) של תהליך הקניה במעורבות גבוהה היא כזאת : * זיהוי בעיה - מזהים את הבעיה שלפני הרכישה , במקרה שלי : למסך 17" שלי יש מסגרת ענקית והוא גם תופס מלא מקום בשולחן * חיפוש מידע - מחפשים מידע עבור המוצר שאותו רוצים לרכוש , במקרה שלי : מחפש מידע על מסכי TFT * הערכת חלופות - מעריכים את החלופות ( כלומר מי מבין המוצרים הכי עונה לדרישות שלי ) , במקרה שלי : PHILIPS TFT 17'' 170X4FS 16ms? - 1840¤ SONY TFT 17'' SDM-HS75S? - 1890¤ benQ TFT 17'' FP71G 12ms? - 1570¤ TFT 17'' FP71G+ 8ms? - 1660¤ SAMSUNG TFT 17'' 710N? - 1660¤ TFT 17'' 710T? - 1870¤ MAG TFT 17'' 776 +DVI? - 1760¤ * החלטת הר…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם.קודם כל הכרטיס מסך הוא 7900GT של eVGA. לא יודע מה זה אומר לכם אבל ה-Core Bus: 500 Mhz וה- Memory Bus: 750 Mhz וכשקניתי את הכרטיס אמרו לי שזו גרסא מומהרת של הכרטיס מהמפעל (רשום על הכרטיס CO, ולא התבלבלתי זה לא OC. חח אין לי מושג מה CO אומר). אז הבעיה היא כזו: יש לי ארטיפקטים במשחקים (לא רק כבדים) וזה לא רק במשחק אחד. אתם יודעים, העיוותים האלה בגרפיקה, שיש לפעמים איזה פס שמתארך לאורך כל המסך ומעוות את כל התמונה. לפעמים זה גם מגיע לדסקטופ ולגלישה - אני מקבל לפעמים נקודות אדומות וצבעוניות על המסך שנראות כמו פיקסלים שרופים אבל הן נעלמות מדי פעם, אם אני מעביר עליהן חלון למשל. וגם המחשב ממש מרעיש לפעמים אפילו במשחקי פלאש או shockwave פשוטים. הטמפ' במנוחה היא בד"כ - 52…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Joob69,

אני רוצה לקנות 8800GTX וראיתי שיש מספר חברות שמייצרות כרטיסים עם מערכת השבבים הזאת, לדוגמא: leadtek gigabyte asus ועוד כמה המחירים של הכרטיס משתנים בסדר גודל של עד 400 שקל בין חברה לחברה. האם מישהו יודע אם עומד משהו מאחורי הבדל המחירים הזה או שזה מחירו של מותג החברה?????

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by tal_sabag1515,

תשמעו אני חשבתי על לקנות מחשב סוס ב5000 אבל אני צריך את הכסף לקנות אוטו ועוד מעט יוצא משחקים חדשים(פיפא08,נבא08 וכו') אז אני רוצה לדעת האם כדאי להשקיע בכרטיס מסך טוב (במקום זה שיש לי עכשיו 5200gf מובנה) למשל gf גרסאת 8XXX האם הוא יעזור לי לראות את המשחקים טוב יותר ולשחק איתם חלק ושאני ירצה לקנות מחשב בעתיד אני לא יצטרך לקנות כרטיס מסך אני פשוט לוקח מהמחשב הזה לחדש...האם ניתן לעשות זאת והאם כדאי לעשות זאת??? נ.ב יש לי מעבד Intel® Pentium® 4 cpu 2.40GHz זיכרון 768 mg של RAM תודה לעונים!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. האם ייתכן ש SPARKLE לא צירפו כבל חשמל לכרטיס מסך ? קניתי מהחנות ולא בדקתי את האריזה בחנות (אמרתי להם, סומך עליכם)- TMS הקיצר איך ייתכן שלא קיבלתי מתאם חשמלי ?!?! כמובן שלכרטיס יש מקום לקבל כזה (6 PIN ). עריכה חשובה אמנם אני לא בביתאבל תמונות של מתאם חשמלי לכרטיס מסך מהספק גרמו לי להיזכר שב- PNR 450W שיש לי, ישחיבור 6 PIN בכל אופן אני אעלה בשעה הקרובה תמונות מהפלא שצילמתי את הכרטיס מסך

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by hagay,

שווה? כלומר כדאי להוסיף את ה200 שקל ולקנות את ההרקולס? או שזה אותו כרטיס? לי פשוט נמאס כבר מהgeforce 3 ti 200 הישן הזה.. כזה איטי זה לא יאומן.. אז אתם אומרים שוה? או כדאי לחכות לגי פורס החדש ? למרות שאני חושב שהוא יעלה איזה 3000 שקל.. למרות שאני מעדיף את נוודיה מאשר את ati ..

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום אני מתלבט לגביי כרטיס מסך למחשב שאני משדרג כרגע יהיה מעבד D2C 2180 עם לוח של גיגה בייט P35DS3 יש לי גם שני גיגה זיכרון בכל מקרה אני מתכוון בעיקר לראות סרטים ולשחק אבל לא על ההגדרות הכי גבוהות ונראה לי חשוב שיהיה DX10{ (ויסטה וכאלו) אם לא הייתי לוקח כנראה את ה 1950} אני זקוק להמלצתכם מה עדיך חזק יותר ומתקדם יותר וישרת אותי טוב יותר ה 8600GT או 2600PRO/XT תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by gman_il,

מישהו יכול לפרט בדיוק מה התוספות? הפרש המחירים הוא גבוה מאוד...

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by supercars,

שלום לכולם, כרגע יש לי כרטיס מסך עלוב: Radeon X550 256MB ואני מעוניין להחליף אותו לGeForce מסויים. אני רוצה שהוא יפעיל לי משחקים כמו Call of Duty 4 וCrysis בגרפיקה כמה שיותר גבוהה. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח פחות או יותר, ויש לי חיבור PCI express. אשמח לשמוע את ההצעות שלכם הנה המפרט של המחשב שלי אם זה יעזור: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz 1GB RAM DDR2 תודה רבה מראש חבר'ה!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by RaDciPher,

אני מתכונן לקנות את ה HD6950 עכשיו אני מתלבט בין ASUS ל Sapphire מה אתם ממליצים? ולמה?

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  18. שלום רב! קיבלתי לאחר תקופה החזר כספי בסך 1300 ש"ח מSKYPC עכשיו הזמנתי כבר מ- FOXPC את הטווינטק ב- 1400 במכירה מוקדמת אני אמור לקבל אותו מחר. כשקיבלתי מSKYPC את הכסף היום , הם שאלו מה קרה שאתה לא קונה אצלנו בקיצור הם אמרו ששבוע הבא הם מביאים את CLUB 3D 9800GTX באותו מחיר- 1400 ש"ח , והם התחילו להסביר למה לא כדי לקחת את הטווינטק , הם אמרו שזו חברת OEM שהיא לא עוברת מבחנים כמו היצרניות המובחרות של NVIDIA LEADTEK,ASUS,GIGABYTE,CLUB 3D) בקיצור בילבלו אותי ואני לא יודע מה כדי לעשות... האם לבטל את העסקה אצל FOXPC ?? אני יראה הבדל בין הרמות / איכות, השאלה הכי חשובה.... מה כדי twintech/ CLUB 3D ?????? תביאו דעה .. אני מקווה שתוכלו לעזור מהר שאני ידע אם לבטל את העסקה..

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by TipX-Bomb,

אהלן,,, יש לי כמה שאלות שאני מעוניין שתענו לי עליהן לפני שאני קונה (אולי) את הכרטיס מסך הזה.. 1) אם אפשר להפוך Radeon 9800 SE אל Radeon 9800 PRO בעזרת הדרייברים של אומגה.. למה בעצם לקנות Radeon 9800 PRO או אפילו למה לקנות Radeon 9800 NP? אם במילא אפשר להגיע לרמה של ה-Pro עם שניהם...? 2) א. מתי יגיע ה-Radeon 9800 Pro XT (ככה אומרים? XT? בכל אופן הכוונה היא אל הגרסה החזקה יותר של הכרטיס...) לארץ? ב. כמה הוא צפוי לעלות? ג. הוא יהיה עם 256MB? הוא יהיה שווה את ההפרש בינו לבין ה-Pro? 3) יש גרסאות של Radeon 9800 Pro שהם בעלי 256MB? (אבל לא האלה עם ה 256MB DDR-II שעולים 3000 ש"ח..) תודה לכל העוזרים!!! :-*

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by לביא2112,

בס''ד למה אני יצטרך לשדרג בשביל שהכרטיס מסך הזה AMD Radeon™ HD 6770M יעבוד נורמלי בלי הקטנות איכות משחק אם אפשר כמה אפשרויות שהכי זולות להפעלות המשחקים האלו :Portal 2,Crysis 2,Brink PC ,Call Of Duty: Black Ops,Assassin's 2\3,world of warcraft וכו' ואיך זה ? NVIDIA GeForce GTX 460M תודה לעוזרים!!!

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  21. כשקניתי את המחשב שלי קניתי אותו עם כרטיס מסך GF7300GT silent, זאת אומרת בלי מאוורר, אלא עם גוף קירור. הכרטיס כבר נשרף פעם אחת, ואחרי החלפה הוא נשרף עוד פעם. אחרי בדיקה שהקירור במחשב עובד, וכל המאווררים בסדר, החלטתי להחליף את הכרטיס. יש לי עד 900 שקל, לא צריך כרטיס חזק ומדהים, אלא כרטיס רגיל שמסוגל להפעיל משחקים באופן סביר, ושלא צורך יותר מדי חשמל. על מה אתם ממליצים? אגב, הלוח אם שלי הוא Asus P5LD2 SE מעבד P4 541 ג'יגה זיכרון ספק כוח של HEC, 400W

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by מני123,

שלום יש לי מחשב לצרכי גרפיקה קלה (תוכנת אינדזיין) לאחרונה נכנסתי יותר לתחום (פוטושופ ואלוסטרייטר) והוא נהיה יותר איטי כיום יש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל HD4600 אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך GTX 1050 Ti האם יהי לי בעיה מצד הספק וכו' המפרט שלי כיום הוא מעבד I7-4770S זיכרון 16GB מסוג DDR3-1600 לוח אם GIGABYTE GA-B85M-D2V מארז HEC דגם 6T מצורף תמונה שלהספק כוח תודה

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by Pierot,

הי חבר'ה אני חדש כאן. יש לי בעיה בגראפיקה, והיא כשאני נכנס למשחק מסויים היא מתחילה "להשתולל".. ז"א קטעי תמונה נחתכים ונמרחים על המסך, וככה זה חוזר על עצמו בלי סוף.. אותם קטעים שנחכתים מהבהבים, קופצים על כל המסך ואז נעלמים ובנתיים קטעים אחרים נחתכים וכיוצא בזה. זה קורה לי רק במשחק אחד, שאר המשחקים עובדים כמו שצריך.. הבעיה היא לא במשחק, הוא עובד בסדר גמור אצל חבר שלי. המשחק: רצח באוריינט אקספרס מפרט שלי: כרטיס מסך 9200SE AGP 120MB זכרון 512 RAM מעבד P4 2.6 GHZ תודה רבה לעוזר. ד"א הגראפקיה של המשחק ממש לא כבדה אז אני חושב שזה לא כתוצאה מכך שהכרטיס לא עומד בדרישות, במיוחד אחרי שהורדתי את כל אפשרויות הטקסטורה [אי אשפר לכוון רזולוציה למשחק].

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Froze,

אהלן יש לי מסך 22" סמסונג 2253BW ולאחרונה קניתי מסך 25.5 סמסונג T260HD. שניהם מחוברים למחשב ב DVI, הגדרתי אותם בלוח בקרה והכל בסדר, חוץ מבעיה אחת במסך הגדול. אני לא יודע ממש איך להגדיר את זה אבל זה מעין מטושטש, כאילו שאתה מסתכל במשקפים לא מתאימים. חיפשתי בלוח בקרה של NVIDIA אבל זה לא נותן לי לשנות את ההגדרות של המסך הזה לעומת 22 שאני כן יכול לשנות. איך ומה אני צריך לשנות כדי לראות טוב?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by 111111,

האם כדאי לקנות 6800GT ב-1700 שקל או לקנות X800XL ב 2100 שקל האם ההפרש בביצועים שווה את ה400 שקל? מהי החברה הכי מומלצת ל6800GT? תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.