עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. סתם סקר שמעניין אותי.... באיזה רזולוציה אתם עובדים עם המחשב בסביבת העבודה (שולחן עבודה לא משחקים)?

• 38 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by dbziz,

נרשמו רק הפופולריות ביותר, הבחירה שלי היא GIGABYTE (:

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by game kILLer,

מה יתן יותר ביצועים?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by black T.I,

הייייייייייייייייייייייייייייייי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by OvOnoob,

שלום חברים. תמיד מאוד מסקרן לשמוע איזה חומרה יש לאנשים ומה הם חושבים עליה. אני חושב שיהיה נחמד אם כל מי שמעוניין יפרט איזה כרטיס מסך יש לו (וכמה זמן), והאם הוא מרוצה ממנו ביחס לשימושים שלו (האם הוא עומד בציפיות). פירוט על שילובים של (CF/SLI) גם מאוד מעניין. אני אתחיל הרהרתי בזמן האחרון על שדרוג מסיבי של המחשב, אבל הגעתי למסקנה, שהעניין מיותר. הכל פשוט עובד מעולה בFHD, והפגת השעמום לא סיבה מספיק טובה להשקיע אלפי שקלים (בינתיים) לי אישית יש 7970 גרסת רפרנס (בן למעלה מ3 שנים), שאני לא מרחם עליו כלל (מבחינת OC) ומשרת אותי נאמנה בעיקר לגיימינג בFHD גם מול משחקים חדשים. (הדוגמה הכי עדכנית, מריץ כמ…

6. מה כדאי לקנות??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by אלפקה סורית,

^^^

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. האם אתה מרוצה מהכרטיס מסך שברשותך מסדרת 8800?

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by mrsph666,

תודה רבה לכל המשתתפים, ועוד טובה קטנה, אם תוכלו, אנא פרטו בדיוק עד כמה הגעתם, איזה יצרן יש \ היה לכם, ובאיזו תוכנה ודרייברים השתמשתם - שוב תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by WhiteLen,

היי, החלטתי לשדרג את כרטיס המסך שלי אבל לא בהוצאה גדולה מדי. יש לי לוח עם AGPx4 לכן החלטתי ללכת על 6600GT שנותן יחסית תמורה נאה לכסף. לשם כך עשיתי כמה חיפושים באינטרנט להשוואת מחירים והחלטתי לשתף אותה איתכם: בסקר כמה חנויות, מחיר הכרטיס, שם החברה וכתובת לאתר מעודכן ל26.1 http://www.noacomp.co.il======================== 1,515 - ALBATRON 6600GT AGP 128MB - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2364&catcode= 1,510 - GAINWARD 6600GT 128MB - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2785&catcode= 1,420 - POINT OF VIEW 6600GT AGP 128MB - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2353&catcode= 1,345 - LEADTEK 6600GT 128MB AGP - http://www.noacomp…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by nivbrn,

שלום, בשבוע באחרון נשרף לי מסך CRT ואני רוצה לקנות חדש. כיוון שאין לי בעיית מקום על שולחן המחשב, וידוע לי שבמסך CRT איכויות גבוהות יותר של תמונה. אז אני רוצה לקנות מסך CRT (רק של חברה מוכרת). איזה מסך CRT הכי מומלץ לקנות? נ.ב. בגלל שיש רק פורום למסכי LCD כאן, אז פרסמתי נושא זה פה. בתודה מראש, ניב

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  12. Started by SOLIDUS SNAKE,

:AR15: זה הסקר הראשון שךי עשיתי אותו כי יש יותר מדי מבחר בשוק ורציתי לדעת מניסיון האנשים בפורום מה הוא הטוב ביותר. נ. ב. הכרטיס האחרון עולה 10000 שח וספק אם משהו עובד עליו או ניסה לקנות אותו.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by cohavi,

סקר על הכרטיס Nvidia Ti 4200 128 DDR

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by MDK,

שלום! אני עורך סקר זה במטרה לשתף אתכם בדילמה שלי. ציינתי את כל הכרטיסים שאני חושב שראויים להיות מועמדים (לא הזכרתי Gainward ti-4200 128mb כי המחיר שלו יקר והוא יותר איטי מכל מי שכן רשמתי, חוץ מה-MSI 4200 ). המחירים של הכרטיסים: כרטיס 1 - 1200 ש"ח כרטיס 2 - 1500 ש"ח כרטיס 3 - 1200 ש"ח כרטיס 4 - 1600 ש"ח (בחלק מהחנויות שבדקתי) כרטיס 5 - 1600 ש"ח כרטיס 6 - 1150 ש"ח כרטיס 7 - אין עדיין בארץ, אך בהתחשב שה-ti4400 זול מאוד, אז אני מניח שגם הti-4200 לא יהיה יקר. כרטיס 8 - 1600 ש"ח התיחסו בתשובתכם לכרטיס הכי משתלם מבחינת יציבות\פיצ'רים ואיכות פילטרים. אני רוצה כרטיס חזק שיחזיק לכמה שיותר זמן וגם אני לא מתכנן אוברקלוקינג (לפחות לא בשנה הקרובה ). שמתי SUMA SE כי גם …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. לדעתי זה לפי הסדר שסידרתי את זה מלמעלה למטה אבל כל אחד ומה שהוא חושב אני צריך עצות אני סתם מסתמך על דעות חחחחחחחח אז תעזרו אחים שלי אוהב אותכם תודה מראש

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  16. כולם פוחדים מהתופעה אז הגיע הזמן לברר כמה היא שכיחה. למי מכם נוצרו פיקסלים שרופים בטבעיות (ולא כי אח שלכם דפק פטיש 5 קילו על המסך) אחרי שהוא קנה את המסך (ולא כאלה שקיבלו מסך עם פיקסלים שרופים)? 1. איזה מסך? 2. כמה פיקסלים שרופים? 3. כמה זמן המסך ברשותכם? 4. אחרי כמה זמן מיום הקניה התחילו פיקסלים להשרף? שימו לב! הסקר הוא רק לבעלי מסך עם פיקסלים שרופים! (והוא לא שואל סתם איזה מסך יש לכם בלי קשר לפיקסלים) לי בכל מקרה יש Samsung 710TM ו-Hyundai Q17+ ו-LG L1720P מושלמים הדיון הזה הוא רק לאנשים שלמסך שלהם התפתח פיקסל שרוף אחרי שהם כבר קנו אותו!!!

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Moo,

PRO או דלוקס לא משנה סקר שאני עושה כי הטמפרטורה של הכרטיס שלי גבוהה אז אני רוצה לדעת כמה הטמפ' אצלכם?

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  18. אני יודע שכל אחד יחשוב אחרת אבל מה לדעתכם האישית עדיף, לקנות חלקי מחשב בארץ במחירים גבוהים או לקנות בארהב בזול אבל בלי אפשרות של אחריות ? ממה שבדקתי לארחונה ברוב המקרים החלקים יותר יקרים ב 200-400 שח כמו זכרון מעבדים ולוחות אם והרבה יותר יקר, כמעט פי 2 אלו הם הכרטיסי מסך. בסיטואציה שלי יש לי אנשים שבאים מידי פעם לארץ אז המשלוח לארץ זה לא פקטור בשבילי אז לא להתייחס לזה בשיקול.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  19. לכל אלו שמתכוננים לשדרג את כרטיס המסך שלהם, מסקרן לדעת כמה באמת מחכים וכמה איבדו את הסבלנות.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Spiritus,

מאחר וגם אני מיתלבט מאוד איזה מסך 19" לקנות חשבתי שבמקום לפתוח סקר, כל אחד יביע את דעתו מנסיונו האישי או ע"י ביקרות שהוא קרא או חויות שהוא שמע מאנשים שונים. להלן חמישה מסכי 19" מחברות שונות שמחיריהם נע בין 1600 - 1800 שקלים . כדי למנוע עוד שאלות היתלבטות בין סוגי מסכים בתקציב שנע בין המחירים שהוזכו קודם, ניפתח דיון שבסופו נכתיר את מסך ה19 הטוב ביותר בתקציב הנ"ל . 19 CTX EX950F FLAT LG FLATRON 19 F900B MAG 19 996PF Samsung 19 955DF 19''VIEWSONIC G90F בקיצור, מה אתה היית קונה? ולמה ? לינקים לביקורות יתקבלו בברכה .

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  21. Started by shloosh,

מה יותר טוב, תענו לי , חשוב לי ,תודה!!!!!!!!! :hi: :hi: :hi: :lol: :lol: :lol: :-* :-* :-* :)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הסקר דיי ברור ... עם נגיד אתם משחקים ב כמה אז שימו את זאתי שאתם משחקים בה הכי הרבה.

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by shahaf14,

פרטים X800GT: כרטיס מסך Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail [X800GT256pcx] Features: 128MB or 256MB of GDDR3 memory 256-bit memory interface 12 parallel pixel pipelines AGP or PCI Express x16 lane native support Dual display support S-Video TV-out port Full support for DirectX® 9.0 and the latest OpenGL® 2.0 functionality SMARTSHADER HD technology SMOOTHVISION HD technology 3Dc High quality 4:1 Normal Map Compression delivers beautiful scenes without the performance hit. Unique VIDEOSHADER HD engine uses programmable pixel shaders to accelerate video processing and provide better-looking visuals HYPER Z HD is optimized for …

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by ariebel,

ציינו חברה ודגם אם אתם רוצים גם ציינו אם עשיתם לו OC ולכמה הגעתם. אז ככה: כרטיס: radeon 9500 pro זכרון: 128MB חברה: Hercules 3D Prophet עשיתי לו OC לליבה עשיתי 310MHZ ולזכרונות 303MHZ שזה בעצם 606MHZ.

• 48 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. באיזה כרטיס מסך אתם משתמשים?

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.