כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
לאור היציאה הקרבה של הכרטיסים החדשים מ- ATI ו- NVIDIA, רבים (ואני ביניהם) חוששים להוציא מעל 1000 ש"ח על כרטיס שמחירו עשוי לרדת בצורה דראסטית בחודשים הקרובים. האם לדעתכם הירידה שכבר חלה במחירי הכרטיסים לאחרונה, ובמיוחד של ה- 5900XT וה- R9800PRO, מרמזת על ירידה עתידית או כבר משקללת את יציאת הכרטיסים החדשים? הערה - ברור שמחירים יורדים עם הזמן מעצם טבעם, ובמיוחד בתחום המחשבים. הסקר עוסק בירידה משמעותית ולא "טבעית" של המחירים. אני מודה לכל המשתתפים ומנהלי הפורום. nottheguy
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני אישית הולך לקחת X1900XT 512 , אבל לכל אלה שמתלבטים , נראה מה אחרים חושבים , קדימה להצביע
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סקר : איזה כרטיס נותן תמורה הכי טובה ב-400 , 500 , 600 ש''ח בבקשה לרשום דגם מלא עם שם היצרן ( רצוי קישור לאתר החנות ) בצורה הבאה : עד 400 ש''ח עד 500 ש''ח עד 600 ש''ח
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
עד כמה אתם מרוצים מרמת הידע ומהעזרה הנתנת בפורום? נא לא להפוך סקר זה לסקר ספאם תודה =]
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבקשה לא להצביע בעלי כרטיסים שיש להם את הכרטיס פחות משנה וחצי!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שקראתי על כך באינטרנט עדיין לא הבנתי מה עדיף ,בדרייבר של הכרטיס מסך או במשחקים או פעם ככה ופעם ככה. יש לזה תשובה משמעית?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו כן, אשמח אם תפרסמו כתגובה: 1) כמה זמן (מיום הרכישה) לקח לכל dead pixel להופיע? 2) מה סוג הפיקסל המת (כבוי, דולק, וצבע)? 3) מה גודל המסך? ומי שמעוניין יכול לתת גם את שם היצרן. 4) האם הצלחת לתקן את ה dead pixel? אם כן, איך? 5) למי החליפו את המסך בגלל dead pixels? במסגרת אחראיות? לא באחראיות? תודה על ההשתתפות!
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
נרשמו רק הפופולריות ביותר, הבחירה שלי היא GIGABYTE (:
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
שלום חברים. תמיד מאוד מסקרן לשמוע איזה חומרה יש לאנשים ומה הם חושבים עליה. אני חושב שיהיה נחמד אם כל מי שמעוניין יפרט איזה כרטיס מסך יש לו (וכמה זמן), והאם הוא מרוצה ממנו ביחס לשימושים שלו (האם הוא עומד בציפיות). פירוט על שילובים של (CF/SLI) גם מאוד מעניין. אני אתחיל הרהרתי בזמן האחרון על שדרוג מסיבי של המחשב, אבל הגעתי למסקנה, שהעניין מיותר. הכל פשוט עובד מעולה בFHD, והפגת השעמום לא סיבה מספיק טובה להשקיע אלפי שקלים (בינתיים) לי אישית יש 7970 גרסת רפרנס (בן למעלה מ3 שנים), שאני לא מרחם עליו כלל (מבחינת OC) ומשרת אותי נאמנה בעיקר לגיימינג בFHD גם מול משחקים חדשים. (הדוגמה הכי עדכנית, מריץ כמ…
-
- 65 תגובות
- 10k צפיות
- 4 followers
-
-
-
-
האם אתה מרוצה מהכרטיס מסך שברשותך מסדרת 8800?
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
תודה רבה לכל המשתתפים, ועוד טובה קטנה, אם תוכלו, אנא פרטו בדיוק עד כמה הגעתם, איזה יצרן יש \ היה לכם, ובאיזו תוכנה ודרייברים השתמשתם - שוב תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי, החלטתי לשדרג את כרטיס המסך שלי אבל לא בהוצאה גדולה מדי. יש לי לוח עם AGPx4 לכן החלטתי ללכת על 6600GT שנותן יחסית תמורה נאה לכסף. לשם כך עשיתי כמה חיפושים באינטרנט להשוואת מחירים והחלטתי לשתף אותה איתכם: בסקר כמה חנויות, מחיר הכרטיס, שם החברה וכתובת לאתר מעודכן ל26.1 http://www.noacomp.co.il======================== 1,515 - ALBATRON 6600GT AGP 128MB - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2364&catcode= 1,510 - GAINWARD 6600GT 128MB - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2785&catcode= 1,420 - POINT OF VIEW 6600GT AGP 128MB - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2353&catcode= 1,345 - LEADTEK 6600GT 128MB AGP - http://www.noacomp…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בשבוע באחרון נשרף לי מסך CRT ואני רוצה לקנות חדש. כיוון שאין לי בעיית מקום על שולחן המחשב, וידוע לי שבמסך CRT איכויות גבוהות יותר של תמונה. אז אני רוצה לקנות מסך CRT (רק של חברה מוכרת). איזה מסך CRT הכי מומלץ לקנות? נ.ב. בגלל שיש רק פורום למסכי LCD כאן, אז פרסמתי נושא זה פה. בתודה מראש, ניב
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
:AR15: זה הסקר הראשון שךי עשיתי אותו כי יש יותר מדי מבחר בשוק ורציתי לדעת מניסיון האנשים בפורום מה הוא הטוב ביותר. נ. ב. הכרטיס האחרון עולה 10000 שח וספק אם משהו עובד עליו או ניסה לקנות אותו.
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
סקר על הכרטיס Nvidia Ti 4200 128 DDR
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! אני עורך סקר זה במטרה לשתף אתכם בדילמה שלי. ציינתי את כל הכרטיסים שאני חושב שראויים להיות מועמדים (לא הזכרתי Gainward ti-4200 128mb כי המחיר שלו יקר והוא יותר איטי מכל מי שכן רשמתי, חוץ מה-MSI 4200 ). המחירים של הכרטיסים: כרטיס 1 - 1200 ש"ח כרטיס 2 - 1500 ש"ח כרטיס 3 - 1200 ש"ח כרטיס 4 - 1600 ש"ח (בחלק מהחנויות שבדקתי) כרטיס 5 - 1600 ש"ח כרטיס 6 - 1150 ש"ח כרטיס 7 - אין עדיין בארץ, אך בהתחשב שה-ti4400 זול מאוד, אז אני מניח שגם הti-4200 לא יהיה יקר. כרטיס 8 - 1600 ש"ח התיחסו בתשובתכם לכרטיס הכי משתלם מבחינת יציבות\פיצ'רים ואיכות פילטרים. אני רוצה כרטיס חזק שיחזיק לכמה שיותר זמן וגם אני לא מתכנן אוברקלוקינג (לפחות לא בשנה הקרובה ). שמתי SUMA SE כי גם …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לדעתי זה לפי הסדר שסידרתי את זה מלמעלה למטה אבל כל אחד ומה שהוא חושב אני צריך עצות אני סתם מסתמך על דעות חחחחחחחח אז תעזרו אחים שלי אוהב אותכם תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כולם פוחדים מהתופעה אז הגיע הזמן לברר כמה היא שכיחה. למי מכם נוצרו פיקסלים שרופים בטבעיות (ולא כי אח שלכם דפק פטיש 5 קילו על המסך) אחרי שהוא קנה את המסך (ולא כאלה שקיבלו מסך עם פיקסלים שרופים)? 1. איזה מסך? 2. כמה פיקסלים שרופים? 3. כמה זמן המסך ברשותכם? 4. אחרי כמה זמן מיום הקניה התחילו פיקסלים להשרף? שימו לב! הסקר הוא רק לבעלי מסך עם פיקסלים שרופים! (והוא לא שואל סתם איזה מסך יש לכם בלי קשר לפיקסלים) לי בכל מקרה יש Samsung 710TM ו-Hyundai Q17+ ו-LG L1720P מושלמים הדיון הזה הוא רק לאנשים שלמסך שלהם התפתח פיקסל שרוף אחרי שהם כבר קנו אותו!!!
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
PRO או דלוקס לא משנה סקר שאני עושה כי הטמפרטורה של הכרטיס שלי גבוהה אז אני רוצה לדעת כמה הטמפ' אצלכם?
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-