כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני כנראה קונה את הReadon 8500. האם הוא טוב? אני צריך כרטיס שיעבוד טוב עם המשחק Gta3 (כדי שאני אוכל לעשות את זה: :AR15: בלי שהוא יתקע). אין לי מושג מה זה fps וכל הדברים האלה. יש לי Duron 800Mhz (מה לעשות אין לי תקציב לדברים יותר טובים בינתיים). האם הו יתאים? ענו לי מהר כי אני מקבל אותו היום בערב (אבל יהיה לי אפשרות להחליף). באותה הזדמנות אשמח להבין קצת יותר על fps, קצב רענון, התחממות (איך מודדים) וכל המיליון דברים שאני קורא אותם בשאלות בפורום ולא מבין מילה וחצי... תודה רבה, אסף
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה זה המפרט שלי: לוח אם:Gigabyte EP43-DS3L מעבד:E8400 3.7Ghz זיכרון:G.Skill DDR2 4GB 1000 Mhz קירור מעבד:Thermaltake V1 מארז:NXZT Air Flow King כונן קשיח:320 GB ספק כוח:Enermax Liberty 400W רציתי לדעת האם הספק יחזיק את הכרטיס?
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם !!! כמו שאמרתי קיבלתי ציון נמוך מאוד 4699 (!!!) זה המפרט שלי Pentium 3 731 MHz 256MB of RAM Mother borad Asus cuv4x G-force ti4200 128 DDR רציתי לדעת למה קיבלתי כזה ציון נמוך !??!!? יש לציין כי הכרטיס חזר מתיקון לא מזמן... היתכן שיש בו עוד בעיה !?!? ??? ??? ??? ??? ??? ??? בתודה מראש lir@n סליחה שלא ציינתי... אבל כמובן שהאיי איי ואפ אפ היו מכובים... עשיתי השוואה ועדיין קיבלתי נמוך... אין לי דרייברים בו למה שאני מתקין דרייברים משחקים נתקעים לי או לא פועלים בכלל אז אני עם הדרייבר של הווינדוס... הבאיוס בלוח אם מעודכן...
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ב SIGGRAPH 2007 מייקרוסופט הכריזה עידכונים חדשנים ל DirectX שיעדכנו אותו לגריסאת 10.1 וכדאי שתהיה לך תמיכה מלאה בDX10.1 אתה לא תצטרך להתקין רק להתקין את SP1 לויסטה, אלא גם אלי לשדרג לכרטיס מסך תומך! האתר Next Gem שראיין בכיר ממיקרוסופט גילה ש DX10.1 יתמוך תמיכה מלאה בחומרה של DX10. זה אומר שDX10.1 יתמך בכל כרטיסי המסך שתומכים ב DX10, הוא עוד טוען שהעידכונים מעוד דומים לעידכוני שהיו בזמנו ל DX9. אבל את החידושים ש DX10.1 יציג,לא תוכלו להפעיל. מקור: http://xbitlabs.com/news/video/display/20070815123340.html בשורה משמחת לכל אלה שקנו 8800GTX/GTX/HD2900XT ונלחצו מהידעה
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לפני ימים אחדים הזמנתי R9800XT ואני אמור לקבל אותו ביו שני... לפני כמה שבועות שלחתי מייל לATI ושאלתי אם המבצע תקף גם בארץ (גירסת retial לא steam) אחרי שכבר קניתי הם נזכרו לענות ורשמו שמהבצע לא תקף לגבי הארץ! אני קניתי את הכרטיס הזה כי רציתי אותו אבל עכשיו שאני לא אקבל HL2 זה קצת מעצבן... יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
^ שלום ברשותי מחשב P4 3.0GHZ, DDR1 1GB 266MHZ אני מעוניין לצפות בתכני HD על המסך שלי והמפרט הנוכחי (עם כרטיס 5200) לא נותן לי לעשות זאת באופן חלק. אני לא מצפה שהוא יריץ 1080P חלק, אבל יש סיכוי כלשהו שכרטיס מסך מודרני (בחיבור AGP, כמובן) יאיץ את המערכת הזו עד כדי צפיה חלקה ללא הפרעות בסאונד וגראפיקה (כמו שקורה עכשיו)? כמו כן, כמובן שמשולבים בעסק הזה המקודדים המתאימים לתכני HD. כעת נותר לענות על השאלה שלי, ואם קיים כרטיס שיקח על עצמו את העומס אז יתכן מאד שאקנה אחד כזה. תודה מראש.
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך אני ירשום נתונים יבשים של המחשב I5 דור 4 הכי פשוט לוח גיגבייט 2 סלוטים של זכרון אין אופציה ל sli 8 גיגה זכרון פנימי 1600 DDR3 כרטיס מסך קיים 7950 עם אוברקלוק מובנה של ספייר 3 גיגה ספק כח של טרמלטק 800W אני מתחיל להרגיש שקשה לו עם witcher 3 ו GTA 5 על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לשדרג..?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 500 - 400 ש"ח. על הכרטיס להיות בחיבור AGP, לתמוך ב TV out וביציאת DVI . השימוש העיקרי הוא למשחקים. בחיפוש שלי עד כה, אני נוטה לבחור בכרטיס הבא: http://www.aluf.co.il/view_prod_en.aspx?Prod_ID=2137428553 למישהו יש רעיון אחר או הערות לגבי הכרטיס הנ"ל? אגב, אין כוונה להתעסק עם הכרטיס ב OC או פתיחת צינורות עיבוד כרגע, לכן אופציות אילו אינן רלוונטיות. תודה רבה לכולם.
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום [: אני החלטתי לקנות מסך חדש לכבוד היומולדת =) בהתחלה חשבתי על vp191b אבל אחרי זה הבנתי שממש עוד מעט מגיע המחליף שלו [vp930] שעולה 300-400 שקל יותר ממנו ושווה את זה. למרות שאני משלם את כל הסכום אבא שלי התחרפן מהמחיר והיה בטוח שאפשר למצוא את זה יותר בזול X: הסברתי לו שאין מסכים כאלו במכירות פומביות \ קבוצתיות והוא וויתר. היום הוא יתקשר לחברה שמייצגת את viewsonic בישראל [הומניטק] ושאל אותם על המסך, האיש מכירות הציע לו לקנות vx912 ואמר לו "המפרט הטכני בדיוק אותו דבר חוץ מהפיווט (התכונה הזאת שאפשר לסובב את המסך) וזה למה המסך הזה כל כך יקר.. אבא שלי אמר לי את זה וגיחגחתי קיבלתי את הטלפון של החברה ודיברתי עם האיש שדיבר עם אבא שלי וקצת קטלתי אותו X: אני יושב כשאני רואה בול…
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למישהו יצא להוריד את הסרטון ? אני אישית מגדיר אותו כאחד הדברים הכי טובים שהורדתי בחיים, ולא רק זה אלא שעוד חיכיתי שעה וחצי בתור כדי להוריד אותו (הכי טוב יהיה המשחק עצמו ). בקיצור להורדה!
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב והמסך החדשים וצילמתי כמה תמונות. אחרי שהתרגלתי לירות על גלובים לא מזוהים של פיקסלים ב- BF2, לשחק ב- 1920x1200 זו בהחלט חוויה מרעננת (זוג ה- 7800GT עושים עבודתם נאמנה). בכל אופן, המחשב בסה"כ מצויין מלבד כמה חבלי לידה (לפעמים כשאני מתחיל וידאו המסך מתעוות כמו בתמונה 5 ואז אני חוטף BSOD).
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
??? לפני מספר ימים קניתי כרטיס מסך חדש -> ASUS V8420 GeForce 4 Ti 4200 128 mb ddr הבעייה היא שאני יודע שביקשתי את הכרטיס הזה בדיוק ואכן קיבלתי GeForce 4 Ti 4200 128 mb אבל לא ראיתי שום זכר של המילה ASUS על הכרטיס /דרייבר/חוברת ואני לא יודע אם אכן קיבלתי את הכרטיס המדוייק ששילמי עליו (של ASUS )! אז הנה עיזרו לי לזהות את שם החברה של הכרטיס מסך ליפני שאני נכנס במי שמכר לי אותו נ.ב קיבלתי חוברת שהיה רשום עליה "inno3d"( ואני לא יודע למה זה מתיחס בדיוק אולי זו החברה ? ) עריכה: טוב אז דיברתי עם המוכר ובדקתי ומה שהתברר הוא שזו איתה יותר נכון אי הבנה כי שילמתי לפי המחיר של הכרטיס הזה ולא של ASUS שהם יותר יקרים ככה שהוא לא עבד עלי במחיר אבל הבעיה היא עכשיו שאם …
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 שנים, הכרטיס מסך האהוב שלי 8800GTS 512 הלך לעולמו (פתחתי אשכול ב"מפרטי מחשב", עכשיו התקציב השתנה אז העדפתי לפתוח חדש בפורום הנכון) התקציב שלי הוא 500 ש"ח המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 4GB DDR2 800 KINGSTONE אני רוצה כרטיס עם ביצועים טובים יותר מהנ"ל, שיעבוד טוב גם על מסך 32 אינץ'. קראתי על 9800GT 512 והתאכזבתי לגלות שהוא לא משפר שום דבר. אולי הגירסה של הג'יגה תהיה עדיפה? מבקש המלצות על כרטיס חלופי. תודה
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עוד לא קניתי כרטיס מסך ההוא עם ה7800GT עוד מתלבט לי ההוא עם ה7950GT EXTREEM לא רציני בכלל עכשיו מישהו פנה אליי ויש לו 8600GT עם 1GB ידוע לי שהוא חלש משניהם^ אבל גם צריכת החשמל שלו דיי עושה לי טוב לספק(THERMEL MASTER 420W של CM) האם שווה לקנות תכרטיס הזה ב150 שקל? רק לא להגיד לי תקנה כרטיס מסך או שעולה הרבה אין לי כסף לזה בכלל
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
[עוד פרק בתלבטויותיו של DXT] עולים בערך אותו הדבר וסחיטה של 200 שקל לא באה בחשבון אז תשכחו מזה. אני מתכנן אולי OC לא גדול (לא משהו שמגיע לגבול הכרטיס). ומאד חשוב לי השקעה לעתיד. תעזרוו ליי
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה יותר כדאי לקניה הGTX285 או שני RADEON HD4870 ? אשמח לקבל הסבר לכל סוגיית ה-OC ואיך זה מתבצע מעשית ? בתודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מטלבט בין הדגמים WinFast A250LE TD MyVIVO Geforce 4 Ti 4200 128Mb SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB יש את היתרונות ללידטק עם הVIVO וכמות זיכרון יותר גדולה (אני יודע שה64 מנצחים בבנצ'מרקים...) אבל מה עם אובר קלוק מי מגיע יותר רחוק ? ומה יותר עדיף לקחת ומאיזה סיבות ?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למי יש את הX800GT של PowerColor? האם אתה מרוצה ממנו?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כנראה שאן בידיה נכנסה לאטרף של AGP*8. רובנו שמענו שאן בידיה הצליחה טוב יותר בעניין הזה מATI. שיפור של 5 פריימים (!). הנה הכרטיס מבוסס ליבת TI 4200 מבית לידטק, אבל הפעם בAGP*8. מה אתם אומרים, הכרטיס יצליח טוב יותר בשוק מאשר הטי איי 4200 עם AGP*8?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז כפי שהכותרת אומרת... אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים יותר מה- Hercules GeForce2MX/400 שיש לי כרגע... ואין לי כ"כ כסף להשקיע במחשב אז אני מוכן להשקיע מקסימום של 500 ש"ח... שמעתי שגם במחיר הזה אני יכול לקנות כרטיס תותח בהשוואה לכרטיס הנוכחי שלי מחכה להמלצות, אורן.
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, היה לי hd5770 ונראה שהוא הלך בגלל שהמחשב לא מבצע BOOT עם הכרטיס אלה רק עם הכרטיס שעל לוח האם, זה התחיל בהעפות חוזרות לאחר BF4, ועכשיו אי אפשר לעשות BOOT עם כרטיס המסך ): לפיכך אני אשמח להמלצה לכרטיס מסך טוב שיודע לסחוב את BF4 ובעלות הכי נמוכה שיש עד 600-700 שח לכל היותר ועדיף פחות. המעבד שלי הוא :Intel® Core i5-3450 CPU @ 3.10GHz זכרון : Memory16 GB ספק: TAGAN 700W תודה רבה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן יחסית, הינה מפרט טכני שלו: Intel Core i5 650 3.2 Ghz 4MB L3 Cache s1156 Gigabyte GA-H55M-USB3 Golden Tiger 550W PSU GeForce GT240 אני רוצה לשדרג את המחשב למצב שאוכל לשחק במשחקים חדשים(הכוונה לשחק בWitcher 3). מחרתיים אני באילת ורציתי לשאול איזה כרטיסיי מסך יעבדו עם המפרט הנוכחי ואם לא מה עליי לשדרג כדי להגיע ליעד? הסתכלתי על כרטיסי: GTX 750, אולי GTX960. תודה מראש על עזרתכם
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בחירה בין 2 הכטיסים האלה במחשב חדש שאני קונה מבוסס CORE I5, מה לקחת????? אני אישית חובב יותר של רדון, ולא שמעתי על 465, שמעתי על 470 ועל 480 ובגלל זה אני קצת סקפטי, מישהו יכול לתת לי סקירה\דעה על שניים, מה יותר טוב, מה יותר משתלם. תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/article/Videocards/426/ בא מהאתר הכי בטוח לבדוק בו בנצ'ים להוריד דרייברים והפורמים הכי טובים לגבי מחשבים שיש GURU3D. לסיכום במילים קצרות על הגיפורס 8600GT\GTS מפי הבודק\HILBERT "So to sum up my overall impression: The 8600 GT/GTS cards is definitely a fun product series, but it does not have the impact as for example the 7600 GT had when it was released. In fact if you have a 7600 GT or 7900 GS graphics card there really is no huge need to upgrade unless you really want to switch to a DX10 class graphics card. And from that perspective, that's not what people expected." בקיצור הכרטיסים החדשים רחוקים מלהיות טובים ורחוקים מלהיות ה7600GT של הדור הזה, …
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעוד כמה ימים אני הולך לקנות מחשב מRSM עם הכרטיס מסך HD5850, עד עכשיו הייתי סגור על XFX בגלל שהוא הכי זול אבל היום אני נכנס לאתר ואני רואה את ה5850 של חברת Manli במחיר יותר זול מהXFX. פעם ראשונה שאני רואה את החברה הזאת, מישהו יודע קצת על החברה הזאת?, אם אני יקנה כרטיס שלהם אז יהיו לי כל מיני בעיות כמו התחממות יתר?. אשמח מאוד שתענו לי על השאלות ששאלתי. והנה לינק לכרטיס: http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1416
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-