כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
היי, בעקבות חיפושי אחר חלקים למחשב חדש, הגעתי להתלבטות בין שני כרטיסים: X800 GTO2 vs 6800GS כמובן שמתוכנן OC. לפי מה שאני רואה לא ממש קשה לפתוח את ה GTO2 ל X800XL ולהמהיר אותו לרמה של x850 XT PE שאין מה לעשות- מנצח את ה 6800GS בהפרש לא קטן. ככה שמבחינת ביצועים- אין לי ספק שאני מעדיף את ה GTO. השאלה היא עד כמה אני צריך להתחשב ב SM3. חיפשתי השוואות- אך מצאתי רק השוואה ב AOE 3 (האמת- יש הבדל באיכות). למישהו יש עוד השוואות בינהם? או משהו להגיד? תודה
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עוד מעט אני משדרג את המחשב ספק חדש ומעבד חדש(E7300)וגם לוח אם חדש תומך CF. עכשיו יש לי 4850 אחד.בעתיד אני ישדרג מסך אם רזולוציה 1900X1600 . האם משתלם ליקנות עוד 4850X2 ולעשות איתו CF אם 4850 שיש לי עכשיו?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח את עזרתכם בייעוץ לפני שאני קנייה יש ברשותי מחשב עם לוח אם מדגם Gigabyte P55-US3L ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך כך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים של היות (GTA, The Witcher3) קיבלתי המלצה של לכרטיסים הבאים: AMD HD7850 GeForce GTX 750 טווח המחירים לכרטיס נע בין 600-700 אשמח לשמוע את עצתכם בנושא ואם קיים המלצות לכרטיסים אחרים אשמח לשמוע גם תודה רבה! אור
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נכנסתי ל-ORB וראיתי אינספור מערכות עם אוברקלוק פחות קיצוני משלי מקבלות ציונים יותר טובים. הכרטיס שלי גם לא כל-כך גמיש לאוברקלוק ועל יותר מ-410/1158 הוא פשוט נתקע. מה אני עושה?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נערך לאור פרסום התמחור הרשמי החדש של כרטיסי ה- 480 (מיום 1.6.2016) + מספר עדכונים נוספים (שם הכרטיס, רמת ביצועיו, נתונים טכניים) להלן ריכוז הנתונים ממספר מקורות מידע: במהלך יוני (ה- NDA יוסר רק ביום 29.6.2016) יפורסמו מבחנים וסקירות לכרטיסים, כאשר ב- 29.6.2016 יחל השווק המעשי עם הסרת ה NDA. **סביר להניח שהכרטיסים שנמצאים (במהלך יוני) בבחינה אצל הסוקרים השונים ברחבי העולם, יזכו לכל מני הדלפות טרם המועד הרשמי 29.6.2016 תוך סוג של שבירת ה- NDA (באופן אנונימי כמובן). במרכז הבימה מדובר ב- Polaris10 שכינויו השיווקי יהיה RX 480 להלן הכרטיסים: RX 480 2304 ליבות (36CU). תדר עבודה בסיסי של 1266mhz. תדר עבוד…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דבר ראשון לא שאני מציף פשוט יש לי מלא בעיות פתאום... טוב אז הסתכלתי טוב טוב במסך ושמתי לב שיש שני קווים בחלק העליון טיפה ואחד יותר למטה הם סימטרים וזה נראה כאילו המסך בנוי ככה זו הפעם הראשונה ששמתי לב לזה למישהו יש מושג אם ככה בנוי המסך או שזו בעיה? המסך הוא MAG XJ700T
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
וויתרתי על ה6950 כדי לחכות לדור הזה של הכרטיסים ואני רואה שהם לא מגיעים מישהו יודע אולי בערך מתי הם יגיעו?(אני בנתיים סובל קניתי מחשב חדש ..מעבד 2500K ואני בנתיים סובל עם X1950 ) מת כבר להתחיל לשחק כמו בן אדם ..לא שיחקתי כבר שנים.. חשבתי כבר אולי לקנות את ה7950 או 7970 אבל הבנתי שאני לא יכול להשתמש בarctic accelero xtreme plus ii שיש לי כרגע (אני צודק? או שזה סתם שטויות?) כי אם כן אני יחסוך ויקנה את אחד מהם וישים עליו את הקירור שלי כי כבר אין לי סבלנות לחכות
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן יחסית שאני רוצה להפוך ל- HTPC, יש לו כרטיס ATI ישן עם 128 זיכרון שלא כל כך סוחב ב-HD, אני מדבר על 720 כרגע אפילו לא 1080. מדובר על p4 3ghz 1gb ram התקנתי עליו XBMC, BOXEE, MPC HC COREANC ואני לא מצליח להגיע לביצועים טובים בעת צפייה ב- HD אני מניח שעם כרטיס מסך שתומך בהאצת חומרה עבור HD אני יקבל ביצועים לא רעים בכלל השאלה איזה כרטיסים כאלה יש בכלל? מדובר על AGP, והאם בכלל שווה לי להשקיע, מבחינתי אני גם יחפש יד שניה וכו אני רק רוצה לדעת דגמים שכדאי לי לחפש אני רוצה שיהיה לו יציאה DVI/HDMI גם ואם אפשר להעביר גם את הסאונד שם אז בכלל טוב מה אתם אומרים? תודה
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קודם כל אני חדש, אז שלום לכם אני קונה עוד מעט Radeon 9600XT 256MB .. רציתי לדעת של איזה חברה שווה לקנות ? ואיפה מקבלים שובר חינם למשחק Half Life 2? תודה לעוזרים. עריכה: יש לי AMD 2000 Athalon XP הלוח אם: Gigabyte GA-7VAX 512 DDR ... 266 MHZ איך יעבדו לי המשחקים אם אני יקנה את הכרטיס מסך הזה?
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשדרג את כרטיס המסך שלי, אבל אני חושב שלא כדאי לי כי זה יבזבז כסף כי שאר המערכת לא תהיה מסוגלת להריץ משחקים כמו שהכרטיס מסך יהיה מסוגל. הכרטיס מסך שאני רוצה לקנות הוא: PCX - Gigabyte\Sapphire\Gecube... Radeon HD3850 256MB המפרט שלי הוא: You Have: 2 processors running - Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 2 GB על XP. כדאי לי לקנות את הכרטיס? נ.ב. חשבתי שאם לא כדאי לי אז אני אקנה את הGF 8500. זה עדיף לי?
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הגעתי ל4028 עם readon 9600 tx ;D עם OC ל core 540 וmemory 702 נראה אולי אני יצליח למתוח עוד קצת את הכרטיס שלי (הוא של SAPPHIRE עם קירור לא משהו) בכל מקרה זה גם מעוד טוב ;D ;D ;D
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בחירה בין 2 הכטיסים האלה במחשב חדש שאני קונה מבוסס CORE I5, מה לקחת????? אני אישית חובב יותר של רדון, ולא שמעתי על 465, שמעתי על 470 ועל 480 ובגלל זה אני קצת סקפטי, מישהו יכול לתת לי סקירה\דעה על שניים, מה יותר טוב, מה יותר משתלם. תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
[עוד פרק בתלבטויותיו של DXT] עולים בערך אותו הדבר וסחיטה של 200 שקל לא באה בחשבון אז תשכחו מזה. אני מתכנן אולי OC לא גדול (לא משהו שמגיע לגבול הכרטיס). ומאד חשוב לי השקעה לעתיד. תעזרוו ליי
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ערוץ YouTube מספק לנו תיעודים מרשימים באיכות גבוהה שמגיעים מתוך מערך SLI מרובע המורכב מכרטיסי המסך העוצמתיים ביותר מבית NVIDIA לכתבה
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך בינוני, תקציב של כמה מאות שקלים, לא גיימר כלל, מתכוון (אולי) להריץ משחקי Medium Level, לא משחקים עוצמתיים. המחשב הוא בעיקר מחשב פיתוח חזק (Development) מהסטיקי של פברואר נראה לי שמבחינת תקציב מתאימים : ATi Radeon X1300 או NVIDIA GeForce 7300GT Sonic 1. חשוב לי תמיכה בחיבור של 2 מסכים, האם לשני הכרטיסים הנ"ל יש 2 יציאות DVI כל אחד ? 2. על איזה כרטיס (מהשניים הנ"ל, או בכלל), אתם ממליצים לאור הצרכים שלי ? תודה רבה !
-
- 38 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התלבטות חזקה בין שני הכרטיסים , ראיתי שה 9600XT הוא יותר מהיר ויש לו יותר זיכרון אבל יש לו רק 4 צינורות והוא 128ביט לעומת זאת ה 9800 פרו שיש לו 8 צינורות והוא 256 ביט הוא יותר איטי ויש לו פחות זיכרון נ.ב הכוונה ביותר איטי היא בליבה של הצ'יפסט. נ.ב 2. אני לא מתכוון לעשות O.C עם הכרטיס
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פרטים על תקציב ותאריך הקניה של הקונה: תקציב: 800 חריגה מקסימלית: עד 1000 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? בעיקר Dota2(עושה streams), ואולי FIFA17 חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: KSP\IVORY מפרט המחשב: מעבד: i5 -3450 3.1GHZ לוח אם: Gigabyte z68p-ds3 זיכרון ראם: 2X4GB כרטיס מסך נוכחי: sapphire 6850 1gb ddr5 מארז: thermaltkae a90 ספק כוח: Antec 550W איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? Dell uh23m 23" רזולוציה 1920X1080
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אנשים מה המצב תגידו מה הכרטיס מסך הכי טוב בארץ?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום עליכם. אז ככה - מישהו טען בפניי שלכל וידאו יש טיונר מובנה בפנים. הוא אומר שבהנחה שיש לו מסך מחשב LCD רגיל עם יציאת RCA לדוגמה, הוא יכול פשוט לחבר מכשיר וידאו אל המסך ויש לו טלוויזית LCD לכל דבר ועניין. רציתי לשאול האם באמת לכל וידאו יש טיונר ואם כן אז למה? הרי הטלוויזיה באה גם ככה עם טיונר לקליטת שידורים אז למה משמש הטיונר הנוסף? ודבר אחרון - מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה זה למען השם היפרבנד (מלא/חלקי לא משנה מה). לידעונים תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי. אני מתעתדת לקנות מחשב חדש ומתלבטת בנוגע לכרטיס המסך. עיקר העבודה היא סולידוורקס, רינדורים של 3ds max ותוכנות גרפיות של adobe. כלומר, אני זקוקה לכרטיס מסך חזק אמין וטוב. הנטיה שלי היתה לאחד מה- nvidia quadro (הציעו לי מצד אחד את ה- K600 ומצד שני את ה- K2000). אך ככל שאני מבררת יותר, עולה ה- geforce כמשהו שיתאים יותר לצרכים שלי (gtx 770 למשל). אני לא מצליחה להבין מה באמת יתאים לצרכיי יותר ואשמח להבהרות ועזרה בהחלטה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ב SIGGRAPH 2007 מייקרוסופט הכריזה עידכונים חדשנים ל DirectX שיעדכנו אותו לגריסאת 10.1 וכדאי שתהיה לך תמיכה מלאה בDX10.1 אתה לא תצטרך להתקין רק להתקין את SP1 לויסטה, אלא גם אלי לשדרג לכרטיס מסך תומך! האתר Next Gem שראיין בכיר ממיקרוסופט גילה ש DX10.1 יתמוך תמיכה מלאה בחומרה של DX10. זה אומר שDX10.1 יתמך בכל כרטיסי המסך שתומכים ב DX10, הוא עוד טוען שהעידכונים מעוד דומים לעידכוני שהיו בזמנו ל DX9. אבל את החידושים ש DX10.1 יציג,לא תוכלו להפעיל. מקור: http://xbitlabs.com/news/video/display/20070815123340.html בשורה משמחת לכל אלה שקנו 8800GTX/GTX/HD2900XT ונלחצו מהידעה
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרויס מסך של nvidia 860m עכשיו רציתי לעדכן אותו אבל ראיתי שהעדכון האחרון של הדרייבר היה ב6.12.16 זה הגיוני שמאז לא יצא עדכון חדש? Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לרכוש מארה"ב, הגעתי למסקנה שהחנות הכי משתלמת היא NEWEGG כי שם לעומת אמאזון אפשר לקנות בפייפאל- ושער הדולר בפייפאל משמעותית יותר טוב. הצטצמתי לשני דגמים: ASUS STRIX http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121899 WF3 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125685 שניהם עולים בערך אותו דבר, ומגיעים עם מטל גיר סוליד חשוב לי בעיקר שקט ואמינות, ופחות כמה FPS לפה או לפה
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם בממצאים שלי עד עכשו היה לי radon 9800 a gto2 החלטתי להחליף את ה gto ב 7800 gt של אנוידיה הכרטיס סוס עבודה אבל איכות התמונה הרבה פחות טובה מהכרטיסים של ati שהיו לי זאת פשוט עובדה חבל ואין לי תמונות להראות לכם
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי - zotac gtx 275 אשחק בעיקר ב-gta v. המפרט שלי: i7 920 2.67GHz 8GB RAM 1333 Gigabyte EX58-UD3R Seasonic S12II-620Bronze מסך Samsung LS24A350 התקציב הוא 500 ש"ח, אוכל לחרוג בערך ב-200 ש"ח תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-