כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
היי המפרט שלי: I7 6700 16 GB RAM זה הספק: https://antec.com/product/power/ne550m.php האם יכול להחזיק ללא בעיה כרטיס SUPER 2070/2080? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לראות סרטים שבמחשב שלי בטלויזיה בסלון(טלויזית CRT , שלושים ומשהו אינץ' ) אבל אני לא הבנתי איך מחברים, יענ החיבור הכבלים של הכרטיס מסך שונים והכניסות שיש במסך... האם זה בכלל אפשרי לחבר את המחשב למסך ישן כזה?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
https://www.amazon.com/dp/B0196LWL3W/ref=psdc_284822_t1_B0106IJXX0 יש סיבה בכלל לקנות 480 אחרי המחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כנראה שאן בידיה נכנסה לאטרף של AGP*8. רובנו שמענו שאן בידיה הצליחה טוב יותר בעניין הזה מATI. שיפור של 5 פריימים (!). הנה הכרטיס מבוסס ליבת TI 4200 מבית לידטק, אבל הפעם בAGP*8. מה אתם אומרים, הכרטיס יצליח טוב יותר בשוק מאשר הטי איי 4200 עם AGP*8?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הגעתי ל4028 עם readon 9600 tx ;D עם OC ל core 540 וmemory 702 נראה אולי אני יצליח למתוח עוד קצת את הכרטיס שלי (הוא של SAPPHIRE עם קירור לא משהו) בכל מקרה זה גם מעוד טוב ;D ;D ;D
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות את ה - 6870 ATI ואני לא בטוח שהספק הזה יחזיק... שאר המפרט הוא: אינטל E6750 4G זכרון DDR2 3 כוננים קשיחים 4 מאוורים במארז. תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום, מפרט בקצרה - 7700K , 16GB RAM 3000,ZOTAC GTX 1080 TI AMP EXETREME המחשב עובד, הכרטיס מסך עובד אבל המאוררים שלו לא עובדים בכלל בשום טמפרטורה. עכשיו ראש השנה ועד שיטפלו לי בתקלה יקח זמן , אולי יש פתרון שאני לא מכיר? כל עזרה תתקבל בברכה! שנה טובה!!!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס האמור, כיום החומרה שלי היא כזאת: I7 -2600 8 GM RAM לוח אם- ga-z68xp-ud3 כרטיס מסך gtx 560 ti ונראה לי שזהו אלו הפרטים המעניינים. האם שדרוג לכרטיס הנ"ל יכול להיות אפשרי? מה גם שבגלל שהלוח אם ישן הוא תומך רק ב- pcie express 2.0, ואילו הכרטיס החדש תומך בתקן 3.0, האם הכרטיס יכול להיות מתאים למערכת שלי?, וגם עניין חשוב הוא עניין ההספק, האם החלפה בין הכרטיסים תגרור צריכת הספק גדולה יותר?.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
התקנתי נגן HD DVD במחשב ואני לא מצליח לראות תמונה אלא רק שומע קול. אני שובר את הראשון כבר מאתמול ולא מצליח לפתור את הבעיה. אם זו בעיה של קודקים אז אנא תנו לי את הקודק הנכון ולא MKV או משהו בדומה לזה. אני מדבר על VC1 שקיים בסרטי HD DVD מקוריים ככה לפחות רשום לי בתוכנה. אני מת כבר לראות סרט אז בבקשה עיזרו לי. תודה
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי שלום לכלום וחג שמח :-) יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 וברצוני לרכוש טלויזיה 3D בשביל להנות ממשחקים וסרטים בתלת מיימד. התחלתי קצת לברר ומצאתי טלויזיה שנראת לי בסדר במיוחד בגלל התקציב. זו הטלויזיה של חברת שרפ במחיר של 8K http://www.sharp-cee.com/cps/rde/xchg/scee/hs.xsl/-/html/product_details.htm?product=LC60LE652EMK2&cat=111 רשום שהיא תלת מיימד אבל איך אני צריך לחבר אותה לכרטיס מסך בשביל שאני יוכל להפעיל משחקים ותכנים ב 3D? דרך HDMI? או דרך חיבור אחר? כי לפי מה שאני זוכר זה אמור להיות חיבור כפול? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי בקצרה איך ניתן לחבר את המחשב למסך? ואם אפשר גם בכללי דעה על הטלויזיה והמחיר. תודה רבה דניאל.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך, בין שני הדגמים הבאים: GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6802 GIGABYTE GTX460 OC 1GB GDDR5 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6841 מה ההבדל בין שני הכרטיסים ואיזה מהם עדיף? (שאר המפרט מופיע תחת מפרט המחשב שלי)
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעבודה מחשב dell עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. איך שלא משחקים עם רזולוציה שלו רואים לא משהו עבודה באקסלים ובתוכניות בעברית. מה לעשות ? ביום ראשון אמורים להחליף לח מסך בלי שום קשר. היכן אני אמור לשנות בwin 7 רזולוציה ופונטים. אם ההחלפה של המסך ומשחק נוסף ברזולוציה לא פותר את הבעיה כדאי להחחליף לכרטיס מסך פשוט אחר ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב, עבד יפה כמה דקות. פתאום העכבר והמקלדת קפאו. אחרי ריסוט המערכת אני רואה נקודות והמחשב מסרב לעלות יותר. הקפאתי את הכרטיס מסך, התצוגה חזרה ואחרי כמה דקות שוב קרס. המפרט שלי כולל מעבד Q6600 ולוח אסוס P5K-E. מעוניין בכרטיס חזק יותר אך ברמת מחירים שפויה. תודה
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לשים כרטיס מסך GTX660ti עם מעבד Intel Xeon W3550. האם המחשב יהיה יציב מבחינת להריץ משחקי מחשב, למשל GTAIV? ספק כוח אני לא בטוח כמה יש לו אבל יש לי בבית אחד חדש של 520W. לוח האם: 09KPNV
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יכול שנשאל בעבר אך לא מצאתי. יש לי אפשרות לרכוש את אחד מהם. עיקר היישומים שלי הם סימולטרים (DCS,Asetto Corsa) ב-VR. האם אראה הבדל מהותי בין ה-2070 ל-2080? כרגע יש לי 970 ב-SLI. עוד שאלה, ספק הכח שלי הוא ANTEC PLATINUM 850W שנרכש ב-2014. האם חיבורי החשמל שלו יתאימו לכרטיסים החדשים ? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני חיפשתי מאז ומתמיד כ. מסך טוב לTVOUT , עכשיו חשבתי על לקחת TI 4200 וראיתי את הכתבה עם הההשוואה של הכרטיסי TI 4200 ושם ראיתי: ובקיצור שאיכות הTVOUT של הרדאון 9000 /PRO מצויינית ואף הכי טובה, מישהו יכול לאשר/לבטל טענה זו? כמו כן בהשוואה זו כתוב שמפענח הTVOUT הטוב ביותר לכרטיסי NVIDIA הוא Connexant CX25871 ברשותי כ. מסך ASUS V7100 PRO שיש בו מפענח זה, לכן ויתרתי על הרעיון של TI 4200 , ולכן אני מחפש Radeon 9000 PRO האם יש כזה בארץ?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי השבוע מחשב חדש במשרד, Dell Optiplex 790 מעבד i5 מהירות 3.3 עם 8 GB זכרון. אני רוצה לחבר לו כרטיב מסך מינימלי בכדי להריץ את המשחק BF3 הבעיה היא שאין אפשרות לשים שם כרטיס מסך שתופס שני סלוטים (אפשר לראות בתמונה) הספק הוא בטח מינימלי אבל כמו שאתםן בטח רואים יש לי ספק כח חצוני נוסף שניתן לחבר אותו מעל הסידי רום. השאלה שלי איזה כרטיס מסך אפשר לרכוש היום שתופס סלוט אחד ויכול להריץ לי את המשחק BF3 ? לא מחפש ברזוללוציה מטורפת. המינימום שבמינמום. רק שאוכל קצת לשחק בשעות מתות. מישהו יכול לעזור לי? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלוםת יש לי את המפרט הבא: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-B75M-D3H SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Silverstone Strider 500W 2X Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL ורציתי לדעת אם הספק יחזיק לי כרטיס 1060 חדש? ומה תהיה תוספת הביצועים לעומת ה760 שיש לי היום? תו…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
היי. יש לי כרטיס של GIGABYTE GEFORCE 9800GT 1GB DDR3...ולאחרונה החלטתי שאני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי..לאחר בירורים בסיסיים הבנתי שהכי משתלם זה להחליף ל-GTX460 1GB...(גם כן של GIGABYTE). אני באמת רוצה לדעת אם אני אשים לב להבדל ענק בביצועים של המחשב עקב החלפת הכרטיס והאם זה משתלם?תודה מראש לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי על Sapphire Toxic אבל אז שמעתי שהמאוורר שלו נורא רועש כי הוא פועל במהירות קבועה [גם בIDLE כשאין צורך] ובגלל זה עכשיו אני בהתלבטות, האם בכל זאת ללכת על הטוקסיק: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4290 או על HIS ICEQ 4 COOLING [דרך אגב, זאת הגרסא TurboX שמישהו דיבר על כך שאי אפשר להשיג אותה בארץ?] : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4448 או על Palit Sonic: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4412 הפאליט טיפה יותר זול, אבל זה לא משנה יותר מידי חשוב לי שהכרטיס יביא ביצועים טובים, ובאותו זמן יהיה כמה שיותר קריר ושקט בכולם יש OC מהמפעל ואני מניח שהוא דיי דומה [אם לא זהה], אז השאלה היא אצל מי המאוורר מקרר טוב יותר ובשקט יותר? עריכ…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי,מחפש את הגירסא הטובה ביותר של 7850 להמהרת הכרטיס לתדר כמה שיותר גבוהה. יש הצעות מסוימות ? ??? מתכוון לשדרג את ה5850 שלי ל7850(או שמא כדאי למשוך עוד דור ? )
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך בינוני, תקציב של כמה מאות שקלים, לא גיימר כלל, מתכוון (אולי) להריץ משחקי Medium Level, לא משחקים עוצמתיים. המחשב הוא בעיקר מחשב פיתוח חזק (Development) מהסטיקי של פברואר נראה לי שמבחינת תקציב מתאימים : ATi Radeon X1300 או NVIDIA GeForce 7300GT Sonic 1. חשוב לי תמיכה בחיבור של 2 מסכים, האם לשני הכרטיסים הנ"ל יש 2 יציאות DVI כל אחד ? 2. על איזה כרטיס (מהשניים הנ"ל, או בכלל), אתם ממליצים לאור הצרכים שלי ? תודה רבה !
-
- 38 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני ממש לפני קניית כרטיס מסך ועוד כמה "תוספות" למחשב, והעיניין הוא שאנחנו בתקופה מאד מאד מטורפת של כרטיסים שיוצאים, הורדות מחירים - למשל הTI4600 שירד פתאום ל1200 שקל... כדאי להשקיע היום בTI4600 או לחכות עוד קצת ? תודה, kfir@jesta.co.il
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-