כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב די ישן בן יותר מ -6 שנים . עד כמה זה בעייתי לצפות וידיאו 4k שמקורו במצלמות action כמו GOPRO 4 BLACK? אני חושב לרכוש מצלמה כזאת ,אולם אני חושש שלא אוכל להנות מכל יכולותיה מפני שאין לי כרגע את הכסף לרכוש מחשב חדש.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למשל בכרטיס מסך כמו NVIDIA GE FORCE 5 - 5200FX אז הציפסט זה ה 5200 FX ? והכרטיס של NVIDIA ? כי ראיתי את ה FX 5200 לא רק עם NVIDIA ? הסבר בבקשה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברצוני לקדם את קנייה קבוצתית זו. יש לכך מספר סיבות: 1. לא לכולנו יש תקציב לכרטיס מסך ב2000 ש"ח. 2. זה רק יכל להוזיל עלויות, ומי שמתכנן לקנות כרטיס מסך המיועד לשוק-הביניים הקנייה תשאיר לו כמה מאות שקלים בכיס. 3. לא משתלם היום לקנות כרטיס מסך המיועד לשוק הגבוה. למה אתם שואלים? אוקיי. לפני שנה AMD HD6970 שהיה נחשב לטופ שבטופ עלה בסביבות 2500 ש"ח. תנחשו כמה עולה היום אחד כזה חדש בקופסה- תנחשו. ניחשתם? יופי. אתם אופטימיים מדי. היום AMD HD6970 חדש דנדש בניילונים עולה 999 ש"ח. כן, קראתם נכון. 999 ש"ח! שזה 40% מהמחיר שקניתם אותו לפני שנה. איבדתם 60% משווי הכרטיס בתוך שנה. אתם יודעים למה? כי לא שווה לקנות כרטיס המיועד לשוק הגבוה. זה בדיוק כמו לקנות HAMMER. שווי הכרטיס עושה צניח…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במערכת עם כרטיס מסך HD 5970 ומעבד Core I7 920 יהיה צוואר בקבוק ?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש מעבר כרטיס מסך שדרוג קטן במחיר טוב..כ700שח יד שניה מה עדיף המלצות בקשה.. חיפוש קטן ביד 2 הופיע לי ב500שח כרטיס מסך SAPPHIRE DUAL-X R9 280X 3GB GDDR5 OC שווה? זה מעבר טוב מgtx560ti? אשמח גם לתשובה.. דירוג של כמה כרטיסים שכמובן חזקים מ560 TI ושיכולים לימכר ב700שח כמו 7950 7970 r9 280 וכדומה דירוג מה הכי משתלם כיום (לדרישות כיום)
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך בינוני, תקציב של כמה מאות שקלים, לא גיימר כלל, מתכוון (אולי) להריץ משחקי Medium Level, לא משחקים עוצמתיים. המחשב הוא בעיקר מחשב פיתוח חזק (Development) מהסטיקי של פברואר נראה לי שמבחינת תקציב מתאימים : ATi Radeon X1300 או NVIDIA GeForce 7300GT Sonic 1. חשוב לי תמיכה בחיבור של 2 מסכים, האם לשני הכרטיסים הנ"ל יש 2 יציאות DVI כל אחד ? 2. על איזה כרטיס (מהשניים הנ"ל, או בכלל), אתם ממליצים לאור הצרכים שלי ? תודה רבה !
-
- 38 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי כרטיס מסך של EVGA מדגם RTX2080 עם 2 מאווררים (לא BLOWER!), בן 11 חודשים שנקנה מNEWEGG שאני מעוניין למכור. זה הכרטיס הספציפי: https://www.newegg.com/evga-geforce-rtx-2080-08g-p4-2081-kr/p/N82E16814487415 מה הוא לדעתכם השווי ההוגן שלו?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי. אני מתעתדת לקנות מחשב חדש ומתלבטת בנוגע לכרטיס המסך. עיקר העבודה היא סולידוורקס, רינדורים של 3ds max ותוכנות גרפיות של adobe. כלומר, אני זקוקה לכרטיס מסך חזק אמין וטוב. הנטיה שלי היתה לאחד מה- nvidia quadro (הציעו לי מצד אחד את ה- K600 ומצד שני את ה- K2000). אך ככל שאני מבררת יותר, עולה ה- geforce כמשהו שיתאים יותר לצרכים שלי (gtx 770 למשל). אני לא מצליחה להבין מה באמת יתאים לצרכיי יותר ואשמח להבהרות ועזרה בהחלטה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פרטים על תקציב ותאריך הקניה של הקונה: תקציב: 800 חריגה מקסימלית: עד 1000 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? בעיקר Dota2(עושה streams), ואולי FIFA17 חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: KSP\IVORY מפרט המחשב: מעבד: i5 -3450 3.1GHZ לוח אם: Gigabyte z68p-ds3 זיכרון ראם: 2X4GB כרטיס מסך נוכחי: sapphire 6850 1gb ddr5 מארז: thermaltkae a90 ספק כוח: Antec 550W איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? Dell uh23m 23" רזולוציה 1920X1080
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הגעתי ל4028 עם readon 9600 tx ;D עם OC ל core 540 וmemory 702 נראה אולי אני יצליח למתוח עוד קצת את הכרטיס שלי (הוא של SAPPHIRE עם קירור לא משהו) בכל מקרה זה גם מעוד טוב ;D ;D ;D
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה מתאם אני צריך בכדי לחבר סוני 2 למסך CRT של מחשב? החיבור שיש לי כרגע הוא חיבור בננות והוא מתאים רק לטלויזיות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל-Gainward HD 4870 1024MB GS http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4535 , ורציתי לדעת (ממי שמבין בזה) אם המחשב שלי יוכל לעמוד בחידוש. צירפתי את המפרט המלא של המחשב (נפתח עם אקספלורר). ממה ששמעתי עד עכשיו זה הכרטיס הכי משתלם וטוב לגיימרים בתקציב של 900-1000 ש"ח... דרך אגב, אם זה משנה, אני קונה גם מסך Samsung T220. תודה..! [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
[עוד פרק בתלבטויותיו של DXT] עולים בערך אותו הדבר וסחיטה של 200 שקל לא באה בחשבון אז תשכחו מזה. אני מתכנן אולי OC לא גדול (לא משהו שמגיע לגבול הכרטיס). ומאד חשוב לי השקעה לעתיד. תעזרוו ליי
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני ממש לפני קניית כרטיס מסך ועוד כמה "תוספות" למחשב, והעיניין הוא שאנחנו בתקופה מאד מאד מטורפת של כרטיסים שיוצאים, הורדות מחירים - למשל הTI4600 שירד פתאום ל1200 שקל... כדאי להשקיע היום בTI4600 או לחכות עוד קצת ? תודה, kfir@jesta.co.il
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 500 - 400 ש"ח. על הכרטיס להיות בחיבור AGP, לתמוך ב TV out וביציאת DVI . השימוש העיקרי הוא למשחקים. בחיפוש שלי עד כה, אני נוטה לבחור בכרטיס הבא: http://www.aluf.co.il/view_prod_en.aspx?Prod_ID=2137428553 למישהו יש רעיון אחר או הערות לגבי הכרטיס הנ"ל? אגב, אין כוונה להתעסק עם הכרטיס ב OC או פתיחת צינורות עיבוד כרגע, לכן אופציות אילו אינן רלוונטיות. תודה רבה לכולם.
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל מי שיעזור... אני רוצה להציג סרט וידאו על 4 מסכים מחוברים (ז"א שכל מסך מציג רבע מסך) האם ניתן לעשות את זה עם כרטיס בעל 4 יציאות או אפשרי עם 2 כרטיסים בעלי 2 יציאות כל אחד... ואם אפשר המלצה על חומרה ספציפית אשמח... חשוב לדעת שזה אמור להציג סרטי וידאו 24 שעות 7 ימים בשבוע, זה מיועד לאולם תצוגה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי כרויס מסך של nvidia 860m עכשיו רציתי לעדכן אותו אבל ראיתי שהעדכון האחרון של הדרייבר היה ב6.12.16 זה הגיוני שמאז לא יצא עדכון חדש? Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום מחשבי לא איתי כבר כ3 חודשים (כחודש אצל FOXPC וכחודש-חודשיים אצל TMS) המחשב כרגע נמצא אצל TMS, הייתה קיימת בעייה בכרטיס אחד מצמד ה9600GT XT שרכשתי, של TWINTECH, שמצויידים בקירור CM, באורך מקוצר, ועלו לי בזמנו 755 לכל אחד (1550 לשניהם יחדיו) הכרטיסים באחריות, ואכן כרטיס נמצא תקול, והמתנתי זמן רב על מנת של TMS תוכל להשיג כרטיס נוסף מTWINTECH (שנמכר בSKYPC ובIQPC) אך תקוותי היו לשווא, כי TMS טענה כי לא ניתן להשיג כרטיסים אלו יותר, הם לא בייצור, ועוד 4 כרטיסי 9600GT שונים שהם הביאו גם עשו את בעיית הרעש (?!!) לכן TMS טענה כי אוכל לבחור בסכום כולל של 1100 ש"ח (שולם 1550) איזה כרטיס שארצה מהחנות, או בסכום של 900 ש"ח (אם אני לא טועה) על מנת לרכוש מכל מקם…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לרכוש מארה"ב, הגעתי למסקנה שהחנות הכי משתלמת היא NEWEGG כי שם לעומת אמאזון אפשר לקנות בפייפאל- ושער הדולר בפייפאל משמעותית יותר טוב. הצטצמתי לשני דגמים: ASUS STRIX http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121899 WF3 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125685 שניהם עולים בערך אותו דבר, ומגיעים עם מטל גיר סוליד חשוב לי בעיקר שקט ואמינות, ופחות כמה FPS לפה או לפה
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הכותברת מסבירה הכל אני פעמיים כבר לחצי על משהו במקלדת ובטעות הכנסתי את המסך שלי ל SUSPEND וני מדגיש SUSPEND ולא את כל המחשב ל STANDBY. אני מחפש תוכנה שאני יכול להפעיל או אולי איזשהו מקש קיצור שיכבה את המוניטור עד שאני ילחץ על המקלדת או עכבר כי אני משאיר את המחשב תמיד עובד אבל המונטור לא ויוצא מצב שאני יותר מדי פעמים ביום נידש אליו ומכבה ומדליק ע"י לחיצת כפתור שזה מקצר את חייו בטוח. נסיתי את TRAY COMMANDER אבל משומה הפקודה SHUT MONITOR OFF לא עובדת על המוניטור שלי, אולי בגלל שהוא מחובר דרך כניסת DVI (אם לא אמרתי יש לי LCD 19). תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3415 כרטיס נראה זהה לקודם, רק עם שבבים עם קיבולת כפולה. מה שיפה שהמחיר שלו דומה כמעט לזה של ה 512 מגה (בארה"ב) ולכן הם מצפים שזה יגרום לירידת מחירים של הדגמים הישנם. והנה פרטים על ה Radeon HD 4870 1GB Sonic Dual Edition http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=969
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה כרטיס לקנות עם המחשב החדש שלי, המטרה שלי שהוא יוכל להריץ משחקים. לא המשחקים הכי כבדים ומטורפים, אבל משחקים ממוצעים שיוצאים בימים אלה. המליצו לי על PCIe2.0 nVIDIA GeForce 9500GT 1024MB אתם חושבים שהוא יוכל לספק את הדרישות שלי? ואם לא, תוכלו להמליץ לי על כרטיס אחר? ובבקשה תציינו גם את ההבדל במחיר בין ב9500GT לכרטיס שאתם ממליצים. תודה רבה רבה
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים, המחשב שלי נקנה באוגוסט 2010 (קצת יותר מ 4 שנים) ולהפתעתי הוא עדיין סוחב וסוחב חזק יותר ממה שחשבתי. השימוש העיקרי הוא גיימינג ואני משחק הכל על רזולוציה של 1920X1080 אבל בד"כ ההגדרות על מדיום (לפעמים גם high רץ סביר) אבל בחלק מהמשחקים אחרי זמן של שעה פלוס מינוס, מתחילים קרטועים. כמו שהכותרת אומרת, אני רוצה לדעת אם כרטיס מסך יהווה שדרוג משמעותי או שפשוט המערכת עצמה כבר "עייפה" וצריך מחשב חדש. המפרט הוא: מעבד: 2.80 Intel Core i5 760 זיכרון: 12GB לוח: Intel Corporation DP55KG AAE47218-406 (הלוח עם הסמל של הגולגולת שמוטבע עליו למי שמכיר\זוכר) כ. מסך: gtx 460 לגבי ספק כח - מצורפת תמונה במידה וכרטיס מסך כן יהווה שדרוג משמעותי, אני אשמח להמלצות על כרטיס באיזור ה 1000 …
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ל- AMD (סדרה 5/6) יש את Eyefinity שמסוגלת להריץ 3 מסכים דרך כרטיס מסך בודד (בדגמים מסוימים אפילו 6 מסכים) .. סדרה 6 קיבלה תלת מימד, אך לא בטוח שזה נתמך ב- Eyefinity (אולי בדגמים מסוימים).. בכל מקרה, האפשרויות כאן מגוונות: קבוצות של מסכים (למשל שניים כשטח אחד ושלישי כשטח אחר), רזולוציות לא אחידות... ל- nVidia (סדרה 4/5) יש את 2D-Surround שמסוגלת להריץ 3 מסכים דרך מערך של 2 כרטיסי מסך (בדגמים מסוימים צריך אף 3 כרטיסים), אבל גם בתלת מימד (בשמו 3D-Vision) ואז במקום 2D-Surround קוראים לזה 3D-Vision-Surround.. והאפשרויות כאן מוגבלות למדי.. # איך זה שכרטיס הדגל של nVidia לא יכול להתחרות בכרטיסים שלא הכי חזקים של AMD (מבחינה זו כמובן) ? הרי שמבחינת יכולות הכרטיסים של שתי החברות (…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ליפני 3-4 שנים ~ קניתי את כרטיס המסך ATI 5850 למה שאני משחק בו (כרגע רק WoW..) הוא משרת אותי אך לא עם הגדרות תצוגה גבוהות. לרוב כדי שאני ירגיש שהכל זז חלק כמו חמאה שיצאה מהמיקרוגל אני שם את כל האפקטים על LOW ואת הרזולוציה על הכי גבוהה שאני יכול. כך אני מקבל לא פחות מ 60 FPS כמעט בכל רגע נתון חוץ מאשר עומסים של אוביקטים על המסך במיקרים ספציפים ונדירים יותר. הייתי מעוניין לדעת האם יש כרטיס מסך (אולי אפילו כרטיס שאמור לצאת בעתיד הקרוב) עד 500 ש"ח שנותן שידרוג "משמעותי" לכרטיס הנוכחי שלי. חריגות יהיו רק בגבולות הטעם הטוב. תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-