כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני רואה את זה הרבה בהקשרים לכרטיסי מסך..אבל מה זה?מה זה אומר ומה זה עושה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. האם אפשר לדעת מה ההבדל בין 1950XT ל1950XTX הגירסה החזקה ומה מבין שני הכרטיסים יותר חזק . נתנאל קורן
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
חבר הביא HD4850 עם שתי יציאות DVI (מן הסתם חחח) הוא מחבר את שתי היציאות באופן הבא: 1) DVI --> HDMI ברסיבר 2) DVI --> COMPONENT גם לרסיבר השאלה שלו האם ניתן להגדיר לכל יציאת DVI רזולוציה שונה באחת 1080P ובשנייה 1080I ניתן לעשות דבר כזה? אם כן איך מה למה?? המון המון תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP מתלבט אם לקנות בקרוב את הHD4850 או אף את ה-HD4870, או שלא ארגיש הבדל בינם לבין 8800GT עקב היווצרות צוואר בקבוק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
חיברתי את הכל, והתקנתי דרייברים של ATi שתומכים בזה, אך לצערי התמונה מופיעה בשחור לבן. נתקלתי בבעיה זו בעבר בשימושי ב-98, והבעיה נפתרה ע"י שינוי סוג הכבל (או משהו דומה) ל-Composite Video Out. לצערי אבל אני לא מצליח למצוא את הפראמטר ב-XP. אנא הושיעני!
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
חברה השמח לעזרה ואם הוא לא זמין משהו יכול לשאר מתי הוא יהיה זמין בארץ?? נ.ב- האם זו הגירסה הכי מהירה של הכרטיס?? (ללא OCים ביתיים)
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
HD 4850 512MB 8800GTS 512MB שני הכרטיסים זהים במחיר אז מה יותר חזק? או שעדיף בכלל לקחת את ה9600GT 512MB תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
איזה כרטיסי(ים) הכי משתלמים בשוק ה- MEDIUM או HIGH END? תנו בבקשה דגמים של ATI ומתחרים שקולים של NVIDIA נ.ב.: איך המסך SAMSUNG 731BF בתקציב של כ-1500 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
התוספת החדשה למגוון מבחני הביצועים הגראפיים של חברת Futuremark אמורה למצות את מלוא היכולות של מעבדים עם שמונה, עשר ואפילו 18 ליבות - וגם להעמיס באופן מלא את כל כרטיסי המסך שלכם, כמובן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
- 2 followers
-
-
האם אתם מכירים בכרטיס מסך היכול לקבל גם כניסת וידאו ולהמיר אותה למידע עבור המסך? ז"א לתצוגה לתוך המסך?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הבחור הבא (שדי מתמחה בכל התחום של קירור ל CPU/GPU) יצר מערכת קירור נוזלי במגע ישיר עם ה GPU ושאר הכרטיס. פרויקט מדהים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה קנות מסך חדש.... מחפש מסך טוב (אמין) בבערך 700 ש"ח 17'' שטוח לא LCD. למישהו יש הצעות ?? תודה מראש tryf
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שאלתי פה בפורם על GEFORCE 3 TI 200 128DDR של PALIT ב1100 אמרו לי שזה יקר ובמחיר הזה אני יכול לקנות GEFOTCE 4 TI 4200 שאלתי איפה ואמרו לי שתי חנויות באינטרנט [PANDA ועוד] [אישית אני אף פעם לא קניתי משהו באינטרנט לא יודע אם זה בטוח וגם לא מבין איך!] אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות שמוכרות GEFORCE 4 TI 4200 ב 1100 או קצת יותר לא באינטרנט - ובאזור גוש-דן [בת-ים , ראשלצ, תל-אביב, רמת-גן] [הניה הזאת כבר מתעכבת חודש בגלל שאלות והצעות מחיר בינתיים יש לי VODOO 3 והוא כבר עשה את שלו אני כבר רוצה לקנות ולשחק במשחקים החדשים יותר ] תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המתחרה העיקרי לביצועים של ה6800GS לAGP? יודעים מה גם לPCI אבל תענו בנפרד בבקשה... תודה. 2) אם אני אקנה אותו יהיה לי צוואר בקבוק? יש לי מעבד נורת'ווד 2.60 P4 C תודה.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש המלצותייכם לכרטיס מסך בעל יציאת DVI ופונקציית VIVIO למשתמש רגיל בעיקר השימוש הוא וידאו ועריכת תמונות. משחקים אני משחק פעם בכמה חודשים כך שאין טעם שיהיה כרטיס חזק. רצוי שיהיה זול אך טוב.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
טוב אז מצאתי את הRX550 של חברת Sapphire ולפי הבנצמארקים הוא יותר טוב מ1030 ועולה אותו מחיר. הבעיה שאיני מכיר את החברה הזו. האם מישהו מכיר את הכרטיס או את החברה והאם היא אמינה? בתודה מראש :)
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש מישהו שיודע באיזה קצב יורד המחיר של כרטיס מסך בחודשים הראשונים לאחר צאתו? אני שואל את זה כי אני הולך לקנות מחשב ביולי עם כרטיס מסך מסדרת G300 של Geforce שייצא בסביבות מרץ.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב אבל אני לא יודע איזה מסך ממומלץ אני יודע שהכי כדי ללכת לחנות ולראות בעין אבל עדיין חשוב לי הדעה שלכם בנתיים המליצו לי בחום על המסך הזה : SAMSUNG 757NF DIAMONDTRON MONITOR 17"
-
אמרו לי שזה אחד מהמבחנים הכי קשים שקימים ויש לי מחשב חדש ואני מת לבדוק להריץ אותו
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
למה 95% מהמפרטים האחרונים בפורום ממליצים על ATI? אם זה 4850 או 4870... NVIDIA עומדים לפשוט את הרגל או משהו כזה ? אני כנראה באמת לא מעודכן... אודה אם תוכלו להבהיר את הנקודה. ועוד הבהרה קטנה - מה המקביל ל-4850 של Nvidia? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני פרמטתי תמחשב אתמול ומאז יש לי 2 בעיות - 1. הכרטיס מסך מזוהה כ r 9550 אך יש לידו סימן קריאה צהוב (אחרי שהתקנתי דריברים, בהנהל התקנים זה מופיע) 2. כשאני מפעיל תתוכנה של הכרטיס TV שלי (life view 2000) אז הוא כותב לי this graf cnnot be view (משהו כזה) ואז יוצא, איך מסדרים את הבעיות הנ"ל? תודה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כרגע אני משחק רק Battlefield 2142 ולא יודע אם זה יקרה במשחקים אחרים. אבל לא תמיד זה קורה. אבל למה יש את ההודעה הזאת? זה התחיל לפני שבועיים משהו כזה. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון ??? מה הdriver שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כל גירסה שאני מתקין גם לאחר הסרה של הקודמת בעזרת תוכנה חיצונית , כאשר הדרייבר של ניבדה מותקן מופיע לי שאין סיגנל ואני לא רואה את המחשב שאני נכנס בסייף מוד מסיר את הדרייבר המחשב עולה ומתקין לבד מתאם של נבידה . יש לי כרטיס מסך GTX570 מה עליי לעשות לא נתקלתי בדבר כזה אף פעם .
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-