כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
האם TR power w0070 430W יספיק? ולאיזה כרטיס של נבידיה הוא מקביל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי ברשותי יש מחשב עם המפרט הבא: - לוח אם - GA-P55A-UD3 שתומכת ב PCI EXPRESS 2.0 X16 - מעבד - I5 - 750 8M CACHE 2.66GHZ - זכרון - 8GB DDR3 ואני מעוניינת לרכוש כרטיס מסך EVGA GeForce GTX 1060 GAMING, ACX 2.0 (Single Fan), 6GB GDDR5https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-...DKIKX0DER&th=1השאלה אם הלוח אם ומחשב יתמכו בכרטיס מסך הנ"ל?ובכללי איך לדעתכם הכרטיס למשחקים כמו PATH OF EXILE?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
- 1 follower
-
-
VIVO זה VIDEO IN VIDEO OUT אבל אני לא ממש מבין מה זה... הVIDEO OUT זה בעצם "TV OUT" והVIDEO IN זה עצם "כרטיס טלויזיה" ?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב ב-SECONDERY MONITOR ולא מצליח. חיברתי את הטלויזיה למחשב בעזרת כבל S-VIDEO שמתחבר למחשב ו-RCA שמתחבר לטלויזיה. אני מפעיל את הטלויזיה על AV. לאחר מכן ניסיתי לבחור את הטלויזיה כמסך הצפייה, אך המחשב לא נותן לי בכלל אופציה לבחור מסך אחר פרט למסך המחשב הרגיל. אין שום זכר לאפשרות צפייה במסך משני. אני משתמש בכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE FX 5200 ויש לי את כל רכיבי החומרה הדרושים (מה גם שבעבר הצלחתי לראות את המחשב דרך הטלויזיה). מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב אני מאבד את התמונה במסך ובטלויזיה רואים בשחור לבן. מה עושים ???? אני משתמש ב ווינדוס XP .
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי, התקנתי את ה PHYSX החדש של אנוידיאה, מה שנתנו בלינק הרשמי, אבל זה מחק לי את הפרופיל של NTUNE שדרכו גם הייתי משתמש לאוברקלוק (RIVATUNER עושה לי קצת בעיות), רציתי לדעת אם אפשר להתקין שוב את האנ -טיון ללא גרימת תקלות לדרייבר של PHYSX. תודה. עריכה: כמו כן אני דרך התוכנה עושה אוברקלוק, מה שלא הולך לי כרגע וכל פעם שאני מנסה דרך הריוה טיונר עושה לי מסך שחור ונתקע..
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, סידרתי מחדש את החדר, קדחתי חורים והכל, ה-XBOX נמצא מעל המסך קצת והוא מושך אותו קצת בגלל המיגנוט, רציתי לדעת איזה חומר אני יכול לשים בין המסך ל-XBOX כדי שה-XBOX לא ימגנט את המסך (כמו הרמקולים האלה שאפשר לשים אותם על המסך והם לא מושכים לו את הצבע) תודה רבה. --- עריכה -- החומר נקרא PVC.... אפשר למחוק את הדיון.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש תוכנה כזאת שמראה את כמות הפריימים כשאתה משחק בזמן אמת?!....ראיתי פעם איפה שהו ברשת כמו שעון קטן כזה שהראה את הכמות פריימים בשנייה מישהו יכול לתת לי?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
האם אצטרך להגדיר משהו בביוס אחרי התקנת כרטיס מסך חדש? לפני הכרטיס מסך שעלה לי 1000 שקל היה לי כרטיס מובנה. חיברתי אותו ראיתי קצת ואחרי כמה זמן רק מסך שחור. האם אני צריך להגדיר משהו בביוס כדי שהמחשב יזהה אותו? או שהמחשב (הביוס) אמור לזהות את הכרטיס אוטומטי?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כחודש הומלץ בפורום מתחרה כרטיס מבוסס ג'יפה 5900, ונאמר שיש לו יכולות oc מעולות ושאפשר להתקרב איתו אפילו לביצועים של הג'יפה 6800. הפורום ההוא אינו פעיל כבר זמן ממושך, ואני מעוניין לקבל פרטים על הכרטיס ההוא כי יש אפשרות שאני אקנה אותו. אם עולה למישהו משהו בראש, או אם מישהו יודע בדיוק על מה אני מדבר- אשמח לעזרה. נדב
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום רב!! שאלתי היא האם כדאי לקנות כרטיס קול וכרטיס גראפי מובנים על לוח האם,או שעדיף לקנות אותם ככרטיסים נפרדים מורכבים בתצורת PCI,בסלוטים שעל לוח לוח האם? מה היתרונות והחסרונות של כרטיסים מופרדים מול כרטיסים מובנים?ועד כמה כרטיסים מופרדים משפיעים על ביצועי המערכת ומשאבי המערכת? תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חבר שלי קנה FX5700 LE הוא רוצה שאני יעשה לו OC לרגיל האם זה אפשרי ? סופטמוד? OC רגיל לליבה ולזיכרון?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך של ATI. בהחלפת דרייברים לכרטיס מסך, האם עליי להסיר איכשהוא את הדרייבר הקודם, או שההתקנה של החדש תעשה זאת בעצמה ? האם להתקין לאותה ספרייה כמו הדרייבר הקודם ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כללי מסך מחשב LCD "19 16.7 מיליון צבעים יחס קונטרסט 1:700 יחס בהירות cd/m 300 רזולוצית מסך 1024*1280 מהירות תגובה msec. 8 זווית צפייה רחבה השומרת על אחידות באיכות התמונה מכל כיוון: ימין/שמאל +75/-75, למטה/למעלה +75/-60. פיקסלים עם תמונה ברזולוציות:800*640, 600*800, 768*1024,1024*1280 . התקן PLUG&PLAY בעל תקן VESA . מנגנון נעילת מסך KENSINGTON. התאמת צבעי תמונה. -------------------------------------------------------------------------------- חיבורים כניסת VGA (D - SUB) -------------------------------------------------------------------------------- שונות מתח עבודה: 100-240V. צריכת חשמל 45W מידות (בס"מ): ג- 42.8, ר- 41.2, ע- 20. משקל: 3.5 ק"ג. ארץ יצור: קוריאה. אחר…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עובד עם מחשב שיש בו לוח אם Gigabyte X99-SLI-CF בערך בן 3 אני חושב, אני רוצה להחליף /לשמור את כרטיס המסך שיש כרגע (quadro 2200) ולהוסיף כרטיס asus dual rtx2070s-o8g-evo . השאלה שלי היא אם הכרטיס החדש מתאים ללוח הזה - אין לי מושג אם כן או לא , ומקריאה באתר של ג'יגבייט לא הצלחתי להבין אם הכניסות שלו מתאימות לכרטיס הזה או לא, ואם אפשר לחבר אותו בנוסף לקיים או צריך להחליף את הקיים (אני משתמש בתוכנות רנדר שיכולות לנצל יותר מכרטיס אחד, לכן שואל). תודה !!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=593841
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי, היום ניסיתי (בפעם הראשונה עם הכרטיס) לחבר את הטלוויזיה, עם כבל S-video > RCA, שהיה לי כבר מקודם (שומש גם עם ה7300GS שהיה לי קודם) כרטיס נוכחי, אם זה משנה, ATI Radeon HD 4700. בכל מקרה, עם הכרטיס הקודם זה עבד (בשלב מסויים זה הפסיק, כשאני חושב על זה, אבל לקראת ההחלפה שלו). כשאני מנסה להפעיל את המסך השני דרך הCCC, הוא 'מפעיל', המסך נכבה לרגע ונדלק, וכשהוא חוזר זה עוד פעם מכובה (אחרי שניה שהסימן נראה מלא ולא 'מקווקו' [מנוקד?] כזה) אני דיי בטוח שזה הכבל עצמו, בעיקר בגלל שכשאני חושב על זה עכשיו זה הפסיק לעבוד גם עם הכרטיס הקודם, אבל יש דרך 'להכריח' את הדרייבר לשדר וידאו מהS-vid גם כשהוא לא מזהה מסך, פשוט בשביל לשלול את כל האפשרויות? יש עוד משהו שאפשר לבדוק? אני מק…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
??? כותרת / לא מוצא בגוגל???
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני חושב לקנות לי מסך LCD חדש. אהבתי את המסך הזה, והוא זול יחסית לנתונים שלו. LG L1732TQ גודל: 17 אינץ' (שטוח) זמן תגובה: 4 מילי שניה רזולוציה מקסימלית: 1280x1024 יחס ניגודיות: 1400:1 בהירות: 300cd/m² כניסת DVI-D זווית צפייה 160/160 מגוון צבעים 16.2M גודל נקודה 0.264 מ"מ מצאתי אותו בבאג ב1799 ש"ח וגם בLamir ב1562 ש"ח. רק בחוניות האלו יש את המסך הזה (ע"פ ZAP). הנה קישור מאתר החברה: http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_17%20inch_L1732TQ.jhtml יש הצעות אחרות באותו טווח מחירים או שזה מצויין?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לחברים שלום האם קיים כרטיס מסך עם 4 יציאות ? הכוונה לחבר מערכת בקרה המורכבת מ PC אחד שאליו צריכים להתחבר 4 מסכי LCD ( או יותר אם אפשר ) ובכל מסך יוקרן חלון שונה אם אין כרטיס מסך כזה , איזו דרך יש לחבר 4 מסכים או יותר ל PC אחד ? בברכה , יובל.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיפשתי את הכרטיס שלי באתר של Inno3D בגוגל כי לא מצאתי אותו אצלם במעבר מהיר באתר. ואז פתאום אני רואה תוצאת חיפוש של FXP נכנסתי ותגידו לי אתם אם צריך לבכות או לצחוק. http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=9430129 תסתכלו בעיקר על התגובה האחרונה. אני רגיל להיכנס לאתר שלהם ולראות שטויות, אבל זה כבר כמה רמות מעל. נ.ב מישהו יכול להביא לי את הקישור לכרטיס שלי באתר היצרן (מפרט בצד), יש לי את גרסת ה-GAMEPACK.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
SAPPIRE X1600 PRO 512 MB DDR2 POINT OF VIEW NVIDIA 6800 XT 512 MB אם יש לכם המלצות על משהיו אחר אני השמח ואני צריך גם כרטיסים קצת יותר חלשים של AGP השמח לשמוע את דעתכם
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
GV-R575D5-1GD יורכב על מערכת Q8400 4GB DDR2 מסך 22" ב DVI מסך 37" ב HDMI SEASONIC 650W מומלץ? לא מומלץ? המלצות אחרות בתחום ה 700-750 ש"ח יתקבלו בברכה. תודה ושבוע טוב. שחר.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן, יש לי DEll latitude 510 חדש ואני לא מצליח לחבר אותו לטלוויזיה. הוא כן מתחבר למקרן. יש למישהו מושג? לא הצלחתי למרות נסיונות שונים... יש לו יציאת S-VIDEO תודה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-