עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by cupra,

Fixed in this driver: * 3DMark2001: A black screen is no longer displayed when launching 3DMark2001 after launching Aquamark3 when the CATALYST CONTROL CENTER is installed * Pacific Fighters: Playing the game after playing any track for a short period of time and having the landscape detail set to perfect no longer results in the clouds becoming blocking when flying * Sail Simulator 4: Attempting to play the game under Windows XP with an ATI RADEON 9800 XT installed no longer results in the operating system failing to respond and rebooting * SolidWorks 2004: Display corruption is no longer noticed when setting the AA to 6X and AF to 16X * Splinter…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי, אני חדש בפורומים. היום אני כנראה מזמין מחשב, ויש לי שאלה אחת לפני שאני מזמין: מה ההבדל בין כרטיס עם 128MB לבין 256MB? האם העובדה שלכרטיס יש 256MB אומרת שהוא יותר טוב? וכיצד ה-MB משפיע? לדוגמא: xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E? ו- xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E? הם עולים בדיוק אותו הדבר (760 ש"ח). למה זה? דרך אגב, רב הסיכויים שאני מזמין xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? (ב-1020 ש"ח). מה אתם אומרים? מומלץ?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by War-Hammer,

צריך המלצה למסך LCD 17 אינטש בתקציב של עד 2700 שקל, משהו טוב לעבודות משרד... תודה...

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  4. ימים ספורים אחרי הדיווח המקורי בנושא, אנחנו מקבלים הצצה לדגם ה-Gaming OC בעל קירור האוויר הכפול לכתבה

5. אני עומד לקנות מחשב לשימוש משרדי ואין לי מושג איזה כרטיס מסך אצטרך. אני מתכוון להשתמש שימוש יומיומי בתוכנות autodesk inventor ו- autocad. מלבד אילו המחשב אינו מיועד לשימושים גרפיים כבדים וכמובן לא למשחקים. אשמח להמלצות על כרטיסי מסך מתאימים במחירים לא מופקעים. בנוסף אם יש צורך לפתרון קירור לכ. מסך, אז אשמח להצעות גם בנושא זה

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by Yaakov Ovadia,

א/ג נכבדים ברשותי כרטיס מסךEVGA//FTW//GEFORCE GTX660 שפורק ממחשב נייח שלי בן שנה פורק בגגל בעיות שגרם האם ניתן וכדאי לתקן ??? בכבוד רב ובתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום לכולם! יש לי Geforce Ti 4200 128 ודרייבר 56.72. הבעיה שלי היא שבחלק מהמשחקים המסך לא פועל ברזולוציה של 1280X1024 בקצב רענון של 85 Hz (המסך שלי יכול לתמוך בהגדרות האלה), אז ניסיתי לעשות Overide לקצב הרענון דרך הדריברים של Nvidia, אבל כל פעם שאני מאשר את קצבי הרענון שאני רוצה להשתמש הוא מאתחל את ההגדרות של קצב הרענון. (פשוט מבטל את מה שעשיתי) ד"א: בדרייברים הישנים לפני כחציב שנה כן הצלחתי לעשות Overide. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by iyehuda,

האם כרטיס מסך GS 7600 AGP X8 יעבוד על AGPX4 ?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  9. Started by IpDo,

אני מרכיב עכשיו מחשב עבודה פשוט שרוב המטרה שלו זה להציג את מה שרואים על המסך גם על מס' טלויזיות (4 או 6). הרעיון שגם מסך LCD יהיה מחובר למחשב ויהיה אפשר לעבוד איתו כרגיל ואת כל מה שרואים על המסך יראו גם הטלויזיות שמפוזרות באזור (כמובן באמצעות כבלים). אני רוצה להעביר גם את התמונה וגם את השמע (Audio). אני יודע שאפשר לעשות דבר כזה כי כבר ראיתי חנויות שעושות את זה, אני פשוט רוצה לדעת איך עושים את זה ובאמצעות מה. תודה, עידו.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  10. מישהו אולי יודע ב100% עם ה -6800gt חייב ספק מעל 350 או ש350 מספיק ???? ואיזה נזק זה יכול לתת לכרטיס ?????????? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by lenso,

שלום לכולם , שמתי לב שפתאות התפריט המיוחד של הכרטיס מסך שלי נעלם , ניסיתי להתקין את הדרייברים האחרונים אך פתאום אין את כל ההגדרות צבע, ביצועים , או העברה ל TV .... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  12. Started by Domestic,

היי ברצוני לחבר את המחשב לטלויזיה, כי אני צופה בהרבה סרטים, ויותר נוח לי בטלויזיה לראות מאשר מול המסך של המחשב. עכשיו , העניין הוא שיש לי כרטיס מסך GT7600 של ליטידיק, שיש לו שתי כניסות של 21 פין של מסכים, ועוד כניסה אחד של S-VIDEO של 5 פין. עכשיו, העניין הוא שבטלויזיה אין לי כניסה של 5 פין. יש רק כניסה של 21 פין כמו שמחברים סוני פלייסטיישן(לפחות בסוני 1 אני יודע שזה ככה). האם קיים מפצל/מתאם כלשהו שנכנס לS-VIDEO ה5 פין של הכרטיס מסך, ויוצא לכיוון הטלויזייה עצמה ונכנס בעצם ל21 פין שדיברתי עליו? ואם כן, איך קוראים לו? איפה אני יכול לרכוש אחד כזה? ולא יהיו בעיות? כלומר אני אחבר את זה, תוך כדי שהLCD שלי מחובר ב21 פין, אוכל לראות בשניהם בו-זמנית? או שאני אצטרך להגדיר כל מיני דב…

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  13. הדריוור של NVIDIA או הדריוור של LEADTEK שבעצם מותאם ל XP תודה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by t d,

שלום, אי רוצה לקנות מסך חדש בגלל שה crt 17 שיש לי כבר 6 שנים נראה מעפן כבר, אני רוצה לקנות LCD 17INCH בסביבות ה250-300$, אני יודע שזה לא הרבה אבל אני רוצה להפיק את המיטב. מה אתם ממליצים? תודה!

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by King Of Action,

אני כנראה קונה כרטיס radeon 9500 pro בקרוב ואני רוצה לדעת איך מפעילים את AA ו-AF כדי לשפר את איכות התמונה כשיהיה לי הכרטיס . תודה רבה לעונים .

16. Started by Moooshe,

כרגיל... עוד לא שוחררו ע"י nvidia אבל כבר יש WHQL. ויש גם beta חדש יותר! Nvidia Detonator 42.30 WHQL For Win2000/XP Nvidia Detonator 42.30 WHQL For Win9x[/me] Nvidia Detonator 42.81 Beta For Win2000/XP תהנו!

17. לגבי x1950 pro אולי דרייבר אבל יש לי את הגירסא החדשה אני לא יודע בדיוק אם יש למישהו את הכרטיס שישלח לי קישור לדרייבר שאצלו רואים הכל בסדר עכשיו אני רוצה להדגיש יש סירטונים שכן אפשאר לראות מהם אבל יש גם שלו תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by ben672,

שלום לכולם יש לי בעיה עם ההתקנה של הדרייבר החדש אני יציג בפניכם את ה-LOG של התוכנה. Existing packages Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Other detected devices Error messages Failed to load detection driver אם יש למישהו רעיון אשמח לקבלו תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by N.S,

למישהו יש אנימציות להביא לי??? חייב דחוף .... לא משנה איזה סוג!! icq:161371997

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by Bone-Breaker,

אני רוצה לקנות radeon 9500 pro אבל אני לא יודע של איזה חברה... עדיף לקחת את הכרטיס של גיגהבייט שיש לו 64 MB או לקחת את הכרטיס של ATI שיש לו 128 MB בעוד 200 שקל?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי כרטיס 8800 אני מחבר ל-TV OUT את הטלויזיה אגב הטלויזיה שלי היא הרגילה לא LCD או פלאזמה החיבור בכרטיס המסך הוא מסוג 7 פינים המתקדם בטלויזיה יש S-VIDEO מסוג 4 פינים אני משתמש מתאם בינהם והתמונה על הטלויזיה היא בשחור לבן יש אפשרות לראות על הטלויזיה בצבעוני אולי דרך חיבור DVI אולי בשיטה אחרת בתודה לכול העונים שרון

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  22. Started by Classify,

המפרט הנוכחי הוא: therboard: CPU Type DualCore Intel Pentium E2160, 1800 MHz (9 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-G33M-DS2R (2 PCI, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Bearlake G33 System Memory 1013 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM1: Transcend JM800QLJ-1G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) Video Adapter Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family (384 MB) 3D Accelerator Intel GMA 3100 המחשב עובד על WINXP ואחי מתלונן שמשחקין נתקעים לו ורוצה לשדרג כרטיס מסך בכמה מאות שקלים (לא הרבה) הוא משחק SIMS בעיקר לפי מה שידוע לי כך שלא צריך לדרוש יותר מדי. השאלה היא אם…

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by 2Enable,

אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי לכרטיס שמסוגל להריץ את הכותרים החדשים שיצאו ויוצאים בצורה יחסית חלקה. המפרט מחשב שלי כרגע הוא- I7 4790 8GB RAM 700W CROSIAR כרטיס AND R9 280X ומסך FHD. אני מחפש כרטיס שישאר איתי לכמה שנים , לכן אם יש כרטיס שבאמת שווה חריגה בתקציב אז אני מוכן לזה. אין לי בעיה לקנות מחול( AMAZON/EBAY) ואפילו משומשים עם אחריות. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by בית חולים גהה,

מה דעתכם על המסך: Samsung SyncMaster 171 V ? כי אני יכול לקנות אותו בזול בחו"ל כדאי? 1300 שקל משהו כזה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  25. שלום חבר'ה אני מעוניין בקניית מסך חדש בסביבות ה 900 שקלים. עכשיו שמתי עין כבר על המסכים של LG, סדרת FLASTRON (מי שמבין, בסדרת Flatron, יש "שטוח לחלוטין", ויש ez שזה "שטוח") Lg Flatron ez t710BH : http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=12&actType=&modelName=&globalCode=T710B&modelPrefix=40IE17&globalSuffix=000000&currentPage=&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelCategoryId=CTG1000497# המחיר שלו הוא 830 ב PCH. מצד שני דגם F700B שמוגדר כ"שטוח לחלוטין": http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=4&actType=&modelName=&globalCode=FB770H&modelPrefix=40IF17&globalSuffix=000000&currentPage…

• 2 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.