כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל הוא גבוה בביצועיו או שהוא גרסה מוחלשת לכרטיס אחר? האם יש לו המלצות או ביקורות טובות/רעות? הכרטיס המדובר עולה בסביבות 385-448 שקלים, יש כרטיס אחר יותר יותר כמעט באותם המחירים? -----תודה לעוזרים ---------
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי XFX 6600GT וכתוב עליו שהוא VIVO עכשיו בשביל לראות את הטלויזיה על המחשב מה אני צריך לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי שאלה אליכם... אולי אתם יכולים להביא לי את כול הסוגים של כרטיסי מסך התומכים בDX10? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
בKSP יש את הכרטיס מסך הזה,עכשיו רציתי לדעת מה זה TD,והtם הוא טוב בכלל ושווה את 2000 שח? ???
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לצערי כרטיס המסך שרציתי אזל מהמלאי בניתי על HIS Radeon 6950 2GB DDR5 האם אותו כרטיס של GigaByte זה כרטיס זהה/טוב יותר/פחות טוב? אולי יש כרטיס אחר שטוב במחיר זהה או נמוך מזה ממשה שיש באתר של IQPC ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
התוכניות ליצור ליבות גראפיות ייעודיות וכרטיסי מסך שיבוססו עליהן אינן נעלמות, אלא צוברות תאוצה - עם ארכיטקטורה צומחת שתתאים גם לפתרונות הביתיים הצנועים ביותר וגם לעולם השרתים ומרכזי המידע לכתבה
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את הכרטיס POWERCOLOR X800GT ואני לא כל כך מבין בעניין הפילטרים אז השאלה שלי אם יש לו פילטרים ואם כן איך אפשר להפעיל\לכבות אותם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני משחק בneed for speed hot pursuit עכשיו לפעמים באמצע במשחק בזמן מרוץ מתחילה לרצד לי התמונה בעיקר בצדדים מה הבעיה למה זה קורה איך אני פותר את זה.... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הדגם VGA Silencer, Rev.3 של Arctic Cooling מתאים בדיוק ל-Radeon 9800 Pro? רשום שתומך אבל השאלה שלי אם אפשר להרכיב אותו במקום הגוף הקיים ושזה יתאים בדיוק לחורים שיש כבר על הכרטיס... ד"א זה הדגם: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=41 ומישהו ממליץ עליו?? פשוט הלך לי המאוורר אז אני כבר כנראה יחליף אותו..
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, אנא, דרגו מבין הכרטיסים הבאים לפי עוצמתם, כש-1 זה החזק ביותר, ומה ההבדלים ביניהם? X800GT X800GTO X800GTO2 Limited Edition X800GTO FireBlade תודה!
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
המחיר לא כולל מעם למשהו יש מוסג כמה זה עם מעם? ומשהו מכיר מקום שמוכרים את זה ביותר זול?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי השאלה בכותרת,(משהו כמו memtest אולי?) יש לי 7600gt ,המפרט בצד תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
נראה לי שנדפק הכרטיס מסך הוא היה כל הזמן חם רותח ( מצאתי אותו ) 90-100 מעלות במשחקים ניסיתי לנקות לא הצלחתי אחרי כמה ימים הגוף קירור שעל הליבה הכסוף הזה שכתוב עליו NVIDIA יצא לבד וניהיו קווים צבעוניים על המסך וגם מריחות , מתחת לגוף קירור הכסוף יש את הליבה ניקיתי את הליבה שמתי עליה משחת קירור וסגרתי את הגוף קירור מחדש ועל הגוף קירור הכסוף שמתי גם משחק קירור , על הליבה גם צריך לשים משחת קירור או רק לסגור שהחלק הכסוף עליו ועל הגוף קירור לשים משחה ? אולי טעיתי ששמתי משחת קירור מתחת על הליבה ועל הגוף קירור ? תמונה של הגוף קירור הכסוף :
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי NVIDIA 9300 ON BORD יש לו יציאת HDMI , חיברתי אותו למסך הטלויזיה אבל אני לא מצליח לצפות גם במסך המחשב וגם בטלויזיה ביחד כאשר אני עובר לטלויזיה מסך המחשב מוחשך האם הכרטיס לא תומך בפונקצית שני מסכים או שאני צריך להגדיר משהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
Geforce 7800GS 256 MB GDDR3 AGP לאיזה כרטיס מסך הוא משתווה מכל הבחינות מסדרת ה-- Readon?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר מדוע בכרטיס מסך gigabyte hd 5670 יש חיבור של שש פינים לכרטיס ישירות מהספק ולעומת זאת בכרטיס sapphire HD 5760 אין חיבור כזה והייתי שמח להבין מה המשמעות של הפלג הזה ואם זה חסרון שאין אותו. תודה איציק.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס מסך שלי החליט שהוא עייף והתחיל לעשות רעש, שלא היה מבייש אף נגריה. חבר הציע לשמן את הציר של המאורר ,ניסיתי, ועכשיו אפשר לדבר על המאורר בלשון עבר הוא לא מסתובב יותר. אני מחפש פתרון קירור לכרטיס ,אני יודע שרוב החברים פה לא מתים על הכרטיס אבל אני דיי מבסוט ממנו עושה את העבודה לא רע בכלל, בקיצור יש כאן מישהו שהלביש על הכרטיס הזה פתרון קירור כלשהו חוץ מהמקורי? אם כן, אם אפשר, פרטים כמו ייצרן רמת הרעש והמחיר. בכלל כל מי שמכיר משהו שכן מתלבש על הכרטיס מוזמן להגיב תודה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש מדגם x1950 pro עכשיו לפני זה היה לי geforce 5 והייתי כל הזמן מחבר אותו לטלויזיה בלי בעיה, קניתי מחשב חדש ואת הכרטיס מסך ואין לי את האפשרויות האלה בכרטיס זאת אומרת אני עושה מאיפיינים ואז מתקדם ואין את האפשרויות האלה.. יש לי ati catalyst control center אבל כמה שחיפשתי שם אין לי את האפשריות האלה... לחבר שלי גם יש כרטיס מסך ati ולו יש את האפשרויות האלה.. נ.ב יש לי את הכרטיס של sapphire ואת הדרייבר התקנתי מהאתר של ati תודה מראש לכל העוזרים וסורי על החפירה...
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש וההחלטה קשה בהנחה שהעלות היא זניחה אני מבקש לדעת על ההבדלים בין sli ל amr מדובר בתקן למחשב עם כמה כרטיסי מסך מה ההבדלים מה יותר טוב המלצות כל מידע יתקבל בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום. האם הכרטיסים האלה הם כרטיסים מסוג SONIC? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=18029 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=18027 אמנם לא רשום בחנות אבל באתר של PALIT לא מצאתי כרטיסים שהם לא כאלה. מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו בפעם הראשונה שהרצתי את הבדיקה 43K... המחשב שלי הוא את'לון 64 3000 עם רדאון 9800 פרו, האם התוצאה מתאימה או טיפה נמוכה למפרט???
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
חברת Galaxy פיתחה את כרטיס ה- Dual Core 7900GT שהוא בעקרון כרטיס 7900GT בעל שתי ליבות במקום אחד ולפי הבאנצ'ים הוא עוקף בביצועים (וגם במחיר) את ה- 7950GX2. מקור: http://www.guru3d.com/article/videocards/382/1/
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום רב,קיבלתי 2 מפרטים מחברות שונות עבור מחשב לעבודת רינדורים ב3ds max .תקציב של 4000 ש"ח מה אומרים המומחים? הצעה א':מעבד intel core 2 quad q6600 + זיכרון supertalent ddr2 4096 mb+ כרטיס מסך leadtek qurdro fx 570 הצעה ב':מעבד intel core 2 quad q6600 + זיכרון סמסונג ddr2 4 gb+כרטיס מסך geforce 8600gt 512 mb dvi pcix
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-