כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אצל pchardware!~ יש radeon 9200 והגיע גם 2כרטיסים שונים GEFORCE FX 5800 של leadtek!
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce gtx 750ti 2gb ואני רוצה לשים מעבד i5 4690 3.5ghz לוח אם טוב וחזק וזיכרון פנימי 8GB DDR4 עם אני ישים את כל אלה איך המחשב שלי יהיה? איך הוא יריץ את gta 5?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הכטיסים האלה ומי יותר טוב ATI Radeon 9800 128MB DH DVI Hercules 3D Prophet 9800 128MB
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מה פרוש המתחים הבאים בתמונה? ואם משהו יוכל להסביר מה זה : 1 - VDDC 2 - 12V 3 - VDDC CURRENT
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס הבא? Sapphire Radeon X600PRO 256MB DDR2 128bit DVI VIVO לא משמש למשחקים אלה רק לגרפיקה , עיבוד וידאו והקלטה דרך VIVO עם ממיר יס
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה בכרטיס מסך כי מתי שאני משחק במשחקים המשחקים נתקעים ועושים בעיות ולעומת זאת ששיחקתי במשחקים שפחות דורשים מאמץ (חלשים יותר גרפית אז לא היה בעיות) רציתי לדעת האם יש דרך לבדוק את היציבות של הכרטיס מסך (נגיד בתוכנה כלשהי)? מישהו יכול להביא לי דרך לבדוק האם הכרטיס מסך פועל נורמלי או לא?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם מסוג DP43TF עם כרטיס מסך GEFORCE 256 MB 8400GS. לא הצלחתי להבין מהפירוט של הלוח אם שלי בלינק הבא - http://ark.intel.com/products/36461/Intel-Desktop-Board-DP43TF באיזה כרטיסי מסך הלוח שלי תומך. האם אני חייב אך ורק כרטיסי זיכרון מסוג DDR 2? והאם כל כרטיס מסך שהוא DDR 2 יתאים? אני כבר הרבה זמן רוצה לשדרג אבל לא יודע איך לערוך חיפוש מתאים. למשל האם הכרטיס מסך בלינק הבא יכול להתאים? http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-9500GT-1024-2&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=196&aff=Zap〈=he כי הכרטיס מסך בלינק שלמעלה הוא 128 ביט ושלי עכשיו 64 חייב את עזרתכם, תודה !
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מישהו מכיר ?? זה של ASUS הוא טוב יחסית למחיר שלו 1700 שח ? ואיך הוא לעומת ה X1950XT תודה....
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
איך כרטיס מסך עם 8 צינורות עיבוד ואם רוחב-פס של 128 BIT (זכרון) מצליח להשיג תוצאות כאלה מרשימות ? איך זה שהכרטיס לא צורך חיבור מולקס נוסף (לספק-כח) ? 6600 GT עם 256 מגה זכרון עדיף ?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכה לבדיקת ביצועי כרטיסי מסך (ויש לי 8800 GT 256MB)
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך בחיבור PCI שישמש לי למסך נוסף אם למישהו יש למכירה, או שיודע היכן אני יכול להשיג בבקשה תעזרו לי ..... שכחתי לציין בעל יציאת VGA רגילה (D-SUB) תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הי חברים יקרים, אני מעוניין לחבר שני מסכים דיגיטלית למחשב. אני מבין שה-ONBOARD שלי, וגם כרטיס מסך ישן שיש לי, לא תומכים בחיבור כפול דיגיטלי, אלא רק בדיגיטל+אנלוג. המחשב משמש לפיתוח, כך שאין לי שום צורך בביצועים גרפיים, ולכן אני מעוניין בכרטיס הכי זול שאוכל למצוא. אני לא מצליח למצוא מידע ברשת בנוגע לחיבור שני מוניטורים דיגיטליים בכרטיסים זולים. האם הכרטיס הזה (הכי זול ב-KSP) יתאים לי? חיבור DVI למסך אחד וחיבור HDMI עם מתאם HDMI>DVI למסך שני? http://ksp.co.il/?uin=13596 אשמח לכל הכוונה. תודה רבה! מוטי
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי בשעה טובה כרטיס RADEON 9600 PRO , לפני כן היה לי GEFORCE 4 , יש לי לוח INTEL 845PE. כאשר חיברתי את הכרטיס , תמונת העליה של WINDOWS נראית גרוע ומפוקסלת , אך כאשר אני נכנס ל WINDOWS המצב מסתדר. התקנתי את הדרייברים העדכניים ביותר , וכאשר אני משנה לרזולוציה גבוהה או משנה עומק צבעים האייקונים נראים גרוע כל התמונה מרוחה , העכבר "סוחב" אחריו קוביה שחורה כזאת. מה לעשות ???? האם הכרטיס פגום?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כולם מדברים על זמני התגובה של מסכי LCD (כי הם בעייתיים בנושא), אבל האם מישהו יודע מה זמני התגובה הממוצעים של מסך CRT רגיל ? חשבתי על זה כי הרי כיום יש מסכי LCD עם זמנים של 12MS ובטח מתישהו יורידו את זה עוד יותר. אבל כמה כבר אפשר להוריד ? ואולי הזמנים האלו כבר שווים או אפילו פחותים מאלו של מסך CRT ממוצע ?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכם אני זקוק לדריבר הכי עדכני לכרטיס מסך RADEON 9200 אני משתמש ב XP תודה רבה לכם מתן
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הנדון, גירסת ה- 1 ג'יגה. מצ"ב קישור של ביקורת שנעשתה לכרטיס באתר GURU3D הנדון-גירסת ה- 1/2 ג'יגה. http://www.guru3d.com/article/palit-radeon-hd-4870-sonic-dual-edition-review/14 בסיכום הביקורת, התייחס המבקר אל רעש הכרטיס והפצת החום שלו אל תוך המארז, שאותם הגדיר כחסרונות, וגם הספקות שלו בנחיצות ההמהרה, שלטענתו שולית. אשמח לקבל התרשמות , וחוות דעת, לגבי הנ"ל, ואו כל בעיה שצצה לכם, ואיך פתרתם אותה (אם היה אפשר); וכמובן, חשובה לי התרשמותכם הכללית. תודה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מכווין שהוידאו שלי כבר לא עובד הייתי רוצה המלצה לכרטיס טלוויזיה שאני אוכל להקליט דברים מהטלוויזיה. הדברים החשובים שהייתי רוצה זה כמובן איכות טובה של הקלטה וגם שיתמוך בפורמט חסכוני כלומר גודל הקובץ (MPEG אם אני לא טועה). התקציב בסביבות ה-800 ש"ח +-. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9600GT 512MB עם קירור פאסיבי AC S1 בZAP הכרטיס עולה היום בערך 530 והקירור אז עלה משהו כמו 120-150 אני לא זוכר.. נגיד 630 שח.. בכמה אני יכול למכור?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך X290 צירפתי תמונה של מאמץ הכרטיס בעבודה ( לא משחק ,תוכנה ששמה לא רלוונטי) במאמץ GPU LOAD כל הזמן עולה ויורד לאחר שניה דיי דרסטית אין בעיה של זכרון בכרטיס השאלה שלי בדור הבא שקונה כרטיס מסך לחפש דגם 380 או 390 ? מדוע עליות חדות וירידות חדות עם כרטיס 7870 המאמץ נשאר קבוע 75% ( בלי ירידות ועליות )
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניתן איכשהו להשקיט את המפלצת הזאת? כל המחשב שלי שקט רק אותו אני שומע אפילו כשהוא לא חם והמחשב ב IDLE. אם אני משחק במשחק כבד אז הוא בכלל מתחיל לעשות רעש מעצבן. זה רעש שהוא היה עושה תמיד םשוט עכשיו אין לי כוח לסבול אותו כבר, אם הייתי יודע שהוא כזה רועש לא הייתי קונה אותו
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי מדריך שמסביר איך להוסיף TV OUT
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אוקיי אני צריך את ההצעות שלכם... ברצוני לקנות את כרטיס המסך : Hercules 3d prophet Radeon 9600 pro מה יש לכם להגיד על הכרטיס מסך הזה ולגבי הדגם של חברה זו. נ.ב ! אל תציעו הצעות לכרטיסי מסך אחרים מפני שאני סגור על קניית כרטיס מסך ראדון 9600 אך אם יש חברה אחרת יותר טובה ויותר משתלמת או משהו אנא הגיבו.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כבר מחשב בן 3 שנים, השאלה אם לדעתכם אני צריך להחליף כרטיס מסך ואם כן שהוא יהיה בתקציב של עד 600-700 שקל בלי חריגה אם אפשר. להלן המפרט: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz Tray ₪ (עשו לי עליו OC הוא 3.2 או יותר עכשיו) Xigmatek Achilles S1284C H.D.C CPU Cooler ₪ Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset ₪ Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case₪ Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball ₪ Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX₪ A-DATA 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme₪ Western Digital 6401AALS 640GB 32MB 7200RPM₪ ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe₪ תודה!
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס הזה, חבר שלי קנה אותו חדש לפני כחודש (כול המחשב חדש) ולפני שבועיים התחילה לו בעיה כזאת: כשמתחשק לו הוא מתחיל לכבות תמסך להדליק לכבות להדליק וככה זה לא פוסק, כשהוא מדליק אותו אחרי שהוא מכבה הוא רושם למעלה בכחול "ANALOG" ואז מתכבה שוב ונדלק וככה כול התהליך לא נפסק עד שמכבים את המחשב... וגם אז זה לא נפסק, כשמדליקים מחדש עם יש לך מזל הוא לא עושה אבל רוב הפעמים המקרה חוזר על עצמו. לוח אם: Asus P5LD2 מעבד: Intel 930 Dual Core זיכרון: 1 גיגה (לא יודע מה החברה) בקיצור מחשב חדש והכרטיס בא איתו. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום אצלי במחשב מותקן gforce4, וחיברתי את המחשב לטלויזיה. רואים את תצוגת המחשב גם בטלויזיה, אבל בשחור לבן. נראה לי שזה קשור לשיטת השידור שנמצאת כרגע על ntsc. בהגדרות לשינוי שיטת השידור האפשרויות האלה מופיעות, אבל חסומות (צבועות אפור) - כלומר אין לי אפשרות לשנות ל-palb שאותו אני צריך. אולי חסר לי משהו לדרייבר או משהו אחר אם מישהו יודע? בתודה מראש טל
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-