כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,966 דיונים בפורום זה
-
מה שכמובן לא נכון אבל זה ככה בעדכון ביוס עדכנתי לגירסה חדשה של Infineon 3.3ns בינתיים עוד לא עשיתי OC, הכל נראה רגיל...
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
וובכן... שמתי לב שניתן לרכוש ב278 את הvoodoo 5 5500 64mb sdram כעת יש לי את הASUS GF2 GTS 32MB DDR למה אני מתלבט בעצם......? וובכן גיימר גדול אני לא אני לא אוהב להוציא סכומים גדולים על רכיבים כלשהם של מחשב ואני אוהב איכות תמונה מושלמת חשבתי לי.... הכרטיס הזה זול ואיכות התמונה שלו טובה אף משל הרידאון 8500 לא מעניין אותי במיוחד קצב הפריימים מה אתם אומרים? שווה להשקיע סכום שכזה (זול למדי) לכרטיס שיהיה נחות מעט מבחינת מהירות בשביל איכות תמונה חסרת פשרות? או שאולי בכלל להמשיך לחסוך בשביל הall mighty readon 9700 (תזכרו שאני לא גיימר גדול ואין לי כסף) או שבכלל לוותר כרגע על הרעיון של כרטיס המסך כי שלי מספיק בהחלט ולקנות דברים אחרים בסדר העדיפויות (כמו אוזניות חדשות, תיקון רמקול,…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את הסמסונג 959 nf , לאחר שחיברתי אותו למחשב הבחנתי בשתי קווים דקים המופיעים בשליש התחתון של המסך ובשליש העליון , מהחנות אמרו לי שזה ככה בכל המסכים עם השפורפרת של המסכים הללו ושאני מוזמן לבוא אליהם לבדוק . האם החנות דוברת אמת ? האם הקווים אמורים להיות שם ? .
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לקנות R9800P עכשיו ראיתי שזה שנה אחריות!!! מה האבדלים בין MSI 9800P ELSA 9800P אתם אומרים שהאבדל קטן בין הכרטיסים ! 7% עכשיו הכרטיס מוחלש אז זה יהיה פחות מי 7% טז למה אומרים לקנות ספיר 5% הכרטיס יותר טוב+ מאורר ויורד האחריות לשנה אז למה כולם אומרים לקנות MSI? עכשיו גם אמרו ש האבדל בין XT ל PRO גדול למה האבדל בין XT ל PRO גדול? :-\ ומה האבדל בכלל בבצועים?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אז כמו בכותרת, אני מתבלט בין שני כרטיסי ה- PCIe הללו. קראתי הרבה, ומסתבר שה- GTO לוקח באיכויות הגבוהות, אבל ממש לא מוצא חן בעיניי העניין שהוא אוכל חשמל מטורף!!! אם חסכנות חשובה לי, אז כדאי לי לקנות 7600GT? אני ממילא משחק ברזולוציות נמוכות, וממילא אני אעשה לו אוברקלוק נחמד... תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מזמין תכרטיס הזה ב-999 ש"ח מ-KSP מתכוון לפתוח לו תצינורות עיבוד ויחידות VS או לפחות ככה אני מקווה... מקסימום לא נמכור שוב באותו מחיר
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי אני שוכל לקנות כרטיס מסך של EVGA את ה6800GS לAGP ב1600 ¤ אני ראיתי שכרטיס הזה הוא יותר חלש מהגרסה של הPCI-E זכרון 1000 ו 350 המעבד לאומת 1050 הזכרון ו 450 של המעבד השאלה שלי היא העם שווה לי לקחת אותו או לחקות לגרסה יותר חזקה? תודה לכל העוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לחברה שלי התקלקל המסך, ובלעדיו היא לא יכולה להפעיל את המחשב, כך שכמובן בהיותה פריקית מחשבים חייה אינם חיים. אי לכך היא מבקשת המלצה דחופה על מסך מסוג crt חדש (עד עתה היה לה מסך של lg אשר היתה מאוד מרוצה ממנו אבל מפאת זקנתו תש כוחו.) היא זקוקה למסך חזק אשר מתאים לצפיה בסרטים ולמשחקים אשר דורשים הרבה גרפיקה. כאמור כל המלצה תתקבל בתודה. :lamer: :auto:
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס והוא אמור להגיד בקרוב(אין אפשרות לבטל...)תוכלו לתת עליו חוות דעת?איך הוא?הוא מריץ לכם משחקים בצורה טובה?(אם תוכלו תתנו בבקשה משחק לדוגמא...) וגם האם הוא רועש או מתחמם מהר? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
להורדת DirectX 10_1 White Paper v0.4.pdf: http://www.teamati.com/DirectX%2010_1%20White%20Paper%20v0.4.pdf תקראו את הכול. כידוע GEFORCE 8800GT שייצא בנובמבר לא ייתמוך בDX10.1 בכלל.. הכרטיסים של ATI החדשים שייצאו הם הראשונים שייתמכו בזה! וDX10.1 זה אכן שיפור רציני ששווה לשקול אותו בקניית כרטיס מסך.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 שנים, הכרטיס מסך האהוב שלי 8800GTS 512 הלך לעולמו (פתחתי אשכול ב"מפרטי מחשב", עכשיו התקציב השתנה אז העדפתי לפתוח חדש בפורום הנכון) התקציב שלי הוא 500 ש"ח המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 4GB DDR2 800 KINGSTONE אני רוצה כרטיס עם ביצועים טובים יותר מהנ"ל, שיעבוד טוב גם על מסך 32 אינץ'. קראתי על 9800GT 512 והתאכזבתי לגלות שהוא לא משפר שום דבר. אולי הגירסה של הג'יגה תהיה עדיפה? מבקש המלצות על כרטיס חלופי. תודה
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לקחת או של ati או power color ??
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תיקונים עיקריים בגרסא החדשה: - Half-Life 2: Playing the game on a system containing an Athlon XP CPU no longer results in missing textures occationally being noticed - Half-Life 2: Intermittent psychedelic patterns are no longer seen when playing the game under Windows XP - CounterStrike: Playing the game under Windows XP with an ATI RADEON X800 series installed no longer results in display corruption being seen in the floor in de_chateau map - Doom 3: Playing the game under Windows XP with an ATI RADEON X800 XT Platinum Edition no longer results in display corruption being seen when pressing CTRL+Alt+Delete followed by clicking Cancel - Everquest: Playing the game …
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי יש לי כזה כרטיס וגם המסך וגם הטלויזיה מחוברים אליו. האם הכרטיס מאפשר למשל לראות סרט בטלויזיה ובאותו הזמן לגלוש באינטרנט? אם כן, איפה אני יכול למצוא מדריך להגדרות? ומתוך סקרנות, אם לא, איזה כרטיס כן מאפשר? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכיוון שלא הייתה הענות כלל בדיון של כרטיסי ה-HD6000 החלטתי לפתוח נושא חדש...אז: התחדשתי לי ב-HD6870, גם לי מותר לא? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us עוד לא יצא לי לבדוק איתו כלום, אם יש לכם משהו שאתם רוצים שאני אבדוק אני אשתדל, תנו גם המלצות על בנצ'ים שונים שאתם מכירים של DX11 וכד' עריכה: מישהו יכול להמליץ על כלי טוב ונוח לאוברקלוק?
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והתקציב שלי לכרטיס מסך הוא בערך 1k. פעם הבנתי בכל נושא החומרה אבל בגלל הצבא וחוסר התעניינות היום אני לא יודע כלו. במדור מפרטים מומלצים ממליצים על ה8600 בתקציבים שלי, אבל לאחר בדיקה קראתי שהוא די גרוע ושהביצועים שלו על הפנים. אחרי עוד קצת בירורים ראיתי שכל הזמן ממליצים בפורומים על ה1950xt. קודם כל, הבנתי שה1950 לא תומך בDX10 וה8600 כן? אם זה נכון, כמה זה משמעותי? לא אוכל עם ה1950 לשחק במשחקי DX10 או שתהיה איכות ממש ירודה? אם ככה, תוכלו להמליץ לי איזה כרטיס עדיף (לאו דווקא מבין שני אלה) בתקציב שלי ואם כדאי להשקיע את העוד 500 ש"ח בשביל כרטיס יותר טוב שיתמוך בטכנולוגיה חדישה. כמו כן, אם תוכלו להכווין אותי לכתבה כלשהי שמסבירה את כל המושגים והטכנולוגיות כיום א…
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי ABIT GEFORCE FX 5600 AGP X8 256 MB DDR TV DVI שעלה ל 1100 שקל לאור הביצועים הטובים יותר של הרידאון 9600 PRO אני מעוניין להחליף את הכרטיס שברשותי ל- GIGAXCUBE ATI RADEON 9600 PRO 128 mb TV Retail AGPx8 (1130.9 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? שווה לחליף אותו בזה? והאם בכלל יסכימו להחליף את הכרטיס אפילו אם אני צריך להוסיף איזה 100 שקל?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר הרבה זמן כרטיס AGP טוב עבור המשחק Battlefield 2. הסתכלתי בכל מיני גרפים של כרטסי מסך... (כגון: X1600PRO, X800GTO, 6600GT, 6800GT) נכנסתי לפורמים נכסתי לאתרים ולהשוואות מחירים. כל אתר מציג משהו אחר ורושם מפרט שונה. אני מחפש כרטיס במחיר של 850 ~ ש"ח. (פלוס מינוס). מקווה שתוכלו לעזור לי להחליט.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכל הפורום האם ה GTX 660 ''יזיע'' אם יחובר למסך 1920X1080? הוא יקרטע במשחקים כמו קרייסיס 3 ו ה GTA V?METRO? בכמה הFPS ירד מהמסך שיש לי עכשיו(1440X900) תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בהנחה שאני רוצה כרטיס בסדר גודל כזה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכרטיס בן כמה שעות. עוד לא ניסיתי לשחק שום משחק או לעשות בדיקות גרפיקה, אבל כאשר הוא תחת לחץ (כריית Bitcoins במקרה שלי) יש הרבה artifacts, משום מה רק על החלון של Firefox. בנוסף, הכרטיס לא מגיב לunder/over clocking של הזיכרון. אני לא יודע אם הבעיה פה היא עם דרייברים, או עם הכרטיס (מקווה שדרייברים). אני כרגע מריץ את הCatalyst האחרון (13.3 Beta), אך אותו הסיפור היה עם 13.1. הוספתי תמונות להמחשה. יש איזה פתרון ידוע? חיפשתי בגוגל וראיתי שלהרבה אנשים יש בעיות עם הכרטיס הזה... תודה!
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השאלה שלי מאוד ]שוטה איזה כרטיס מסך עדיף לקנות למחשב חדש שמיועד למשחקים בעיקר.. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4049 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1240 המסך הוא מסך 22 אינץ.. והמיפרט q9650 ep43-ds3l PCPOWER&COOLING 610 nzxt tempest wd 640 4gb 800 cl4 תודה לכל העונים!
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האתר HKEPC ערך ביקורת על 1900GT כנגד 7900GT 1900GT עם 575MHZ בליבה ו 1190 בזיכרון 7900GT עם 470MHZ בליבה ו 1320 זיכרון. זאת אומרת מה יותר עדיף יותר בזיכרון או בליבה? לפי הביקורת זה הולך פעם לזה ופעם לזה. עכשיו זה תלוי במחיר של 1900GT אם הוא יהיה פחות או יותר מהמחיר של 7900GT. הביקורת: http://www.hkepc.com/hwdb/x1900gt-3.htm
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יכול להיות גם יד שנייה. אני לא גיימר כבד, בעקרון רק רוצה שירוץ לי פיפא 16 על 50 אינץ וגם אולי שיחזיק למשחקי פיפא הבאים שיצאו ואולי GTA V מה מומלץ בסכום הזה? יש סיכוי גם שאהיה באילת אז אולי אוכל להביא משם בלי מעמ תודה על העזרה מצורף פרטי המחשב שלי ספק 600W
-
- 21 תגובות
- 4.8k צפיות
-