כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
שלום אם אפשר באנצ'מארקים ___ VS ___ או גם יחידים יהיו בסדר גמור טוב קודם כל: 7600GT VS 8600GT 7600GT VS 8600GTS 9250 AGP VS 6600LE =] תודה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מערכת: מעבד: i5 4570 זיכרון: 8GB ספק כוח: SEASONIC 520W+80 BRONZE אני משחק על מסך 1080p ויש לי כיום כ.מסך HD7950 OC מעוניין לשדרג ל- GTX970 או כרטיס של AMD ששווה לביצועים של ה-GTX. מה אתם ממליצים? אני צריך משהו שהספק שלי יחזיק אני לא מתכוון כרגע לשדרג ספק, בחודשים הקרובים אני משדרג גם את הזיכרון ל-16GB
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכרטיס שני קונקטורים לספק,והוא באורך 12 ס"מ לא עונים לי בשאר הפורומים אז אתם התקווה שלי..
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא ככ מבינה במחשבים ולפני שבוע קניתי את המחשב הראשון שלי קניתי בלי מערכת הפעלה לכן לא עשו לי הגדרות לכל מיני דברים(כגון דרייברים של רמקולים- כ מסך וכו) הבעיה שלי כרגע שכשאני מנסה לקרוא טקסט ולגלול למטה להמשך קריאה-זה נורא נורא איטי ומתבצע במין גלים כאלה רציתי לדעת מה מקור הבעיה? (הגדרות של המסך עצמו או של הכרטיס מסך? {יש לי כרטיס מסך של אינבידיה משהו אם זה חשוב-ומסך 19 רחב של CHIMEI?) ואיך ניתן לפתור אותה כמובן כל תשובה תתקבל בברכה תודה מראש לפונים
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה אני קונה מחשב חדש... אני מתלבט לגבי כרטיס מסך... אני מחפש משהו מצד אחד טוב מספיק על מנת לשחק איתו משחקים כגון פולאוט 3 ושלא אצטרך לשדרג אותו עוד שנה ומצד שני לא יקר... התקציב הוא כ-500 ש"ח עם חריגה של 100 שקל במידה והשינוי ממש משמעותי... בנוסף רציתי לדעת האם כדאי להשקיע אולי בלקנות לוח אם עם שני סלוטים לכרטיס מסך וכך שאצטרך לשדרג אוכל לקנות משהו לא יקר בעתיק והוא יעשה את העבודה יחד עם הכרטיס שיהיה לי עכשיו... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס Gforsce 8800 GTS, הורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של NVIDIA. הבעייה שלי היא שכל התפריטים מופיעים בעברית. אני מעדיף שהכל יהיה באנגלית (יש כמה שגיאות בהצגה בעברית וזה די מעצבן) מישהו יודע איך משנים את התפריטים לאנגלית?
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי אני עומד לפני קניית כרטיס מסך למחשב של אחי הנתונים שלו הם: pentium 4-2.0 mhz מעבד asus p4s333-m לוח האם 512 ddr זכרון והארדיסק WD 120 GIGA התקציב עומד על 800+- והתלבטות העיקרית היא בין 2 כרטסים http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2334 הכרטיס של חברה אמינה שמנסיון לא אכזבה ,שקט -למעשה ללא מאוור , ופחות או יותר זה ללכת על בטוח הכטיס השני http://www.palit.com.tw/en/products/nv_agp_6800GS.html הוא מחברה שקצת נראית לי חשודה ומעולם לא נתקלתי בה האמת שאני לא מבין בנתונים יותר וקשה לי להשוות ביניהם הבנתי שה6800 טוב יותר מ7600GS אבל האם זה תקף גם לגבי 6800GS לא ממש מבין בהבדל בין הדגמים (GT,GS,ULTRA וכו') ובשורה התחתונה מה עדיף ? האם יש…
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הכרטיס הזה: NVIDIA GeForce G72MV 128MB PCI-Express טוב למשחקי ספורט כמו פיפה 07 ו-NBA LIVE 07 במחשב נייד של לנובו עם מעבד 1.6 GHZ זתומרת.....האם רק שני המשחקים האלה יעבדו בנייד הזה בלי לקרטע? חייב עצה לפני קנייה תודה[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 08:14:45 הכרטיס מסך הזה:NVIDIA GeForce 7300 128MB PCI-Express יהיה טוב לפיפה ול- נבא במחשב הנייח?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש ולא מצאתי.יש ביצועים של הכרטיס באתר או במקום אחר?ראיתי שיש ביקורת לגבי ה HD4850 תודה.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
איך המאוורר המקורי של הכרטיס הנ"ל ? האם יש צורך לקנות מאוורר אחר ? יותר חזק ? (לא ל OC!) תודה, תום.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אתם כבר מכירים את זה: כל כרטיס חדש שמראים לנו - הדבר הראשון שזורקים עליו אלו מספר בנצ'ים עם דוגמאות מ- 3dmark או משחק כזה או אחר שיש לו בנץ מובנה, ומספרים לנו את התוצאה ב FPS. וכאן זה נגמר ועל סמך זה אנחנו אמורים להבין מה הכרטיס מסך הזה מסוגל לתת לנו. האמנם ? לא ממש... הבעיה עם הבנצ'ים הללו היא שהם קצרים מדי, בדרך כלל פחות מדקה, לעיתים עד דקה או שתיים גג (אך עם הפסקות באמצע בין סט בדיקה לסט שעוקב אחריו, אשר מקררות את הכרטיס). בפועל כשמשתמשים בכרטיס כדי לשחק ולא כדי למדוד שטויות, אז הכרטיס תוך פרק זמן קצר של מספר דקות מתחמם ומגיע לטמפרטורת עבודה שממנה ומעלה אסור לו לעלות עוד. בשלב הזה הדרייבר מתחיל להוריד את תדר …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשביל צפיה בקיבצי HD בלבד. אני עובד עם מערכת הפעלה של וינדוס 7 64 ביט. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום,קניתי מסך סמסונג 753DFX לפני שבוע, יש לי תופעה מוזרה- מופיעים לי לפעמים למעלה על המסך עיוותים כאילו המסך נמתח ונמשך לכיוון ימין. הפתרון לבעיה הוא לכבות ולהדליק את המסך ? האם הבעיה היא במסך ? או יכול להיות בכרטיס מסך יש לי כרטיס ישן של 8 מגה... אני משתמש ברזולוציה 1024-786 תודה מראש לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי טלויזית LCD חדשה וברצוני לחבר את המחשב לטלויזיה. לכרטיס המסך שברשותי יש יציאת S-VIDEO ובערכה של כרטיס המסך הגיע מעין מחבר המתחבר אל S-VIDEO ויש לו יציאות RGB + S-VIDEO האם יש סיכוי שמכרטיס המסך אפשר להוציא סאונד באיכות דיגיטלית ועוד דרך יציאת הS-VIDEO ? (למרות שזה נראה לי לא אפשרי אבל ראיתי שבלוח הבקרה מזוהה יציאת סאונד של כרטיס המסך שנקראת Ati High Defenition audio device )
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר קלטות וידאו ישנות שיש לי בבית מהוידאו למחשב והייתי רוצה המלצה לכרטיס טוב שאני יכול לחבר לוידאו שלי. לא להיסחף עם המחירים של הכרטיס תודה משהו בסביבות 300 ש"ח. ואם אפשר, הייתי רוצה לדעת גם מה מיוחד בו או מה עושה אותו לכרטיס טוב
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
המחיר לא חשוב כרגע. אשמח לקבל שמות של כרטיסים שמשווקים עם FireWire(1394) . חשוב שיהיו חדשים (GeForce3/4 או Ati 8500). ואם לא מוצאים אז המלצות על כרטיס FireWire שבא לבד. כמו כן אשמח לשמוע המלצות אחרות בנושא זה. ידוע שUSB 2 יותר מהיר אבל זה מה שהמלצמה שלי רוצה PC110E Sony . תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
החלטתי לקחת מחשב חדש ויש על הלוח את הכרטיס מסך הזה GF 6100 128MB ON BOARD הוא יריץ משחקים חדשים? אני לא מתכוון לשחק כל היום רק מדי פעם
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9400GT, את המסך הראשי שלי חיברתי ביציאת DVI והוא עובד נהדר. הבעיה היא ביציאה השנייה של הכרטיס יציאת ה VGA, בה אני לא מצליח להעלות את הרזולוציה ואת הצבעים, כלומר זה עומד על 640X480 ו 8BIT צבע ואם מעלים זה חוזר אוטומטית חזרה. אני לא יודע מה לעשות ואשמח לעזרה. נ.ב. ב DEVICE MANAGER אין הערות ואזהרות. בלוח האם יש יציאה ONBOARD לכרטיס מסך - אולם ב DISPLAY PROPERTIES יש רק 2 מסכים, לא ברור לי אז אם הם DISABLED באיזו צורה כלשהי, כי אז אולי יכולתי אולי לחבר את המסך השני לשם (רק אם אין ברירה, כמובן אני מעדיף בכרטיס הראשי) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות כרטיס מסך עכשיו או לחכות עוד חודש? התקציב שלי הוא 1500+- ש"ח. האם בחודש הזה או הקרוב עומדים לצאת כרטיסי מסך שיותר טובים מה-8800GT או HD2900XT
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס 8800GT 512M ורציתי לדעת בכמה זיכרון הכרטיס מסך שלי משתמש בשעת משחק כבד כמו CRYSIS וכדו'
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את "CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0" ואני רוצה לדעת עם הוא יהיה טוב למשחקים אני משחק בכל מיני משחקים אני רוצה לשחק על HIGE +- התקציב שלי עד1K גג ! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי את כרטיס המסך הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu הכרטיס מסך הקודם שלי הוא GTX 275 הספק - הכרטיס מסך החדש בא עם שני כבלים כאלה : הכרטיס הקודם שלי התחבר בעזרת כבלים אלו : (הירוקים) (ואלו התחברו לכרטיס מסך) בנוסף ישנו את התרשים הזה : לא כל כך הבנתי לאן לחבר את הכבלים החדשים , כי אין לי כבל שמתחבר ל4 פינים שלהם. חשבתי אולי לחבר את הכרטיס המסך החדש כמו הקודם, אבל לא רציתי לעשות נזק . תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה רכשתי אתמול את הכרטיס עם מחשב וסיימתי להרכיב את כל החלקים והכל סבבה, אבל משום מה בדריבר אני לא רואה את המפרט בלשונים של 6600GT לא רואה BUS לא DRIECT X לא PROCESSOR ולא כלום כאילו לא רשום שמה כלום.. לפני שהפעלתי משחק לפי דעתי היה רשום, אבל אחרי שהפעלתי משחק AA שעבד ממש כמו טיסן פתאום קרס לי עם הודעת שגיאה שהייתי חייב לעשות ריסט. עשיתי ואני מגלה שהמשחק נותן לי קריטקל ארור NO LABEL ורושם שהוא לא מגלה את הכרטיס מסך... אחרי שהתקנתי שוב את הדריבר הוא מזהה אותו במשחק בהודעת שגיאה אבל לא מריץ... מישהו יודע איך לסדר את הבעיה ? אולי זו בעיה של DIRECT X ? עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
החברה הזו מביאה מרחב של כרטיסי TI במחירים זולים עד כ30% מהמחירים של החברות הגדולות יותר כמו לידטק ושות' ובסה"כ לא נראה לי שהסיבה היא תשלום נרחב יותר על השם. או במקרה של PROLINK, חוסר שם. מה האבחון שלכם? האם הביצועים תואמים את המחיר?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-