עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by noy165,

אני לפני קניית מסך , ואני מאוד מעוניין לדעת מה זה בכלל חיבור DVI ואם באמת הוא חיוני וחשוב ,ומה זה נותן במציאות ? האם בגללו כדי ללכת רק על מסך דק עם חיבור DVI או שהחיבור לא כל כך משמעותי? תודה לכל העונים . :

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  2. לא כלכך ברור לי איך אני יכול משם הכרטיס לדעת מה יותר טוב? למשל באןוידיה ברור לי ש למשל 6800 יותר חזק מ6600 אבל מה למשל אומרות שתי האותיות שלאחר המספר (GS,GT, PRO וכו')? איך לעזעזל הולכות המשפחות בATI? האם 9XXX למשל יותר ישן מ X1300? יש מקרא איפשהוא?

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by T-Flash,

כמו שראינו כבר היום, ATI מתכננת להוציא את ה X1950Pro אשר יציג ביצועים גבוהים יותר מאשר 7900GT ויתומחר במחיר אטרקטיבי של 199-249$. מהמהלך הזה היה אפשר לחשוב ש ATi עשו צעד לא נכון כי הכרטיס לא יהיה משתלם, בגלל שהוא יוצא ממש לפני ה R600 שרבים יעדיפו לחכות לו. אך זה לא היה מספיק, ATi מתכוונת להוציא גם את משפחת ה X1650 כתשובה ל G73 של NVIDIA, וכפרידה מה DX9. את הידיעה הביא האתר HKE PC, שגם פרסם חלק מהנתונים הטכניים של הליבות. אז ככה, ATi מכריזה על 3 ליבות חדשות : ה RV560 , ה RV530XT וה RV530Pro. הליבה RV560 תיוצר ב 80nm ותהיה הליבה של הכרטיס X1650XT אשר יחליף את X1800GTO במקומו. הליבה RV530XT תיוצר ב 90nm ותהיה הליבה של הכרטיס X1650Pro אשר יחלף את X1600XT במקומו. ולבס…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by overload,

תגידו הדבר הזה באמת טוב כמו שזה נשמע, כי אם כן אני ל מבין למה זה לא תפס תאוצה ולמה לא מדברים על זה בכלל? מישהו ניסה או שמעה ביקורת על משקפים כאלו? שמעתי גם שהמשקפים מכבידים מאוד על הכרטיס מסך וזה מוריד את הביצועים בגלל שזה מציג כל פריים משתי זויות שונות או משהו כזה (זווית לכל עין) , זה נכון?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by bogyman,

טוב אז כך,המשקפיים מגעים עם מתאם מיוחד שמתחבר דרך כבל vga in לכרטיס מסך,ואז המסך מתחבר לvga out של המתאם,הורדתי דריוורים חדשים דרך האתר של nvidia והפעלית כמה משחקים להתרשמות ראשונית: בכמה משחקים\סרטים\תוכנות שבנויות עבור המשקפיים,יש הרגשה שאפשר לגעת בחפצים,רואים את כול המשחק ב3d פשוט אין מילים,כמובן שיש משחקים שלא כול כך מתאמים לזה אבל יש הגדרות בדריוור שמאפשרות להתאים את המשקפיים לכול משחק. אני יעלה תמונות בהמשך היום!!!!! לצערי בגלל מעבר למסך lcd אני שוקל אולי למכור את המשקפיים

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by Shadowman,

איפה אפשר להשיג אותם? העם הם פוגעים בצורה משמעותית בעיניים?

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by ravid,

חבר שלי רוצה לקנות אחד e-dimantional זה עולה לו 400 שקל כי זה מחו"ל אין דרך טובה יותר להשיג אותם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by SaberWolf,

למישהו היה אי פעם קצת ניסיון עם משקפי תלת מימד?, יש לי בעיות איתם, ואין לי מושג איך לבדוק אם הם פועלות..

• 18 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. Started by K0sTa,

מישהו יכול להסביר לי מה זה ומה זה נותן לי במישחקים ? ואם זה שווה בכלל

• 14 תגובות
    • 982 צפיות
  10. Started by megaPipe,

יש לי ב HL2 מים בגוון צהוב .. בהתחלה חשבתי שהשתינו לשם אבל בסוף התברר כי זה לא שתן (חברים אמרו לי שריטה בכרטיס או משו ) זה לא אמור להיות ככה ..כפי שידוע לי צריך להיות מים צלולים אני מישתמש בדריבר 71.40 ויש לי xfx6800 עזרה בבקשה!

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by gpdude,

תכננתי לקנות את ה1800xt אבל בסופו של דבר אני רואה שקיים 1900xt ב2400 , רציתי לדעת אם הוא יעבוד טוב על מעבד p4 3.2 prescot lga 478 עם לוח אם תומךX16 pcie? תודה מראש למגיבים.

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by zone glide,

נניח אני בודק את 5700XT... ובאמזון הוא יוצא בערך 300 ש"ח זול יותר... זה שווה את זה לדעתכם? אני יודע שיש להם אחריות טובה אבל השאלה מה יקרה במימוש אחריות.. ייקח הרבה זמן להגיע לחו"ל או שאפשר משלוח מהיר? הם ינסו לתקן או יביאו כרטיס חדש? ומה יקרה אם הם יפסיקו למכור את הכרטיס שלי... הם יביאו לי משהו חלופי? איך לדעתכם הקירור של POWERCOLOR? והאחריות יותר טובה מניואג?

13. Started by Rhx,

שלום,דיברתי עם חבר שלי וזה הוא רוצה לקנות מחשב חדש עם מסך חדש,וכל הבית שלו בכל מחשב יש מסך LCD,נכנסתי לעניין שאלתי אותו אם הוא מעונין למכור לי הוא אמר לי כן ב400 ש"ח ועם עוד כמה דברים שאני יסדר לו במחשב שלו,עכשיו אני אחד שמשחק משחקים לרוב הוא קנה את המסך הוא טוען לפני שנה וחצי או שנתיים ב3500 ש"ח אני לא זוכר אם זה 19 או 17,זה של LG שאני ילך אליו אני יבדוק אם יש פיקסלים שרופים. עכשיו את המסך שלי אני יתן לאח שלי מכיון שיש לי כרטיס מסך חדש אז רובכם פה אמרו לי להחליף למסך חדש,לא בא לי כל כך על ה CRT אני מתעניין לעבור ל LCD השאלה אם יהיה כל כך הבדל במשחקים בין ה CRT ל LCD? תודה מראש. נ.ב אני לא זוכר את הדגם הנוכחי של המסך מחר אני אשאל אותו. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by David_Beckham,

עכשיו יש לי 6600GT .. ואני רוצה לשדרג ל7900GTבהתחלה רציתי ל8800GTS אבל ראית כמה דיונים שכנראה לא משתלם לקנןות אותו עכשיו כי מילא אין לו תמיכה עכשיו אז ככול הנראה אני ייקנה את ה7900GT מה אתם אומרים..

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  15. המפרט הוא: i5 3470 8GB RAM HD7970 בתכלס, אני יכול אולי אפילו לקנות היום GTX1080 מאיביי או משהו כזה, סביב האלף ש"ח. ובמידה והמעבד באמת בעייתי, אולי אוכל לשדרג ל-3770 וגם לשדרג ל-16GB RAM. האם לדעתכם זה כדאי? מאמין שככה אקבל ביצועים טובים מאוד מבלי בהכרח לקנות מחשב חדש. כנראה שההשקעה הזו תעלה לי בערך - 1400 או 1500 ש"ח.

16. Started by Los,

אהלן יש לי שאלה אם אני אמכור את הכרטיס שלי בערך ב1400 -1200 שקל הכרטיס שברשותי GTX285 2GB SSC מחברת EVGA האם זה שווה לטובת הDX11 לעבור אליו . מבחינת צורך אני לא ממש צריך ביצועים יש לי מסך 19 אינץ רק בגלל הDX11 שמענין אותי בקשר ל GTX285 שיש לי האמת פשוט השגתי את הכרטיס בדיל טוב בגלל זה לקחתי אותו ואני לא כזה גיימר אני משחק פעם ב.. אבל חשבתי שאם תהיה לי האפשרות עכשיו ולא לחכות הרבה שערך הכרטיס שלי ירד יותר ממה שהוא ירד א ולי עדיף למכור אותו עכשיו ולהתקדם בטכנולוגיה ושארצה לשחק אוכל להנות על הדרך מ DX11 [br]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by tigerex,

אם כן אז מאיפה כדאי לקנות?

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  18. הכרטיס העדכני של NVIDIA כולל מגבלה חדשה עבור היצרניות שעשויה להחזיר את חדוות ההמהרה העצמית לתודעה, ומחיר שעשוי להפוך אותו למחליף ממשי עבור ה-GeForce GTX 1080 לכתבה

19. כיצד נראה אחד מכרטיסי ה-Turing התחרותיים ביותר בישראל? לקחנו לסיבוב את ה-RTX 2080 GamingPro OC מבית היצרנית Palit בכדי לגלות את התשובה לכתבה

20. Started by erap129,

יש לי לוח אם שלא תומך בPCIX ואני רוצה לעשות שדרוג אחרון לפני שאני מחליף מערכת. אני מבין שה6600GT היא האופציה הטובה ביותר בשבילי (מחפש משהו ב1000 ש"ח) וקראתי ביקורות וראיתי שהA6600GT של LEADTEK מצוין. אז לפני שאני קונה רק רציתי לוודא שהכרטיס באמת טוב וגם לגבי החנות שאני קונה ממנה רציתי לשאול (digma.co.i) מישהו מכיר את החנות הזאת? הם אמינים? אני צריך לדעת כי אני מתכוון לשלם על משלוח אני רחוק מהסניף שלהם שברמת גן.

• 16 תגובות
    • 906 צפיות
  21. נכון לעכשיו קיבלתי מחנות המחשבים המלצה על CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 שקצת יקר לי מדי וקצת עולה על הדרישות לדעתי. אני כן מתכוון להשתמש בPS CS2 וכן אריץ ויסטה. אבל יש כרטיסים שיכולים לתת לי מענה טוב ב600 שקלים ואפילו פחות, לא? אלו הכרטיסים הנוספים שאותם אני שוקל: nVIDIA GeForce 7300GS 512MB Pine XFX nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe Leadtek Radeon X1300PRO 512MB PCIe Palit Radeon X1550 Super 512MB PCIe Palit תודה מראש על כל עצה!

• 12 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by Sblast,

היי, יש לי כרטיס AMD ושני המשחקים שאני הכי מצפה להם ARMA III ,Metro: Last Night תומכים במנוע Physx שהשימוש בו נראה דיי מרשים בהם - ולא פתוח למשתמשי AMD. למישהו יש מושג מה הולך לקרות עם עם זה? ל-AMD יש פתרון כלשהו או שהם הולכים למות? מדאיג מאוד.

• 52 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. ובכן, אני מבקש מכל משתמשי ATI RADEON X1950GT\PRO לומר לי את מספר הFPS הממוצע שאתם מקבלים במשחקים הבאים ובאיזה הגדרות(לא להמציא הגדרות ולא לשקר), בתודה. 1) Unreal Tournament III Demo. Timeshift (2 Call Of Duty 4 Demo (3 Full Game>>Half Life 2 Episode Two (4

24. Started by asdasdasd,

עובד לכם ה TV OUT ???...... זה מראה את הדסקטופ אבל שאני מנגן סרט לא רואים את הסרט.... WTF ? לכם זה עובד ?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  25. Started by asdasdasd,

משום מה מאז שהתקנתי משהו אחר וגם הסרתי אותו בקיצור .. לא עובד לי המדד FPS של ה OSD של ATI TRAY TOOL !!! אבל אני לא מבין למה !! הכל מכוון כמו שצריך הרי ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים