כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקבל המלצות עבור מסך CRT 17 בסביבות ה 1000 ש"ח וגם עבור Web Cam בסביבות 200 ש"ח. לגבי המסך חשבתי על ה Samsung 763MB האם זה מסך איכותי ? הוא עולה בסביבות ה 900 ש"ח אך אני לא ממש מכיר אותו, אשמח לקבל המלצות.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מעוניין לחזק תכרטיס..אפשר מדריך הסבר איך לעשות את זה בצורה טובה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך מסוג GeForce FX5200... עכשיו, התקנתי את הדריבר שלו לפני איזה שנה+ מאיפה אני יכול לדעת/לבדוק אם יצא דרייבר חדש עדכני יותר או משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
מה מסך ה LCD 17 אינץ 8MS הכי טוב עד איזור ה 1700-1600 שקל? כן LCD לא טוב למשחקים אבל המסך יהיה מיועד גם למשחקים המסך לא בשבילי ... אז אין לי הרבה מה להגיד הדודים שלי רוצים LCD . איך המסך הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130394 ??
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
והאם למישהו פה יש איזה כרטיס AGP ברמת 6800GT שהוא רוצה למכור אותו?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי כיום Radeon HD 5700, אותו אני רוצה לשדרג. חשבתי על Sapphire Radeon HD 7750 1GB GDDR5 שתי שאלות: 1. עד כמה השדרוג יהיה משמעותי מבחינת ביצועים? (סולם אחד עד עשר, או מאוד/מעט/בכלל לא) 2. האם יש הבדל נראה לעין בחיבור HDMI ל DVI מאשר DVI ל DVI? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני הולך לקנות בארצות הברית כרטיס מסך חדש והתקציב שלי הוא בערך 1000-1300 ש"ח. אם אפשר אז המלצות על דגמים והפניות לאתרים גם תעזור, בעיקר אני מתלבט בין ה-Ge-Force3 Ti 500-200 או ה-Hercules Radeon/LE 8500. השאלה שלי היא האם המוצריל האלו טובים והם עמודים במחיר והאם אתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר משתלם וטוב במחיר מתאים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום (מקווה שאני בפורום נכון, אם לא אשמח אם תוכלו להעביר את העץ לפורום הרלוונטי) יש לי שני לפטופים איך אני יכול להפוך לפטופ אחד ל"מחשב מרכזי" ושהלפטופ השני יהיה מסך נוסף? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה דומה ל-HD4850 בביצועים בסידרה החדשה 5XXX ATI ?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום רב, אני חדש פה בפורום ולמעשה נרשמתי כי חשוב לי שהטובים ביותר יתנו לי חוות דעת והמלצות בקשר לרכישת כרטיס מסך. פרטים טכניים: תקציב: עד 1000 ש"ח ממשק הכרטיס: PCI-E מעבד: model: AMD athlon 64 X2 3800+ Frequency: 2000MHz Number of Core: 2 זיכרון: 2048 MB DDR2-SDRAM מסך: Samsung LCD LA40A451 40" למידע נוסף על המסך: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2545630 הנה תמונה של חיבורי המסך מאחורה: (זהו למעשה המסך עליו אני רוצה לראות את הביצועים האיכותיים של הכרטיס מסך ולא בהכרח המסך מחשב הרגיל שלי) ספק כוח: קצת משלי: נאמר לי שכרטיסי מסך מסוג ATI radeon 48XX יספקו את הסחורה בקלות ובלי שום מאמץ. כשהתקשרתי לחנות מסויימת לשאול האם יש להם במלאי…
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה אני עושה כדי לברר איזה חריץ לכרטיס מסך יש לי,בדקתי עם CPU-Z ובחוצץ של הלוח אם איפה שאמור להיות כתוב איזה סוג הכל היה ריק איך אני יכול לברר את זה?רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולא יודע איזה מתאים למחשב. כרגע יש לי כרטיס on-board . תודה
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה לא מימזמן ואני משחק ב oblivion על גרפיקה מקסימלית ...רוב המשחק הולך חלק אבל לפעמים יש קתיעות..מה שמוזר..כשאני משחק stalker על גרפיקה מקסימלית כשהמשחק מתבצע בשטח פתוח הוא רץ חלק..אבל כאשר המשחק בתוך מבנה וכו הוא הולך לעט..האם זה בגלל הכרטיס מסך..או שהמעבד מגביל את הביצועים??(כאשר הורדתי ל medium בהגדרות עדיין לא היה חלק)...
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800GT של ASUS עם מאוורר סטוק ושמתי לב שהוא ממש מתחמם כשאני מריץ משחקים, הכרטיס עובר את ה 100 מעלות... ניסיתי להוריד את RIVATUNER ובעזרתו להגביר את מהירות המאוורר שלו אבל זה לא ממש עוזר... למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אחד מהמותגים המוכרים והמתקדמים ביותר בשוק כרטיסי המסך מאמץ סוף כל סוף את דגם ה-GTX המתקדם ביותר של NVIDIA. האם יהיה לנו מלך ביצועים חדש? לכתבה: http://hwzone.co.il/כרטיס-ה-geforce-gtx-980-ti-lightning-של-msi-נחשף/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נא למחוק הנושא נמצא בפורום מסיכ LCD
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
טוב אני הולך לקנות היום כרטיס מסך שנקרא :sapphire radeon hd4870 toxic 1gb ddr5 השאלה שלי היא האם הכ. מסך הזה טוב למסך שלי והאם הוא טוב בכללי למשחקים כבדים כמו CRYSIS,COD5 ועוד ..... הנה הפרטים של המסך שלי: LG LCD 24"-w2442pa-FULL HD זה המסך שלי מה אתם אומרים הכ. מסך טוב והאם הוא מתאים למסך שלי ?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום. הייתי שמחה לקבל קצת הסבר בנוגע להבדל בין השניים. לפי הבנתי כרטיס מסך הוא פשוט הגדרה לכרטיס מיושן יותר - אשמח אם תתקנו אותי ! תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות בימים הקרובים מפרט אשר יכלול את ה9800GTX, האם כדאי לחכות כי עומדים לצאת בקרוב כרטיסים חדשים מבית NVIDIA\ATI? ואם כן יש עליהם פרטים כבר? ובכמה הם אמורים להיות יותר טובים מהדור הנוכחי...
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אם יש לי לוח של MSI, כרטיס מסך של MSI יעבוד טוב יותר עם המערכת?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
התקנתי PS CS4 על dell e6400 עם intel gma 4500hd ואני רואה שאין לו תמיכה ב OpenGL, האפשרות הזו מנוטרלת ב PS. לפי מה שקראתי באתר של אינטל, הכרטיס תומך ב OGL 2, למישהו ידוע משהו? יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה או לפורום תצוגה. כפי שקראתי בפורום. אין טעם לרכוש מעבד שהוא גדול יותר מ amd 3200 עבור מחשב עם כרטים מסך 6600gt . בגלל צוואר הבקבוק , [ גם אם המעבד יהיה sd 3700 נקבל אותה תוצאה ] השאלה שלי . אם אני רוצה ללכת על 2 כרטיסי מסך 6600gt [ שיתנו תצוגות נפרדות ] האם עדיין אין טעם לרכוש מעבד חזק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
Albatron GeForce 6800 256-bit 128MB - 1940 Nis Albatron GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB - 2550 Nis שאלה 1: האם ההבדל של 610 ש"ח עבור התוספת בזיכרון, שווה את זה? שאלה 2: מה המקבילים של הכרטיסים האלו ב- ATI? שאלה 3: האם חברה הזו טובה? שאלה 4: האם יש כרטיסים בסכומים האלו, טובים יותר?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כרגע ברשותי asus geforce 4 ti4600 128 v8460 ultra td עם הדרייברים החדשים של NVIDIA (הורדתי לפני שלושה ימים בערך אז אני מניח שלא יצא חדש) יש לי פה גם כרטיס gainward fx5900ultra שהגיע אלי במזל :> אם אני מחליף בין הכרטיסים, אני צריך לעשות את התהליך של המחיקת דרייבר ב DEVICE MANAGER והתקנת חדש והכל או שפשוט להחליף כרטיס מכיוון שזה אותו דרייבר?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מחפש המלצות למסך LCD 17 בתקציב של עד 1800 ש"ח על איזה תכונות לשים לב לא חשוב לי רמקולים מובנים מה הקטע עם פיקסלים מתים ? האם יש יצרן שאצלו זה לא קורה ?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-