כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
היי האם כרטיס מסך עם יציאת DVI ו-VGA יכול לתמוך ב-2 מסכים ? (EXTENDED DESKTOP) אם לא, יש המלצה לכרטיס מסך זול (לא לצורך גרפיקה, אופיס בלבד) שיכול לתמוך ב-2 מסכים ? (עדיפות ל-DVI) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Gigacube Radeon 4850, שמחובר ביציאה אחת למסך המחשב ובשנייה לטלוויזיה שני החיבורים עובדים טוב מכיוון שהמחשב מזהה את החיבור. אבל אני יכול לעשות ב CCC רק SWAP בינהם ולא CLONE או EXTEND זה ממש מעצבן שאני כל הזמן צריך לעשות SWAP שאני רוצה לראות סרט מהמחשב בטלוויזיה. למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא G33-DS3R . כמו כן מה זה PCI EXPRESS 2 והאם לוח האם שלי תומך בו ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הי, קודם כל שלום לכולם אני זוכר את הפורום עוד מהתקופה שהיו תחרויות של "הפוסט הכי הזוי באוף טופיק" נחמד לחזור לכאן אחרי הרבה זמן. מי יודע לזהות את הדגם של הכרטיס מסך הזה ? \ לפני שמישהו קופץ ואומר מה הבעיה לחבר אותו ולבדוק אז העניין השני הוא שהוא לא מתאים ללוח אם בגלל הכבל הקטן עם הכניסה ל-3 פינים. התמונות: תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה הלוח אם שלי כרגע יש לי FX5200 128 מגה. בביוס יש לי אפשרות לבחירת 256 מגה לכ. מסך השאלה היא האם כ. מסך 256 מגה 256 ביט DDR 3 לא יעשה בעיות על הלוח הזה AGP*8! תודה Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 63-5400-001169-00101111-040201-I865G$1I865XXXA6788IMS V5.4 070204 Motherboard Name MSI 848P Neo-S (MS-6788) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 202 MHz (QDR) Effective Clock 809 MHz Bandwidth 6470 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 202 MHz (DDR) Effective Clock 404 MHz Bandwidth 3235 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (QDR…
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
גרסאת ה256 מבית ספיר מגה נמכרת כבר 1250 שח http://noacomp.co.il/product.asp?productid=3957
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מסך של MAG ואין לי את הדרייבר שלו איך אני אוכל להוריד את הדרייבר של כרטיס מסך? אם יש אתר להורדה אנא תנו לי את האתר בכדי שאוכל להוריד את הדרייבר נראה לי שהדגם הוא 770FS תודה מראש נתנאל!
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הכרטיס הנפלא הנראה בכותרת. נכנסתי למדור "הורדות" לפני זמן קצר והורדתי שתי תוכנות לשיפור ביצועים וביצוע OC לכרטיס. אין לי שום ידע בתחום ולא ביצעתי OC מעולם. התוכנות הן: CoolBits ו GeForce Tweak Utility. ברצוני לבקש מכם הסבר על התוכנות הנ"ל, טיפים בהקשר וכדומה. נ.ב: הציוד שברשותי הוא מיושן (בן ארבע שנים), לכן אין אני יודע אם באפשרותי לעשות בכלל OC. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום אנשים מישהו כאן יודע כמה 8800GT 512MB אמור להוציא ב3DMARK06? קניתי 8800GT 512MB של leadtek מיד שניה המוכר גם אמר לי שהוא בא עם אוברקלוק מהמפעל. הציון שאני מקבל ב3DMARK06 הוא 7037 האם זה נורמלי לדעתכם? או שיש עם הכרטיס בעיה כלשהי שאר המפרט הוא לוח IP35 PRO של ABIT מעבד E6550 4GB זיכרון 800MHZ של OCZ והכרטיס מסך שציינתי קודם, מערכת הפעלה XP32. אשמח אם מישהו יעזור לי פה תודה
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם WIN 7 64 BIT עם Radeon 6450 HD (ללא Eyefinity - לא גירסת הFLEX) יש לי שני מסכים זהים לחלוטין שמחוברים דרך DVI ועובדים מצוין (EXTENDED DESKTOP). והמסך השלישי שלי הוא LCD ישן (LOW RES) בעל חיבור VGA. אני יכול להחליף בין שלושת המסכים, אבל לא יכול לעבוד עם 3 במקביל, רק 2 כל פעם. מה שאני מעונין הוא שהמסך השלישי יציג את מה שמציג המסך הראשון (MIRROR),לא שירחיב את שולחן העבודה, חשבתי שהMIRROING יעבוד, אבל לצערי זה לא כך. על המחשב מותקנת תוכנת UltraMon, וכאשר אני מנסה להשתמש בפונקציה של MIRROING שנמצאת בה הVGA מסומן באפור והיא מציגה שגיאה שלא ניתן להשתמש בו. האם ישנה דרך כלשהי לגרום לזה לעבוד? אם לא תוכנתית אז חומרתית (מפצל או משהו כזה?) או שאני חייב לרכוש את גיר…
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ערב טוב יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסך nvidia geforce fx 5500 עם יציאה של S-VIDEO. רכשתי כבל מתאם בין S-VIDEO לכניסה VIDEO בטלויזיה אבל איכות התמונה מאוד ירודה, כמו גם הסרטים/משחקים שאני רואה דרך הטלויזיה.... האם למישהו יש עצה/פתרון לבעיה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB TV-OUT DVI חבר שלח שלח לי סרט שהוא הכין ואני רוצה לצפות בו בטלוויזיה שיש לי בחדר. חיברתי את יציאת ה-TV OUT של הכרטיס מסך לטלוויזיה בעזרת הכבל שקיבלתי עם כרטיס המסך (צירפתי תמונה של הכבל פה). מה עכשיו אני עושה? יש תוכנות שבהם אני אמור לעבוד עם זה? איך אני משתמש בהם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
התוצאה שלי היא 5478 ב3DMARK06 היא טובה יחסית למפרט שלי??? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB S3 P965 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO Samsung SH-W162L DVD±R x16, DL x8, LightScribe Liberty ELT500AWT 500W KINGSTON 512X2 667MHz Sunbeam Transformer BLACK
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן, יש לי Crossfire של 2 כרטיסים מתוצאות Sapphire מדגם 4850. במשך הרבה מאוד זמן, יש לי בעיה שכאשר הדרייברים מותקנים ל-2 הכרטיסים הכרטיס השני מנוטרל באופן אוטומטי ע"י ויסטה, שמצידה רושמת שיש בעיה עם הכרטיס. (ה-CATALYST לא מזהה Crossfire בכלל) כאשר יצאו עם הזמן גירסאות שונות של דרייברים, חלקן עבדו ללא תקלות ובהן השתמשתי. כעת יצא CATALYST 8.10 וHotFix ל-FARCRY2....ואני משתוקק להתקין את זה. אז התקנתי! ושוב.. אותה הבעיה, הכרטיס השני מנוטרל ע"י ויסטה, וב-CATALYST אני לא רואה שום Crossfire. האם מישהו שמע על התקלה הזו ?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי ג'י פורס 2 MX 400 64 MB והתקנתי את הדרייברים החדשים של נוידיה ועכשיו כשאני מנסה להיכנס להגדרות המתקדמות של הכרטיס זה יוצא לי ורושם שrundll32.exe ביצע פעולה לא חוקית יש לי WIN XP HOME מישהו מודע לבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס המסך הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2417 על מחשב עם גיגה זיכרון ומעבד AMD64 3200+ ראיתי שבשביל Aero צריך 128MB זיכרון אבל אני לא בטוח אם צריך 128MB אמיתיים או שה-64 האמיתיים פלוס ה-192 מהזיכרון הראשי יהיו מספיק (אם הבנתי נכון את הקטע עם ה-256). כמו כן אני לא בטוח אם הכרטיס הנ"ל ממלא אחר הדרישה הבאה של Aero: Hardware Pixel Shader v2.0 and WDDM driver support אז יעבוד לדעתכם? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי רשת קטנה בבית של 3 מחשבים, הכל יופי ונחמד למשחקי אסטרטגיה ומשחקים ישנים אבל הבעיה כשרוצים לשחק משהו תלת מימדי רציני... מחשב אחד בסדר יחסית יש לו מעבד TB4.1 עם קיירו 2 שאמור להספיק למשהו עוד כמו חצי שנה-שנה. המחשבים הישנים הם פנטיום 3 450 עם וודוו 3 3000 וAMD k6-2 450 עם voodoo banshee. יש איזו דרך להביא אותם למצב של FPSים נורמליים? כי זה פשוט בושה וחרפה אפילו בפרטים נמוכים. ככה תמיד יוצא שכשמשחקים רבים מי על המחשב הכי טוב....
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
תסתכלו במפרט שלי ותגידו לי אם זה הגיוני שאקבל 5200 נקודות ב3DMARK . יש לי את הדרייברים החדשים 41.09 . עם הדרייברים הישנים קיבלתי 6300 נקודות כנראה זה מוריד את ביצועי הכרטיס ב25 אחוז.
-
כאשר אני מפעיל את המישחק על רזולוציה של 1680X1050 המישחק מוצג באמצע המסך ןלא כל כל המסך למרות שבהגדרות התצוגה הוא מוגדר על הרזלוציה המדוברת ולמרות שבתפריט המישחק אני מציין את הרזולוציה אני עם דרייבר 8.12 וגם ב CCC הרזולוציה 1680X1050 מוגדרת וזה קורה רק במישחק הזה בכל שאר המישחקים אין לי בעיה מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי חברס מי שעוקב אחרי הפרוייקט יודע שהייתי עתיד לקנות כרטיסי מסך בישביל מערך קרוספייר אכן היום בא והתחדשתי לי בשני כרטיסי מסך אדומים ונוצצים ;D בניגוד לכל הדעות והאמירות \ חיברתי אותם ללוח שמתי גשר חיברתי את חיבורי החשמל הדלקתי התקנתי דרייברים וזה פשוט עובד נפלא! רק יש לי כמה ''בעיות קטנות'' הכרטיסים תומכים בHDMI (מזה השטויות האלההההההההההההההההההה? ) ומתברר שכשהתקנתי את הדרייבר , הכרטיס קול של קריאטיב כבר לא מתפקד כרגע הHDMI לקח פיקוד , אבל מאחר ואני עם מסך VGA אני בעצם רואה את המוזיקה מתנגנת אבל לא שומע אותה לא מהרמקולים ולא מהמסך (הוא VGA מן הסתם) אז ככה: מישהו יודע איך אני מבטל את הדבר הזה ומחזיר לפיקוד את הXFI האהוב שלי? עוד משהו , יש לי מסך 5 אינץ שמחוב…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב 7600gt של leadtek או 7600gt של gainward ????
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב (נא לא לצחוק!) סלרון 400 עם כרטיס מסך RIVA TNT 2 אתמול השתמשתי בפעם הראשונה ב 3D MARK 2001 ויצא לי תוצאה של 380. זה לא נמוך מאוד?? משום מה הוא עשה את הבדיקה ב software ולא hardware. הוא רשם 1024X768 32 BIT, Software האם זה בסדר?? אולי לא עשיתי את הבדיקה כמו שצריך?? תודה, יוסי
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
,שלום לכולם gigabyte gtx460 768MBקניתי מחשב מלפני שנה וחצי ויש לי כרטיס מסך של SLI עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי לי לרכוש כרטיס אחד נוסף בחודש הקרוב ולעשות מערך או לקנות כרטיס אחר לגמרי בתקציב של 1200 - 1400 כי אני רוצה שהכרטיס יעמוד בדרישות של המשחקים החדשים שיצאו השנה GTA V , NFS MOST WANTED כמו: אז מה לדעתכם עדיף , מה יהיה חזק יותר , עם או בלי המערך ?? פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 1200 חריגה מקסימלית: 200 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? GTA V , NFS MOST WANTED האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודע…
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הי, קודם כל אציין מראש שאני מחפש לקנות אותו מחו"ל. בארץ יעלה 30-40% יקר יותר במקרה הטוב. אז ככה שהתקציב הוא 200$, שזה אומר לא להמיר את זה לשקלים ולהמליץ לפי המחירים בארץ. *ההעדפה היא לNVIDIA. *לוח אם ומעבד של מבוסס INTEL אם זה משנה למשהו... תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח אם הבא: GA-P55-USB3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3440#ov האם ניתן לחבר אליו כל כרטיס מסך? (760, R9, 7950 וכו' )? או שיש כאלה שלא ניתן? עזבו כרגע עניין של ספק.. השאלה אם פידזית אפשר לחבר והם יעבדו? תודה
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-