עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gameplan,

בסביבות ה 200+ מה כדאי? ASUS EN7300TC256-275 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6179 ASUS/gigabyte RX550 128MB PCI-E -280 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6507 ASUS GEFORCE N6200 128MB PCI-E- 270 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6251 MSI GEFORCE 6600 256MB PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7412 זה כרטיס זמני לחודשיים שלושה חשוב שיהיה משמעותית יותר טוב מ fx5200 וזהו מה לקחת מאלה שלמעלה? או משהו אחר בכלל? כל דבר יותר זול יתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by Nemoman,

החלטתי לרכוש את הכרטיס הנ"ל אך מתלבט בין החברות השונות חוץ מאסוס ההבדלים במחירים זניחים... אם למישהו יש המלצה לחברה ששמע או יודע על כרטיס עם יכולות המרה גבוהות במיוחד או באנדל מיוחד שנותן יותר אשמח לשמוע או כלמיני חוות דעת כאלו ואחרות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by acmmta,

יש לי מחשב ישן לוח אם abit sis-645 sa7 v1.0 ואני רוצה כרטיס מסך חדש מהחנות השאלה איזה מהכרטיסי מסך בחנות יתאימו לו?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  4. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, מעוניין לקנות את הכרטיס בזמן הקרוב (אם לא יצוץ משהו חריג בזמן הקרוב). האם הספק מסוגל להריץ את הכרטיס באופן תקין גם אחרי OC? המפרט בצד כמובן.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  5. כותרת.... ואם כן היה גירסות אז מה הגריסה האחרונה של הAGP....... נ.ב כן אני יודע שאלה דפוקה ואני חושב שאני מתכוון לא ללמשל X4....וכו'. אלה VERSION או משהו כזה....

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  6. יש לי כרטיס G FORCE 4 MMX SE 64MB DDR ושאלתי היא האם הדרייברים החדשים נתמכים בכרטיס זה כי קראתי באתר של זה תומך בכול משפחת הFX... תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by 00Amir,

בדרך כלל משתמשים בכרטיס ATI כראשי ובכרטיס Nvidia בשביל פיזיקס, אבל עם יש לי כרטיס ATI ישן HD 2500pro - האם יש בו איזה טכנולוגיה שכדאי שאני אחבר אותו לסלוט השני?? בנוסף ל 460?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by musari,

יש לי בכרטיס מסך 3 חיבורים 2 DVI שמחוברים אליהם 19 אינצ' ו 1 S-וידאו שמחובר לטלויזיה 43 עכשיו הבעיה שרק 2 מסכים עובדים ביחד או שתי ה 19 או 19 ו43 מישהו מכיר שיטה ש 3 המסכים יעבדו??? אני עובד עם קאטליסט 5.7 כולל הקונטרול סנטר

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  9. Started by Moty_p,

נתחיל בשאלה ראיתי בהרבה אתרים את הכרטיס המסך הזה: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/27_69/products_id/5066?osCsid=d2b8f489eb67b19e5541893f1b5d331b רציתי לשאול למה הוא כל כך יקר מה מיוחד בו הוא אשכרה עולה כמו 2 מחשבים חדשים חזקים מאוד ורציתי לדעת מה אתם חושבים על כרטיס מסך גי'פור 7300GT אני רוצה לקנות אותו כי הוא פשוט עם ממשק AGP ולא PCIX יש לכם כרטיס מסך יותר טוב ב AGP להציע לי במחיר של עד 500 שקל?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by Sunny Jim,

אני משחק עכשיו בHL2 EPISODE 1, ומשום מה אני יכול להפעיל HDR+AA... איך זה יכול להיות? הרי לפי מה שהבנתי הכרטיס שלי מבחינה חומרתית לא מסוגל להתמודד עם 2 הפעולות בו זמנית כי יש לו רק בקר אחד או משהו בסגנון שעושה את אחת מהפעולות.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by xknti,

הי קיבלתי עם המסך והמחשב החדש עם כרטיס מסך 4870 , שני קבילם DVI ו רגיל ( אגב איך הוא נקרא החיבור הזה - הישן ) איזה חיבור עדיף להשתמש תודה

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by dor88,

שלום לכולם, לפני כחודש וחצי קניתי מחשב חדש מחנות RSM למי שמכיר (http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2185). המחשב הגיע עם כרטיס מסך מסוג HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 ולאחר זמן מה התחלתי לשמוע רעש מאוד מציק שמגיע מכיוון המחשב. הרעש הוא רעש צורם ולא קבוע שהולך ובא בד"כ כשהמחשב נמצא בטיפת מאמץ (אפילו כניסה למשחק שש-בש של הווינדוס או משחקים בפייסבוק). לאחר ששמתי לב לכמה פעמים שהמחשב נתקע במצב שינה, כיבה את עצמו והתנהג באופן מוזר, החלטתי לקחת את המחשב לחנות כדי שיבדקו מה הבעיה. לאחר שבוע של בדיקות, התקשרו אליי ואמרו לי שהרעש הזה אכן נובע מהכרטיס מסך וזה קורה בגלל מייצבי (שקר כלשהו) מתח של הכרטיס והדבר תקין לחלוטין !!! הם אמרו שהם ניסו להחליף את הכרטיס לכרטיס זהה של GIGABYT…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Meidan2005,

X800GT X800GTO X800GTO פיירבלייד X800GTO אולטימייט איזו ליבה יש לכל כרטיס ? כמה צינורות עיבוד ? איזה כרטיס הכי חזק ? אולי כדיי ללכת לכיוון אחר בתווך המחיר שלהם ? אני מדבר על 256 מגה בלבד תודה

14. 4850,4870,4890,5750,5770,5850,5870 אפשר לסדר אותם כך שיהייה ברור מי מעל מי? תודה.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by Itamar8,

מעוניין לרכוש כרטיס מסך אחד מדגמי הRTX של NVIDIA באילת. כרגע אין את מה שאני רוצה בksp. Tms לא זמינים בכלל בטלפון, במייל בפייסבוק ובכל דרך אחרת. אשמח לקבל המלצות לרכישה במקום אמין עם שירות לקוחות רציני.

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  16. Started by F-S flash,

אז ככה... פרמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים הנחוצים, אך זה מגביל לי את אופציות הרזולוציה. ראו תמונה כאן מיותר לציין שלפני הפרמוט היה לי אופציות יותר גבוהות של רזולוציות. ויש לי מסך של 32 אינץ' וזהו הכרטיס מסך שלי intel® G33 express chipset Family תודה לעוזרים.

17. יש לי כמה סרטי HD שאני רוצה להריץ אצל מישהו במחשב. (מדובר בקבצי MKV, X264, 720, בגודל של כ2 וקצת ג'יגה כל אחד) יש לו פנטיום D במהירות 3.0 וכרטיס מסך 6600, או 6600GT. האם זה ירוץ? (לנסות להתקין משהו ספציפי שיעזור?), או להשיג גרסה שהיא DVD רגילה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  18. קניתי Radeon 9550 של ג'יגהבייט. אני יודע שבהתחלת המחשב, לפני הצגת המידע וגרסת הביוס של הלוח אם אמור להיות מסך של הביוס של הכרטיס מסך. (ככה גם היה לי בכל כרטיס קודם). עם הרדאון החדש, המסך בהתחלה פשוט out of scan (כמו שקורה כאשר יש מנסים רפרש רייט גדול מדי). זה בסדר, תקין? לא מעיד על איזשהיא בעיה?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by eliau21071981,

שלום אנשים מה היא הטמפ' המוממלצת לGPU מסוג 8800GTS במאמץ? ואפשר הסבר מה זה GPU DIODE?ומה הטמפ' המומלצת שלו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ברשותי מסך 19 אינטש של LG, דגם FLATRON F900B חדש, קניתי אותו לפני פחות מחודש דרך חנות באינטרנט (PCHARDWARE.co.il) וכרטיס מסך S3 ViRGE DX/GX עם 4 מגה זכרון (- PCI, לא AGP - אין לי AGP על הלוח אם) דגם הכרטיס : DAC Type S3 SDAC יש לי בנוסף כרטיס תלת מימד ישן, 3DFX VOODOO 2. המסך חדש, קניתי אותו ממש לא מזמן אחרי סקר מקיף של סוגי מסכים. אך למרות זאת תדר הרענון שהוא נותן לי הוא 60 הרץ, אם אני מעלה אותו למקסימום שרשום שאפשר שזה 75 הרץ , אז המחשב מאט את פעולתו, ונגני הסרטים למיניהם לא נותנים לי תמונה, רק סאונד. כך שאני נאלץ להישאר בתדר 60 הרץ. בנוסף, הרזולוציה המקסימלית שאני יכול להגיע אליה היא 1280 על 1025, כאשר ידוע לי שהמסך שקניתי מסוגל ליותר מזה (עד 1200X1600) וכאשר הוא ברזול…

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by שי345,

שאלות: 1. מה זאת התוכנה הזאתי ומה הייעוד שלה? 2. יש לי 8800GTS 320MB+DELL 2007WFP אני רוצה לדעת כיצד אני יכול לשפר את התצוגה של התמונות והסרטים (במיוחד בHD) תודה רבה ושבת שלום!

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  22. שלום לכולם, אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך מסדרת Quadro לצרכי עבודה עם תוכנות גרפיקה שונות, הכרטיס צריך להחזיק היטב בהגדרות מקסימליות של תוכנות כמו 3D Max, Maya, Cinema 4D ועוד.. אני אולי אצטרך לשדרג עוד כמה חלקים בעקבות השדרוג של הכ.מסך, זהו המפרט שאני עובד איתו כרגע: - i7 2600 3.4 - Kingston 8gb memory - Geforce 570 gtx במידה ואתם רואים לנכון לשדרג חלקים מסויימים כדי למנוע צוואר בקבוק בבקשה תציינו אותם. אני רוצה להשקיע בכ.מסך איכותי שיתאים לשימושים שציינתי מבלי להתחשב בתקציב, חשבתי על הכרטיסים של Quardo מסדרות 4800/5000/6000. אני לא צריך את הכרטיס הכי טוב שיש אלא את הכרטיס שיתאים למה שאני צריך ותו לא. הכרטיס מיועד נטו לעבודה ולא למשחקים. אני אשמח לקבל כל עצה/המ…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA Sapphir (ATI)RADEON 9600XT TV,DVI 128MB.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  24. אהלן, כרטיס המסך שלי שבק חיים.. איזה ייצרן הכי מומלץ (ברור לי שזה משנה מבחינת הקירור\האוברקלוק של הכרטיס\האיכות שלו)? לתגובתכם המהירה אודה! עריכה: אני חייב שיהיה בכרטיס VIVO מכיוון שהוא מחובר לי לי למסך ואני צופה דרכו בטלוויזיה..

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by zniibidl,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40711 הוא עולה 2500 אבל אני קונה אותו יד שנייה ב-1300 בערך....אפילו קצת פחות הוא עדיין באחריות במצב כחדש בלי פיקסלים שרופים. כדאי לי או שיש משהו אחר יותר טוב בטווח מחירים הזה של יד שנייה?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.