כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעונין לברר האם כדאי לי לשדרג את הכרטיס מסך שלי, ואם כן לאיזה. בעיקרון אני פשוט מעונין שמשחקים חדשים: bioshock2, bad company 2, mass effect 2. metro 2033 יעבדו יותר טוב. כמובן שאני מבין שלכל אחד יש דרישות שונות, אבל אני מדבר באופן כללי אם יחסית למפרט מחשב שלי יש בכלל צורך לשדרג או שגם ככה זה לא יעזור. התקציב שלי הוא בערך 500 ש"ח. המפרט שלי: Intel Core 2 DUO CPU E6750 @2.66GHz 2.67GHz, 2.00 GB of RAM הכרטיס מסך הנוכחי שלי: Geforce 7800 GT, של GIGABYTE אם דרוש עוד מידע בבקשה עדכנו אותי ואני אחפש (מצאתי את המפרט במקש ימני על "המחשב שלי").
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
קישור לORB http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=8759127 Main Test Results 3DMark Score 2520 3DMarks SM 2.0 Score 1071 Marks SM 3.0 Score 961 Marks CPU Score 966 Marks איך התוצאה למערכת שלי?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אז ככה חברים לפני כמה ימים שאלתי אתכם שאלה דומה.... אתמול התכנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך, הכרטיס שלי הוא 6800GT הגירסה שהתכנתי היא 75.90.... עכשיו אחרי ההתכנה והפעלת הווינדוס מחדש הטמפרטורה במנוחה עומדת על 71-73.... אז רציתי לשאול אם זה בגלל הדרייברים? או בגלל משהו אחר? בבקשה תעזרו לי....
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
זה כבר כמה שנים אנו רגילים ש-ATi יוצאת עם גרסה חדשה לדריברים שלה מדי חודש. דריברים אלו המתקנים באגים בגרסאות קודמות ומוסיפים תכונות חשובות, ומשפרים את חווית המחשוב ומשחק. גרסה זו (5.3) כוללת מלבד אינספור תיקוני באגים במשחקים ובתפעול רגיל, גם כמה תכונות חדשות. בראש ובראשונה תכונת ה - OverDrive 4, כידוע תכונה זו מאפשרת OverClock אוטומטי של כרטיס המסך מתוך הדריברים של ATi, הפעם טוענת החברה כי יצרה את הגרסה היציבה ביותר המאפשרת חווית OverClocking מושלמת. תכונה חדשה שנוספה בדריבר הנוכחי היא ה-eRecord התכונה הנ"ל מאפשרת מעקב רציף אחר האירועים העוברים על כרטיס המסך - כמו Event Log. בדריבר הנ"ל נוספה תמיכה ב OpenGL 2.0, הדבר אומר כי הכרטיסים של ATi יוכלו להפעיל משחקים המתוכננים …
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום חברים! לאחרונה אני נתקל בבעיה בתפקוד כרטיסי המסך שלי בזמן הרצת משחק בין אם זה max payne 3 או ספיישל אופס החדש, בזמן המשחק המסך קופא ומתמזער לאחר כמה שניות וכתוב שמנהל התצוגה הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה. יש פעמים שהוא קופא ורק ע"י לחיצה על כפתור ריסט אפשר להפעיל מחדש. המערכת שלי: מעבד:Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ לוח אם:Asrock Extreme9 זיכרון: G.SKIL DDR3 16GB 1600MHZ דיסק קשיח: זוג קשיחים F3 1TB. SSD: של כרוסיאר אחד 120 אחד 60. כרטיס מסך: זוג כרטיסים 6950 2GB פתוחים ל 6970 וכרטיס פיזיקה 460GTX 1GB. מארז: NZXT SWITCH 810 ספק: HEC COGER 1200W אני מניח שהבעיה נובעת מחום של אחד הכרטיסים או שני הראשיים לפחות. …
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הג'יפורס 6800GT אבל מאיזה בית? אני מוגבל בתקציב של עד 2400 ש"ח, תנו לי בבקשה אפשרויות שוות בפחות כסף יותר בסביבות ה1600 - 2000,תודה.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך אני משחק בעיקר במשחקי ספורט ללא צורך בגרפיקה הכי גבוהה, אך שירוץ חלק
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
התלבטות קשה בית השניים... שניהם מחברת BFG תזרקו הצעות בין הייתר
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מה קורה חברהה? אני צריך גיפורס 6200 שאפשר לפתוח לו את הצינורות עיבוד והגירסה שמבטיחה את כול האוברקלוק וכו וכו שאפשר איתו!! וכמובן בחיבור pci-e תודה יחיאל
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מקווה שפורום הזה הוא הפורום המתאים, אבל ישנם שני מסכים שנאי מטלבט בהם, הראשון FP71GוBenq שהוא 17 אינטש ו8MS בקששר לשני הוא מסך של LITE ON, רציתי לדעת איך הם במסכים...
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך הדגם הבא - Point of View 7600GS.. מישהו התנסה איתו? יכול להעיד שהוא טוב ולא עושה בעיות למיניהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שבוע טוב, רציתי לדעת שני דברים: 1) האם זה אפשרי להמיר HD 6950 ל-HD 6970 גם בגרסת ה-1GB או שזה תופס רק לגרסת ה-2GB 2) האם הספק כח SeaSonic 500W שברשותי יחזיק את ה-HD 6950, והאם הוא יחזיק את ה-HD 6950 אחרי שאמיר אותו ל-HD 6970? תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=325 כרטיס תואם ל-6800NU אבל אם עוד קיצוצים!! 8 צינורות עיבוד במקום 12 מהירות שעון 320מה'צ במקום 325 חוץ מזה הוא דומה ל-6800NU בכל דבר אחר!! ויתומכר במחיר 200 או פחות... ולפי מה שהבנתי הוא יהיה רק במערכות OEM אז אני לא ממש מבין למה הם רשמו שהוא יתומכר במחיר 200 טוב נו חחח קרטיד לפיסי ספוט
-
-
היי, מחפש כרטיס מסך תחליפי ל Radeon R9-280X, תמיד היו לי בעיות איתו של קריסות ובעיות פוליגונים וריצודי פיקסלים. מיוחד לגיימינג - משחק בדר"כ בהגדרות תצוגה נמוכה-בינונית פתוח גם ליד2. נתוני המחשב: i5-4590 @3.30GHz RAM 8GB Radeon R9-280X, Saphire Toxic 3 GB Seasonic 520w atx12v Asus H81M-K תודה למסייעים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
גרסאות מתקדמות של כרטיס המסך העדכני מבית AMD מתחילות להגיע למדפים ואחת המתמודדות המובילות לדגם האופטימלי מגיעה לביקורת - הכירו את ה-RX 5700 XT Pulse של Sapphire לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב יש לי כרטיס geforce 560 ti. האם אפשר להפעיל אותו במערכת עם ספק בלי החיבורים ישירות לכרטיס (כלומר שייקח את הכוח רק מהלוח)? האם זה יספיק להפעלה של המחשב בלי לדרוש הרבה מהכרטיס (בלי להפעיל משחקים לדוג')? תודה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
כשהייתי באקסל לחצתי על כמה מקשים שגרמו לכל המסך להתהפך. גם שאני יוצא לשולחן עבודה המסך עדיין הפוך upside down. איך אפשר לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הכרטיס הבא : x800gto 128 mb של sapphire האם הוא בהרבה יותר טוב מה- 6600 GT ומה יותר כדאי לי לקנות...??
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
יש לי 6800 GT של LEADTEK ובזמן האחרון אני צריך לפתוח את המארז בערך כול איזה שבועיים וחצי בשביל לנקות תאבק מהמאורר של הכרטיס בגלל שהטמפ' מתחילות לעלות לי דרסטית אחרי שמצטבר כמות אבק נכבדת על המאורר של הכרטיס... מישהו נתקל בבעיה הזאתי?!? יש משהו לעשות?!?! ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אוף. אוף. ואוף. פעם שניה. אני לא מצליח להריץ סרטים. בפעם הראשונה נתנו לי תVLC מדיה פלייר ואמרו לשים את הכל על הגדרות יותר נמוכות. פעל, אבל לא יותר. מה אפשר לעשות? הכל על הגדרותנמוכות ולא פועל לי. כרטיס מסך : X1300PRO מסך : Mag AH 778
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם; רכשתי לאחרונה 8800 מומהר של BFG, והבעתי את אי שביעות רצוני בנוגע לביצועי הכרטיס בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243978.msg2149229#msg2149229 ובכן, אני רוצה לציין שטעיתי, ומאוד! כאמור בת'רד ההוא דיי התאכזבתי שבמשחק Oblivion הכרטיס לא זוהה, והריץ דיי לאט, ובסוף התברר שהמערכת שלי דיי חלשה. אז ניסיתי שוב להפעיל הכל על מקסימום, והפעלתי AA דרך התוכנה של הכרטיס, ודרך המשחק איפשרתי HDR, והמשחק לא כ"כ מאכזב כמו שה-3dmark שפט את המערכת, הFPS גבוהה למדיי (בסביבות ל-40 FPS) ומניע את המשחק כמו שצריך. אז עולה השאלה, מדוע התלוננתי בזמנו שהמשחק לא זז טוב ואני מאוכזב?-ת'אמת, אין הסבר, לא שיניתי כלום במערכת, כנראה שפשוט התאכזבתי מהתוצאה שקיבלתי ב-3dmark…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
יש לי R9700 PRO של gigabyte אני בקרוב מתכנן אוברקלוק למחשב ולכן כמובן רציתי להמהיר גם את הכרטיס מסך. השאלה שלי היא עד כמה אוכל לשפר את ביצועי הכרטיס שלי ששוה להשקיע 150-200 שקל בהחלפת הקירור..? ואיזה קירור מומלץ,לא מרעיש וכמה שיותר מרשים
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-