כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
*עודכן לאחרונה ב-28.12.05 בעקבות דיונים חוזרים ונשנים לגביי מסכי LCD ההולכים וצוברים תאוצה, הוחלט לרכז את ההמלצות החוזרות בפורום כדי למנוע שאלות מיותרות. המסכים מקוטלגים לפי גודל ומסודרים בסדר יורד ע"פ ההמלצות בפורום. החברות הכלולות הן ViewSonic, Samsung and LG. המחירים עשויים להשתנות מעת לעת, וכך גם נושא האחריות לגבי הפיקסלים השרופים. אם ישנן טעויות אתם מוזמנים לפנות אלי בפרטי או על גבי הפורום ואני אתקן. ראשית נגדיר כמה מושגים: זמן תגובה: באופן רשמי, זמן התגובה הוא הזמן הלוקח לגביש לשנות את צבעו מהלבן הבהיר ביותר ועד השחור הכהה ביותר ובחזרה. חשוב לציין שזמן התגובה המצוין ע"י היצרנים הוא זמן התגובה האופטימאלי ולעיתים מדובר במעבר בין שני גווני אפור, מה שאומר שגם מסך המוגדר…
-
- 1.3k תגובות
- 145.6k צפיות
-
-
ראיתי שיש אחד של וויו סוניק בארץ... ורציתי לדעת אם אתם יודעים על עוד דגמים של חברות אחרות? (עדיף 19 אינץ או יותר...) תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בהמשך לחיפושים אחר מסך LCD רחב, קצת התקררתי בנוגע למסכי "24 ופניתי יותר לכיוון של "20. שני מסכים עיקריים עלו בחכתי : Viewsonic vp2030b או Dell 2005FPW האם יש עוד מסך, במחיר דומה, שאפשר לכוון אליו ? ואם בכל זאת יהיה מצב ל-"24,יש מספר דגמים אפשריים Viewsonic vp2330wb, Eizo S410w וגם יש ל-Dell את ה-2405FPW.. - שני הראשונים אמורים לצאת לשוק בקרוב, והמסך של Dell כבר ניתן לרכישה. האם ההבדל בשטח התצוגה ו/או תכונות אחרות שווה את ההפרש, הממש לא קטן, במחיר ? אשמח לשמוע דיעות נוספות לגבי כל ההתלבטויות, בעיקר מבעלי נסיון שימוש במסכים אלו
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
נשמע לי מאוד הגיוני... הרזולוציה הטבעית של משחקים ומסמכי טקסט היא ברטיו של 3:4 למשל 1024X768 או 1280X1024 ואף 1600X1200. במסכי LCD כל רזולוציה שאינה הרזולוציה הטבעית של המסך נראית הרבה פחות טוב באופן משמעותי. כשמדובר ברזולוציה "רוחבית" שאינה 3:4 הפונטים "נמתחים" ומטשטשים - אפילו במסכים טובים. לגבי טקסט ראיתי את התופעה הזו בעצמי גם במסכים של 3000 ש"ח, לגבי משחקים אין לי מושג... לסרטים בפורמט רחב (WS) ברור שזה יתרון אבל לשאר השימושים זה דווקא נראה לי חיסרון משמעותי מאוד. מהי דעתכם המלומדת?
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כן, חברים יקרים, ניתן להשיג בארץ את ה2005FPW (שהינו 20 אינץ', widescreen, זמן תגובה 16msec) ואת ה2405FPW (כנ"ל, רק 24"). המסכים נמכרים בחו"ל ב500$ ו1000$ (בהתאמה), בארץ הצלחתי להניח את ידי על ה20 אינץ' ב750 דולר. זה נמוך, נמוך מאוד. יש עוד שניים כאלו במקום ממנו קניתי. במחיר של מסך 19", אתם מקבלים מסך פנומנלי באמת. לגבי ה24", הם מוכנים לייבא אבל צריך חמישה אנשים. לא מסרו לי מחיר. אם, במקרה, יש כאן עוד ארבעה אנשים שרוצים את ה24... מדובר ב"Team" מחשבים, שימו לב שהם מוכרים רק לחברות ולא ללקוחות פרטיים. הזמנתי את ה20 היום. אני פשוט הוצאתי חשבונית על שם חברה, אבל שילמתי בכרטיס אשראי פרטי (עד שלושה תשלומים). יתכן שניתן למצוא את המסך יותר בזול, לא הצלחתי.. מה שכן, באו…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.i4u.com/article3599.html SAMSUNG מציגים שתי מסכי LCD חדשים עם זמן תגובה 4MS SyncMaster 178B - 17INCH SyncMaster 198B - 19INCH זמן תגובה נמוך כזה מתאפשר ע"י צ'יפ RTA - RESPONSE TIME ACCELERATOR המחירים של המסכים לא מוזכרים בשום מקום
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום אנשים. אז ככה, בקרוב אני מעוניין בהחלפת מסך (אם זה משנה בינתיים יש לי SyncMaster 753DF של Samsung) והוא די ישן. אז תיכננתי על מסך Lcd נחמד (לפחות 17 אינץ). אז בתקציב של כ1700-1800 ש"ח מה המסף Lcd המומלץ? האם מסכי Lcd עדיפים למשחקים וסרטים על פני מסכי Crt. והאם זה נכון שמסכי Lcd פוגעים פחות בעיניים? תודה לעוזרים (;
-
- 11 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אנשים אתם יודעים מי נותן את האחריות למסכים האלה בארץ? אני צריך את הטלפון או אתר שלהם !... המסך שלי יצא מפוקוס אני רואה רק חצי מסך קצת יותר ואני לא יוכל למתוח את המסך כל כל המסך:\ כך שאני לא מנצל את כל הגודל שלו....
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
CTX LCD 15" - S500 Technical Specifications : Display type Active Matrix TFT LCD Diaplay Panel ( inch ) 15 Pixel pitch ( mm ) 0.297 H / V Viewing Angle 120。/ 100。 Contrast Ratio 400:1 Average surface Brightness 250 nit ( cd/m 2) Response Time tr:13ms / tf:27ms Max. Colors supported 16 M colors Horizotal Freq ( KHz ) 30 - 60 Vertical Freq ( Hz ) 58 - 75 Max. Resolution 1024 x 768 ש"ח 1,575.30 -------------------------- SAMSUNG - ?TFT 15'' 153V? 1790 ש"ח -------------------------- IIYAHA - ?15'' E-380S? פנל TN Wide Angle רזולוציה מקסימלית (1024x768 (0,8 MegaPixel בהירות (נומינלית) 380cd/qm קונטרסט 1:450 זמן תגובה 23 מילישניות שטח תצוגה 228x304 מ"מ אופקי…
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי חברים, הזמנתי מ-EBAY כבלי DP למסכים שלי ושמתי לב שהמסכים לא נדלקים לאחר כיבוי המסך האוטומטי. המחשב שלי מוגדר שאחרי 15 דקות של חוסר שימוש המסכים יכבו ולאחר 30 דקות המחשב נכנס למצב שינה. לאחר 15 דקות כשהמסך נכבה, הזזה של העכבר לא מדליקה את המסכים. יש הגדרה מיוחדת ל-DP או שהסינים שוב אשמים?
-
- 43 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
לכאורה נראה שהדגם הזה נותן תמורה נהדת עבור מחיר של מתחת ל 200 שח. ביקורות באתרי חומרה די משבחים אותו. אבל, וזה וואחד אבל, קראתי הרבה ביקורות של משתמשים ויש כמה בעיות איתו לפי מספר רב מאד של אנשים: 1. ברזולוציה של 1600x1200@85hz הטקסט ממש לא חד וקשה לקריאה. 2. בכל הרזולוציות יש הבדל משמעותי בין החדות במרכז לבין הפינות. 3. קשה מאד לכוון אותו לתצורה הרצויה, למרות שזה נראה לי פחות משמעותי.. מה יש לכם לאמר בנושא?? אני מתעכב בקניה של מחשב שלם רק בגלל שאני לא סגור על מסך ודרך אגב הייתי מאד רוצה לראות את המסך בפעולה אבל אני לא מוצא אף חנות שיש להם אותו בתצוגה. מכירים חנות כזאת? אפילו באילת רק תמצאו אחת..
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום חברים! התוכלו לעזור לי, אני מעוניין לרכוש LCD 19 כסף זה לא הבעיה, אם מישהו יכול לתת לינקים לכתבות כי אין לי מושג איפה אני מוצא כאלה... על השוואת מסכים. גם דיעה אישית תבוא בברכה. תודה איתן.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום , מהם ההבדלים בין שתי הסדרות המדוברות!? האם מישהו יכול לחוות דיעה על ה SDM-HS95PB ? המסך דרוש לצרכי גרפיקה (פוטושופ בעיקר), כך שאני מניח שהניגודיות והבהירות הם הפרמטרים החשובים יותר ועל הנייר המסך עומד בדרישות ובגדול. השאלה לא הייתה עולה כן מלכתחילה אבל לצערי לא מצאתי שום מקום (כולל ישפאר) שאפשר לראות בעיניים את המסך שלא נדבר על לראות אותו דולק. אם מישהו יודע על מקום כזה שיזרוק מילה... תודה מראש, אילן
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש צורך להתקין את התוכנה הזאת, היא עוזרת במשהו בכלל? וגם, מה זה Color Calibration ?... זה גם קשור לMagicTune ויושב בSTARTUP
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לאשר או להזים את השמועה לפיה מסכי פריוויו ומאג הינם מוצר זהה שרק משווק תחת שמות שונים ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עם המחשב החדש מסך איכותי, הכי טוב בקטגוריה שלו ("17\19"), אבל שלא יעלה מעל 2000 ש"ח (ולכן אני גם לא יכול לקחת LCD איכותי... ) אני מתלבט בין CRT "17\"19... חשבתי על כמה אפשרויות: SAMSUNG "19 959NF - ב-1900 ש"ח IIYAMA "17 Vision master Pro 413 - ב-1730 ש"ח Samsung 757NF - ב-1600 ש"ח לשם השוואה - ביחס לסמסונג 959, ה-iiyama 454 עולה 2800 ש"ח!!!!! כל המסכי 19" הכי טובים מחברות אחרות עולים 2500 שקל או יותר, חוץ מ-LG FLATRON 995FT שעולה 1800 ש"ח... אז מה אתם אומרים ? איזה מסך הכי שווה? אולי יש לכם הצעות למסכים אחרים.... : עוד דבר - איזה יתרונות יש למסך "19 ביחס ל-17" חוץ מהעובדה שהוא גדול יותר ובעל קצבי ריענון יותר טובים ? ? ? ? תודה מראש, MDK
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
אז ככה, כמה שאלות בקשר למסכי LCD או הסוג השני (ברח לי השם), א. מה העלות של מסכים כאלו בגודל 17" של חברה סבירה? ב. מאיזה מקום המחיר? ג.מה החסרונות? ד. איזה חברות נחשבות בתחום? תודה מראש, :saint:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכלום ברצוני לרכוש מסך בגדול 19" שישמש למטרת ניהול מלאי וקופה. ורציתי להתייעץ איתכם המומחים, אני מתלבט בין הדגמים הבאים: 931BF http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2636 960BF http://62.219.78.110/cnab-shop/Product.asp?productid=191 LG 1952T http://www.clicom.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=639 LG L1980Q http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=282854 E196FP http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3927# Sony SDME96DB http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=784 בנסוף אני מעונין לרכוש מסך 17" שישמש כמוניטר המציג את המתרחש בחנות על-ידי מצלמות האבטחה. אשמח לקבל המלצות נוספות על מסכים אחרים.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=1188 מחליפים את ה 2005FP וה 2005FPW. בנוסף לכך, תראו את מחיר החיסול של ה 2005FPW: http://accessories.us.dell.com/sna/ProductDetail.aspx?sku=20053YR&c=us&l=en&cs=19&category_id=6198&brandid=56&first=true&page=produ אם היה אפשר להשיג בארץ במחיר הזה, הייתי מזמין עוד שלושה.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
עכשיו יש לי תכרטיס הזה 7870 בוסט מהקנייה הקבוצתית. קניתי טלוויזיה חדשה 4K הכרטיס תומך בזה? אני לא חושב . עשיתי עידכון לכרטיס מסך הכל טוב ויפה פתאום קיבלתי מסכים כחולים ועכשיו עברתי פה בפורום ראיתי עידכונים של AMD ואז ראיתי שהרבה אנשים סבלו מזה אז כן אני כמו כולם גם מחקתי את זה וחזרתי להגדרות ישנות עד שיצא עידכון טוב. בהתחלה חשבתי שזה מהטלוויזיה כי כל פעם שהייתי משחק בהגדרות של הכרטיס היה קופץ לי חלון כחול ואומר לי שהתוכנה של הכרטיס מסך לא עובדת טוב. עכשיו השאלה היא כזאת האם הכרטיס 7870 בוסט תומך ב4K? כאילו יש לי גם מסך של DELL ליפני שנה הוא 1080 FHD. אני עובד עם 2 מסכים המסך הגדול ליראות סרטים והשני של DELL למשחקים. עכשיו השאלה הי…
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הי חברים קניתי מחשב חדש ועליו מותקן ויסטה 64 אולטימיט ואני סובל מבעיית מסכים כחולים ללא הפסקה אחרי שביררתי את מקור הבעיה היה כתוב שהבעיה נובעת מדרייבר לקוי בשם RTLH86 Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS\( מה אני עושה במצב כזה מישהו מכיר את הבעיה או נתקל בה? אשמח לעזרה תודה מראש אלירן דהן. הכרטיס שלי הוא סאפיר 4870 עכשיו אני חושד לשווא? או שבאמת יש דפיקה? כי אני רואה שכתוב משהו שקשור לPCIE ואני מצטער אני באמת newbe בכל העסק אז בבקשה אפשר עזרה? איך אוכל לתקן את הבעיה שלי?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
מחפש המלצות למסכי 19 אינטש לצרכי תלת, אנימציה ועריכת וידאו חשוב מאוד שלא יהיו מריחות ושהצבעים יהיו טובים ומדויקים עד כמה שאפשר בגלל העיסוק בתיקוני צבע גרפיקה ומידול תודה !
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אהלן עשיתי את העדכון של CCC מ12.8 ל12.11 והחלו להופיע מסכים מפוספסים בצבעים אפור תכלת וסגול ביטלתי את הOC והחזרתי ל12.8 ועדיין יש את זה מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני כבר שבוע עם הDell 2005FPW שלי. למזלי, הייתה לי חסימה מהפורומים הנהדרים האלו כך שיכולתי להתרכז בעבודה עליו (תכנות). למי שלא מכיר, מדובר במסך רחב (יחס של 16:10, ולא 16:9 כמו הטלוויות), בגודל 20 אינץ', ועם זמן תגובה של 12\16 מילישניות (תלוי לנתונים של מי מאמינים). הפאנל הוא מתוצרת LG.Philips, ונמצא גם בApple Cinema Display. הרזולוציה היא 1680x1050, כלומר מעט יותר ממסך 17\19 לגובה, ומעט יותר ממסך 20 לרוחב. המסך עולה בארץ 750 דולר, שזה באמת גרושים בהשוואה לכל מסך 20 אינץ' ובמיוחד למסך ייחודי עם פאנל מהטובים בשוק (מוזמנים לקרוא את הביקורת בAnandtech). ה20 אינץ' הסטנדרטי של Dell (ה2001FP), עולה 6000 ש"ח (בחו"ל ייצורו הופסק וכעת הם מוכרים את ה20 הרחב בלבד). מבחינת גודל פ…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-