עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Nadav23,

קניתי מסך 17 שטוח דק של benq 767p עכשיו הזהירו אותי שאני לא אראה טוב משחקים ואני אראה גבישים וריבועים במקום חשוב לציין שהמסך שלי הוא עם זמן רענון של 16 אלפיות השנייה . אתם יכולים יותר לפרט לי על המסך שקניתי? אם הוא טוב למשחקים? בתודה, נדב.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by StrayGator,

אני מחפש כרגע מסך 15" דק. נתקלתי במותג CMV שבמסגרת נסיונות חדירה לשוק נותן מסך עם נתונים טובים בהרבה מאחרים ברמת המחיר (1700-1800), ואפילו ממסכים יקרים יותר, וגם אחריות ל-3 שנים. למישהו יצא להתעסק איתם ויכול להמליץ עליהם / להזהיר מפניהם? ואם כבר פתחתי אשכול (לא רוצה סתם להכביד על הפורום) - אני משתמש במחשב לאופיס, אינטרנט, פוטושופ, ואולי אפילו איזה "שולה המוקשים" כשבא לי באמת להתפרע. יש סיבה שה-9200SE לא יענה על דרישותי?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by RayZ,

איך האיכות שלהם?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by Tabasco,

אני צריך המלצה למסך CRT טוב, 17" שלא יגרום לכאבי ראש תקציב- 1000 בערך אין לי העדפה מסוימת לחברה תודה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Moooshe,

כבר שנה אני מתכנן לקנות מסך חדש, בהתחלה התכוונתי ללכת על ה-P95f+, כשהוא חדל מלהתקיים עברתי ל-959nf שעכשיו לא ברור מה קורה איתו... כרגע אני חושב על ה-g90f... העניין הוא שבימים האחרונים התחלתי לתהות אם בכלל אני רוצה 19" בחדר... מדובר ב"בלוק" די גדול, מאוד כבד, מפיץ הרבה חום... מצד שני, יש לי עכשיו כרטיס מסך עם כניסה לטלויזיה (ואני אראה קצת טלויזיה על המחשב), ומערכת 6.1 שיהיה כיף לראות איתה סרטים ואני חושש ש-17" לא יספק חוויה מספיק טובה... מה אתם אומרים? סיפורים אישיים ועצות יתקבלו בברכה... ועוד משהו: מסכי LCD 17" מתחילים לרדת היום מה-2000 ש"ח. בתור גיימר יש לי מה לעשות עם מסך כזה שה-RT שלו הוא בטח 25 או יותר?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by SweeT_EviL,

נראה לכם שהמסך שלי(ובכלל כל הCRT) תומכי HD? אני מניח שכן בגלל יכולות הרזולוציה שלהם אבל מעבר לזה אין לי מושג...

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by somebody,

שלום אני מעוניין במסך טוב במחיר עד 2000 שח. לפי מה שקראתי בפורומים שונים חשבתי על samsung 959NF או LG F900P. מה אתם ממליצים? אני מעוניין גם שיהיה ניתן לחבר את המסך ל 2 מחשבים, האם צריך לקנות חלק בנפרד או מסך מיוחד לזה? מה ידוע לגבי זה? (מחירים, סוגים, ...) תודה somebody

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  8. Started by Danman,

לאחר חצי שנה של נסיון כושל עם מסכי LCD החלטתי לחזור לCRT הישן והטוב. הבעיה היא שממה שראיתי המסכים היחידים שמוכרים היום הם מסכים זולים עם מפרטים טכניים בינוניים -. יש אפשרות להשיג מאיפשהו מסכי 19-21 עם זמני רענון גבוהים ברזולוציות גבוהות? ( 100HZ ב1280X1024 ) אגב המסכים שהתנסתי בהם הם viewsonic vx922 ו samsung 931b. כביכול המסכים ה"איכותיים" ביותר שמציעים לגיימרים.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by mystikal,

יש לי 2 מסכי 21 אינץ' של איי בי אמ שנכבים ולא נדלקים ללא סיבה מיוחדת הנורות שלהם מהבהבות או משתנות לצבע כתום לפעמים משחק עם החיבורים אחרי ניתוק ממושך פותר את הבעיה , אך לא תמיד. האם יש פתרון לבעיה זו ? תודה

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by ולאקוביץ,

אני צריך עזרה בקשר למסכי LCD עקרונית אני חשוב על משהו ברמה של מסך LCD של סמסונג ה 710T השאלה שלי היא איזה מסכים עוד בסגנון של סמסונג 710T יש??? חשוב שהחברה תהיה בעלת שם (לא חברות לא מוכרות...) ו12 MS ופחות.... תודה מראש!!!!

11. Started by barak19876,

מה ההבדל בין שני המסכים של סמסונג 19'' 930b ו 913b כל חנות אומרת לי משהוא אחר מישהוא יכול להגיד לי איזה מסך יותר כדאי??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  12. Started by DaMn18,

אני יודע שכבר היו כמה הודעות בקשר למסכים שונים אבל אני קונה מחשב בימים הקרובים ומתכנן לקנות מסך 17" LCD. הבעיה היא שאני קונה מיבואנים ואלה לא מייבאים את VIEWSONIC או SAMSUNG. ככה שאני נשאר עם BENQ , MAG ו LG. לפני שאני לוקח את אחד מהמסכים האלה (עם 16MS) אני רוצה לדעת - מי מייבא את מסכי הרקולס ? אם הייתי יודע מי היבואן - הייתי הולך על ה PROPHETVIEW 920 PRO DVI. כרגע מה שנראה זה שאני "אצטרך" לבחור ב MAG MS776 החדש. (אני יודע שכלנית היו מייבאים את הרקולס לפני שנה - שנתיים אבל במחירונים שלהם כבר לא מופיעים מוצרי הרקולס). מה דעתכם, דרך אגב, יש פה מישהו שכבר קנה את המסך הזה ויכול לספר עליו ? תודה.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  13. איזה דגמים בארץ ישנם עם חיבור DVI?

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שמתי עין על LG ו BENQ. יש לכם עוד הצעות? משתלמות אולי זולות? אם יש לכם ניסיון, עוד יותר טוב. מסכי 18.1 אינץ' יקרים לי מדי, אז אני הולך על ה 17". אז תודה לכל העוזרים מראש.

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  15. השוויתי קצת מחירים של מסכי 17" LCD בזאפ, וגיליתי שבין הזולים ביותר (2300-2500 ש"ח) אפשר למצוא מסכים של חברות שלמיטב ידיעתי הן טובות, עם RT16... הנה כמה דוגמאות: Sony: http://zap.co.il/model.asp?model_id=30238 Acer: http://zap.co.il/model.asp?model_id=23554 Benq: http://zap.co.il/model.asp?model_id=30962 מבין שלושתם רק ל-Acer יש חיבור DVI, אבל סוני נותנים 4 שנות אחריות... עכשיו (כרגיל) השאלות... 1. נתחיל ב-WTF?! מסכים טובים עם RT16 לא אמורים להיות הרבה יותר יקרים? או שאני מפספס משהו? 2. אני מניח שעקב ה-RT הנמוך המסכים האלה אמורים להיות מספיק טובים למשחקים וסרטים? 3. והאם DVI באמת כ"כ חשוב? ה-4 שנים אחריות אצל סוני קורצות לי יותר... (כן, יש לי יציאת DVI בכרטיס מסך). תודה מר…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. חברי פורום Hwzone היקרים, לאחר שהדיון המקורי חצה את ה1300 תגובות והתקרב ל20 אלך צפיות, חשנו כי עלינו לטפל בנושא. הרגשנו כי הדיון הענק הזה מיצה את עצמו והאפקטיביות שלו אבדה. אי לכך ובהתאם לזאת, החלטנו (עפ"י רעיונו של lharpaz) לפתוח מחדש סטיקי אשר יתחלף כל חודש. בהתאם לכך, כל חודש ינעל הדיון של החודש שעבר ואילו אחד חדש יפתח, עם עדכונים במדת הצורך. מיותר לציין שבאותו החודש התגובות יכתבו בדיון המיועד לאותו החודש. כמו לגבי הדיון המרוכז הקודם, חל איסור על פרסום נושאים הקשורים להמלצות על LCD ושאלות על מושגים הקשורים לLCD שלא במסגרת הדיון. מי שיעשה זאת יקבל אזהרה. אחרי 3 אזהרות ינקטו כלפיכם צעדים (השתקה/הרחקה מהפורום). אנו מודעים לכך שכרגע אין רשימה של מסכים מומלצים וכי רשימת ה…

• 133 תגובות
    • 11k צפיות
  17. *עודכן לאחרונה ב-28.12.05 בעקבות דיונים חוזרים ונשנים לגביי מסכי LCD ההולכים וצוברים תאוצה, הוחלט לרכז את ההמלצות החוזרות בפורום כדי למנוע שאלות מיותרות. המסכים מקוטלגים לפי גודל ומסודרים בסדר יורד ע"פ ההמלצות בפורום. החברות הכלולות הן ViewSonic, Samsung and LG. המחירים עשויים להשתנות מעת לעת, וכך גם נושא האחריות לגבי הפיקסלים השרופים. אם ישנן טעויות אתם מוזמנים לפנות אלי בפרטי או על גבי הפורום ואני אתקן. ראשית נגדיר כמה מושגים: זמן תגובה: באופן רשמי, זמן התגובה הוא הזמן הלוקח לגביש לשנות את צבעו מהלבן הבהיר ביותר ועד השחור הכהה ביותר ובחזרה. חשוב לציין שזמן התגובה המצוין ע"י היצרנים הוא זמן התגובה האופטימאלי ולעיתים מדובר במעבר בין שני גווני אפור, מה שאומר שגם מסך המוגדר…

• 1.3k תגובות
    • 153.6k צפיות
  18. Started by or,

ראיתי שיש אחד של וויו סוניק בארץ... ורציתי לדעת אם אתם יודעים על עוד דגמים של חברות אחרות? (עדיף 19 אינץ או יותר...) תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by NewRig,

בהמשך לחיפושים אחר מסך LCD רחב, קצת התקררתי בנוגע למסכי "24 ופניתי יותר לכיוון של "20. שני מסכים עיקריים עלו בחכתי : Viewsonic vp2030b או Dell 2005FPW האם יש עוד מסך, במחיר דומה, שאפשר לכוון אליו ? ואם בכל זאת יהיה מצב ל-"24,יש מספר דגמים אפשריים Viewsonic vp2330wb, Eizo S410w וגם יש ל-Dell את ה-2405FPW.. - שני הראשונים אמורים לצאת לשוק בקרוב, והמסך של Dell כבר ניתן לרכישה. האם ההבדל בשטח התצוגה ו/או תכונות אחרות שווה את ההפרש, הממש לא קטן, במחיר ? אשמח לשמוע דיעות נוספות לגבי כל ההתלבטויות, בעיקר מבעלי נסיון שימוש במסכים אלו

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  20. נשמע לי מאוד הגיוני... הרזולוציה הטבעית של משחקים ומסמכי טקסט היא ברטיו של 3:4 למשל 1024X768 או 1280X1024 ואף 1600X1200. במסכי LCD כל רזולוציה שאינה הרזולוציה הטבעית של המסך נראית הרבה פחות טוב באופן משמעותי. כשמדובר ברזולוציה "רוחבית" שאינה 3:4 הפונטים "נמתחים" ומטשטשים - אפילו במסכים טובים. לגבי טקסט ראיתי את התופעה הזו בעצמי גם במסכים של 3000 ש"ח, לגבי משחקים אין לי מושג... לסרטים בפורמט רחב (WS) ברור שזה יתרון אבל לשאר השימושים זה דווקא נראה לי חיסרון משמעותי מאוד. מהי דעתכם המלומדת?

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  21. כן, חברים יקרים, ניתן להשיג בארץ את ה2005FPW (שהינו 20 אינץ', widescreen, זמן תגובה 16msec) ואת ה2405FPW (כנ"ל, רק 24"). המסכים נמכרים בחו"ל ב500$ ו1000$ (בהתאמה), בארץ הצלחתי להניח את ידי על ה20 אינץ' ב750 דולר. זה נמוך, נמוך מאוד. יש עוד שניים כאלו במקום ממנו קניתי. במחיר של מסך 19", אתם מקבלים מסך פנומנלי באמת. לגבי ה24", הם מוכנים לייבא אבל צריך חמישה אנשים. לא מסרו לי מחיר. אם, במקרה, יש כאן עוד ארבעה אנשים שרוצים את ה24... מדובר ב"Team" מחשבים, שימו לב שהם מוכרים רק לחברות ולא ללקוחות פרטיים. הזמנתי את ה20 היום. אני פשוט הוצאתי חשבונית על שם חברה, אבל שילמתי בכרטיס אשראי פרטי (עד שלושה תשלומים). יתכן שניתן למצוא את המסך יותר בזול, לא הצלחתי.. מה שכן, באו…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Chronick,

http://www.i4u.com/article3599.html SAMSUNG מציגים שתי מסכי LCD חדשים עם זמן תגובה 4MS SyncMaster 178B - 17INCH SyncMaster 198B - 19INCH זמן תגובה נמוך כזה מתאפשר ע"י צ'יפ RTA - RESPONSE TIME ACCELERATOR המחירים של המסכים לא מוזכרים בשום מקום

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  23. Started by arkady,

שלום אנשים. אז ככה, בקרוב אני מעוניין בהחלפת מסך (אם זה משנה בינתיים יש לי SyncMaster 753DF של Samsung) והוא די ישן. אז תיכננתי על מסך Lcd נחמד (לפחות 17 אינץ). אז בתקציב של כ1700-1800 ש"ח מה המסף Lcd המומלץ? האם מסכי Lcd עדיפים למשחקים וסרטים על פני מסכי Crt. והאם זה נכון שמסכי Lcd פוגעים פחות בעיניים? תודה לעוזרים (;

• 11 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by Asafalfa,

אנשים אתם יודעים מי נותן את האחריות למסכים האלה בארץ? אני צריך את הטלפון או אתר שלהם !... המסך שלי יצא מפוקוס אני רואה רק חצי מסך קצת יותר ואני לא יוכל למתוח את המסך כל כל המסך:\ כך שאני לא מנצל את כל הגודל שלו....

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

CTX LCD 15" - S500 Technical Specifications : Display type Active Matrix TFT LCD Diaplay Panel ( inch ) 15 Pixel pitch ( mm ) 0.297 H / V Viewing Angle 120。/ 100。 Contrast Ratio 400:1 Average surface Brightness 250 nit ( cd/m 2) Response Time tr:13ms / tf:27ms Max. Colors supported 16 M colors Horizotal Freq ( KHz ) 30 - 60 Vertical Freq ( Hz ) 58 - 75 Max. Resolution 1024 x 768 ש"ח 1,575.30 -------------------------- SAMSUNG - ?TFT 15'' 153V? 1790 ש"ח -------------------------- IIYAHA - ?15'' E-380S? פנל TN Wide Angle רזולוציה מקסימלית (1024x768 (0,8 MegaPixel בהירות (נומינלית) 380cd/qm קונטרסט 1:450 זמן תגובה 23 מילישניות שטח תצוגה 228x304 מ"מ אופקי…

• 5 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.