כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום איך משווים בין מעבד גרפי המוטמע ב Intel Celeron G530 Sandy Bridge, לבין כוח הגרפי של מעבד של מחשב נייד בעל i5-3317. כמובן, זאת רק דוגמא אחת. מה שאני מבקש זה לדעת איך משווים בין מעבדים גרפיים שוניים - גם בין ניידים לנייחים, בין מוטמעים ליעודיים. תודה תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש בפורום הזה מדריך שמפרט את כל המאפיינים של הכרטיסים של ראדון ו-FX, אך לא רשום שם כלום על ה-9800 לא פרו. מישהו יכול לתת לי אותם מאפיינים של ה-9800 לא פרו בבקשה? (שיהיו מדוייקים כי אני עושה השוואה בין ה-9700 לא פרו ל-9800 לא פרו, מן הסתם שה-9800 יותר טוב אך אני רוצה לדעת בכמה).
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם המעבד q6600 מהווה צוואר בקבוק לgtx 275 ? ול GTX 295 ?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
DualView חסר ב-GTX260. קיימות רק אופציות CLONE וSPAN האופציה היתה קיימת בכרטיס הקודם שלי 8800GTS ונעלמה בעדכוני גרסאות אז פשוט השתמשתי בגירסא ישנה ועשיתי לה UPDATE. עם הכרטיס החדש זה לא עובד. יש דרך פשוטה יותר?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב גיימינג שאני מעוניין לשדרג, הוא נקנה לפני 4 שנים בערך זה המערכת שלי כרגע: לוח אם:H81m-HD3 מעבד: intel core i5 4460 cpu 3.2ghz, 4 CPU כרטיס מסך: radeon r9 280x ראם: 8GB ספק כוח: Raider RA 650 רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לשדרג שיספיק להריץ משחקים על איכות גבוהה לשנתיים-שלוש הקרובות(לא מחפש כרטיסים מפלצתיים, אני מחפש איכות טובה ושיחזיק לתקופה המצויינת) מה דעתכם בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, נהרס לי ה9800GTX. רציתי לדעת איזה כרטיס מתאים למחשב שבמפרט בצד. יש אפשרות לקנות HD4870 OC 1GB TOXIC או 9800GT 1GB באותו מחיר (ה4870 יד שניה, בגלל זה.) אני יודע שה4870 יותר טב אבל האם הוא ינוצל במחשב שלי כי שאר החלקים פחות טובים. אני חושב לקחת את ה9800GT בגלל שגם הוא מגיע עם אחריות (3 שנים). אני לא בטוח שיש לי מה לקחת 4870 כי הוא לא ינוצל במלואו. על מה הייתם ממליצים? אם יש לכם המלצה לכרטיס אחר עד 500 ש"ח אשמח ללינק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
חברת Sonnet נכנסת אל שוק עמדות ה-Thunderbolt 3 החיצוניות עם צמד דגמים מוכנים לשימוש במימדים צנועים עד מאוד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
- 1 follower
-
-
Gigabyte ATI RADEON X1950Pro 256MB Zalman Cooling Retail RX195P2 או Sparkle Nvidia Geforce 8600GT 512MB Calibre Overclocked Retail או Leadtek Nvidia Geforce 8600GT 256MB Extreme DDR3 DualDVI Retail או Leadtek Nvidia Geforce 8600GT 256MB Extreme DDR3 DualDVI Retail או משהו אחר למחשב שאמור להיות למשחקים חזקיים יש מפרט רק נשאר לבחור כרטיס מסך וזה התקציב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
finally the day came.. its all right here under my nouse and im wanderin if i can plug my old screen to it as well as in use the 23" for gaming and the good old 19 to stay at the dektop/internet/w/e cuz physicly i can plug them both.. but the 23 runs ona bigger resolution so how would that effect the 19" 1? help here
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX5200 128MB. הכרטיס ישן וחלש ואפילו לא מעלה לי את הדמו של פיפא 09 שיצא. הנה תמונה של המפרט של הכרטיס מסך שלי: http://www.siz.co.il/up.php?i=imjdtjymjrm2.gif אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 300 ש"ח. אני משחק בעיקר בפיפא או אם היה עובד לי אז PES וגם לפעמים Need for speed. ראיתי את הכרטיס הזה: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=708111 מה אתם אומרים? אשמח לשמוע תגובות והמלצות. תודה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
שלום, בכמה וכמה מהפרטים המומלצים שבאתר מופיע הלוח אם הבא: SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - HDMI - 3Y Warranty כאשר במספר חנויות יש דגם דומה, רק ללא ה HDMI בכמה עשרות שקלים פחות מהדגם עם ה HDMI. רציתי לדעת, מה זה HDMI, למה זה טוב ומי צריך את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מה יותר כדאי בהתחשב במחיר ובביצועים? בהנחה שזמן התגובה זהה, מדוע LCD יקר יותר והאם הוא שווה את זה?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אומרת, אני רוצה כרטיס מסך חדש כי אני מרגיש שהקיים כבר לא עושה את העבודה במשחקים החדשים הכרטיס שיש לי הוא ATI 7850 2gb המפרט של המחשב הוא מעבד : i5-3450 3.1ghz זיכרון : hyper x 8gb ספק כוח : antec neo 520w לוח אם : gigabyte ga-z77x-d3h מסך : dell 23' (לא רשמתי כוננים קשיחים בכוונה) אז איזה כרטיס חדש מומלץ למערכת הזאת? תקציב של 1000-2000 ש"ח תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הכוונה מבחינת עלות תועלת? הרי מצד אחד כאשר יוצא דור חדש (כל שנה, נכון?) ישנה הוזלת מחירים על הדור הישן. מצד שני קונים כרטיס מסך שהוא מיושן אז כנראה שהוא ישרת פחות זמן אצל הלקוח לפני שיצאו משחקים אשר תומכים בטכנולוגיה מתקדמת. לדוגמא קניתי עכשיו את 7950 כאשר מחירו ההתחלתי היה לפני 7 חודש ב-500 ש"ח יקר יותר. שאלה נוספת, האם כרטיסי מסך מתיישנים, משמע, יוצאים משחקים כבדים שהכרטיס מסך לא מסוגל לעבד או שפשוט יוצאות טכנולוגית חדשות (דיירקס איקס 11,12 וכו', שיידרים למיניהם) ואז הכרטיס מסך מכיווון שאינו תומך בטכנולוגיות הנ"ל, איננו מסוגל פשוט להפעיל את המשחק כראוי. זה נשאל מכיוון שהאם עדיף להיות כ"ס הייאנד או אנתואיסט או אפשר להסתפק במידריינג' מכיוון שהטכנולוגיה מתחלפת ואז בלאו הכי…
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אם אני לא זקוק למחשב בשביל משחקים אלא בשביל סרטים HD ועבודה משרדית. האם כרטיס מסך פשוט כמו: GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E יספיק לי?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי WinXP Pro וחיברתי אליו כרטיס טלויזיה. עם הכרטיס קיבלתי את התוכנה Studio PCTV Rave של Pinnacle. התקנתי את התוכנה והכל עובד חוץ מ2 בעיות: 1) השלט לא עובד (העין של השלט מתחברת למחשב ביציאת COM...אל תשאלו אותי למה ???). 2) כשאני מנסה למזער את החלון של הטלויזיה המחשב מייד מבצע Reset :-\ מי שיודע מה הבעיה....ואולי אפילו מה לעשות, בבקשה שירשום 10x
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הוא בא ביחד עם המחשב הזה אם זה משנה... http://www.getit.co.il/Prod/52313/ נחשב טוב או לא? האם יש לו מגבלות?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום מצאתי במחסן שלי כרטיס מסך רשום עליו Ati Rage Pro Turbo רציתי לדעת אייזה משחקים יעבדו עליו המלצות למשחקם יתקבלו ואייזה מהירות שעון וכמה הנפח שלו וכמובן דרייבר מעודכן תודה לעוזרים. http://forparts.ca/images/VIDEO%20CARD%20AT-58SA-XPERT98%20ATI%20RAGE%20PRO%20TURBO%20AGP%203D.JPG http://82.114.193.227/vga2/images/stories/vlask/ati/rageproturbo.jpg http://media.photobucket.com/image/ati+rage+pro+turbo+/jamnar1/Video%2520Cards/ATICompaqRageProTurboPN109-49800-11.jpg
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש בזמן הקרוב אז אני צריך את העזרה שלכם בבחירה הכי טובה והכי משתלמת לתקציב שלי (1800 שקל). מעבד: core i5 2500K ספק: 750W שימושים:גיימינג תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים ! יש לי בעיה מציקה במחשב של חברי. סיפור קצרצר ואחר כך לבעיה עצמה. חבר קנה ממני מחשב AMD 1.8 עם לוח של GIGABYTE -939, ספק כח CORSAIR 450W וכרטיס מסך GECUBE HD2600PRO AGP. הכל עבד לו מעולה עד שכנראה בעיה בחשמל גרמה לשריפת הלוח, מעבד וספק. רכשתי עבורו לוח אם של BIOSTAR ומעבד פנטיום D במהירות 2.6. על ספק הוא לא היה מוכן להשקיע והחלטתי לתת לו במתנה ספק כח פשוט ביותר (MONO). עכשיו לבעיה. הכרטיס מסך דורש חיבור חשמל חיצוני. אין בעיה, חיברתי. כשמדליקים את המחשב, עוד בהתחלה, הלוגו של BIOSTAR מוצג באופן רע מאוד (לא רואים כלל תמונה). כשהמחשב מתחיל לעלות הוא לעיתים מציג טוב את הלוגו של XP ואז המחשב עובד יפה או שלפעמים הוא מציג רע את הלוגו של XP ואז המחשב קורס. אני כ…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים בדבר : הוצע לי הכרטיס הבא למחשב אותו אני אמור לרכוש ורציתי לקבל חוות דעת והבדלים מול ה-Nvidia GeForce השווה ערך בגודל 256MB. תודה מראש למשיבים
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לעשות נושא סטיקי חדש על יד שנייה - הרבה אנשים משדרגים ונעזרים באנשים באתר - אז אפשר לפתוח סטיקי לאנשים שרוצים למכור את החומרה שלהם ולמחוק אותם לאחר שמוכרים את המוצר . אז בפורום שלכם אפשר לשים סטיקי שקשור רק לכרטיסי מסך ואנשים שמוכרים כרטיסי מסך. לי לדוגמא יש את ה 4870 שאני מוכר , רמקולים, זכרונות\ לוחות אם מארזים וכל מיני ג'אדג'ים קטנים שאפשר להוסיף בסטיקי של יד שנייה, בכל מקרה מדובר על המלצה , מקווה שתיישמו אותה , תודה !
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי יש לי 7600gt של leadtek ,האם כדאי להוריד דרייברים מהאתר שלהם או מ-nvidia ? תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-